Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Nibiru: Posel Bohů > PC > Adventury

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---72 %SCORE 136
LEVELMartin Bach / Blixa7/1070 %LEVEL 124
Časopis Doupě 7.8/1078 %Doupě 09/05
GameParadise.cz ---85 %2006-07-08
Doupě 7/1070 %2005-07-19
hry.Sme.sk 3.5/570 %2005-07-15
Gamecenter (pozastaven) ---69 %2005-07-13
Sector.sk ---72 %2005-06-29
Games.cz ---77 %2005-06-15
Bonusweb ---75 %2005-06-02
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.80 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 69 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.79 %

Počet hodnocení: 19
Min. hodnocení: 51 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2470 z 5973 Žebříček
PC: 1092 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 98 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 139 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Czechgamer.com2004-10-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: kecup
Nick: (doom) - neregistrovaný
Datum:2014-11-02 17:11:32
je jeste nekdo komu se to seka?
[Odpověz]

Titulek: Kecup
Nick: (dom) - neregistrovaný
Datum:2014-11-02 17:10:54
poradte jak mam sebrat ten kecup na navodu sem to videl ale stoji tam jakysi chlap a mi to nejde vzit
[Odpověz]

Titulek: Re: Kecup
Nick: neregistrovaný
Datum:2014-11-03 23:49:53
To mi dělalo taky je to prý nějaký bug. Lepší odinstalit

Titulek: pani
Nick: (8) - neregistrovaný
Datum:2012-03-02 22:11:27
prosim poradte cim vzit plechovku s olejem ve stole ?
[Odpověz]

Titulek: Kuličky návod...
Nick: (Old gun) - neregistrovaný
Datum:2012-02-05 15:46:35
Video jak na kuličky: http://www.youtube.com/watch?v=qnU6HfMYhLA&NR=1&feature=endscreen&list=UL 8AwcNm679V4
[Odpověz]

Titulek: jak sebrat klicek?
Nick: (martin) - neregistrovaný
Datum:2012-04-03 14:49:25
prosim poradte mi. magnet sem spojil s provazkem a z nejakyho kanalu mam vilovit klicek od trezoru a nevim kde se ten kanal nachazi. kontaktujte me prosim na MartinSilhan10@seznam.cz

Titulek: nibiru
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-30 12:41:05
prosím poraďte mi někdo nejdou mi bouchnout ty bouchačky u toho dědy nemůžu se tak dostat dál díky
[Odpověz]

Titulek: Test
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2011-05-16 18:11:53
Pro všechny fanoušky Nibiru: Posla bohů jsem udělal testy na znalosti ze hry. Kdo chce, může vyzkoušet. =) Pro sklaní znalce: http://testy.nanic.cz/testy/hry/nibiru-posel-bohu-pro-znalce/ Pro začátečníky: http://testy.nanic.cz/testy/hry/nibiru-posel-bohu-lehke/
[Odpověz]

Titulek: Re: Test
Nick: (kiki) - neregistrovaný
Datum:2011-05-18 01:26:05
Ahoj Martine,lepší radu nemáš?,třeba jak se končně prokousat tím hlavolamem z kuličkama?

Titulek: Nibiru
Nick: (Kiki) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 03:29:24
Jestli je máš rád na tvrdo stačí říct,vím kam kopnout,,
[Odpověz]

Titulek: Re: Nibiru
Nick: (naked gun) - neregistrovaný
Datum:2011-05-10 05:36:19
eeee tak kulicky s tebou radeji ne. nastesti znam vice her, ktere bysme mohli hrat. kdyztak se ozvi ;-)

Titulek: Nibiru
Nick: (Kiki) - neregistrovaný
Datum:2011-05-09 19:24:53
Tak ten kdo se ještě ke kuličkám nedostal,přeji pevné nervy,přece jen mi to nedalo a včera jsem u toho strávila opět dvě hodiny,chyběli mi už jen dvě kuličky,a když jsem stím pohla tak jsem si to znovu rozházela.Takže to vzdávám.
[Odpověz]

Titulek: Re: Nibiru
Nick: (naked gun) - neregistrovaný
Datum:2011-05-09 22:31:50
jestli ti chybely 2 kulicky tak tos mela rict hned, ja je mam! s tema mojema by sis vyhrala aji vic jak dve hodiny a ani by ses pri tom nemusela nervovat. priste staci rict jo ;-)

Titulek: Re: Nibiru
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-29 01:40:51
kuličky mám dávno za sebou ale sekla jsem se u májské mapy a to teda nevim jak na to

Titulek: Nibiru
Nick: (Kiki) - neregistrovaný
Datum:2011-05-09 03:31:04
Jak mám adventůry ráda tak touto jsem znechucena,já myslela že hra je ovyřešení záhady,a né abych tady trávila čas u hlavolamu z kuličkama,tato hra mě zklamala,dávám ji 50%.
[Odpověz]

Titulek: Re: Nibiru
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-05-09 15:51:12
Souhlasim, hlavne u spousty hadanek v teto hre je citit, ze autori varili lidove receno z vody a vymysleli bizarnosti typu krysa-dynamit, ale naslo by se tam vicero podobnych rebusu, kde logika sla uplne mimo. Ke kulickam jsem se osobne nakonec ani nedostal, nakolik me hra z vyse zminenych duvodu stvala. A jeste jsem tam mel bugy i kdyz mam origo, kdy nektery predmety nesly zkombinovat nebo pouzit v jine posloupnosti nez jak presne chteli autori.

Titulek: Re: Nibiru
Nick: (jarek) - neregistrovaný
Datum:2011-05-09 17:06:07
jj to si pamatuju s tou krysou, to byla dobra podpasovka

Titulek: navod
Nick: (vrata) - neregistrovaný
Datum:2011-04-21 21:50:27
pitomci po vrazde strycka dete do hotelu je tam ten vrah tak odejdete a dete doprava vedle hotelu je tam zebracka neco s vama promluvi ale jen blbosti ted musie kliknout na to schodiste ktere je po strane hotelu on tam nedosahne tak dete zase za tou babou a prohlednete jeji hul promluvte s ni a dete do kiosku pred hotelem koupit hot dog da vam ho s horctici ale to ta baba nechce tak dete zase do kiosku a vemte samotny bez niceho a dete do hotelu ten vrah tam sedi a cte noviny na recepci je polozen kecum vemte ho v inventari ho smichejte s hot dogem a dejte to ty babe ona vam puci hul tou kliknete na to schodiste a dete na horu ted sejdete o patro niz promluvte s opravarem a na konci chodby prohlednete dvere ted dete zpatky do pokoje u velkeho zrcadal stoji na stole mala vaza tu vemte ted dete ke zasuvce vlevo vyndejte z ni kabel ted to polijte vodou z vazy a dete promluvit s opravarem ted vemte klice z zebriku a dete dozadu do skladu vemte koste redidlo a vpravo na zemi hadr v inventari to vsechno smichejte dohromady a sirkama to zapalte ted to da k detektoru pozaru vsichni vypadnou tak dete dolu na recepci a vemte klice od pokoje cislo 32 a dete do nejvyssiho patra a dete do pokoje proskoumejte postel pod ni je kufr a vnem sosky kod od kufru je 371 a kapitola je hotovy lehky ne?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Zu) - neregistrovaný
Datum:2011-03-22 19:40:04
Ahoj vi, že píšu opožděně, ale hry mě začali brát až teď. Tak doufám, že ještě někdo zkusí odpoědět. Jsem v chrámu úsvitu, nalila jsem vodu do sochy a nechce odtéct, když použiju kladívko do otvoru, tak voda odteče, ale když se vrátim se sádrou a vodou tak nemůžu nic. Díky za odpověď
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-29 01:43:36
musí se to nejdřív v liště namýchat do hromady a pak to jde zabetonovat.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-11 15:54:07
pls ja nevim kod od 5 mise na ten pocitac
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Alena) - neregistrovaný
Datum:2010-10-31 20:13:17
Ahoj nevíte někdo heslo do počítače v archivu v kanceláři barbory???předem děkuju
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Delnik)
Datum:2010-11-01 00:04:44
Jestli se nepletu tak je to jméno kocoura Barbory pozpátku - Xilef.

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-01 23:16:30
Heslo v kanceláři je XILEF

Titulek: Prosím
Nick: (Verunka) - neregistrovaný
Datum:2009-12-13 18:14:46
Ahojky HELE nevíte heslo kde ho mám sehnat to heslo do mechanickyho výtahu??
[Odpověz]

Titulek: Re: Prosím
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2009-12-14 17:44:53
Celý návod je na www.abecedaher.cz

Titulek: Jak si uložit hru
Nick: (Lurker) - neregistrovaný
Datum:2009-12-09 23:49:55
Prosím poraťte jak si mám uložit hru když hraju dostal jsem se k té budově jak tam pracovala Barbora a nevím jak si uložit hru vím jak dál ale prosím poraťte jak ju uložit moc porsím na můj email nebo sem. EMAIL: LukasBeranek@seznam.cz Díky za odpověd
[Odpověz]

Titulek: hotel nemužu jit hl.vchodem protože je tam ten chlap co ma asi ty 2 sošky.
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-12-04 19:19:51
nemužu se dostat tim jinym vchodem a stou žebračkou nic nejde dik za odpovědi pls help.
[Odpověz]

Titulek: Re: hotel nemužu jit hl.vchodem protože je tam ten chlap co ma asi ty 2 sošky.
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2009-12-07 12:16:25
Tak to jsi dopad jak já zkus, od někoho savy, já se přes tu chybu nedostal a skončil.

Titulek: Re: hotel nemužu jit hl.vchodem protože je tam ten chlap co ma asi ty 2 sošky.
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-21 18:22:33
noj átaky vím že mám vzít tenb kečup ale je tam bug sedí tam ten opilec který byl ze začátku a taky ten vrah

Titulek: Heslo - archiv
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-12-04 17:02:54
Poradíte mi prosím jaké heslo mám zadat v počtači, který je v té kanceláři v archivu? Předem děkuji.
[Odpověz]

Titulek: Re: Heslo - archiv
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2009-12-07 12:14:57
Jméno kocoura Barbory - Xilef

Titulek: do hotelu ,ale ne hlavním vchodem
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-12-03 23:08:36
pls poradte mi jak se mam dostat do teho hotelu,ale né hl.vchodem dekuji za odpoved
[Odpověz]

Titulek: Re: do hotelu ,ale ne hlavním vchodem
Nick: (Dělník) - neregistrovaný
Datum:2009-12-04 13:39:27
Jestli jdeš do hotelu po vraždě strýčka, tak do uličky za hotel, je tam žebračka, té musíš donést hotdog s kečupem. Ovšem pokud ten kečup v recepci nemůžeš sebrat kvůli stojícímu grázlíkovi tak seš nahranej. Je tam nějaká chyba ve hře, mě to udělalo taky, nedohrál jsem to. Ani savy z netu nepomohly.

Titulek: Re: do hotelu ,ale ne hlavním vchodem
Nick: (vojta) - neregistrovaný
Datum:2010-02-21 12:20:59
za hotel tam je žebračka.promluv si sní o holi a potom jí doneseš párek v rohlíku s hořčicí a ona ho zahodí tak deš spádky do bufetu a koupíš párek v rohlíku samotnej tak pujdeš do hotelu on bude sedět a ty vemeš kečup kterej skombinuješ v inventáři s hot dogem, dáš ho žebračce a ona ti tu hůl dá ty si přitáhneš nouzové schodíště a seš uvnitř!

Titulek: třetí soška
Nick: (compik) - neregistrovaný
Datum:2009-11-28 19:39:08
Ahoj.Jak jsem u posleddní sošky(třetí soška),tak vím,že mám zadat májskými číslicemi kod 2004.Mám tam 3 sloupce a čísla jen od 0 do 10.Jak mohu zadat ten kod? Odpovědi posílejte na poncucha@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Atrejka) - neregistrovaný
Datum:2009-11-07 00:22:14
Ahojky nemůžete mi prosím poradit...jsem v kanceláři a co mám dělat s tiskárnou a kódem??Prosím poraďte mi kód=o)...Moc děkuji předem=o)
[Odpověz]

Titulek: Petardy
Nick: (alex.63)
Datum:2009-10-07 00:46:24
Již jsem tu hru hrál,teď ji hraju od začátku a momentálně mi nejdou vybouchnout ty petardy u toho děduli.Poradí mi prosím někdo? Email alex.63@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: savy
Nick: (Pavel) - neregistrovaný
Datum:2009-08-05 17:19:42
Prosím vás nemohl by mi někdo poslat savy z Francie (přístavu) na pavemali@seznam.cz Děkuji
[Odpověz]

Titulek: kecup
Nick: (ilona) - neregistrovaný
Datum:2009-07-17 23:52:10
prosim jak mam ziskat kecup.ilonanajemnikova@mujmail.cz dekuji moc
[Odpověz]

Titulek: Re: kecup
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-08-21 18:35:36
Snadno v hotelu

Titulek: pomoc
Nick: (ilona) - neregistrovaný
Datum:2009-07-14 19:39:52
nemuzu se dostat k kecupu pomoc!
[Odpověz]

Titulek: kuličky
Nick: (asdfddggggh) - neregistrovaný
Datum:2009-06-17 19:45:07
pls nevíte jak ty kuličky uspořádat nebo jakým čím rozZIPuju uložení bez těch kuliček
[Odpověz]

Titulek: prosba o pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-18 15:46:53
Caute, vie mi niekto poradit, ako mam spustit NIBIRU? Zobrazuje sa mi len cierna obrazovka a hra hudba. Na pocitaci mi idu spustit aj vacsie hry, ale tato nie. Prosim poradte. jasteraic@zoznam.sk
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2009-03-11 20:43:24
čaute pomužete mi někdo prosim potřebuju poradit v nibiru posel bohů napište mi na email postalxx@seznam.cz diki předem
[Odpověz]

Titulek: kecup
Nick: (tom) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 17:38:43
halo lidi pomoctemi jak mam sebrat ten priblblej kecup? sem z toho nanervi
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (naty) - neregistrovaný
Datum:2008-10-12 21:53:30
zaboha nemuzu prijit jak mam dat te kulicky dohromady?jak na to?poradte me prosim?
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-12 23:19:38
prosim te uz si prisel na ten kod toho sejfu taky ho nemuzu roylousknout.muzes mi ho poslat dik

Titulek: Help
Nick: (Rider) - neregistrovaný
Datum:2008-08-26 21:35:12
pls jaká je kombinace 2 sejfu u toho děduli jak ho zabili nevím jak ho otevřít pls help je to v nibiru
[Odpověz]

Titulek: Re: Help
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-01 03:43:23
na obraze je napis a podla tych pismen vytukaš klavesi tak ako su na telefone..

Titulek: Mayske cislice
Nick: (Hugo) - neregistrovaný
Datum:2008-07-31 04:34:44
pls nevim jak zadat to cislo 2004 skoro na konci jak tam je ta soska pls help moje icq 221537144
[Odpověz]

Titulek: Re: Mayske cislice
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-07-31 14:11:47
Kombinace na kotoučích: nahoře jedna vodorovná čára, uprostřed znak pro nulu, dole 4 tečky

Titulek:  
Nick: (rimnacova1@seznam,cz) - neregistrovaný
Datum:2008-05-08 05:20:34
pomůže někdo ,nemohu zadat 2004 abych vzala sošku , nevím jak ,díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-04-30 19:17:58
Prosím o radu. V hotelu se nemůžu dostat k tomu jak získat kečup na hotdog. Dík.
[Odpověz]

Titulek: menu
Nick: (Mike) - neregistrovaný
Datum:2008-04-22 02:20:59
Ahoj te potřebuju poradit když hraju tak ani za boha nemůžu hru uložit at mačkám cokoli tak se mi ve hře neoběví žádné menu nechápu parad t pls caw all
[Odpověz]

Titulek: Re: menu
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-04-22 02:24:46
Musíš najet do pravého horního rohu - objeví se Ti taká ozubená kolečka - tím se dostáváš do menu a můžeš ukládat...

Titulek: ve stole zabetonovane dvere
Nick: (zzdd) - neregistrovaný
Datum:2008-04-02 02:31:08
nevim kudy kam stale jen rika dira se zvetsila poradte prosim co dal.a kdyz sjede vytahem tak zase kahan jsem zapalil.diky
[Odpověz]

Titulek: Re: ve stole zabetonovane dvere
Nick: (Siladopadu) - neregistrovaný
Datum:2008-04-03 20:07:50
Ahojky tak musíš na chodbu k díře a připravit pastičku na krysu z krabyce a pravítka a fazole dej jako návnadu, pak přivaž na krysu dynamit a strč jí do díry ve dveřích , šťastný lov.

Titulek: Re: ve stole zabetonovane dvere
Nick: (Siladopadu) - neregistrovaný
Datum:2008-04-03 20:11:14
A na kahanu nahřeješ žehličku a zahřeješ na poslední stránce deníku odtržené místo a oběví se tam číselný kod.Doufám že ti to pomůže papa

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-03-07 15:10:44
nejde mi nibiru při spuštění s mi zoobrazuje jen černá plocha, jak na to?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-02-13 02:07:35
prosím o radu jak mám zadat ty čísla do toho sejfu děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: NIBIRU
Nick: (STANA) - neregistrovaný
Datum:2008-02-22 01:50:54
ZALEZI NA TOM DO KTEREHO SEJFU JA JSEM NARAZIL UZ NA DVA V TOM PRVNIM JE TO 4 NATOC DOPRAVA 7 DOLEVA 9 DOPRAVA 2 DOLEVA 2 O CELE KOLO ZPET DOPRAVA

Titulek: Re: sejf ve vile strýčka
Nick: (Siladopadu) - neregistrovaný
Datum:2008-03-20 04:42:56
plakát Tikal- telefoní čísla podle písmen 84525 snad to je ten správný sejf zatím ahoj a pořádně přemejšlej dá to sice fušku ale konec tě potěší ,prošla jsem to za 4 dny a brala bych pokračování ahojky

Titulek: ni.bi.ru
Nick: (fred) - neregistrovaný
Datum:2008-02-10 04:04:23
prosim poradte jak mam tam dat to cislo vtom sejfu nevim jak to tam mam dat.
[Odpověz]

Titulek: Hodnocení
Nick: (*FINAL*)
Datum:2008-02-08 20:27:29
Hra není špatná, bohužel, když jsem ji hrál, jsem se nemohl ubránit porovnání s vynikajícím Poslem smrti. Hlavně mi chyběla hutná, nervydrásající atmosféra :-).
[Odpověz]

Titulek: NI:BI:RU
Nick: (Miry) - neregistrovaný
Datum:2008-02-01 23:03:27
Prosím poraďte.Ve hře Ni.BI.Ru jsem na vrátnici a vráný mě nechce pustit do Barbořiny kanceláře.Jak na to ?Díky za pomoc
[Odpověz]

Titulek: Re: NI:BI:RU
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-03-07 15:15:10
musíš jít k dědečkovi a bouchnout u něj petardu holubi odletí a ty se ho můžeš potom vyptávat,dáti kartičku za víno a s tou krtičkou můžeš jít ktomu vrátnýmu

Titulek:  
Nick: (tom) - neregistrovaný
Datum:2007-11-03 14:50:07
sháním češtinu do Hry Ni.bi.ru.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mike) - neregistrovaný
Datum:2007-06-25 19:53:07
sháním češtinu do Hry Ni.bi.ru.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mirda) - neregistrovaný
Datum:2006-03-18 11:00:00
sháním češtinu na hru nibiru-posel bohů.Nevíte kde ji sehnat?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-30 11:00:00
Slušná adventura. Přímočarý příběh,přiměřeně složité,spíše lehčí puzzly,málo zákysů ( past na krysy....).Z hlediska grafiky slušná avšak nikoliv vynikající práce,hudební doprovod je průměrný a nedokáže udržet atmosféru, příběh dobře plyne,některé pasáže však postrádají více dialogů.Atmosféra kolísá.Hodnocení tak mezi 75-80%. P.S.Posel smrti je lepší, o Sybérii či Still Life ani nemluvě (rozdíl třídy)!
[Odpověz]

Titulek: Re: víno 
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2009-12-22 22:39:30
neví te někdo kde získám to víno abych ho dal tomu dědečkovi pls.Díky

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-12-29 03:44:44
v kiosku musíš koupit krabicák a u žebráka požádat o flašu pak to do ní přeliješ a dáš dědouškovi .... já se zasekla u kečupu na recepci ... pomooooooooc

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Nibiru: Posel Bohů
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Nibiru: Posel Bohů
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 28073x - statistika
Nibiru: Posel Bohů 74 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-04-00
Nibiru: Posel Bohů

Průměrné hodnocení z médií:

73.80 %

Min : 69 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Unknown Identity
Distributor: Future Games
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %