Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Medal of Honor: Warfighter > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Konzolista.czMartin Šmíd3/1030 %2012-12-29
GameSite.sklordhagen8---60 %2012-11-12
GameParkAmmoni@c---75 %2012-11-10
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---45 %2012-11-07
Recenzeher.euOndřej Kašpárek6/1060 %2012-11-07
Hrej.czTomáš Nadrchal5/1050 %2012-11-04
Games.czTomáš Marný5/1050 %2012-10-30
Sector.sksaver5/1050 %2012-10-30
BonuswebDavid Sillmen---50 %2012-10-30
Eurogamer.czMartin Zavřel7/1070 %2012-10-30
ZingMichal Maliarov6/1060 %2012-10-30

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

54.55 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

68.75 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 4634 z 5973 Žebříček
PC: 2290 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 237 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 610 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: moh
Nick: (kill123) - neregistrovaný
Datum:2013-07-17 17:51:32
tak muzu vam rict hral jsem MOH warfighter a jsem prekvapen hra ma peknou grafiku dobre se hraje dokonce bych se nebal napsat ze se mi zamlouva lip jak serie COD je jasny ze mit COD takove drobne chybi jako MOH tak ji nezbuzerujou protoze to je COD ale tahle mi prijde fakt lepsi klobouk dolu uz ji hraju po treti a porad me bavi super game MOH warfighter
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Medal of Honor: Warfighter
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Medal of Honor: Warfighter
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8580x - statistika
Medal of Honor: Warfighter 55 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 3 uživatelů
  • Chci tuto hru 2 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 3 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-10-23
Medal of Honor: Warfighter

Průměrné hodnocení z médií:

54.55 %

Min : 30 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 5/10
Nezajímavá, špatně napsaná a možná ještě hůř poskládaná hra. Jako by nestačilo, že je průměrná každým kouskem kódu, vylepšuje vám herní zážitek celou řadou chyb a nedodělků. Rozhodně nehrát, pokud ztrácíte víru v moderní akce - budete na tom ještě hůř.
> Sector.sk : 5/10
Možno práve pre aktuálny stav by nebolo zlé vyskúšať si Medal of Honor: Warfighter až o pár mesiacov, kedy zlacnie a autori ju odladia. Sú tam zaujímavé elementy, ktoré sa oplatí vyskúšať. Ak sa pre zahratie nerozhodnete, pravdepodobne spomínané vylepšenia aj tak uvidíte budúci rok v Battlefield 4.
> Bonusweb : 50 %
Medal of Honor: Warfighter není zajímavá ani kdovíjak kvalitní hra. Je tu především proto, že se takové hry zrovna prodávají. Bohužel je to na ní hodně znát.
> Eurogamer.cz : 7/10
Silný engine výrazně dopomohl k zlepšení zážitku ze hry, ale nenechte se zmýlit. Jen proto, že to vypadá víceméně stejně dobře jako Battlefield 3, to ještě neznamená, že se to tak dobře i hraje. Medal of Honor bohužel opět zůstala krok za svým potenciálem a pravděpodobně se tak stane letošní záložní volbou fanoušků žánru. Přesto kampani nelze upřít stylovou snahu o autentičnost, pár silných momentů a jednu naprosto báječnou hru na schovávanou.
> Zing : 6/10
Po všech stránkách průměrná, monotónní a nevýrazná válečná akce, kterou drží nad vodou snad jen obstojné vizuální zpracování a několik perfektních momentů, které se bohužel z větší části odehrávají za volantem. Tohle není nic jiného, než absolutní fail, pánové. Příště na reparát.
> Hrej.cz : 5/10
Nevýrazná a neoriginální válečná hra, po níž za pár let ani pes neštěkne. Kde jen ty časy Allied Assault jsou…
> Czechgamer.com : 45 %
Medal of Honor: Warfighter selhává ve spoustě faktorů. Singleplayer je jen dalším z řady klonů, multiplayer je pak zajímavým mixem mezi dvěma konkurenčními sériemi. Nezklame, ale ani nijak zásadnějším způsobem nenadchne. Celkově tedy slabší průměr.
> Recenzeher.eu : 6/10
V současné chvíli tedy vypadá, že vlaštovka EA na poli military akcí, bude rozsápána blížícím se dravcem Black Ops 2. Nevýraznou hru jednoho hráče, nevytáhne z rozbahněných bojišť ani ucházející multiplayer. Konkurence je velká a nám začíná připadat, že pro tři značky není na tomhle písečku dostatek místa.
> GamePark : 75 %
Medal of Honor Warfighter je zářným příkladem toho, co se stane, když dáte nějakému hernímu studiu skvělý engine, promyšlené a robustní zázemí pro multiplayer a řeknete, udělejte nám něco jako Call of Duty. A musí tam být stejné kulervoucí momenty! A ti vývojáři to udělají. Není to vyloženě špatné, docela dobře se to hraje, ale je to zatraceně stejné jako starší Call of Duty s pár novými prvky navíc. Před takovými 4 roky bychom křičeli štěstím, ale dnes to na špičkovou hru rozhodně nestačí. Pokud se mně zeptáte, máme si to teda zahrát? Pak řeknu, ano rozhodně a bavit vás bude i multiplayer. Ale nečekej
> GameSite.sk : 60 %
Danger Close nenaplnili želania fanúšikov a znovuzrodenie série sme si zrejme takto nepredstavovali. Aj keď autori prinášajú zopár noviniek, hlavne v multiplayeri, tak väčšinu času sme mali pocit, že hráme to, čo sme už hrali párkrát predtým, len v pozmenenej podobe. Kampaň síce ako tak zabaví, ale len na krátku dobu a navyše je sprevádzaná množstvom chýb, nelogickostí a padaním hry. Hra by určite potrebovala ešte trocha času na doladenie. Warfighter pôsobí nemastno-neslano, svojich priaznivcov si možno nájde, ale väčšina zrejme čakala viac.
> Konzolista.cz : 3/10
Medal of Honor prvními díly stavěl především na hrdinství, což se poté promítlo i do celkové atmosféry. Ta se ale v posledních dvou dílech vytratila, a hlavně u Warfighter je to nejvíce patrné. Ze série, která měla kdysi svoji vlastní tvář a udávala směr moderním akcím, se stala jen laciná kopie Call of Duty. V Electronic Arts by si měli konečně sednout a říci si, co se sérií dále udělat, protože se může stát, že příště to bude dost nepěkný pohřeb slavné značky. On už Warfighter má k němu nakročeno, a to nejen jednou nohou.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %