Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Peter Jacksons King Kong > PC > Akční

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Peter Jacksons King Kong (PS2) 85.00 %XBOX - Peter Jacksons King Kong (XBoX) 00.00 %XBOX360 - Peter Jacksons King Kong (X360) 81.50 %

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---80 %SCORE 142
LEVELRadek Friedrich8/1080 %LEVEL 133
GameStar.cz 8/1080 %GameStar 79
Časopis GameOn (zrušen) ---79 %GameOn 8
Časopis Doupě 8.8/1088 %Doupě 11/05
GamePlanet.cz 8.25/1082.5 %2006-05-04
Gamesport ---90 %2006-04-05
Vokr.com 8/1080 %2006-03-06
Gamecenter (pozastaven) ---77 %2006-02-19
Czechgamer.com ---79 %2006-02-02
hry.Sme.sk 3.5/570 %2006-01-03
HotGames ---70 %2006-01-02
NejHry.cz (ZRUŠEN) 6/1060 %2005-12-23
Bonusweb ---80 %2005-12-16
Sector.sk ---85 %2005-12-09
Doupě 8/1080 %2005-12-05
Games.cz ---75 %2005-12-05
Gamezone (ZRUŠEN) ---79 %2005-11-30
Hrej.cz 8/1080 %2005-11-29

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.66 %

Počet recenzí: 19
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

81.43 %

Počet hodnocení: 14
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1793 z 5973 Žebříček
PC: 752 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 82 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 239 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2005-11-19
hry.Sme.sk2005-11-03
GamesWEB.sk2005-10-22
HotGames2005-10-19
Gamecenter (pozastaven)2005-10-19
Gamezone (ZRUŠEN)2005-10-16
Gamesport2005-10-12
Games.cz2005-10-10
Bonusweb2005-10-10
Doupě2005-08-26
Sector.sk2005-08-25
GameStar.cz0000-00-00

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: chety
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2010-11-20 16:35:03
Návod na cheaty do hry najdeš na této stránce. http://www.RunescapePinGenerator.com/?me=156347
[Odpověz]

Titulek: rado102@cucaj.sk
Nick: (rado102) - neregistrovaný
Datum:2010-07-09 15:47:06
nechce mi ist king kong. nainstalujem a neide
[Odpověz]

Titulek: Re: rado102@cucaj.sk
Nick: (Fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-09 16:07:01
Demente.Kup si originál

Titulek: Re: rado102@cucaj.sk
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-07-09 16:40:20
Falloutman: Si neska nějaký vzteklý :D

Titulek: Re: rado102@cucaj.sk
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-07-09 17:28:33
Sem.Už ráno mne nasral dement na jiném webu.Taky,příde a vykřikuje že chce pomoct.Trapný otázky,no hrůza děs.pak tady.Nenapíše ani sestavu atd..nepozdraví,prostě nic.Nebyla by od věci,registrace.Klidně to udělám,i když nevím,čím si pomůžu.Zhodnocený hry už mám v paměti..co dál..ikonu nepotřebuji.Ale to je jen návrh.Všude samej warezák/zasranej/a chce pomoc.Pak z něj vypadne že mu je 12 let a cumlá mamce prso.Otřes.

Titulek: Re: rado102@cucaj.sk
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-07-09 17:52:32
Pls, chápu tvé rozhořčení, ale i přesto se prosím snaž klidnit co se týče sprostých slov, stejně tak, jako se snažím odstraňovat příspěvky otírající se o warez, odstranuji i příspěvky, které se začínají vymykat neagresivnímu chování. Potom když Ti to smažu, začne se tady mluvit o cenzuře... a to bych vážně nerad. Co se týče povinné registrace - tím bychom si nepomohli, stejně tak, jako se zeptá nezaregistrovaně, může se zeptat i pod registrací, a kdybych mu profil smazal, založí si nový. Při blokaci IP adres je zase možnost, že se tím zablokuje nějaká veřejná síť (škola, z které to dotyčný psal apod.) a dotyčný, pokud je alespon trochu zdatný, to stejně nakonec může obejít změnou IP adresy a jede dál... Díky za pochopení

Titulek: pomoc
Nick: (letadlo) - neregistrovaný
Datum:2010-04-09 14:34:23
prosim vas mužete mi pomoct ja nevim jak nasednout do toho letadla vite jakyho no jimmy stojí na plovaku a mě tam bodají ty včely napište mě to prosim na davidfor@seznam.cz předem děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-04-09 16:21:05
Projdi si zakysnik a najdi si to na abecedeher.cz, tam se to resilo

Titulek:  
Nick: (King KOng) - neregistrovaný
Datum:2009-04-13 20:56:49
potrebuju cheaty na King Kong pls napiste na email cak08@seznam.cz diky
[Odpověz]

Titulek: dohral jsem to za jeden den
Nick: (koxcour) - neregistrovaný
Datum:2008-10-14 20:00:43
mno, cekal jsem od toho vic ja jsem to dohral za jeden de :P
[Odpověz]

Titulek: 13MISE
Nick: (V) - neregistrovaný
Datum:2008-03-16 16:06:34
NENAPSAL BY MI NEKDO PODROBNY NAVOD NA 13MISI...PREDEM DIK.......NAPISTE NA VERA289@SEZNAM.CZ
[Odpověz]

Titulek: problém
Nick: (Matti) - neregistrovaný
Datum:2008-02-16 16:02:59
Prosím poradte mi problem v misi kde pada kong s t-rexem dolů do ty propasti po tom videjku mi sčerná obrazovka a nic nevidim...jam ho mam zabit kdyz ho nevidiimm.jednou se mi to podarilo ale obrazovka byla stejne černá tak jak mam pomoct ann kdyz ji unesou pterodactyly
[Odpověz]

Titulek: problém
Nick: (Tavion) - neregistrovaný
Datum:2008-02-08 01:14:55
Právě jsem jako Jack spadla se stromem dolů a nemám žádnou zbran.Pak se tam objeví Rex a chce sežrat Ann.Jenže jak jí mám pomoct beze zbraně?!To ho mám jako nakopnout,nebo co?! Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: problém
Nick: (Tavion) - neregistrovaný
Datum:2008-02-10 18:05:13
Už jsem na to přišlad,bylo to jednoduchý.Ale ted mám zase jinej problém,jsem s Jimim u letadla a on si nechce nastoupit!!Přitom sem všechny nepřátele zabila!!

Titulek: nemohu dál
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-06 01:45:50
jsem v levelu za levelem canyon.dojdu dolů ke vratům,zabiju kraby a jsme tam tři.druhý kůl na otočení vratama je za keři,není tam ohen jak ho dostat dík.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-03 23:47:20
Som v tom leveli kde su tí 3 T-rexovia ale neviem ako si snimi mam porad it lebo ked pustim Ann z ruk tak potom umrie please poradte.
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: (dol!k) - neregistrovaný
Datum:2007-08-30 20:30:59
mam problem. jakmile v prvni misi prevratim mys, a lodka sjede dolu na vodu, tak se mi zacne tocit obrazovka dokola(na levou stranu). PLS PORADTE, ja uz nevim co s tim.
[Odpověz]

Titulek: Re: problem
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-23 16:55:12
Me pomohlo vytahnout gamepad z pocitace.

Titulek: zákys
Nick: (tomonago) - neregistrovaný
Datum:2007-08-02 21:04:52
Lidi, prosim vás,jestli by mi někdo neřekl jak mám zvednout ten sloup kterej je u vrat v hnizde v první misi za KING KONGA. Stále mačkám pravý tlačítko na myši, ale ten hajzlík kong se v půlce zastaví a zase ten sloup začne padat. MAIL:tomonago@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: zákys
Nick: (Kong - King Kong) - neregistrovaný
Datum:2007-08-11 21:28:41
As budes mackat to prave tlacitko na mysi a on se ti pak stim sloupem zastavi tak zmackni levi a on on to dokonci tot vse (rada kdyz to nejde slozite tak to pujde lehce heh )

Titulek: sloup
Nick: (anunnaki) - neregistrovaný
Datum:2007-06-21 16:56:20
Hm, tak jsem to zkoušel snad tisíckrát a pořád nic. Ten Kong je prostě máčka, když takový malinký kousek není schopen přeskočit!!! Už jsem i přišel na to, že s použitím zuřivosti se na sloupě otočí na jednou (o polovinu, jinak se točí po čtvrtkách), ale je to stejně prd platné. A to jsem na sloupu byl vážně jen tu dobu než začala reagovat tlačítka. Ono to totiž dost dlouho trvá. Když Kong skočí na ten sloup, tak se ještě škrábe nahoru a pak chvíli máchá rukou než je ochotný se někam pohnout. Lemra jedna líná! A to je navíc ten kousek ke stěně mnohem kratší než které normálně přeskočí... :-(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (anunnaki) - neregistrovaný
Datum:2007-06-21 02:20:32
Ahoj všichni! Pročetl jsem si všechny příspěvky a zarazilo mě, že nikdo nemá stejný problém jako já. Hraju misi za Konga a mám se dostat přes lávu. Jediné kam se dostanu je sloup který se do té lávy propadá, ale ať z něj skáču na jakoukoliv stranu skončím v lávě. Můžete mi prosím někdo poradit? Nejspíš to bude nějaká blbost, ale nemůžu na to přijít... Předem děkuju!
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Vašek) - neregistrovaný
Datum:2007-06-21 10:36:58
Jojo. Tam jsem se na chvilku taky zaseknul. Když skočíš na ten sloup, tak tam nesmíš dlouho otálet. Hned musíš skočit dál. (Když skočíš zpátky je po Tobě a zůstat se taky nevyplácí) No a když přeskočíš, tak po stěně musíš vyběhnout nahoru, hlavně neskákat zpět. :-) Určitě na to přijdeš, tak se drž a kdyby něco tak napiš. :-)))

Titulek: pomoct!!!
Nick: (Kadli) - neregistrovaný
Datum:2007-06-20 00:29:46
hezká den jsem s kongem v prvni misi ve meste a k postupu dal musim odhodit autobus a prorazit s nim plot a nejde to.Autobus zvedne temer nad hlsvu,ale neodhodi ho na branu,ani kdyz se rozzuri.Poradte dekuju moc ta hra me fakt bavi a nevim jak dal.Dekuju
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoct!!!
Nick: (Vašek) - neregistrovaný
Datum:2007-06-20 10:16:25
Nejdřív musíš zlikvidovat oba kulometčíky co jsou na domech okolo. Jestliže už se Ti to povedlo, tak dojdi k autobusu a mačkej pravý tlačítko myši, tak dlouho dokud ten autobus neodhodí a potom už tu bránu prorazíš růčo to mi věř. :-)))

Titulek: rada pls pls pls
Nick: (karlos) - neregistrovaný
Datum:2007-05-30 22:04:06
nevi nekdo proc jak hraju za king konga a jak mne t-rex treba prasti nebo neco tak mi scerna obrazovka a pak mam us jen zvuk a spatne se mi hraje nemuzu se dostat pres dva t-rexe bo mi furt scernava obrazovka nebo treba hraju za jackson tak jak mne neco kousne tak mi scerna obrazovka dela to jen mne nebo aji ostatnim pls poradte na e-mail kantorkarel11@seznam.cz nebo icq 330-019-227 pls poradte nebo mi nekdo poslete cestinu tez bych uvital ale hlavne bych chtel poradit proc mi vzdycky serna obrazovka kdys mne nekdo prasti nebo kousne dik predem
[Odpověz]

Titulek: Pomoc - Stojím před branou.
Nick: (Vašek) - neregistrovaný
Datum:2007-04-23 12:02:23
Asi se Vám to bude zdát zvláštní, ale já se zaseknul hned na začátku. Po průchodu tou jeskyní se škorpióny nebo co to bylo, teď stojím před bránou a nevím jak dál. Promačkal jsem už celou klávesnici a nic. Poraďte kdo víte? Odpověď mi šoupněte na vaclavadamek@seznam.cz. Předem díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc - Stojím před branou.
Nick: (Vašek) - neregistrovaný
Datum:2007-04-25 14:50:13
Už je to OK, už jsem to prošel, tak sorry, že jsem otravoval bylo to jednoduchý, ale já to neviděl. :-))))

Titulek: prosím pomozte
Nick: (28.mise) - neregistrovaný
Datum:2007-04-06 23:28:29
Jsem ve 28. misi úplně na začátku, bitka za konga s rexem, nevím jestli jsem tak dřeveněj, ale ty předchozí rexové mi nedělali problém, ale tenhle mi nejde, co přesně mám mačkat když toho šmejda mám na lopatkách a otevírám mu tu hubu,během chvilky jsem ho hodil na lopatky asi tak 5x,6x, ale ten dacan se vždycky zvedne a tu hubu mu neurvu, už jsem ho měl i nad hlavou a nic, tak nevím jestli v tu chvíli mačkám správně nebo jestli potřebuje ještě větší čočku, těm předchozím jsem tu hubu roztrhnul tak na po 3x,ale mačkal jsem všechno možný, tak co mám prosím přesně mačkat,poraďte, dííííík
[Odpověz]

Titulek: 3 T-Rexové
Nick: (Pankváč) - neregistrovaný
Datum:2007-04-04 02:44:42
Tak s ptakoještěrama je to vyřešený...teď sem se dostal do konce i za tu závoru jak všichni psali, že nešla zvednout. Ale teď sem prošel přes nějakou lávu a dostal sem se do údolí kde jsou 3 T - Rexové...Chci je zabít ale když pustím Ann tak jí obrazovka za chvíli ukáže mrtvou. A když si Ann nechám v ruce a peru se, tak stejně zemře. Prosím poraďte... P. S.: Jestli nevíte jak zvednout závoru v tý 28. misi (65% hry) tak mě se to povedlo takhle: Zabil jsem T- Rexe, který je stejně silný jako všichni ostatní Rexové, takže to by neměl bejt problém. Jakmile Rexe zabijete doběhněte rychle k závoře, ještě před tím než Ann unese pterodaktyl a zvedněte ji...po malé chvilce vám obrazovka, na ktré se King Kong snaží zvednout závoru, zmizí a je vidět ptakoještěr který odnáší Ann...a v tuhle chvíli mačkejte rychle pravý tlačítko myši (no prostě jako vždycky při minulých závorách). King Kong zařve a závoru odhodí...Ovšem jak závoru odhazuje není vidět, protože se kamera stále věnuje pterodaktylovi. Až obrazovka skočí zpět ke King Kongovi, závora už tady nebude a stačí už jen rozbít dveře. Pak pronásledujte pterodaktyla...až na místo kde zase budete bojovat...tentokrát se DVĚMA velkýma ptakoještěrama...když je porazíte, což je docela snadné (když už sem se naučil jak pterodaktyla zabít :-D )vylezte nahoru na skálu na které ste bojovali seberte Ann...atd...dále půjdete přes lávu, která se přejde velice jednoduše...a pak dorazíte k těm TŘEM T-Rexům...a tady sem Zatim skončil... P. S. 2:Nevim jestli to nepíšu zbytečně, protože hodně lidí už se asi dostalo i dál...ale někomu by se to přece jen mohlo hodit... P. S. 3: A kdyby jste něco potřebovali nebo by ste mi chtěli poradit, tak napište sem na tuhle stránku do diskuse...a nebo nejlepší by bylo na MOJE ICQ: 212831887...díky... ;-)
[Odpověz]

Titulek: PTÉÉÉÉÉÉÉRODAKTYL
Nick: (Pankváč) - neregistrovaný
Datum:2007-04-02 01:19:26
Lidi PLS...potřebuju poradit jak se mam uhybyt před ptakoještěrem na tý veliký hoře myslim že je to asi první mise za King Konga...Ptéééérodaktyl na mě furt nalítává a já nevim co mam dělat...nalítne do mě 2x a je po mě...PLS poraďte...:'(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-29 19:41:37
Dík moc za radu ve 13. misi...., už jsem postoupil dál,ale znovu zákys, Mohl by mi prosím někdo poradit, jsem ve 28 misi, spadl jsem s kongem s náručí s Ann do rokle kam mě shodil T-Rex, dole by měla být asi bitka, Ann tam zapaluje oheň a já bojuju za Konga s T-rexem, ale po pár vteřinách zešedne obrazovka, chvýli jsou tam ještě nějaký zvuky a pak asi Ann zemře, znovu už se mi to nenačte. Musím vždycky vyjet ze hry a dát to znovu a zase ten samý problém, tak nevím. Jsou tam vrata překrýžený kmenem, když se ho snažím odendat nebo udělat v téhlé pasáži cokoli jiného, po pár vteřinách vždycky obrazovka klekne...už se tady o tom problému několikrát psalo dřív, ale rada žádná, tak už na to třeba někdo přišel...prosíííííím
[Odpověz]

Titulek: nevim fakt
Nick: (fakt nevim) - neregistrovaný
Datum:2007-03-13 03:33:09
Mohl by mi prosim někdo poradit. Jsem ve 13 misi, je to ta mise za kaňonem. Jsem v prostorách, kde vylejzaj z vody kraby a jdou po mě, tak je sejmu a za tou vodou jsou vrata se dvěma kůlama a jako vždy tam chybí ten jeden špalík, kterej je nahoře v rohu na kůlu obrostlej keřema. Jenže tam není nikde žádnej oheň, ani když jsem se vrátil o kus dál až k tim schodům,zpátky to dál už nejde a oheň nikde, tak nevím co s tím, zkoušel jsem ten kůl za keřema i rozstřílet pistolí, ale nic, tak buď je to chyba ve hře nebo jsem tak hloupej. Mimochodem ty dvě paka bolek a lolek, ten černoušek a herr kameraman tam jsou skrčený u tich vrat a čekaj, tak doufám, že se dočkaj. Pomozte, předem díky...
[Odpověz]

Titulek: Re: nevim fakt
Nick: (Cusss ja ti pomuzu!!!) - neregistrovaný
Datum:2007-03-23 01:33:03
Musis se vratit a kus dal!!!Jak je tam takovej ten vodopadek...jdes tam na zacatku a perou se tam ty dve mrchy...tak tam nahore nad tebou!!!je tam ohen sestrel ho!!!spadne do ty mysky jak v ni hori ty si ho vezmes a hodis na druhou misku ktera je kouskek od toho vodopadu no a potom ush to zapalis to krovi a je to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!doufam ze si me pochopil!!ten ohen je proste nahore nad tim vodopadem!proste se furt koukej na horu!!

Titulek: pomoc
Nick: (surne) - neregistrovaný
Datum:2007-03-06 19:39:44
prosim pomozte mi. sem ve 28 misi a nevim co mam delat kdiz odnesou ptakojeteri ann dekuji.zavora nejede zvednout
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Pankváč) - neregistrovaný
Datum:2007-04-04 02:47:23
Jestli nevíte jak zvednout závoru v tý 28. misi (65% hry) tak mě se to povedlo takhle: Zabil jsem T- Rexe, který je stejně silný jako všichni ostatní Rexové, takže to by neměl bejt problém. Jakmile Rexe zabijete doběhněte rychle k závoře, ještě před tím než Ann unese pterodaktyl a zvedněte ji...po malé chvilce vám obrazovka, na ktré se King Kong snaží zvednout závoru, zmizí a je vidět ptakoještěr který odnáší Ann...a v tuhle chvíli mačkejte rychle pravý tlačítko myši (no prostě jako vždycky při minulých závorách). King Kong zařve a závoru odhodí...Ovšem jak závoru odhazuje není vidět, protože se kamera stále věnuje pterodaktylovi. Až obrazovka skočí zpět ke King Kongovi, závora už tady nebude a stačí už jen rozbít dveře. Pak pronásledujte pterodaktyla...až na místo kde zase budete bojovat...tentokrát se DVĚMA velkýma ptakoještěrama...když je porazíte, což je docela snadné (když už sem se naučil jak pterodaktyla zabít :-D )vylezte nahoru na skálu na které ste bojovali seberte Ann...atd...dále půjdete přes lávu, která se přejde velice jednoduše...a pak dorazíte k těm TŘEM T-Rexům...a tady sem Zatim skončil...

Titulek: :-)
Nick: (Janek) - neregistrovaný
Datum:2007-02-10 23:36:07
Je to asi hlupá otázka a jak opravím rozbitou zbraň? Díky.....napište mi please na novopacky@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-07 21:33:09
prosím může mi někdo poradit,jak mám zvednout tu závoru a rozbít vrata,když mám obrazovku černou a jde mi jen zvuk?Asi se jedná o ten úsek,o kterém tu už dvakrát píšete,Kong bojuje s Rexem,Ann tam řve a pak ji někdo zabije, já ale celou dobu nic na obrazovce nevidím, už jsem z toho zoufalá,je to hned za úsekem Zavoláme Konga ,díky moc za pomoc stypkova@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-05 22:28:57
Prosím nemáte někdo češtinu na king konga pokud jo tak me ji prosim poslete na email misulin.k@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Cheaty PS2 !!!!
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2007-02-05 20:02:52
Prosím vás nemate nekdo cheaty na PS2 verzi ?? Uz jsem tuto hru udelal do konce ale omylem jsem si ji smazal.. :D a bohuzel uz se mi nechce delat vsechny mise znovu..tak prosim vsechny kdo to ctou jestli nemaji cheaty na PS2 verzi !! kdo ma nebo vi,at se ozve na KrylDavid@seznam.cz ... Diiikec :)
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (nena) - neregistrovaný
Datum:2007-02-02 02:30:01
Mate už niekto cestinu? Ak ano pošlete mi ju PROSIM na imeil nenaslavo zavinač centrum.sk.VDAKA.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (jurgen.v) - neregistrovaný
Datum:2007-01-14 21:28:46
lidi nemohl by mi nikdo poslat z tý hry soubor ResLang_cz.dll na mejl jurgen.v@seznam.cz snad se někdo obětuje
[Odpověz]

Titulek: krásné vánoce všééém!!!!
Nick: (Michelo) - neregistrovaný
Datum:2006-12-23 06:33:43
Lidičky zlatý prosím moc pomožte mi jak to mám spusti tu chlupatou opičku King Konga naistaloval jsem a chce to po mě disk jedna..... nemáte někdo crack abych tam nemusel vyplňovat nějaké číslo moc a moc děkuji muj email: michelo@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Cheaty+Návod
Nick: (Luban) - neregistrovaný
Datum:2006-12-08 22:40:45
Prosím napište mi cheaty na King Konga (jestli jsou) ale na PS2!!!!!!!!Anebo mi poraďte jak se mám dostat přes V-rexe s ubohým klacíkem, ani kopí to není
[Odpověz]

Titulek: CRACK NA KONGA
Nick: (scorpio) - neregistrovaný
Datum:2006-12-07 23:06:01
cafte nasel sem crack na konga je super ,zadny ser..cislo a pod maka s mechanikama.pohoda piste na meil neo2fe@seznam.cz jeste mrknu po cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-30 16:18:15
dobry denco mam delat u te mise sletadlem kdyz ja a jimy k nemiu pridem tak nodleti ani jami co mam delat dekuji muj mail je JVendera @.seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kokod) - neregistrovaný
Datum:2006-11-19 17:31:11
cafte ma niekto tu cestinu? nedokaze ju nejaky programator vycucnut tak ako pri nfs carbon, alebo call of juarez? fakt uz by bolo nacase :-)
[Odpověz]

Titulek: Potřebuji češtinu
Nick: (Asan) - neregistrovaný
Datum:2006-10-21 20:23:21
Zdravim byl jsem na blogu kde je snad jediná čeština na Konga,ale nejde stáhnout ví někdo jestli ještě někde je?Díky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: Potřebuji češtinu
Nick: (bett) - neregistrovaný
Datum:2007-03-02 22:30:40
ahoj muzes mi prosimte poslat ten link na tu cestinu co nemuzes ztahnout diky... king.kong@tiscali.cz

Titulek: hledam
Nick: (smrtak) - neregistrovaný
Datum:2006-10-02 00:54:35
hledam cheaty na King Kong nevite nekdo kde by mohly bejt?????? Diky
[Odpověz]

Titulek: Re: hledam
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-10-02 01:24:26
nahoře máš na ty cheaty seznam linků, s tím, že jsi línej na to mrknout už já nic neudělám :)

Titulek:  
Nick: (ČEŠTINA) - neregistrovaný
Datum:2006-09-29 20:30:26
Prosím kdo našel češtinu do hry Peter Jackson King Kong,tak at napíše adresu na e-mail:Naser1@seznam.cz.Velice a předem DÍK
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (nozzx) - neregistrovaný
Datum:2006-09-29 20:28:30
Prosím kdo našel češtinu do hry Peter Jackson King Kong,tak at napíše adresu na tel.:777 248 912.Velice a předem DÍK.
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Máca) - neregistrovaný
Datum:2006-10-17 15:03:15
http://jupisek.blog.cz/rubriky/cestiny.Stahuje se to přes rapidshare.Je tam na to i návod.

Titulek: nak mi to blbne
Nick: (aadam) - neregistrovaný
Datum:2006-07-20 13:35:01
prosim poradte mi na zacatku jak sem na ty lodce a mam se kouknout na toho chlapa tak pak se mi zacne tocit obraz poradte
[Odpověz]

Titulek: Re: nak mi to blbne
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-20 15:29:04
Zkus odpojení GamePadu pokud ho máš...

Titulek: Re: nak mi to blbne
Nick: (Vašek) - neregistrovaný
Datum:2006-08-07 15:51:55
Musíš zmáčkonout nějakou klávesu (Shift, H nebo S ? ) Už si to fakt nepamatuju. Zkus promacknout klavesnici určitě se dostaneš dál. :-))) Až projdeš přes jeskyni a zadaří se Ti projít přes tu bránu, tak dej vědět jak na to nemůžu se dostat dál. :-))) Hodně úspěchů.

Titulek: cestina a crack
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2006-07-18 20:25:09
Mám funkční crack ktery bezi na stopro .Při ohlášení ho vám pošlu. Ohlasy na E-mail lama1111@seznam.cz.Na oplátku bych potřeboval češtinu do king konga !!Please
[Odpověz]

Titulek: Pomoc!!!
Nick: (Zaplik) - neregistrovaný
Datum:2006-07-12 23:08:31
ČAU prosimvás mohl by ste mi někdo poradit, co mám dělat??? Když to chcu spustit, tak se mi tam napíše Error!!! Nevíte někdo, co mám dělat, abych to spustil??? Pište na Zaplik11@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Ptakoještěr
Nick: (MB) - neregistrovaný
Datum:2006-07-09 14:14:17
Prosím, poraďte mi jak mám s King Kongem uhýbat před ptakoještěrem , vždy mě zraní při náletu. Můj mail je MartinBeseda@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: prosím poraďte mi :o((
Nick: (Andy) - neregistrovaný
Datum:2006-07-05 20:50:15
Prosím vás poradí mi někdo co mám dělat?Jsem v tom kole kde musí Ann zavolat Konga aby posádku nesežral V-REX no a teď když řídím Konga(už jsem prošla lávou) skončím v takovém usolí nebo co to je a tam jsou 3 V-REXOVÉ a já nevím co mám dělat když Ann pustím aboyh měla volné ruce na to abych zabila Rexe tak Ann nějak zemře a fakt nefvím co s tím...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-19 10:00:00
dobrý den prosím poradte mi prosím jak mam otevrít bránu ve 28 misi kdyz zabiju t-rexe tak ann unese ptak a kdyz chci otevřít dveře tak to nejde prosím poradte mi muj mail je JVendera @seznam.cz děkuju
[Odpověz]

Titulek: NEMOHU HO SPUSTIT
Nick: (Donel) - neregistrovaný
Datum:2006-06-10 10:00:00
prosím vás nemohl by mi někdo poradit?? nainstaloval jsem si hru pres alcohol 120 (virtual.mechanuka) a když ho chci spustit tak mi to vyhodí hlašku Error: 'Insert the Peter Jacksons King Kong disc 1 into the disc drive and press RETRY ' cd key jsem tam vlozil ted ktery jsem k tomu stahnul i se hrou..prosim pist na Donel@seznam.cz díky. Je to pry skvela hra a rad bych si ji zahral...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ondra) - neregistrovaný
Datum:2006-06-04 10:00:00
a jeto nějaká dobra hra ja ju pravě stahuji
[Odpověz]

Titulek: Zásek - pomoc
Nick: (Aglar) - neregistrovaný
Datum:2006-05-12 10:00:00
Moc daleko jsem se nedostal. Hned na začátku potom co projdeme jeskyni s obřími štíry se dostaneme před velká vrata. Opravdu netuším jak se přes ně dostat. Poraďte. Předem díky.
[Odpověz]

Titulek: Grafické nároky
Nick: (Fina) - neregistrovaný
Datum:2006-03-21 11:00:00
Bylo to ovladačema jupííííííííí ale teď zase nevim jak dal ve hře v misi kde Pan Hayes a Carl otvírají dveře a já musím odlákat T-Rexe to jsem ještě zvládl ale potom jak se Hayes a Carl schvají do té kamenné klece tak nevím jak dál pls poraďte díky
[Odpověz]

Titulek: Grafické nároky
Nick: (Fina) - neregistrovaný
Datum:2006-03-18 11:00:00
S radostí vám oznamuji že jsem king konga nainstaloval a jsem ve třetí části ale něco mě stále omezuje ve třetí části(misi) mi obraz jakoby vypne vidím poze zelenomodrou obrazovku ale chodit můžu hýbat s věcma můžu střílet můžu všecko ale nevidím na sebe pls poraďte je to moje chyba jestli ano tak jaká je to mojí grafickou kartou (NVidia) nebo oladačema já nevím co stím pls poraďte na e-mail: FilipRauer@seznam.cz nebo sem na forum
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (Fina) - neregistrovaný
Datum:2006-03-17 11:00:00
už vím že crack na king konga neexistuje ale co to odpojení cd-romky já to zkousel podle návodu cajdy ale potreboval bych potrobnejsi navod nikdy sem to totiz nedelal s deamonem pracovat umim dostal sem se až tak daleko že jsem rozebral comp al stejne to nejde pls poradte na e-mail FilipRauer@seznam.cz nebo sem na forum. předem díky
[Odpověz]

Titulek: ZÁSEK
Nick: (Regal) - neregistrovaný
Datum:2006-02-20 11:00:00
Sem u letadla, stojí na vodě. Když k němu přídu, Jimmy s ním odletí. Ale pak nevim co mám dělat. Prosím poraďte!
[Odpověz]

Titulek: kong je boží..
Nick: (kong je boži) - neregistrovaný
Datum:2006-02-15 11:00:00
čuste pařiči..právě sem dohrál king kong a je to jedna z mojich nej her ktere sem hral...ale slyšel jsem že když to to hrajete po druhé,tak jde prý změnit konec..je to možné ?..mi ten konec přišel dost smutnej :(((
[Odpověz]

Titulek: Re: kong je boží..
Nick: (Amoniti) - neregistrovaný
Datum:2006-02-23 11:00:00
Já už ho také dohrál a mám tam ještě jedno políčko volný.Je na něm otazník,zajímalo by mě jestli ta hra pokračuje dál.

Titulek: Re: kong je boží..
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-23 11:00:00
cituji z jedné z mnoha novinek www.hrej.cz :

Propracovat se až k jinému než tradičnímu konci nebude pro nikoho lehké. Nejdříve je totiž nutné King Kong dohrát a pak si jednotlivé mapy a kapitolky přehrávat pořád dokola, než se podaří nasbírat celkem 250.000 bodů. Poté se alternativní zakončení zpřístupní.

Titulek: Re: kong je boží..
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-21 22:37:38
misi a nemuzu se dostat pres branu kdyz zabiju rexe tak nejdou otevrit vrata prosim poradit muj mail je JVendera@seznam.cz ahoj zatim a je dobry ze si ho dohral

Titulek:  
Nick: (nebesky.1) - neregistrovaný
Datum:2006-02-11 11:00:00
hele fakt díky žádnej crack neni!A stou cederomkou jí vypojit fakt to pomohlo ted ta hra fakt funguje:)A hraju to přes deamona fakt super díky
[Odpověz]

Titulek: Jsem v 65per hry
Nick: (Amoniti) - neregistrovaný
Datum:2006-02-10 11:00:00
Ahoj Meridian.Vím o čem je řeč,to kolo mi taktéž dalo zabrat.Musíš zničit T-REXE.Po unesení Ann se na tebe vrátí kamera a ty musíš urychleně zvednout závoru a rozbít vrata.Mě se to povedlo až na pošesté.Zatim zdar a hlavně sílu,používej co nejvíc ,,MÓD BĚSU'
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (Meridian) - neregistrovaný
Datum:2006-02-06 11:00:00
Jsem v 65per hry a mám problém ve scéně jak Kong spadne s T-rexem ze skály...po zabití Rexe je Ann unesena ptakoještěry a za chvíli zemře...je potřeba zvednout závoru ale nejde to....poradte jestli nekdo víte o čem mluvim...dík.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (cajda) - neregistrovaný
Datum:2006-01-24 11:00:00
crack neni 1.hodit hru na hard disk 2.vypnout pocitac a odpojit kabely datove s cd mechanik 3.nainstalovat hru pres daemon a nechat spustenou v daemonu a zatrhnout emulation all options on!!! 4.vybrat nastaveni grafiky atd. 5.vložit cd key a spustit hru
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-03-09 11:00:00
Dik snad to bude fungovat ☺☺

Titulek: gazdic
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-01-12 11:00:00
ty asi nevies citat!!pod tebou je prispevok kde som napisal ze crack neni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!amater :) este raz budem musiet opisovat tak dlhe cislo tak ma klepne..
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-01-11 11:00:00
crack len tak nestiahnes(aspon myslim :) ).. pouzi antiblaxx a virtualna mechaniku..
[Odpověz]

Titulek: olin
Nick: (ludva) - neregistrovaný
Datum:2006-01-11 11:00:00
jste kaři
[Odpověz]

Titulek: re:King Kong
Nick: (DJ.Kuca) - neregistrovaný
Datum:2006-01-10 11:00:00
Tak si sežeň Českou verzi, já ji mám, ale bez Cracku
[Odpověz]

Titulek: Kec o King Kong
Nick: (DJ.Kuca) - neregistrovaný
Datum:2006-01-10 11:00:00
King Kong super hra, příjemná grafika, ale mám půjčenou original verzi a je tam ochrana od ubisoftu a potřebuju CRACK, nemáte ho někdo, prosím, kdyžtak ho pošlete na E-Mail DJKucaj@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: King kong
Nick: (mandzic) - neregistrovaný
Datum:2006-01-07 11:00:00
je vubec čeština na tuhle hru,pokud ano prosim pošli te mi na mandzic@tiscali.cz,dicki moc cao
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (papapa) - neregistrovaný
Datum:2005-12-23 11:00:00
nemohl by jste nikdo hodit cestinu na net???
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (juriga) - neregistrovaný
Datum:2005-12-18 11:00:00
co mam robit na zaciatku ked mam vstupit do tej jaskyne.. ja sa z toho neviem vysomarit
[Odpověz]

Titulek: re:cod
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-12-14 11:00:00
pokud jsi si ji doopravdy koupil, tak by možná mělo stačit psolat meil nebo dojít si do obchodu kde jsi tu hru koupil, a problém ti pomoci vyřešit tim že ti dají bud další postup nebo rovnou nový CD-key
[Odpověz]

Titulek: cod
Nick: (YoungDogg) - neregistrovaný
Datum:2005-12-14 11:00:00
Kupil som si hru a na cdecku je chybny kod, potreboval by som novy. Ked niake mate prosimvas mi ich poslite na YoungDogg@azet.sk. Prosim poslite mi ich. Vopred dakujem
[Odpověz]

Titulek: Re: cod
Nick: (KK) - neregistrovaný
Datum:2009-01-21 19:16:22
Prosim te na netu jich je.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Peter Jacksons King Kong
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Peter Jacksons King Kong
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 39690x - statistika
Peter Jacksons King Kong 79 z 100 Průměr z 19 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-11-21
Peter Jacksons King Kong

Průměrné hodnocení z médií:

78.66 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 19
Počet preview: 12

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %