Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Just Cause > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  225 Kč  
FunStore  240 Kč  
Microgames  240 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---91 %SCORE 152
LEVEL 7/1070 %LEVEL 144
Časopis Doupě 8.5/1085 %Doupě 10/06
Galaxie.Name ------2008-02-21
EscapeMag (pozastaven) ---91 %2007-08-20
Emag 8.5/1085 %2007-05-06
Recenzeher.eu ---88 %2007-04-19
GameStar.cz 7.5/1075 %2007-01-28
Gamesport ---77 %2006-12-01
GamePlanet.cz 7/1070 %2006-11-02
Hratelne.cz ---81 %2006-10-30
hry.Sme.sk 9.1/1091 %2006-10-27
NejHry.cz (ZRUŠEN) 6/1060 %2006-10-26
Sector.sk ---72 %2006-10-25
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-10-16
Doupě 7/1070 %2006-10-11
Hrej.cz 7/1070 %2006-10-08
GamePark ---75 %2006-10-07
Bonusweb ---87 %2006-10-04
Games.cz ---79 %2006-09-27

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.79 %

Počet recenzí: 20
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 91 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

76.46 %

Počet hodnocení: 13
Min. hodnocení: 45 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1780 z 5973 Žebříček
PC: 748 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 81 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 238 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2006-09-13
GamePlanet.cz2006-08-29
Vokr.com2006-08-28
GamePark2006-08-28
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-08-27
Games.cz2006-08-24
hry.Sme.sk2006-07-12
GamePark2006-06-10
Gamesport2006-05-29
Sector.sk2006-05-26
Bonusweb2006-05-01
Hrej.cz2006-01-30
Časopis SCORE2006-01-13
Gamezone (ZRUŠEN)2005-10-03

Přídavky

Češtinahttp://cestiny.idnes.cz/j/justcausecz.htmlhttp://www.abcgames.sk/?p=preklady_zobraz&id=8902
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/just-cause/download/trailery/JustCause_Trailer4.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/3rd-person/just-cause/download/hratelna-dema/just_cause_demo.exe/http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=11129http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=8902
FanStránky ---
Cheatyhttp://games.tiscali.cz/clanek/cheaty.asp?id=11293http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=8902
Návodhttp://www.boredom-induced.com/bonersgames/justcause_list.htmlhttp://www.gameanyone.com/game/PC/34.htmlhttp://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=8902
Obalyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000008007http://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=8902
Patch ---
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9085http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/just-cause/download/trailery/justcause_ot_mul_072606_qt.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/just-cause/download/trailery/JustCause_Trailer03.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/just-cause/download/trailery/JustCause_Trailer5.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/just-cause/download/trailery/justcause_video6.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/just-cause/download/trailery/just_cause_video7.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/just-cause/download/trailery/just_cause_video8.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/3rd-person/just-cause/download/trailery/JustCause_video9.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/3rd-person/just-cause/download/trailery/just_cause_video10.zip/
Wallpaperyhttp://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=8902
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: just cause
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-10-13 23:57:21
fakt dobrá hra
[Odpověz]

Titulek: just cause
Nick: (logitech812)
Datum:2007-10-21 13:44:42
Ze sa to nevyrovná GTA: SA ve to gta rozprasil a mapka je 5 vedčia v rozlohe 30x30km nie ako biedna mapka v Gta (kde ste preleteli z lietadlom z jedneho konca na druhy)prybeh uznavam nic moc ale hratelnosť sa mi páči ako aj skvela grafika
[Odpověz]

Titulek: ako to spustit
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2006-10-21 23:29:01
nevedle by mi niekto ptradit ako to spustit.pretoue by som si to fakt rada zahral ale ma to tu sprostu ochranu.vopred dakujem
[Odpověz]

Titulek: JÁ TO ZATIM HRÁL NA PLAYSTATIONU A MUSIM ŘÍCT ŽE NA GTA - SAN ANDREAS TO NEMÁ ANI NÁHODOU
Nick: (G.I.SS)
Datum:2006-10-14 01:42:01
OPRAVDU SAN ANDREAS TO NESAHÁ ANI PO KOTNÍKY JISTĚ SOU TU LEPŠÍ LETADLA A PROSTŘEDÍ ALE POKUD MÁTE NA GTA CHEATY TAK SI PŘEDSTAVÍTE O ČEM TO JE NAVÍC POSTAVA je téměř nesmrtelná hratelnost unavná opakuje se to pořád dokola navíc umělá demence vše silně komplikuje - skoro lepší je nechat hlavní příběh plavat(je stejně strašně krátký) a bavit se po svém .... asi tak grafika je kromě roztomilých hydrometeorologických jevů na prd města jsou jak z papírových krabic no verze pro x box je prý nejlepší pak pc a nakonec ps 2 takže na pc to může vypadat líp ale hratelnost bude o tom samém na to jak se o hře mele už rok tak nic moc
[Odpověz]

Titulek: stahujem to, a le podla toho co som videl v ukazkach:
Nick: (pedro001) - neregistrovaný
Datum:2006-10-01 19:26:17
Podla mna je to najlepšia hra aka kedy bola na zrhu ma to nieco medzi 6-7 GB a je to najpremakanejšia a najväčšia hra na svete. Je to o chlapikovy ktorý musí urobiť prevrat v republike, dej sa odohráva niekde zhruba španielsko-portugalsko, alebo južná amerika. Máte taký menší arzenál zbraní, dá sa jazdiť na kope áut, motoriek, tankoch, vrtuľníkoch, lietadlách, člnoch. V plnení hry vám pomáhajú niektoré ine povstalecké skupiny, ktorých tam je vela (však mapka má 32kmx32km). A je to fakt super, najlepšie zbrane 2 pištole a snajperka. PedroESPANA
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Just Cause
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Just Cause
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22903x - statistika
Just Cause 79 z 100 Průměr z 20 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-09-22
Just Cause

Průměrné hodnocení z médií:

78.79 %

Min : 60 % Max : 91 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Avalanche Software
Distributor: Eidos
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 20
Počet preview: 14

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %