Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Ghost Recon: Shadow Wars > 3DS > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webJosef Netrh---85 %2011-06-24
BonuswebJaromír Chvalíček------2011-04-29
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-04-15
DoupěTomáš Hrubý8/1080 %2011-04-14
Games.czJan Vítík7/1070 %2011-04-13
Sector.skspacejunker8/1080 %2011-04-06
Eurogamer.czAgarwel Idiriz8/1080 %2011-04-05
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.50 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1965 z 5973 Žebříček
3DS: 25 z 64 Žebříček
3DS/Akční: 5 z 15 Žebříček
Vše/Akční: 265 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Ghost Recon: Shadow Wars
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Ghost Recon: Shadow Wars
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2093x - statistika
Ghost Recon: Shadow Wars 78 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-03-21
Ghost Recon: Shadow Wars

Průměrné hodnocení z médií:

77.50 %

Min : 70 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Conquest

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
Tahová strategie se spoustou taktických možností, s vyváženou obtížností, která přibližuje hru širšímu publiku.
> Sector.sk : 8/10
Typický zástupce hry, ktorá je spiacim hitom. Z pozície launch titulov ide o to najlepšie, čo si momentálne môžete dovoliť.
> Bonusweb :
Překvapivě solidní strategický titul, který nepostrádá hloubku a napínavé bitvy. I když nenabízí nic nového nebo neokoukaného, tak potěší solidní životností.
> Eurogamer.cz : 8/10
Z várky startovních titulů pro 3DS na mě Shadow Wars působí jako hra s nejlepším poměrem cena versus obsah. Nejedná se ani o remake již existující hry, ani není založena na opakující se hratelnosti, která je natahována jen motivací k pokusům o nejlepší skóre.
> Doupě : 8/10
Hra je opravdu hezká po vizuální stránce. Sice její koncepce nevyžaduje výkon takové mašinky jakou je Nintendo 3DS, ale protože ho měli dostatek, právě proto si autoři z Ubisoftu docela vyhráli s každou maličkostí, která pak hře výrazně zvyšuje hratelnost. A o to jde. Jakmile se hrou probojujete, čeká na vás ještě 20 skirmish misí.
> Konzolista.cz : 7/10
Pokud tak máte rádi taktické strategie, je pro vás tato hra jako dělaná. Nic lepšího v současnosti na Nintendu 3DS nenajdete, a to jak v žánru, tak u her od Ubisoftu.
> Herní web : 85 %
Ghost Recon: Shadow Wars je dle mého nejpovedenější launchová hra pro 3DS. Nabízí brilantní hratelnost, mamutí herní dobu a příjemnou grafiku. Přes některé nedostatky si tuto hru budu pamatovat ještě dlouho. Žánr tahových her na handhedly jednoznačně patří a ta se nemůžu dočkat, až vyjdou nové Advance Wars!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %