Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Hitman: Absolution > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  99 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
InGamer.czMichal Pospíchal6/1060 %2012-12-10
BonuswebJan Lysý---85 %2012-12-09
DoupěPetr Baum8/1080 %2012-12-09
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2012-12-05
GameParkkralik2012---85 %2012-12-01
Hrej.czJiří Bigas8/1080 %2012-11-20
Sector.skspacejunker8/1080 %2012-11-20
Recenzeher.euMichal Zoubek9/1090 %2012-11-20
Games.czAndrej Švagr8/1080 %2012-11-18
Eurogamer.czAgarwel Idiriz8/1080 %2012-11-18
ZingMichal Maliarov9/1090 %2012-11-18

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.91 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.25 %

Počet hodnocení: 8
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1216 z 5973 Žebříček
PC: 500 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 50 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 163 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (tom7958)
Datum:2013-03-20 00:35:03
ne moc dobry cekal sem vic
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Hitman: Absolution
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Hitman: Absolution
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 9478x - statistika
Hitman: Absolution 81 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 3 uživatelů
  • Chci tuto hru 3 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 4 uživatelů
  • Moje oblíbená 3 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-11-18
Hitman: Absolution

Průměrné hodnocení z médií:

80.91 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Nový Hitman splnil předsevzetí. Je důstojným soupeřem pro Corva z Dishonored. Ještě žádná stealth akce neměla tak fantastickou prezentaci a filmové pojetí. Hratelnost je téměř tak dobrá jako dřív, jenom škoda slabého příběhu, zrychleného závěru a nepřesvědčivé umělé inteligence.
> Eurogamer.cz : 8/10
Nový Hitman: Absolution rozhodně sérii nedělá ostudu. Nabízí jak klidné tiché opatrné plížení a pohrávání si s různými možnostmi eliminace většiny cílů, tak v případě prozrazení dokáže nabídnout i zábavné adrenalinové situace a akci. Zapracování instinktu dělá tichý postup přehlednější, ale zdaleka ne primitivní či jednoduchý. Hra by pouze zasloužila lépe napsaný příběh a některé lokace více volnosti. Přesto se můžete těšit na mnoho hodin zábavy. I po dohrání kampaně má hra stále co nabídnout, zejména díky Contracts módu, ke kterému se budu rá
> Zing : 9/10
Hitman měl vždy v herním průmyslu svůj neopakovatelný vibe a osobně jsem nesmírně rád, že se po dlouhých šesti letech opět vrací. Vývojáři vyslyšeli všechna přání fanoušků a inovace, které do hry přinesli, žádným způsobem neruší strukturu série. Co chtít více?
> Hrej.cz : 8/10
Ani zbytečný příběh a některé drobné přehmaty v designu AI nezmění nic na tom, že nový Hitman patří mezi nejlepší hry předvánoční sezóny. Díky enginu Glacier 2 výborně vypadá a díky zkušenostem jeho autorů se ještě lépe hraje. Pokaždé jinak, ale pokaždé zábavně.
> Sector.sk : 8/10
Hitman nie je rýchly ako Ezio alebo Connor. Je metodický, plánuje. V prestrelke nemá šancu, ale dajte mu rôzne kostýmy a bude vám dýchať na krk, predtým než si uvedomíte, že je neskoro vykríknuť. Hitman Absolution mení dynamiku v závislosti od voľby obtiažnosti. Nevie byť dobrou akciou, ňou ani nie je, no v stealth žánri je ako doma. Ani po šiestich rokoch nezabudol ako splynúť v dave a budovať napätie aj tým, že potrestá každý chybný krok a vezme vám pocit bezpečia absenciou ukladania pozícií.
> Recenzeher.eu : 9/10
Je toho tolik, co by se o novém Hitmanovi dalo říci, že by to vydalo na tři recenze. Náš prostor je ale omezený, přesto však se zde určitě dozvíte dostatek informací, které vás přesvědčí o kvalitách Hitman: Absolution. Nedá se již říct více, než že je nová hra nejlepší z celé série, a ať na nic nečekáte a kupujete ji!!!
> GamePark : 85 %
Od nejnovějšího pokračování série se samozřejmě čekalo mnohé. Kdybychom však chtěli mluvit o jeho porovnávání s posledním dílem nazvaným Hitman: Blood Money, rozhodně se nebude jednat o tu samou hru v novém a lepším balení. Hitman: Absolution se totiž odchyluje od původní myšlenky celé hry, přestože ne natolik razantně, abyste si po chvíli hraní řekli, že tohle prostě Hitman není. Je to on.
> Konzolista.cz : 8/10
Hitman Absolution je povedenou stealth akcí, kterou si zamilují nejenom příznivci starších dílů, ale i nováčci. Dobrou hratelnost tu mohutně podporuje velká znovuhratelnost a povedená vizuální prezentace, trochu ale ji podkopává nohy ne vždy dobře fungující umělá inteligence, která by si zasloužila ještě několika úprav. Nic ale nemění na tom, že tu máme před sebou jednu z nejlepších her roku.
> Bonusweb : 85 %
Nový Hitman přináší několik změn. Některé se možná nemusejí pamětníkům líbit, ale ve finále je to kvalitní a variabilní hra, která skvěle pobaví.
> Doupě : 8/10
Šest let odpočíval holohlavý zabiják s čárovým kódem na zátylku v herním důchodě. Teď se vrací a zjišťuje, že nic není jako dřív.
> InGamer.cz : 6/10
Nový Hitman představuje krásnou grafiku, solidní hratelnost, perfektní stealth systém a v opačném případě i pořádnou dávku akce. Jde však o příliš stereotypní záležitost s obrovsky nudným příběhem. Nepomůže mu ani smysl pro detail a rozmanitost prostředí. Absolution není takovou dokonalostí, jakou byl prezentován, je pouze nadprůměrnou hrou.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %