Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resident Evil: Mercenaries 3D (3DS) > 3DS > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euMartin Paytok5/1050 %2011-08-10
Eurogamer.czPavel Oreški5/1050 %2011-07-31
Sector.skmatus_ace4/1040 %2011-07-14
BonuswebJan Bros---50 %2011-07-11
ZingMartin Cvrček / Cvrnda4/1040 %2011-07-04
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-07-04

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

50.00 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4913 z 5973 Žebříček
3DS: 55 z 64 Žebříček
3DS/Akční: 13 z 15 Žebříček
Vše/Akční: 646 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: no nevim...
Nick: (jarda) - neregistrovaný
Datum:2011-07-06 19:19:04
ještě že nemam 3ds pařit něco podobnýho bych nechtěl ani za peníze, neustále kosit stejný nepřátele a pak je dodělávat trapnym kombem furt dokola, kho tohle muže bavit
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resident Evil: Mercenaries 3D (3DS)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resident Evil: Mercenaries 3D (3DS)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2432x - statistika
Resident Evil: Mercenaries 3D (3DS) 50 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-07-05
Resident Evil: Mercenaries 3D (3DS)

Průměrné hodnocení z médií:

50.00 %

Min : 40 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Capcom
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Zing : 4/10
Máte-li k dispozici spoluhráče pro co-op, připočtěte si k hodnocení jeden, možná i dva bodíky. I tak je ale Resident Evil: Mercenaries 3D prachmizerný titul, jenž by se přinejmenším neměl v žádném případě prodávat za cenu áčkové hry.
> Konzolista.cz : 7/10
Resident Evil Mercenaries 3D je určitě zábavnou hrou, která vám vydrží na spoustu hodin, navíc obsahuje i povedený multiplayer. Bohužel u ní postrádám větší hloubku, která by ospravedlnila cenu, za kterou se prodává. Pořád se totiž jedná o bonusovou minihru, která byla u velkých her zdarma. Jestli ale máte Resident Evila rádi, zvláště poslední dva regulérní díly, a docela často cestujete, tak by Mercenaries 3D nemusel být zase tak špatnou volbou.
> Bonusweb : 50 %
Kvalitní střílečka v úžasné grafice, ale s minimem herního obsahu, vhodná spíše na chvilkové zabavení. Za tu cenu to nestojí.
> Sector.sk : 4/10
Resident Evil: Mercenaries 3D je hanbou tejto série.
> Eurogamer.cz : 5/10
Mercenaries 3D je hra nenaplněných příležitostí, chtělo by se říci odfláknutá nebo zbytečně rychle ukuchtěná. K lepšímu hodnocení by ji pomohlo více herních možností a ne lpění na maximálním přiblížení se ke konzolovým předlohám. Chybí mi propracovanější multiplayer, nějaké dříve neviděné postavy nebo alespoň pár nových úrovní. Hratelnost samotná není špatná, ale za plnou cenu by o koupi měli uvažovat pouze zapálení fanoušci série. Navíc pozor na provařenou ochranu-neochranu před bazarovým prodejem, protože z cartridge s hrou se nijak nedají smazat uložená data.
> Recenzeher.eu : 5/10
Naroubování na residentí svět působí na první pohled atraktivně, ale po několika málo úrovních upadne hra do stereotypu a posléze vás začne i frustrovat. Tudy cesta k navrácení na vrchol nevede. Nezbývá tedy, než si počkat do příštího roku na Relevations a doufat, že plná hra se ponese přesně v duchu původní trilogie, jak naznačila demoverze.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %