Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Mario Kart 7 > 3DS > Závodní

Kde koupit ?

FunStore  1009 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webJosef Netrh9.4/1094 %2012-02-14
BonuswebMichael Mlynář---80 %2012-01-24
DoupěPetr Baum9/1090 %2012-01-24
Games.czJan Vítík8/1080 %2012-01-18
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2012-01-16
GameSite.skthe-GURU-man---90 %2012-01-07
Sector.skmatus_ace8.5/1085 %2011-12-30
Recenzeher.euMartin Paytok5/1050 %2011-12-15
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2011-12-12
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-12-07

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.90 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 94 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1095 z 5973 Žebříček
3DS: 15 z 64 Žebříček
3DS/Závodní: 1 z 5 Žebříček
Vše/Závodní: 93 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Mario Kart 7
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Mario Kart 7
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 1925x - statistika
Mario Kart 7 82 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-12-06
Mario Kart 7

Průměrné hodnocení z médií:

81.90 %

Min : 50 % Max : 94 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Nintendo
Distributor: Nintendo
Distributor CZ: Conquest

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Konzolista.cz : 9/10
Mario Kart 7 je skvělým nástupcem předchozích dílů, protože obsahuje několik svěžích nápadů a hlavně vynikající online multiplayer, u kterého se dají prosedět hodiny. Bohatý obsah spolu s neskutečně návykovou hratelností je pádným důvodem hru zakoupit. Mario Kart 7 je prostě jednou z nejlepších her svého druhu a vedle remaku Zeldy a nedávno recenzovaného Super Mario 3D Land je třetí hrou, kterou musíte vlastnit. Nic více dodávat nemusím. Teď mě omluvte, musím si jít dát pár závodů. Je to droga!
> Zing : 8/10
Pár much se sice najde, ale i tak je Mario Kart 7 jedním z nejkvalitnějších závodních titulů pro Nintendo 3DS. Pokud jste si handheld pořídili a chtěli byste nenáročnou, ale zároveň zábavnou závodní hru, vaše volba je víceméně jasná. O Mario Kart 7 se vyplatí přinejmenším vážně uvažovat, když už ne s jistotou kupovat.
> Recenzeher.eu : 5/10
Mario Kart 7 je hodně velkým zklamáním. Fanoušci série si ho možná užijí, ale aby Nintendu 3DS přitáhlo nové hráče, nehrozí.
> Sector.sk : 8.5/10
Mario Kart 7 je najlepšou motokárovou závodnou hrou, akú na trhu môžete dostať a to autori ani nemuseli pristúpiť k nejakým výraznejším zmenám. Hrá sa to výborne, dobre sa na to pozerá a čakajú vás hodiny skvelej zábavy. Jedným z mála negatív je pomerne neprehľadný multiplayer, ktorý by sa rozhodne dal spraviť užívateľsky prívetivejšie a prehľadnejšie. Postavičiek by mohlo byť viac a súperom na vyšších obtiažnostiach by tak často nemuseli padať ultimátne power-upy tesne pred cieľom.
> GameSite.sk : 90 %
Mario Kart 7 sa hrá vynikajúco, 3D je super a funkčné, hra je zábavná a pochopiteľná aj pre úplných nováčikov v sérii, ponúka dokonca aj fungujúce online hranie, kde si vždy máte s kým zahrať, pretože je najlepšie predávanou hrou na 3DS. Pridajte k tomu inovácie v podobe jazdy pod vodou a vznášania sa vo vzduchu, nové power-upy, skvelú grafiku, rozmanité prostredia, asi najlepší výber tratí v celej sérii a máme tu... proste jednu sakra dobrú hru, kvôli ktorej sa oplatí vyskúšať 3DS.
> Eurogamer.cz : 8/10
Mario Kart nikdy nebyl pro každého, ale kdo přímo nevyžaduje realistické závody, bude se bavit. Jak se do hry dostáváte hlouběji, zjišťujete, že pod maskou jednoduchosti se skrývá velmi komplexní systém, který není jednoduché zvládnout a pokaždé, když jsem se připojil online, naučil jsem se novou zkratku, objevil nový způsob projíždění trati nebo přišel na jiný trik, který ubere pár desetin sekundy z času na kolo. Nakonec jsem zjistil, že jsem s Mario Kart 7 3DS strávil už šestnáct hodin a stále mám, jak v singlu, tak multiplayeru, co objevovat.
> Games.cz : 8/10
Super hratelnost prověřená časem se snoubí s drobnými novinkami, které přidávají zážitku další rozměr. Hlavně díky skvělému multiplayeru je Mario Karts 7 titul, který by neměl chybět všem majitelům 3DS s přístupem k internetu nebo živým kamarádům. Škoda, že nejsou v základním balení.
> Bonusweb : 80 %
Propracované závody, které nováčky pobaví a veteránům opět připraví nejednu výzvu.
> Doupě : 9/10
Mario Kart 7 je jedním ze stěžejních titulů Nintenda 3DS, o čemž vypovídá důraz na řemeslnou kvalitu jeho zpracování, vychytaný online multiplayer (jenž u handheldů pořád není samozřejmostí) a hlavně precizní návrh jednotlivých tratí. To všechno dohromady zaručuje perfektní zábavu, která se vám neomrzí ani za několik let pravidelného ježdění – tedy za předpokladu, že máte rádi arkádové závodění.
> Herní web : 9.4/10
Mario Kart 7 je další výbornou hrou z této skvělé série. Zabaví na desítky hodin jak v singleplayeru, tak ve hře pro více hráčů, Špičková grafika, hezký 3D efekt a skvělá hratelnost jsou hlavními devízami této závodní hry s Mariem. Pokud vlastníte Nintendo 3DS, je to jasná koupě!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %