Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Gobliiins 4 > PC > Adventury

Kde koupit ?

Microgames  545 Kč  
FunStore  550 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---64 %SCORE 183
hry.Sme.skJán Kordoš2.5/1025 %2009-06-08
Sector.skfendi4/1040 %2009-05-19
Games.czMarek Beniač5/1050 %2009-05-14
Hrej.czJana Luhanová4/1040 %2009-05-05
GamesWEB.skLast Jedi---45 %2009-05-04
GameParkLakrumáček---50 %2009-04-27
BonuswebOndřej Zach---63 %2009-04-20
DoupěPetr Kolář4/1040 %2009-04-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.gametv.cz/video-play.php?video=3102&play=1Autor: Ondřej Broukal (GameTV.cz)2009-05-22

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

46.33 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 25 %
Max. hodnocení: 64 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

59.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 59 %
Max. hodnocení: 59 %
Pořadí:

Celkově: 4987 z 5973 Žebříček
PC: 2510 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 291 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 355 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2009-06-13

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Gobliiins 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Gobliiins 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8413x - statistika
Gobliiins 4 46 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-04-13
Gobliiins 4

Průměrné hodnocení z médií:

46.33 %

Min : 25 % Max : 64 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Société Pollene
Distributor: Kalypso Media
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 9
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 4/10
Sice se hra vyšňořila do modernější grafiky, přidala pár vylepšení, ale stále jsou v ní vidět adventuristické zlozvyky konce minulého tisíciletí. Bohužel si ze současného pojetí her vypůjčila i nelichotivou herní dobu.
> Bonusweb : 63 %
Návrat k legendární klasice sice nedopadl podle představ, ale úplně špatné to také není.
> GamePark : 50 %
Hra působí, jako by vyskočila někdy z konce minulého tisíciletí, grafika je děsivě zastaralá, stejně jako herní principy. Doby, kdy jste naprosto běžně zkoušeli všechno na všechno, patří minulosti, huntění pixelů taktéž. Obáváme se, že Gobliiins 4 osloví jen málokoho.
> Hrej.cz : 4/10
Gobliiins vypadají jako deset let stará hra, jsou omezeni co do rozsahu i do způsobu vyprávění příběhu. Hodí se jen pro fanoušky prvních dílů nebo někoho, koho na adventurách víc než příběh zajímá řešení hádanek.
> GamesWEB.sk : 45 %
Hráčov nemá priveľkú perspektívu zaujať, možno na krátku chvíľku, kým to nevzdajú pri jednej z mnohých kvázihádaniek, či už sa jedná o vyťahovanie kráľovskej koruny z kostry draka, získanie vstupu do hradu, upokojenie kráľa a podobne.
> Časopis SCORE : 64 %
Čtvrtý díl Gobliiinů nedopadl nejlépe. Na vině ale není nová hratelnost, která se naopak zuby nehty drží starých zásad, nýbrž chabé grafické zpracování, jež se ke Gilhodesovým ilustracím chová hůř než filmový průmysl k herním předlohám.
> Games.cz : 5/10
Čtvrtí Gobliiins asi vyloženě neurazí, ovšem ani nenadchnou. Tohle pokračování je zkrátka docela průměrné a zaspalo dobu jak po stránce herní, tak i technické.
> Sector.sk : 4/10
Gobliiins 4, ako nenáročná nízkorozpočtová hra, nie je až tak úplne na zahodenie. Dá sa pri nej stráviť zopár chvíľ, no jasný žiariaci diamant z tohto kompletu robia tri predchádzajúce diely.
> hry.Sme.sk : 2.5/10
Pre deti to nie je, pretože je tu je pixel hunting, pretože sú niektoré kombinácie predmetov podivné, pretože niektoré predmety nemusia nájsť, pretože nemusia vedieť, čo vlastne majú robiť, pretože sa to fakt zle ovláda.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %