Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Darksiders 2 > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade9/1090 %2012-09-26
GameParkkralik2012---70 %2012-09-09
BonuswebJan Bros---70 %2012-09-06
DoupěPetr Baum8/1080 %2012-09-03
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-09-03
Herní webJiří Navrátil7/1070 %2012-09-03
Games.czPetr Prošek9/1090 %2012-08-30
Sector.skfendi9/1090 %2012-08-30
GamePlanet.czPavel Kovalančík9/1090 %2012-08-30
Eurogamer.czAgarwel Idiriz7/1070 %2012-08-30
ZingMichal Maliarov8/1080 %2012-08-30
InGamer.czMichal Klacik8/1080 %2012-08-30
Hrej.czVojtěch Matěna9/1090 %2012-08-20
GameSite.skMarkusFenix---90 %2012-08-20

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.14 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.50 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1055 z 5973 Žebříček
PC: 414 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 36 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 139 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Channel
Nick: (Blako) - neregistrovaný
Datum:2012-09-13 20:07:34
Prosim odbirejte http://www.youtube.com/user/Blako197?feature=mhee
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Darksiders 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Darksiders 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 9997x - statistika
Darksiders 2 82 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 2 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-06-29
Darksiders 2

Průměrné hodnocení z médií:

82.14 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Rozsáhlejší RPG systém úspěšně buduje komplexní zážitek, který nastavuje hře dospělou tvář bez negativního dopadu na instantní bojovou dynamiku z předešlého dílu. Zářný příklad ukázkového pokračování.
> GameSite.sk : 90 %
Pred hraním si vyčleňte dobrých 25-30 hodín (bez vedľajších úloh) a kvalitný herný zážitok je zaručený
> Games.cz : 9/10
Pokračování neprávem opomíjeného titulu Darksiders předčilo očekávání a vyšvihlo se mezi nejlepší tituly letošního roku. Drobné chybky mizí ve víru hratelnosti, jež hráče vtáhne do fantastického dobrodružství, na které budou ještě dlouho vzpomínat. Darksiders II je skvělý žánrový mixe nejen pro věčné snílky.
> Sector.sk : 9/10
Darksiders 2 je akčná hra veľkosti strednej RPG hry. Akcia striedajú puzzle a skákacie sekvencie a žmýka maximum z použitých mechanizmov. Neomrzí vás do konca hrania, pretože nerecykluje a vždy má pripravené niečo nové. Výtvarný štýl a dizajn síce nemusí vyhovovať každému, zavše keď sa vďaka nemu niekoľko krát doslova stratíte v boji, no to sú len mušince na dokonalom diele, ktoré by si nikto nemal nechať ujsť.
> GamePlanet.cz : 9/10
V prvních minutách hry jsem se bál, aby tak nevypadala celá hra, což se naštěstí nesplnilo a Darksiders II představuje hodnotného nástupce prvního titulu. Je větší a v některých ohledech lepší.
> Eurogamer.cz : 7/10
Darksiders 2 jsou určitě dobrou, kvalitní a zábavnou hrou, jejíž koupí neprohloubíte. Těží hlavně z dobrých hádanek a dungeonů. Ani souboje nedělají hře ostudu. Ocenil bych sice lepší grafiku a chytlavější příběh, ale i bez nich je tato hra zábavná a čas při hraní utíká jako voda. Jen škoda několika technických nedostatků a mírné zabugovanosti, bez nichž by to bylo na osmičku.
> Zing : 8/10
Bravurně zvládnuté akční RPG, které kombinuje mnohé prvky do jednoho chutného pokrmu. Na jednu stranu si zákazník může být jistý kvalitou titulu, na stranu druhou by vývojáři mohli trochu více riskovat a přinést něco revolučního.
> InGamer.cz : 8/10
Letošní léto trpělo ukrutným suchem. Velké přívalové deště se očekávají až ve čtvrtém kvartále. Darksiders II přineslo vlažnou spršku uprostřed slunečného dne a dopomohlo k navrácení vláhy zemi. Ve Vigil Games se poučili a udělali masivnější a propracova- nější titul s daleko lepšími ambicemi. Hlavní hrdina je cool, příběh se dobře poslouchá a brutální hratelnost spolu s dějovou linkou vydrží na dlouhé desítky hodin. Pokud se člověk chce perfektně bavit a zároveň si užít kvalitu a nebojí se okusit krapet jinou atmosféru, tak právě tato hra je to pravé. Toto je ukázka, jak se mají dělat druh
> Doupě : 8/10
Videoherní sága Čtyř jezdců Apokalypsy pokračuje příběhem Smrťě rozsévajícího smrt. Jak brutálně poetické.
> Konzolista.cz : 9/10
Vývojáři z Vigil Games nezklamali. Darksiders 2 je vynikající akční hra, která obsahuje propracovaný svět s nádhernými lokacemi, výborný bojový systém, epické souboje s bossy, propracované hádanky a nezapomenutelného hlavního hrdinu. K tomu všemu si připočtěte i nadprůměrnou herní dobu s velkou znovuhratelností a je tu hned jedna z nejlepších her nejenom tohoto roku, ale i této generace konzolí. Darksiders 2 prostě a jednoduše musíte mít.
> Herní web : 7/10
Vydařený mix bojovky, adventury, plošinovky a akčního RPG sráží nepovedená PC konverze. A první díl byl mimochodem o něco lepší.
> Bonusweb : 70 %
Z Darksiders 2 určitě nebudete na větvi. Není to hra, která by něčím ohromila. Zároveň si vás udrží i přes nudné pasáže. Za rok či dva si na ní ovšem nikdo nevzpomene.
> GamePark : 70 %
Změn je sice hodně, ale v zásadě si jich ani nemáte moc prostor všímat, protože hra utíká rychleji než Usain Bolt na dráze. Výtka to však není ani omylem. Díky tomu se totiž nikdy nezačnete nudit a hra nabídne téměř 20 hodin čistého herního času.
> GamesWEB.sk : 9/10
Ak sa teda radíte k fanúšikom 3rd person fantasy akcií a nevadí vám trošku tej inej žánrovej prímesi, dám ruku do ohňa za to, že Darksiders 2 úplne prepadnete. Tak istý si kvalitami tejto hry totižto som!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %