Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Valiant Hearts: The Great War > PC > Adventury

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebHonza Srp---75 %2014-08-03
Hrej.czVojta Dřevíkovský4/580 %2014-07-13
Games.czJakub Kovář8/1080 %2014-07-13
DoupěMichal Maliarov4.5/590 %2014-07-13
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2014-07-13
Eurogamer.czMartin Zavřel7/1070 %2014-07-06
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2014-07-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.71 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 1226 z 5973 Žebříček
PC: 505 z 3166 Žebříček
PC/Adventury: 31 z 371 Žebříček
Vše/Adventury: 51 z 444 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Valiant Hearts: The Great War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Valiant Hearts: The Great War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2716x - statistika
Valiant Hearts: The Great War 81 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-07-01
Valiant Hearts: The Great War

Průměrné hodnocení z médií:

80.71 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Snadná adventura s nastavitelnou nápovědou, jejíž těžiště nespočívá ani tak v hratelnosti, jako v tématu, příběhu, postavách a celkové atmosféře. Posmutnělé lidské (a psí) osudy na pozadí první světové války jsou podpořené nádhernou hudbou a snadno udrží vaši pozornost až do konce, ačkoliv tou dobou už budete mít plné zuby nošení předmětů z místa na místo. Některé drsnější scény způsobují, že nemohu hru doporučit pro nejmladší. Každopádně jde o působivý zážitek, přestože by mu prospělo zkrácení na polovinu.
> Konzolista.cz : 9/10
Valiant Hearts: The Great War je hra s nádherným příběhem, skvěle napsanými postavami, zajímavým vizuálním ztvárněním, výborným hudebním doprovodem a zábavnou hratelností. Ta ačkoliv je založena na řešení logických problémů, po většinu hry se neopakuje, což pomáhá tomu, že se budete dobře bavit po celou dobu. Je jen málo chyb, které bych mohl hře vyčíst, možná bych si dokázal představit, že bude o něco delší. I tak ale za své peníze dostanete adekvátně dlouhou záležitost, u níž navíc zjistíte, že i videohra může přinést emotivní příběh, na který jen tak nezapomenete.
> Hrej.cz : 4/5
Druhý menší titul poháněný UbiArtem stojí na pomezí hry a interaktivní učebnice, ale v ani jednom případě svých ambic nedosahuje, byť je svým cílům takřka na dosah. Zajímá-li vás 100 let stará historie, Valiant Hearts vás nadchne, pokud ne, tak se alespoň dozvíte něco nového.
> Games.cz : 8/10
Výtečně odvyprávěný příběh v kulisách první světové války. Je nádherný, dojímavý, atmosférický a zároveň poučný. Po herní stránce je Valiant Hearts jednoduchá, ale příjemná adventura křížená s plošinovkou, která občas lehce vykrádá sebe samu. Nicméně jí to díky obrovskému šarmu dozajista odpustíte.
> Doupě : 4.5/5
Valiant Hearts: The Great War je pravděpodobně jednou z nejlepších her svého druhu, jaké jsem kdy hrál a jasným důkazem toho, že pro maximální zážitek nepotřebujete obří rozpočty, super uber cool grafiku a zajeté značky, ze kterých většině hráčů vlhnou spodky. Stačí dojemný příběh, precizně vymyšlené mechanismy a dokonalý soundtrack, podpořený neotřelým vizuálním kabátkem. Valiant Hearts není pro každého. Nabízí ale zážitek, který nesmíte minout.
> Zing : 8/10
Valiant Hearts je velmi kvalitní a originální počin, jehož hratelnost však viditelně ustupuje před vyprávěním příběhu, atmosférou a snahou o dojetí i toho nejtvrdšího srdce. Může se tedy klidně zařadit mezi ten typ titulů, které jsou spíše umělecké dílo, než plnohodnotná hra.
> Bonusweb : 75 %
Nezbývá než smutně konstatovat, že Valiant Hearts jsou jen lehce nadprůměrnou hrou. S ohledem na nedostatek titulů z období první světové jsou ale dost možná tím nejlepším počinem z tohoto období.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %