Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Luigis Mansion 2 > 3DS > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czDaniel Kremser / WoLf-Cz9/1090 %2013-05-08
Games.czJakub Kovář8/1080 %2013-04-28
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2013-04-24
Sector.skmatus_ace8.5/1085 %2013-04-19
Eurogamer.czPavel Oreški9/1090 %2013-04-16
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2013-04-09
BonuswebOndřej Zach---90 %2013-04-06

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.43 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 540 z 5973 Žebříček
3DS: 7 z 64 Žebříček
3DS/Akční: 1 z 15 Žebříček
Vše/Akční: 69 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Luigis Mansion 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Luigis Mansion 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1563x - statistika
Luigis Mansion 2 86 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-04-06
Luigis Mansion 2

Průměrné hodnocení z médií:

86.43 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 90 %
Pomocí vysavače chytáte duchy v tajemných sídlech a zároveň se snažíte objevit všechny tajné místnosti a přihrádky. Pokud vlastníte zařízení Nintendo 3DS, je Luigis Mansion 2 jasná volba.
> Konzolista.cz : 9/10
Luigis Mansion 2 je skvělá plošinovka, která vás bude bavit nejen humorně pojatým příběhem, v němž se hlavní hrdina bojí pomalu svého stínu, ale také zabaví vynikající hratelností.
> Eurogamer.cz : 9/10
Velmi nenásilného využití dostávají i gyroskopické senzory, při balancování na úzkých plošinkách nebo rozhlížení se skrze díry ve zdech. Zajímavý je i multiplayer se třemi kooperativními módy, které se dají hrát online, lokálně i pomocí Download Play, kdy ke hraní až ve čtyřech stačí jedna kopie hry.
> Sector.sk : 8.5/10
Je to jedna z najlepších hier pre 3DS a aj keď má svoje chyby, s radosťou jej ich odpustíte. Navyše dokonca aj v našich obchodoch sa predáva za vynikajúcu cenu, takže s kúpou nemusíte otáľať.
> Zing : 8/10
Luigis Mansion 2 je určitě skvělé dílo, které ale působí dojmem, že tvůrci nedomysleli úplně všechny prvky. I tak jsem ale přesvědčen, že vás hra zabaví a že se mezi současnými tituly pro Nintendo 3DS neztratí.
> Games.cz : 8/10
Výborná akční adventurka s mnoha zábavnými prvky, povedeným multiplayerem a příjemně se střídajícím prostředím, kterou lehce sráží jen menší motivace dosahovat maximálního hodnocení u jednotlivých úrovní a časté procházení známými částmi úrovní.
> Hrej.cz : 9/10
Typický počin od Nintenda, který sází na roztomilost, nápaditost a jednoduchou, avšak chytlavou hratelnost, která nikdy nezklame. Navíc se sympaťákem Luigim

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %