Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resident Evil: Revelations > 3DS > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2013-06-10
Časopis SCOREJiří Škrampal---81 %2012-03-02
Recenzeher.euMartin Paytok8/1080 %2012-02-24
Hrej.czJiří Pavlovský8/1080 %2012-02-22
GameSite.skthe-GURU-man---95 %2012-02-18
Sector.skmatus_ace9/1090 %2012-02-14
BonuswebJaromír Chvalíček---80 %2012-02-14
DoupěKarel Kališ8/1080 %2012-02-14
ZingMartin Cvrček / Cvrnda9/1090 %2012-02-14
Games.czJan Vítík8/1080 %2012-02-02
Eurogamer.czMartin Zavřel9/1090 %2012-02-02
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-02-02
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.67 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 788 z 5973 Žebříček
3DS: 11 z 64 Žebříček
3DS/Akční: 3 z 15 Žebříček
Vše/Akční: 100 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resident Evil: Revelations
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resident Evil: Revelations
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4038x - statistika
Resident Evil: Revelations 85 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-02-02
Resident Evil: Revelations

Průměrné hodnocení z médií:

84.67 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Plnohodnotný Resident Evil s pořádnou atmosférou, který naznačuje, co všechno 3DS dokáže. Vizuálně nejpovedenější hru v rámci platformy s výbornou hratelností by neměl nikdo minout.
> Eurogamer.cz : 9/10
Opravdový šok pro všechny, kdo pochybují o schopnosti kapesních herních platforem nabídnout plnokrevný herní zážitek. Neměl jsem ani v nejmenším pocit, že hraji "mobilní" verzi Resident Evil. Naopak, bylo to jako hrát Resident Evil 5.5. Pokud vlastníte 3DS, musíte tenhle kousek mít. Pokud jste fanoušek série, musíte tenhle kousek mít. Výpravná a mistrně vypilovaná záležitost jak pro fanoušky osamělých nočních můr, tak pro urputné drtiče návykových kooperačních akčních her.
> Konzolista.cz : 9/10
Resident Evil Revelations je velkým překvapením. Naprosto výborný návrat ke kořenům série, který pohladí po srdci nejednoho fanouška, ale zcela jistě si získá i spoustu nových. Vynikající hratelnost, skládající se z hororových momentů, jenž vás donutí nadskočit, řešení puzzlů a akčních pasáží, je obohacena o dech beroucí audiovizuální zpracování, které stanovuje nový standard na kapesních konzolích. Resident Evil Revelations je jasnou odpovědí na otázku, proč tu jsou specializovaná herní zařízení na cesty. Žádný tablet ani chytrý telefon vám takto skvělou hru doposud nemůže nabídnout a je
> Sector.sk : 9/10
V Revelations nájdete aj mušky, ktoré hráča delia od dokonalého herného zážitku. Naozaj vadí, že v prehliadači možných spoluhráčov online vidíte všetko možné, no nie ich kvalitu pripojenia. Taktiež v lobby síce môžete označiť, že ste pripravení na hru, no ak váš spoluhráč upravuje postavu, výzbroj alebo nakupuje, tak to nevidí a vy len čakáte. Cez otvorené dvere dokáže prejsť len jedna postava, druhá si ich musí otvoriť znovu. A nakoniec akcie mohlo byť menej na úkor hororu. To však nič nemení na tom, že tu máme jeden z najlepších akčno-hororových zážitkov za posledné roky, ktorý umne kombinuje rôzne prvky, necháva spo
> Bonusweb : 80 %
Poutavý, akční, zábavný a hlavně plnohodnotný Resident Evil pro Nintendo 3DS. Jen se u něj nebudete moc bát.
> Doupě : 8/10
Šestý díl kultovní hororové série Resident Evil sice vyjde až na podzim, ale čekání by vám mohlo zkrátit Revelations. Budete se bát! Trochu.
> Zing : 9/10
Kvalitní horor se vším, co k tomu patří, a kromě toho i vynikající hra, v jejímž případě určitě nebudete litovat vyhozených peněz. Revelations se tedy bez problému může řadit mezi tituly, kvůli nimž je dobré si Nintendo 3DS pořídit.
> GameSite.sk : 95 %
Čo dodať? Hra je skvelá. Návrat k survivalovým koreňom, bezútešná atmosféra na potápajúcej sa lodi, sprisahanie a zrada... to je základ 10-hodinového, vynikajúco rozprávaného príbehu. K tomu pridajte na 3DS nevídanú grafiku, vývojári si engine požičali z hry Lost Planet 2.
> Hrej.cz : 8/10
Víc akce než hororu, víc přestřelek než hádanek – ale pořád strhující hra v dokonalém grafickém zpracování, s klaustrofobickou atmosférou a dobrými nápady.
> Recenzeher.eu : 8/10
Prostě paráda.
> Časopis SCORE : 81 %
První opravdu povedený Resident Evil na bobilní platformu, který v mnoha ohledech překonává i úspěchy ověnčený pátý díl.
> Konzolista.cz : 8/10
Resident Evil: Revelations je fajn akční hra s dobrou atmosférou a zajímavým příběhem, která patří mezi to nejlepší na kapesní konzoli Nintendo 3DS a nyní neurazí ani nikoho na velkých konzolích. Za zhruba tisícovku dostanete hru nejen se zajímavou hlavní kampaní, ale také návykový RAID režim, u něhož prosedíte klidně i několik dalších dnů. Rozhodně dobře investované peníze, zvláště pro fanoušky série.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %