Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Posel Smrti > PC > Adventury

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---84 %SCORE 111
LEVEL 8.6/1086 %LEVEL 98
Galaxie.Name ------2006-02-08
Gamesport ---86 %2004-10-23
Gamecenter (pozastaven) ---80 %2003-10-11
GameStar.cz ---85 %2003-08-02
hry.Sme.sk 4/590 %2003-05-26
GamePlanet.cz 8/1085 %2003-04-24
Doupě 9/1090 %2003-04-01
Sector.sk ---89 %2003-04-01
Games.cz ---90 %2003-03-10
Bonusweb ---87 %2003-03-07

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.55 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.19 %

Počet hodnocení: 43
Min. hodnocení: 15 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 528 z 5973 Žebříček
PC: 189 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 13 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 21 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Gorgy Hodnocení: 100 % Zobrazit recenzi 2007-04-25
Autor: moods Hodnocení: 95 % Zobrazit recenzi 2006-09-19
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-03 16:28:02
Jsem Barča Schonová je mi 13.let narodila jsem se v Olomouci dne 28.9.1998
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-03 18:12:51
Díky, to jsme tady opravdu potřebovali vědět :)

Titulek: Test
Nick: (Samuel) - neregistrovaný
Datum:2011-05-16 18:04:07
Pro všechny fanoušky Posla smrti jsem udělal testy na znalosti ze hry. Kdo chce, může vyzkoušet. =) Pro sklaní znalce: http://testy.nanic.cz/testy/hry/posel-smrti-pro-znalce/ Pro začátečníky: http://testy.nanic.cz/testy/hry/posel-smrti-lehke/
[Odpověz]

Titulek: odpověd
Nick: (Ivča) - neregistrovaný
Datum:2011-04-27 01:31:09
To víš že bych si ji klidně koupila kdyby byla ještě k dostání chytrolíne,no a stěmi špeki,Hmmm tak to jsem asi fakt tlustá při mé 52 kg váze,ale jak se říká podle sebe soudím tebe že?
[Odpověz]

Titulek: Re: odpověd
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-04-27 02:19:12
http://www.popron.cz/posel-smrti-pc-dvd-rom/s-515119/?_actionnumber=9034 posel smrti 1 k dostání je :)

Titulek: prosím o radu
Nick: (Ivča) - neregistrovaný
Datum:2011-04-26 03:32:21
Ahojky nedávno jsem si stáhla hru posel smrti,hra mi jede,ale nejde mi uložit,můžete mi prosím někdo poradit,děkuji,pište na email avolason33@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: prosím o radu
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-04-26 19:53:26
Do p,,,,e lidi nejste ani schopný vytáhnout prašule a koupit to? Nebo se vašim špekům nechce do obchodů? :D Já už fakt nevim...........

Titulek: Re: prosím o radu
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-04-26 22:14:46
ale vzdyt je to holka....:)

Titulek: Re: prosím o radu
Nick: (Schnilej Chleba) - neregistrovaný
Datum:2011-04-26 22:41:48
Ivčo....kup si toooo...uděláš nám radost.Takhle si označována za zlodějku..:/

Titulek: Re: prosím o radu
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-04-27 00:33:23
za zloddejku ji oznacujes mozna tak ty...

Titulek: Re: prosím o radu
Nick: (Ivča ) - neregistrovaný
Datum:2011-04-27 01:24:16
To víš že bych si to ráda koupila ty chytrej,ale pokud vím ve stánku prodávali jen pár kousků,a stěmi špeki Hmmm,tak to jsem asi fakt tlustá při mé 52 kg váze chytrolíne

Titulek: Re: prosím o radu
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-04-27 02:24:17
Omfg je vidět že nechápeš co jsem tím komentem chtěl říct. Přečti si to znova a znova a snad pochopíš :D A asi s tvojí inteligencí nenáš server XZone, zde mají všechno :) Blbá výmluva že to nejde sehnat :D

Titulek: Re: prosím o radu
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2011-04-28 13:00:41
No zrovna Xzone prvni díl Posla smrti v nabídce nemá, budeš jí muset poradit jinej kšeft, schnilotino:-)

Titulek: Kde je Battes
Nick: (Jitka) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 22:07:19
Díky za radu,na WWW.abeceda her jsem to nenašla i když už se tam někdo na to ptal,ale nebylo mu odpovězeno.Koukala jsem i do návodu atam nic není,prostě se má Samuel vrátit ze sanatoria a hned jít do kuchyně za Battesem azeptat se ho na maják.Dělám to už po sté a prostě Battese nikde nenacházím a nikdo se mnou nemluví a ven jít také nemohu a když použiju mapu bez zeptání Battese maják na ní není.Prosím prosím pomoc!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Kde je Battes
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-04 23:26:53
Zdravím, jsem na stejném problému... Už ti někdo odpověděl a poradil? Už jsem se protrápil mnoha fóry a bohužel nikde žádná rada. Pokud je na světě nějaké řešení, prosím o radu. Díky M. e-mail: mvajchr@ralsko.net

Titulek: Kde je Battes
Nick: (Jitka) - neregistrovaný
Datum:2010-10-19 22:03:51
Díky za radu,na WWW.abeceda her jsem to nenašla i když už se tam někdo na to ptal,ale nebylo mu odpovězeno.Koukala jsem i do návodu atam nic není,prostě se má Samuel vrátit ze sanatoria a hned jít do kuchyně za Battesem azeptat se ho na maják.Dělám to už po sté a prostě Battese nikde nenacházím a nikdo se mnou nemluví a ven jít také nemohu a když použiju mapu bez zeptání Battese maják na ní není.Prosím prosím pomoc!!!
[Odpověz]

Titulek: Problém
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-10 01:48:50
Dám nová hra,spustí se "vodní film,potom se ukéže kapitola 1 ozve se ,,po smutečním" a hra se vypne.Prosím poraďte.Email:petr.najvarek@atlas.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Problém
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-06-10 15:28:43
Myslíš *úvodní film* jako vodní film třeba taky je :D třeba Vodní svět.Dost bolo žartou.:) Takhle,pokud si to nevyřešil,jakož to asi ne,napiš svoji sestavu,OS a zda-li je hra originální.

Titulek: Re: Problém
Nick: (ardno5)
Datum:2010-09-23 00:31:45
mám uplně stejný problém a bude to asi grafickou kartou jelikoz kdyz sem mel geforce 6600gt tak mi šlapala jako po másle ale ted mám radeon HD 2600xt a háže mi tam stejnou chybu jako tobe.. a nebo to muze být ovladačem takze sehnat starší ovladač na tvoji kartu... jinak nevím jo a mám originální hru

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-17 03:19:10
Mám naprosto stejný problém s Batesem v kuchini a to už to hraju po třetí(akorát po delší době)
[Odpověz]

Titulek: Jak po blázinci?
Nick: (mycutie) - neregistrovaný
Datum:2010-03-15 17:46:10
Prosím pomoc,vrátila jsem se z blázince, ale Bates v kuchyni není, zkušela jsem xkrát dle návodu, všechno odklikala, jestli jsem něco někde nezapomněla, ale nic, už mě to fakticky štve....
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak po blázinci?
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-18 22:12:24
Prosím pomozte mi vrátila jsem se ze sanatoria a mám jít do kuchyně za Battesem ale on tam není. Viktorii nechci obtěžovat a ven se nemohu dostat. Prosím dělám to už po páté a stále je to stejné. Mohl by mě někdo poradit? I na mail který je jitzit@seznam.cz Děkuji Jitka

Titulek: Re: Jak po blázinci?
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-19 00:59:20
Zkus se podívat do návodu, případně si tu hru najdi na www.abecedaher.cz a podívej se do zákysů, tam mi to už hodněkrát pomohlo..

Titulek: posel smrti
Nick: (FBI)
Datum:2010-01-05 01:39:25
potreboval bych poradit z hlavolamem na sperkovnici u klaviru dekuji.
[Odpověz]

Titulek: Re: posel smrti
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-17 03:17:38
Figurky se musí přehodit(bíle místo černých) a jelikož jsou to koně tak jezdí po šachovnici pouze jako kůň při šachách

Titulek: Kapitola 5
Nick: (ozzy888) - neregistrovaný
Datum:2009-11-16 17:46:27
Ahoj chci se zeptat jsem v 5 kapitole v marnici mam prozkoumat telo Hermana na stole ale nic me to tam nedela..porad me rikam ze dal uz nemuze ze ho doktor Herman vidi....porad te nekdo prosim...diky... moc
[Odpověz]

Titulek: horoskop
Nick: (Itachi) - neregistrovaný
Datum:2009-03-08 19:18:39
newi někdo postup při tom horoskopu kde mam pohnout jendotlivym čtvercem???
[Odpověz]

Titulek: Globus s planetama
Nick: (Devilgirl) - neregistrovaný
Datum:2008-08-17 13:24:41
Ahoj Posla hraju jen chvíli. Vyzkoušela jsem různé kombinace poskládání planet v globusu ale nic může mi někdo poradit? Klidně piště sem nebo na mail DablikSrdicko@seznam.cz Díky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: Globus s planetama
Nick: (ZOSK) - neregistrovaný
Datum:2009-10-29 22:22:52
Nauč se planetární Geografii!

Titulek: Re: Globus s planetama
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-12-18 21:34:10
Seber osmou největší planetu, polož ji na první půlkruh od slunce (Merkur). Seber šestou největší planetu, polož ji na druhý půlkruh od slunce (Venuše). Seber pátou největší planetu, polož ji na třetí půlkruh od slunce (Země). Seber sedmou největší planetu, polož ji na čtvrtý půlkruh od slunce (Mars). Seber první největší planetu, polož ji na pátý půlkruh od slunce (Jupiter). Seber druhou největší planetu, polož ji na šestý půlkruh od slunce (Saturn). Seber třetí největší planetu, polož ji na sedmý půlkruh od slunce (Uran). Seber čtvrtou největší planetu, polož ji na osmý půlkruh od slunce (Neptun). Seber devátou největší planetu, polož ji na devátý půlkruh od slunce (Pluto). Pozn. Dávej pozor, jestli dáváš planety do správných půlkruhů (klame to).

Titulek: problem
Nick: (lilly) - neregistrovaný
Datum:2008-05-13 23:20:56
s tou hrou mám dost problémy a štve mě to... ted jsem v trojce vyřešila jsem hlavolam s horoskopy a jsem ve vile ale vždycky když vyřeším hlavolam na krabičce a vrátí se mi pohled do místnosti tak eleonor hraje na klavítr a louis je venku u stromu vše je stejné jako když jsem přišla s tou vyjimkou ze je noc... stalo se to někomu a co s tím co delam blbe?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2008-05-02 01:19:09
potrebuji poradit s hrou Posel Smrti smenku jsem nasel ale nemuzu se dostat z Pitevny
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (rokyska)
Datum:2008-03-04 16:12:12
Nemohu se dostat do vesnice ikdyž mám vše splněno ,mám fotku z doktorem jsem mluvil a už semnou nikdo mluvit nechce.Už to zkouším popáté a pořád nic.Prosím poradíte .
[Odpověz]

Titulek: Hodnocení
Nick: (*FINAL*)
Datum:2008-02-08 20:32:59
Jedna z nejlepších, ne-li nejlepší, adventura s opravdu hutnou atmosférou a vynikajícím českých dabingem (Radoslav Brzobohatý!). Jen ten konec mohl být trochu reálnější (taková schizofrenie by tam zapadla :-)
[Odpověz]

Titulek: Vista dus7@seznam.cz
Nick: (black) - neregistrovaný
Datum:2007-08-11 00:37:58
Hru nainstaluji ale při spuštění hlási chyba aplikace.Kdo pomůže? Dík
[Odpověz]

Titulek: Re: Vista dus7@seznam.cz
Nick: (q) - neregistrovaný
Datum:2007-10-14 06:04:40
zkus toto http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=8892

Titulek: Prosím o radu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nick: (cerna.aneta@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-12-02 02:36:13
Nemoch bys te mi někdo poradit jak sakra mám udělat ty planety jak jsou úplně na začátku prosim pišta na muj mail cerna.aneta@seznam.cz prosííííííííím sem úplně zoufalá
[Odpověz]

Titulek: Re: Prosím o radu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-20 21:44:27
tmavě hnědá první dráha fialová druhá dráha země do třetí dráhy oranžová do čtvrté dráhy světle hnědá do páté dráhy žlutá do šesté dráhy zelená do sedmé dráhy modrá do osmé dráhy bílá do deváté dráhy

Titulek: Posím o radu !!
Nick: (Rada) - neregistrovaný
Datum:2006-10-26 15:15:36
Všechno jsem udělala snad 10x s každým mluvila a už se monu nikdo mluvit nechce, 5 x přečetla hnihu i o panství a prostě nemohu pokračovat dál!!! Mám i zasazený diamant.I jsem se řídila vašim návodem i když jsem nechtěla přišla jsem na vše sama , ale ta beznaděj , že jsem něco udělala špatně!! A můžu říct, že už jsem z toho otrávená !!! Teď mám prostě udělat toto viz.váš návod, ale dveře kostela jsou zakryté jakoby bleděmodrým dřevem!! Díky za radu Zlata Vejdi do kostela, vpředu prozkoumej mříž !!! (zavřená) a pokračuj k oltáři. Promluv s otcem Frederickem, zeptej se na všechno a přesvědč otce aby tě pustil do zvonice (musíš mít vyzkoušeno, že vchod do zvonice „mříž“ je zamčená).
[Odpověz]

Titulek: labyrint
Nick: (milosh) - neregistrovaný
Datum:2006-08-01 14:44:07
mám stejný problém rozsvítím světla dle plánu i jinak ale poslední dvěře nemůžu otevřít. Poraďte někdo. - pan.Hnedy@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: labyrint
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-01 15:49:38
U hlavy rozsviť oba svícny, u propasti jeden, pak jdi doprava a dolů, tam budou další dva - rozsviť ten napravo.
Poté by se brána měla ukázat.

Titulek: Re: labyrint
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-20 21:47:39
v chodbě u vstupu budou svítit dvě světla od vstupu v levo bude svítit jen jedno a to v pravo a poslední světlo svítí v levé chodbě u prostřed a taky jen jedno

Titulek: bludiště
Nick: (Dadullka) - neregistrovaný
Datum:2006-05-18 10:00:00
Můžete mi prosím někdo poradit jak rozsvítit ty světla v bludišti. Použila jsem i návod ale ta brána se nechce otevřít. Díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-28 11:00:00
Ukládání hry: myší do pravého horního rohu. Objeví se ozubená kolečka - otevření menu.
[Odpověz]

Titulek: Posel smrti
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-08 11:00:00
Velmi dobrá adventura,která člověka vtáhne,skvělá atmosféra avšak závěr nic moc. Popírá základních deset pravidel detektivky, které nelze porušit.Dělala to i Agátha Christie a proto ji nečtu.
[Odpověz]

Titulek: re:problem s grafikou
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-11-29 11:00:00
Myslím že jsi si zaměnil hry ,,Posel Smrti,, a ,,Nibiru:Posel Bohů,, ale díky, k Nibiru jsem dal již odkaz kde stáhnout patch aby to jelo i na kartách G6600.
[Odpověz]

Titulek: posel moji smrti
Nick: (krank) - neregistrovaný
Datum:2005-11-29 11:00:00
proc si hlavne radsi na stranky vyrobce nenapise obrovskym pismem pres celou obrazovku HRA JEDE NA KARTACH GFORCE 6600 GT AZ PO NAISTALOVANI OPRAVNEHO PATCHE KTERY HLEDATE TYDEN !!!! udelali by lip....tato hra se malem stala poslem moji smrti.....
[Odpověz]

Titulek: Re: posel moji smrti
Nick: (osip667@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-01-23 22:42:04
Cau.Můžete mi prosim vás přeposlat na mail opravný patch ? Zkoušel sem ho stáhnout,ale stránka se nechce zobrazit.Dík

Titulek: re:jak do menu
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-11-23 11:00:00
Kdyz chcete ukladat a dostat se do menu tak zajedte myskou doprava nahoru

odesláno i na mail, snad to pomůže
[Odpověz]

Titulek: Posel smrti
Nick: (big.thomas) - neregistrovaný
Datum:2005-11-23 11:00:00
Kdo může ať mi prosím pomůže.Při nainstalování plné verze z dvd Levelu hru normálně rozeběhnu,ale při hře nemůžu ukládat a dostat se do základní nabídky.Kdo ví co s tím ať dá vědět na big.thomas@seznam.cz nebo tomas.volak@pre.cz Děkuji
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Posel Smrti
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Posel Smrti
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 34726x - statistika
Posel Smrti 87 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Posel Smrti

Průměrné hodnocení z médií:

86.55 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce:
Distributor: Future Games
Distributor CZ: Future Games

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %