Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dishonored > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Recenzeher.euJan Klimus9/1090 %2012-11-26
DD WorldJan Stach---85 %2012-11-07
DoupěPetr Baum9/1090 %2012-10-25
Czechgamer.comJakub Pokorný---91 %2012-10-25
GameParkkralik2012---95 %2012-10-25
GameSite.skBabli---85 %2012-10-23
InGamer.czTomáš Herodek9/1090 %2012-10-23
XboxWeb.czTom Nováček / tomka---90 %2012-10-18
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-10-18
Sector.skspacejunker9.5/1095 %2012-10-16
BonuswebDavid Sillmen---80 %2012-10-16
ZingRosťa Viktorin9/1090 %2012-10-16
Hrej.czPetr Strecker10/10100 %2012-10-14
Games.czAleš Smutný9/1090 %2012-10-14
Eurogamer.czMiloš Bohoněk9/1090 %2012-10-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

89.40 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.60 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 305 z 5973 Žebříček
PC: 102 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 11 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 42 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (tom7958)
Datum:2013-03-20 00:50:05
nejvetsi pic ovina co sem hral
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dishonored
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dishonored
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6856x - statistika
Dishonored 89 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 3 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-10-14
Dishonored

Průměrné hodnocení z médií:

89.40 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 15
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 10/10
Dishonored není jen následovníkem veleslavného jména Thief. Je jeho nástupcem! Uznejte sami, to je kompliment hodný začervenání se.
> Games.cz : 9/10
Horký kandidát na hru roku a pro milovníky Thiefa jedna z nejdůležitějších her posledních let. Příběh o pomstě se stává exhibicí hráčské svobody a nespočtu možností, jak se popasovat s rozličnými úkoly. Zaručuji vám, že i po dohrání se do Dunwallu budete vracet.
> Eurogamer.cz : 9/10
Všechna čest studiu Arkane, že dokázali stvořit něco tak svěžího, vynalézavého a precizně fungujícího. Všechna čest Bethesdě, že měla odvahu něco tak nonkonformního sponzorovat. Dishonored je totiž fascinujícím žánrovým mixem, který rozšíří obzory a svým charisma má moc přivést zpátky ke hrám i ty, kteří nad současnou vysokorozpočtovou produkcí již zlomili hůl. Pamětihodné dílo hodné následování!
> Sector.sk : 9.5/10
Dunwall by nebol bez Dishonored, bez Dishonored by nebol Dunwall. To mesto treba zažiť na vlastné oči, aby ste uverili, že utópia nepatrí iba na dno oceánu, ale môže sa kúpať aj v slnečných lúčoch.
> Bonusweb : 80 %
Přestože Dishonored nenaplnil veškerá očekávání do něj vkládaná a příběhově je unylý, nabízí takové možnosti a volnost v rozhodování jako už dlouho žádná hra.
> Zing : 9/10
Budu se sice opakovat, ale Dishonored je bez přehánění největším překvapením tohoto roku a dost možná i nejlepší hrou. Zda-li bude korunováno i oficiálně je nicméně jedno. Tohle by ve vaší sbírce prostě chybět nemělo!
> XboxWeb.cz : 90 %
Dishonored byla pro mě velmi očekávanou hrou a musím říct, že splnila to co slíbila. Netradiční hratelnost, vlastně celková originalita celé hry vás určitě dostane. Jako třešničkou na dortu jsou ve hře české titulky, které se mi až na pár zvláštních překladů moc líbily. Škoda jen pár bugů, nad kterými se ale jen pousmějete a hrajete vesele dál. Možná taky nemusí všem sednout ponuré prostředí a v podstatě celkový opatrný styl hry, poněkud umělé vizuální zpracování, které ale má své kouzlo. Jinak ale Dishonored ukázalo, že se stále dá vymyslet něco nového.
> Konzolista.cz : 8/10
Dishonored nabízí propracovaný a promyšlený svět, v němž je na vás, jestli půjdete akční cestou plnou krve, nebo cestou schovávaní se před nepřáteli, abyste je mohli následně obejít. Protože je tu hodně cest, jak se dostat k cíly, má Dishonored i velmi dobrou znovuhratelnost, takže zábava po jednom dohrání rozhodně nekončí. Co ovšem hru táhne z podstavců pro vítěze, je slabší příběh, nemožnost se ztotožnit s hlavním hrdinou, kulhající umělá inteligence a poněkud chudší vizuální zpracování. Vývojáři z Arkane Studios na sebe přesto mohou být pyšní, jestli se ale bude na Dishonored vzpomínat i za rok,
> GameSite.sk : 85 %
Dishonored síce neexceluje vo svojom hlavnom príbehu a po technickej stránke, no vyvažuje to skvelou hrateľnosťou, ponúkajúcou možnosť prechádzať každú misiu stále dookola a neustále prichádzať na nové spôsoby postupu ďalej. Dokáže vás vtiahnuť na niekoľko dní do svojho sveta skrz nádherné umelecké spracovanie a hutnú atmosféru. Zanechá za sebou silný dojem a neopustí radar vynaliezavých hráčov ešte dlhý čas.
> InGamer.cz : 9/10
Co k Dishonored dodat. Snad jen, že se nám objevil po dlouhé době titul, který přinese svěží vánek na naše harddisky. Absolutní hodnocení sráží snad jen fakt, že hra kombinuje prvky již existujících her, přestože to dělá naprosto skvěle. Ani její délka není odstrašující, nám trvalo se k jednomu ze dvou konců proplížit za přibližně 25 hodin. Na letošní podzim a Vánoce je to zaručená volba.
> Doupě : 9/10
Dishonored se tvářil jako černý kůň podzimu. Aby ne, ambiciózní stealth hra slibovala otevřenou hratelnost a unikátní vizuální styl.
> Czechgamer.com : 91 %
Nebyť slabšej grafike na PS3 a plytkejšieho príbehu, išlo by o stopercentný titul. Konkurenciu by ste k tomuto dielu hľadali len ťažko.
> GamePark : 95 %
Dishonored vzdává holt otevřenému světu, hromadám neskutečných detailů a fantastické atmosféře. Proto mu musíme udělit neuvěřitelných 95%.
> DD World : 85 %
Uvidíme, zda si nějaké případné pokračování, povede kvalitativně lépe. Dishonored ale na druhou stranu ukazuje, že se i na poli velkých AAA her, dá vymyslet a udělat herně zajímavá a originálnější hra, u které se dá (i vyplatí) trochu přemýšlet a tvůrci nedělají z hráčů idioty, kteří vrženi do jediné úzké chodby, musí mít označeny i ty jediné dveře na konci té rovné chodby, ze které se nedá odbočit, aby náhodou nezabloudili. Dishonored tedy jako hru rozhodně doporučujeme, v současné většinové herní bídě patří k tomu nejpovedenějšímu, i když jako hra s datem vydání
> Recenzeher.eu : 9/10
Dishonored je téměř perfektní hra se skvělým příběhem, zázemím, grafikou a neskutečným počtem možností. Hře se dá jen vytknout uspěchaný konec a málo možností, jak se vypořádat s nepřáteli po dobrém a to, že hlavní hrdina bohužel nemluví. Dishonored je zatím nejlepší hrou, kterou jsem tento rok hrál a je pro mě stejným překvapením jako například Batman v roce 2009, nenechte si tuhle pecku ujít!

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %