Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Kid Icarus: Uprising > 3DS > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Eurogamer.czPavel Oreški7/1070 %2012-09-09
Games.czTomáš Marný9/1090 %2012-04-22
Sector.skmatus_ace8.5/1085 %2012-04-13
BonuswebEmanuel Svoboda---88 %2012-04-13
GameSite.sklordhagen8---90 %2012-04-05
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-04-04
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.50 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 627 z 5973 Žebříček
3DS: 9 z 64 Žebříček
3DS/Akční: 2 z 15 Žebříček
Vše/Akční: 76 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Kid Icarus: Uprising
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kid Icarus: Uprising
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1688x - statistika
Kid Icarus: Uprising 86 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-04-04
Kid Icarus: Uprising

Průměrné hodnocení z médií:

85.50 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Konzolista.cz : 9/10
Je málo her, které si vás udrží u sebe od začátku do konce díky vybroušené hratelnosti, chytře napsanému příběhu a výbornému humoru. Kid Icarus: Uprising je bezesporu jednou z nich. Jen těžko byste hledali na Nintendu 3DS lepší střílečku, nabízející větší zábavu. Kid Icarus: Uprising je naprostou nutností pro všechny, kteří nejnovější kapesní konzoli od Nintenda vlastní. Jde ale rovněž o jednu z her, kvůli nimž se konzole kupují.
> GameSite.sk : 90 %
Masahiro Sakurai a jeho tím odviedli kus kvalitnej práce. Priniesli na svet hru s intenzívnou, neutíchajúcou akciou, okorenenou vtipnými dialógmi a sršiacou originalitou na každom kroku. Ak sa prehryziete cez nepraktické ovládanie, tak sa zaručene budete baviť. Kid Icarus: Uprising je povinnosť pre všetkých majiteľov Nintenda 3DS a tí, čo konzolu ešte nemajú, tak k jej kúpe je toto jeden z dôvodov.
> Sector.sk : 8.5/10
Kid Icarus: Uprising najlepšie vystihuje slovo variabilita a je jedno, či hovoríme o leveloch, nepriateľoch, grafickom spracovaní, hrateľnosti, zbraniach, dokonca zvukoch.
> Bonusweb : 88 %
Nebýt nedoladěného ovládání, na které si budete zvykat, měla by tato hra svatozář. Oslnivá grafika, chytré využití 3D obrazu, solidní životnost a dva typy zábavné akční hratelnosti jsou prvky, které může mít jen andělská hra.
> Games.cz : 9/10
Vynikající hra, která je sice plná kýče, ale zpracovaného takovým způsobem, že je to vlastně jedna z jejích silných stránek. Vypadá skvěle, hraje se ještě líp, a i když ráda zabíjí zápěstí, nikdo z vás by ji neměl minout.
> Eurogamer.cz : 7/10
Pokud překousnete velmi zvláštní ovládání, budete si užívat skvělou akci, která nemá na Nintendo 3DS v podstatě konkurenci. Budete se stále vracet do úrovní, abyste našli všechny tajné místnosti a díky možnosti volit z deseti stupňů obtížnosti zároveň dosáhli co nejlepšího skóre. A až dokončíte single, skočíte rovnýma nohama do multiplayeru. Nebo se budete trápit, jako já, a Kid Icarus: Uprising po pár hodinách odložíte. Doporučuji si nejdříve osobně vyzkoušet a až pak se rozhodnout o koupi.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %