Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Posel Smrti 2 (The Black Mirror 2) > PC > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---62 %SCORE 194
LEVELPetr Ticháček7/1070 %LEVEL 188
Games.czIvan Kratochvíl7/1070 %2010-03-11
Hrej.czMarek Švrkala8/1080 %2010-03-10
hry.Sme.skJán Kordoš8/1080 %2010-03-09
Sector.skmatus_ace8.5/1085 %2010-03-05
Recenzeher.euJan Janoušek---85 %2010-03-01
DoupěJosef Šustek6/1060 %2010-02-25
Eurogamer.czDaniel Krásný8/1080 %2010-02-23
BonuswebHonza Srp---78 %2010-02-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

69.80 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 2367 z 5973 Žebříček
PC: 1032 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 92 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 132 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2009-09-07
Sector.sk2008-08-27

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: sos
Nick: (monmons) - neregistrovaný
Datum:2012-12-10 19:36:23
zdravim všechny.Potřebovala bych poradit.Dostala jsem se až k oltáři,kde se zasouvají hole a je třeba uvolnit nástrahu ve tvaru kvádru,mám čepel která se odlomila a teď se snažím přeříznout lano,lan je 8,vedle jsou náčrtky symbolů,které by se měli shodovat s náčrtky na kamenech,ale schodný symbol na kamenné desce kam kvádr padá jsem v místnosti s lany nenašla.Skoušela jsem všechny možné i nemožné variace,ale prostě jsem se zasekla a fakt nevím jak dál,prosím o radu.Díky moc.
[Odpověz]

Titulek: Re: sos
Nick: (jojo) - neregistrovaný
Datum:2012-12-11 00:57:27
Jděte zpět do sálu a podle barev a vzorů na holích a na základě plánu zajistěte kamenné plošiny. Žlutou holí zajistěte první plošinu vlevo, zelenou hůl umístěte do čtvrté plošiny zleva a modrou hůl dejte do úplně poslední plošiny vpravo. Zablokovali jste tak tři plošiny, dvě slouží k otevření kamenný dveří a zbývají tři. Stoupněte si na třetí plošinu zleva a jen tak tak uniknete pasti. Z nožů se ulomí čepel, kterou seberte ze země před plošinou. Nyní si stoupněte na šestou plošinu zleva. Jedná se o plošinu, která otevírá druhé dveře. Oslovte tedy vaši matku a požádejte ji, aby si na plošinu stoupla. Otevřou se kamenné dveře vpravo, jimiž projděte a octnete se v systému pastí nad sálem. Všimněte si, že symboly identifikují lana, která drží pasti. Podívejte se na panel vlevo vedle vchodu. Je nutné deaktivovat jednu z pastí, aby tak zbyly čtyři plošiny pro čtyři osoby. Na panelu můžete volit symboly a přepínat páčky. Vždy když pak stisknete bílé tlačítko níže, tak se zobrazí symbol, jenž znázorňuje určitou past. A teď je třeba zjistit, které lano drží kamenný blok. Symboly tedy zadejte podle vzoru u třetího lana zprava od panelu. Horní a spodní páčky přepněte doprava a jakmile máte i zadané symboly stiskněte bílé tlačítko. Dole se vám zobrazí symbol kamene, takže se jedná o správné lano. Použijte tedy ulomenou čepel na třetí lano zprava od panelu a Darren se rychle poběží podívat, jestli uvolnil správné lano.

Titulek: Re: sos
Nick: neregistrovaný
Datum:2012-12-11 03:06:50
jojo díky.Měla jsem ještě menší problém se zasunutím jedné hole,ale to už se tady řešilo takže jsem dnes zdárně ukončila hru.Je to super když ti někdo poradí,pochvala za podrobný postup.

Titulek: Super
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-25 13:54:04
Opravdu skvělá adventurka, němci překvapili a nešetřili spojitostmi na první díl. Jelikož mi k dohrání chyběla VI. kapitola, znovu jsem po roce nainstaloval, když už byla u Score a překvapila mne nízká obtížnost a v některých částech dabing (žádné emoce u nemocničního lůžka s matkou). Jelikož jsem však hru měl prakticky již jednou za sebou, soustředil jsem se na rychlou četbu. No a právě, celou hrou se stačí proklikat, kdy ani v jediné situaci nepotřebujete k dohrání hry žádnou indicii z rozhovorů, vždy vám je vše jasné. Byť samozřejmě příběh i rozhovory jsou kvalitní, takže jen tkaový postřeh. A hru určitě doporučuji, kvalitní pokračování, které snad vyústí v parádní zakončení 3.dílem. / Jinak všichni, kteří si nevíte rady, doporučuji stáhnout savy či si nahrát vlastní starší save a kritickou část zkusit znovu. Narazil jsem na vícero bugů, které by bez opětovné nahrání pozice znemožnili hru dohrát.
[Odpověz]

Titulek: Re: Super
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-25 15:07:30
Posla smrti 2 ze Score jsem se chystal zahrát, ale jak tady čtu, kolik lidí s tím má problémy, tak už se mi do toho nějak moc nechce.. Copak nevyšel žádný patch na ty bugy?

Titulek: Re: Super
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-25 17:22:16
Piggsy:Mám taky posla smrti 2 ze score a dohrál jsem ho v pohodě na žádný bug jsem nenarazil.Takže ti nic nebrání si to zapařit.Ti co tady píšou o těch problémech u policajtky jsou lamy protože to není bug ale akorát to asi neumí hrát nebo co.

Titulek: Re: Super
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-25 17:31:19
Tak v tom případě se do toho s chutí pustím, díky moc za info. ;)

Titulek: Re: Super
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-03 12:46:40
Přiznám se, že netuším, ale nejspíš ne, jak se dívám do googlu. Hra za to, ale jistě stojí, kór pokud jsi hrál 1. Jen na jednom místě se mi nedařilo použít předmět, což mi znemožnilo se dostat dál, ale vyřešil nový load pozice. Několikrát se mi asekkla hlavní postava, ale jinak nic vážného. :D A u policajtky jsme žádný bug nezaznamenal:) až v pozdější fázi hry s dynamitem, což se ale řeší na více fórech a bug to je. Kontroloval sem svůj postup i na youtube.

Titulek: zákys
Nick: (Posel) - neregistrovaný
Datum:2011-01-23 18:06:19
Mám stejný problém jako Mirek, u policajtky se prostě zaseknu. Poraďte mi prosím někdo
[Odpověz]

Titulek: Re: zákys
Nick: (Paia) - neregistrovaný
Datum:2011-02-06 06:42:00
přesně tak, místo toho, aby se ukázala "minihra" skládání portrétu, změní se kurzor na "pracuju" a neukáže se nic a to jsem ho nechal čeka půl hodiny...

Titulek: POMOC!
Nick: (Mirek) - neregistrovaný
Datum:2010-10-30 19:31:05
Ahoj,jsem teprve na začátku druhé kapitoly. Když mi ta policajtka vysvětluje, jak udělat portrét, sekne se to. Kurzor se změní na "akci", hudba funguje, ale nemůžu nic zmáčknout, ani menu hry- musím to vypnout na tvrdo. Neví někdo co to může být? Mám zkusit tu hru přeinstalovat?? diky moc
[Odpověz]

Titulek: sos
Nick: (zuzka) - neregistrovaný
Datum:2010-10-22 20:53:18
Ahoj potřebovala bych pomoct, jsem skoro na onci ale nejde mi zasunout žlutá tyč do první desky zkouším to už hodinu překáží mi okno inventáře,,,dají se předmněty nějak seřadit aby byla tyč místo líče nebo dá se inventář nějak srýt? předem dík
[Odpověz]

Titulek: Re: sos
Nick: (pumpy) - neregistrovaný
Datum:2010-11-22 17:21:24
zmen si rozliseni na 1024x768, potom ti to pujde

Titulek: Kam zmizel Battes
Nick: (Jitka) - neregistrovaný
Datum:2010-10-20 18:13:23
Prosím,kdo jste hrál Posel smrti 1. nevíte co dělat,když se vrací Samuel ze sanatoria a vrací se na panství a má jít rovnou za Battesem do kuchyně aby se ho zeptal kde je maják a Battes tam není a nemohu ho nikde najít,Viktorie se mnou nechce mluvit a ven se jít nédá. Poraďte co dělám špatně opakuji to dokola a stále jsem tam kde jsem. Moc děkuji za pomoc! Jitka
[Odpověz]

Titulek: Re: Kam zmizel Battes
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 19:04:27
Musíš si promluvit s Battesem.

Titulek: Re: Kam zmizel Battes
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 19:04:28
Musíš si promluvit s Battesem.

Titulek: Re: Kam zmizel Battes
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 19:10:24
Zkus nahrát starší save a projít to znovu. Hra je zabugovaná, mizí v ní postavy, takže to není chyba tvoje ale hry..

Titulek: nápad dobrý-realizace průměr
Nick: (Prema) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 16:27:29
patrně z důvodu delší hratelnosti je v některých místek příliš mnoho interaktivních míst,k nímž jsou zbytečně dlouhé několikavětné průpovídky bez jakéhokoliv obsahového sdělení.Navíc jsem narazil na patrně programovou chybu-na policejní stanici jsem si přečetl vyděračský dopis a hra najednou přeskočila celý úsek snahy o dostání se do Fullerovi tajné místnosti.Hra je jinak dobrá zábava, první díl mi přišel více napínavější i tajemnější,ale zas je dobré,když nějaké pokračování jen bezduše nekopíruje prvotní dílo.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (atom) - neregistrovaný
Datum:2010-10-10 20:15:32
Super hra. Akorat jsem apsolutne nepochopil ten konec.
[Odpověz]

Titulek: potíže se spuštění
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-31 00:06:04
Mám problém se spuštěním nainstalované nové (legální) hry, po spuštění se objeví hláška "Could not initialize DirectX adapter". Nevím co s tím, poradí někdo? Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: potíže se spuštění
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-16 12:08:02
ahoj poradil ti někdo mam stejný problém a nevím co s tím. Dík

Titulek: Posel smrti 2
Nick: (Visty) - neregistrovaný
Datum:2010-07-22 01:47:31
Nikdy předtím jsem adventury nehrála,ale vlastně úplnou náhodou jsem se dostala k tomuto titulu a nemohla jsem se odtrhnout od pc..úplně jsem se zžila s hlavním hrdinou v 1.díle,opravdu jsem to přožívala s ním a konec mě úplně dostal.Jak grafická stránka hry,hratelnost a hlavně dabing,že jsem prostě nemohla odolat 2.dílu,zatím mám rozehráno,ale je to super hra a ode mě má ta nejlepší hodnocení.Autorům hry a všem kdo na ní pracovali moc děkuju a doufám,že takovýchto her bude víc.
[Odpověz]

Titulek: Čeština do hry
Nick: (Verča) - neregistrovaný
Datum:2010-07-07 18:12:07
Kde se dá stáhnout čeština do Posla smrti 2?
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština do hry
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-07 18:21:33
Pokud nemáš hru v češtině, máš s největší pravděpodobností nelegální verzi hry, jelikož v ČR se prodává pouze v češtině a jelikož warez hry nejen že podporovat nechceme ale ani nemůžeme, poradit Ti nedokážeme. Doporučujeme však, pokud se Ti hra líbí, poděkovat autorům zakoupením plné hry, cena není vysoká.

Titulek: posel smrti 2
Nick: (skanky) - neregistrovaný
Datum:2010-04-19 21:19:40
No teda cela sem neco lepsiho...a ten konec..no nic moc us se tesim na 3 díl ........Ale 2ka me teda moc nedostala rekl bych ze 1 byla lepsi ale 2 je taky dobra ..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (brizicka) - neregistrovaný
Datum:2010-04-11 23:21:36
Ahoj, potřebuju poradit, nemůžu se hnout z místa! Prosím, ví někdo, jak otevřít tajné dveře za plakátama ve sklepě, díky Petra
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Johny8x) - neregistrovaný
Datum:2010-04-18 14:03:02
Ahoj, musíš jít do Fullerova pokoje nahoře, kde má tu velkou mapu. Tam je název těch míst, kudy chce udělat cestu kolem světa. A musíš kliknout na tu mapu a Darren vše vysvětlí. ;-)

Titulek:  
Nick: (alca) - neregistrovaný
Datum:2010-04-05 01:32:20
ahojky.. točím kolečkem na trezoru a ten se neotevírá nevím jak na to.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Dusan Stary) - neregistrovaný
Datum:2010-04-08 20:03:01
Ahoj k otevření trezoru potrebujes stetoskop, najdes ho v nemocnici v pokoji kde lezi Darrenova mama. Pak stetoskopem kliknes na trezor a Darren uz ti vse vysvetli ;-)

Titulek:  
Nick: (dofinka) - neregistrovaný
Datum:2010-04-04 21:46:30
nemate nekdo navod?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Punta) - neregistrovaný
Datum:2010-04-05 21:10:20
Návod najdeš na - www.madukas.estranky.cz/clanky/navody-/BM2

Titulek: !!!
Nick: (Standa Dolinek) - neregistrovaný
Datum:2009-10-09 16:13:57
Hra bude komplet CZ - jinak by to ani nešlo, protože video-sekvence neobsahují titulky!
[Odpověz]

Titulek: BM2
Nick: (MCSACEK) - neregistrovaný
Datum:2009-10-07 14:11:38
Hra je bomba ! Hraju to sice v němčine ,ale i přesto NICE ! Už se těšim na českou verzi ! TOPCD získala práva a česká verze má vyjít k Vánocům !!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Gooka) - neregistrovaný
Datum:2009-07-26 22:46:08
Bojím se, že hra nevyjde u nás s českým dabingem.
[Odpověz]

Titulek: Posel Smrti 2
Nick: (Pajero) - neregistrovaný
Datum:2009-05-25 23:12:41
už se těšim jednička byla ůplná pecka :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Posel Smrti 2
Nick: (Zoidberg) - neregistrovaný
Datum:2010-01-28 17:57:24
To jo, jednička je nej, ale nezapomeň, že posla smrti 2 dělá jiná společnost.

Titulek: joooooooooo
Nick: (mully) - neregistrovaný
Datum:2009-05-23 16:17:15
Dobrá střela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Posel Smrti 2 (The Black Mirror 2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Posel Smrti 2 (The Black Mirror 2)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 37213x - statistika
Posel Smrti 2 (The Black Mirror 2) 75 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 2 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-09-25
Posel Smrti 2 (The Black Mirror 2)

Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Min : 60 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Cranberry Productions
Distributor: dtp
Distributor CZ: Future Games

Počet recenzí: 10
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 78 %
Upřímně řečeno, spíše jsme po všech těch nesnázích očekávali pěkný průšvih a možná právě proto jsem byl z výsledku tolik nadšený.
> Eurogamer.cz : 8/10
Příběh se vrací na půdu slavného Samuela Gordona a jeho blízkých s napínavým příběhem plným poutavých zvratů. I přes nižší obtížnost a pár nelogičností se jedná o výbornou adventuru.
> Doupě : 6/10
Nebýt kolísavého napětí, kdy jednu dobu řešíte naprosto banální problémy a chvíli na to vám od napětí tepe žíla na spánku, a několika dalších problémů, šlo by o vynikající adventuru.
> Recenzeher.eu : 85 %
Po spojení výtečného dabingu, skvělé grafiky, plynoucího děje a vynikající atmosféry, si hra zaslouží 85%. Nepokořila sice první díl, ale velice dobře mu sekunduje.
> Sector.sk : 8.5/10
Príjemný dabing, prístupnosť už naozaj úplne pre každého, skvelý zvuk a mrazivá atmosféra, ktorá by sa dala krájať.
> hry.Sme.sk : 8/10
Viac ako dobre známe princípy od hry nečakajte. Neprekvapí spôsobom, akým sa hrá, pohltí však atmosférou. Na druhú stranu: jednotku žiaľ pokračovania neprekonalo.
> Hrej.cz : 8/10
Posel Smrti 2 přes několik výtek a nedostatků baví dokonale. Nabízí skvěle zpracovanou adventurní zábavu staré školy s úžasným temným příběhem.
> LEVEL : 7/10
Posel Smrti se vrátil a spolu sn ím hromada mrtvol, zděšení, šílenství, jedna rodová kletba a od leknutí počůrané trencle. Originál ovšem zůstává nepřekonán.
> Games.cz : 7/10
Příběh, délka hry, detailní grafika a atmosférický soundtrack, to vše jsou jejich esa v rukávu. Samotná hra je vážně vynikající, bohužel český dabing to skutečně pomrvil.
> Časopis SCORE : 62 %
Dobře míněné vývojářské tendence se tentokrát prostě neslily v příjemný zážitek a nadějný děj se s námahou hrbí pod tíhou zdegenerovaných vyprávěcích postupů.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %