Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Sims 3 (JAVA) > MOBIL > Simulace

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - The Sims 3 82.83 %PS3 - The Sims 3 (PS3) 68.75 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkxjohn9/1090 %2009-07-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

65.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 284 z 5973 Žebříček
MOBIL: 39 z 363 Žebříček
MOBIL/Simulace: 2 z 25 Žebříček
Vše/Simulace: 19 z 413 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

PiratesXxL2009-05-18

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Veci
Nick: (Veva) - neregistrovaný
Datum:2016-02-13 18:50:38
Caute rada by som bola keby mi niekto poradil: Keď som si kupila nejakú vec napr z Egypta tak ako sa dá premiestniť? Ďakujem ale je to pre mňa veľmi dôležité
[Odpověz]

Titulek: penizky
Nick: (pata) - neregistrovaný
Datum:2013-06-09 19:46:30
Jake jsou prosim cheaty na penize?budu rad kdyz napisete i kdyby nebily.diky.
[Odpověz]

Titulek: jak
Nick: (kiki) - neregistrovaný
Datum:2013-01-09 21:26:14
mužu tam mít děti?
[Odpověz]

Titulek: Jdou v Sims3 mobile dělat děti?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-08-12 17:47:32
Moje otázka zní:Jdou v Sims3 mobile dělat děti? kdo zná odpověď ať napíše a i kdyby to nešlo budu ráda za odpověď
[Odpověz]

Titulek: Re: Jdou v Sims3 mobile dělat děti?
Nick: (pá) - neregistrovaný
Datum:2014-02-06 01:12:53
ne :(

Titulek: Chyba aplikace
Nick: (sunpepa)
Datum:2011-09-27 21:58:37
Když si vylepším dům za 2500$ a uložím hru,tak při příštím hraní mi ta hra nejde spustit.Píše se tam chyba aplikace...Vždy mi to jde spustit,ale jakmile vylepším ten dům,tak to nejde...Mám Nokii a kamarádka LG a jde jí to.PROSÍM PORAĎŤE!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Chyba aplikace
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-08-12 17:44:10
Ahojky taky mám Lg a neděšlá mi to problém. Kamarádka má SAMSUNG a nejde jí stáhnout ani spustit hra asi nějaká závada mobilu

Titulek: Jak mám zasadit kukuřici ve The Sims 3 ?
Nick: (ReapidMasterX) - neregistrovaný
Datum:2010-02-17 13:36:37
Pomůžete mi prosím ???
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak mám zasadit kukuřici ve The Sims 3 ?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-05-31 00:29:57
musis si koupit vylepseni baraku asi za 1000(pres telefon), pak zajdi do kutilstvi a kup ji tam+hnojivo+konvici.Potom už to jen zasad pred dum

Titulek: Re: Jak mám zasadit kukuřici ve The Sims 3 ?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-08-12 17:42:33
Ahoj taky hraju sims 3 mobile a kukuřici zasadíš tak, že půjdeš do kutilství a nakoupíš SEMENA KUKUŘICE ale musíš mít vylepšený dům pokud si ho vylepšíš objeví se zahrádka a také si musíš dokupovat hnojivo a koupit si zalévací konvici :D

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Sims 3 (JAVA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Sims 3 (JAVA)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12487x - statistika
The Sims 3 (JAVA) 90 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-06-02
The Sims 3 (JAVA)

Průměrné hodnocení z médií:

90.00 %

Min : 90 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Mobile
Distributor: EA
Distributor CZ:

Počet recenzí: 1
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %