Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Shade: Wrath Of Angels > PC > Adventury

Kde koupit ?

FunStore  99 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---66 %SCORE 129
LEVELPavel Dobrovský8/1080 %LEVEL 118
Gamesport ---73 %2005-01-13
Bonusweb ---55 %2004-11-12
Gamezone (ZRUŠEN) ---63 %2004-10-26
Games.cz ---65 %2004-10-26
GamesWEB.sk ---75 %2004-10-25
Sector.sk ---78 %2004-10-01
Czechgamer.com ---86 %2004-09-23
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.22 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 86 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

67.13 %

Počet hodnocení: 8
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2758 z 5973 Žebříček
PC: 1248 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 119 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 162 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: nevim
Nick: (tom) - neregistrovaný
Datum:2010-02-23 19:41:54
jak mam udělat mam tam vyskočit a nebo někam tam mam jit ja jsem u nějakých řebříku a tam si nabiim vsechno naboje aj kupuju ale nevim co tam mam udelat napiste mi na meil luskyt@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: pooooooooooomoc
Nick: (ponozka) - neregistrovaný
Datum:2009-11-16 21:41:02
nemuzu najit 2 artefakt. prosim o pomoc
[Odpověz]

Titulek: POMOOOOC
Nick: (BEZNEDEJ :() - neregistrovaný
Datum:2009-04-15 23:24:51
Taky mam tu hru ale je taky v rustine celaa :( na internetu nevim najit cestinu nebo slovencinu :( pomoooc BUDEM MOC VDAcNY :) keby nieco tak na pokec.sk mam nick : Domo2111 a na skype som : franc2111 :) vopred dakujem
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOOOOC
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-04-16 19:53:22
Shade vysel v cestine (dokonce 2x nebo 3x v hernich casopisech) a mam za to ze samostatna cestina ke stahnuti neexistuje. Jedina moznost koupit origo pokud jej jeste nekde maji - mam za to, ze jsem jej nekde kolem 2 stovek nedavno videl, snad Xzone?

Titulek: pomoc
Nick: (mirda) - neregistrovaný
Datum:2009-03-20 15:27:36
Jsem asi tak ve dvou třetinách hry a zasekl jsem se.Najde se někdo kdo to ještě pamatuje či hraje?
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (napakorto) - neregistrovaný
Datum:2009-03-20 16:23:44
a to jsi konkrétně kde? a v čem jsi se zaseknul?

Titulek:  
Nick: (cheaty pro všechny) - neregistrovaný
Datum:2008-07-11 13:42:21
iamtrax-všechny zbraně iamfido-50 slz iamjabba-magie na maximum iamzozo-munice liliput-malí protivníci ale než to budete psát tak zmáčkněte ctrl+alt+ f3
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (brede)
Datum:2008-01-08 21:20:42
tato hra je velmi lahka,kuzla sa kupuju v vo velmi jasnej miestnosti,kde si dobije aj municiu...ta kostra hada na nu treba vyliezt a pouzit sip telekinezy ktory je v miestnosti predtym..
[Odpověz]

Titulek: ohničky
Nick: (indian) - neregistrovaný
Datum:2007-11-26 00:07:24
apropo,ve hře shade
[Odpověz]

Titulek: ohničky
Nick: (indian) - neregistrovaný
Datum:2007-11-26 00:05:22
jak se prosim kupuji kouzla za ohničky,diky
[Odpověz]

Titulek: POMOC PROSIM
Nick: (PETER) - neregistrovaný
Datum:2007-01-05 21:33:00
MAM TU HRU Shade: Wrath Of Angels PO RUSKY AJ TAM HOVORIA PO RUSKY POTREBOVAL BY SOM NEJAU CESTINU DO TEJ HRY ALEBO ANGLICTINU ABY SOM ASPON TITULKAM ROZUMEL AK MI NAPISETE STRANKU KDE NAJDEM CESTINU BUDEM MOC VDACNY DIK :}
[Odpověz]

Titulek: NAVOD
Nick: (BARTIK) - neregistrovaný
Datum:2006-03-24 11:00:00
NEMUZU UDELAT TEN VYCVIK JAK TI TO NA ZACATKU NECO RIKA TAK JA NEVIM CO MAM DELAT PORADTE!......
[Odpověz]

Titulek: Jak kouzlit?
Nick: (Mike) - neregistrovaný
Datum:2005-03-04 11:00:00
Nevím jak se v SHADE mám dostat z místnosti s tou obrovskou kostrou hada, nebo co to je. Ve stěně je evidentně otvor a v něm kámen, a nevím co s ním. Pomůže někdo?
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak kouzlit?
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-05 17:57:26
Také se nemohu dostat dál z místosti s kostrou hada. Pomůže mi někdo?

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2005-02-25 11:00:00
Čau zakysnul jsem v podzemí těsně před složením třetího srdce anděla Je to v té místnosti jak sebereš spár Jdu kolem propasti neuvěřitelné hloubky, seběhnu do chodby s pohyblivým ostnatým kvádrem, před kterým když uteču, tak vylezu dírou ve stropě. Je tam save a studna zdraví. Projdu dveřmi do velké místnosti. Na jedné straně je spár a na druhé anděl. Jsou tam také ještě jedny dveře, které nemůžu zaboha otevřít. Co mám udělat dál. Prosím pomoc Aleš
[Odpověz]

Titulek: Návod?
Nick: (Hind) - neregistrovaný
Datum:2005-02-15 11:00:00
Na co tam potřebujes návod??? Vždyt je to přímočarý jak laserovej paprsek ;) kdybys zakysnul klidne napis na Hind@gamespot.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Návod?
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-22 17:23:51
mám problém v jednom levelu na hradě před těmi bednami nevým jak dál?můžeš nahodit dík kde je nápověda jak pokračovat?Dík FOX/SHADE

Titulek:  
Nick: (mira) - neregistrovaný
Datum:2005-02-06 11:00:00
sháním návod na Shade: Wrath Of Angels
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Shade: Wrath Of Angels
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Shade: Wrath Of Angels
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11344x - statistika
Shade: Wrath Of Angels 71 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2004-00-00
Shade: Wrath Of Angels

Průměrné hodnocení z médií:

71.22 %

Min : 55 % Max : 86 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Black Element Soft
Distributor: Cenega
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %