Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Metro: Last Light > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skLukáš Dolniak / Dolno9/1090 %2013-07-14
DD WorldJan Stach---80 %2013-07-14
GameParkSlowBobby---70 %2013-06-03
Recenzeher.euMichal Zoubek7/1070 %2013-06-03
InGamer.czMichal Klacik7/1070 %2013-06-03
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2013-05-23
Hrej.czDaniel Kremser / WoLf-Cz9/1090 %2013-05-18
Games.czLukáš Grygar7/1070 %2013-05-18
BonuswebDavid Sillmen---85 %2013-05-18
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2013-05-18
ZingMichal Maliarov8/1080 %2013-05-18
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.55 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.40 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1692 z 5973 Žebříček
PC: 708 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 75 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 222 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Online hry
Nick: (Jukaer) - neregistrovaný
Datum:2013-06-07 02:39:02
Nic není tak dobré jako tyto hry! http://www.gam3s.cz/index.php?a=play&i d=307&cont=1
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Metro: Last Light
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Metro: Last Light
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5956x - statistika
Metro: Last Light 80 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-05-18
Metro: Last Light

Průměrné hodnocení z médií:

79.55 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Neotřelý zážitek, který se jen tak nepřejí a pár ukradených kolejí mu nemůže zabránit v dojetí na konečnou. Na to mixuje filozofický přesah se zběsilou akcí až moc dobře a nabízí příliš unikátní a úžasný herní svět.
> Games.cz : 7/10
Pro nadšené fanoušky ročníku 2033 povinnost, pro milovníky slovanských her důvod zajímat se, ale ani famózní grafické zpracování nepomáhá překlenout jalové herní momenty a hluchá místa scénáře, vařeného hlavně z vody. Sice radioaktivní, ale pořád vody.
> Bonusweb : 85 %
Metro: Last Light má i jiné chybky a rozhodně to není dokonalý titul. Ale je to nesmírně sympatická hra, na které je v dobrém smyslu znát, že ji nedělali autoři s nabobtnalým rozpočtem, ale vášniví tvůrci, kteří nad vývojem opravdu přemýšleli. Podařilo se jim stvořit nadmíru napínavý a atmosférický kousek.
> Eurogamer.cz : 8/10
Metro: Last Light je jednoznačně lepší než první díl. Má parádní příběh, nadupanou grafiku, zajímavé prostředí a zábavné přestřelky s lidskými bojovníky. Přesto výsledek není dokonalý, protože, kulantně řečeno, neslavně dopadla umělá inteligence mutantů, hráč je neustále vytrháván z intenzivního zážitku nespojenými animacemi a na pár místech nedoladěnými skripty. Naštěstí všechny slabší stránky přebije jedinečná atmosféra.
> Zing : 8/10
I přesto, že se najdou nepříjemnosti a chybky, je Metro: Last Light skvělým survival hororem, který se nenechal zatáhnout do víru akčních stříleček a zůstal věrný své předloze. Díky tomu si z moskevských tunelů odnesete unikátní a chutný zážitek, který jen tak nezapomenete.
> Konzolista.cz : 9/10
Metro: Last Light je jednou z nejlepších atmosférických akčních her, jakou si můžete na současných konzolích zahrát. Pohltí vás nejen atmosférou, ale i dobře napsaným příběhem, povedenou a hlavně rozmanitou hratelností, navíc vás ohromí audiovizuálním zpracováním, které ukazuje, že jde z konzolí vyždímat ještě nějaký ten výkon. Jedinou kaňkou je umělá inteligence, někomu možná bude vadit i nepřítomnost multiplayeru, ale mezi ně rozhodně nepatřím já. Multiplayer sice do stříleček patří, ale ne do takových, jakou je Metro: Last Light.
> GamePark : 70 %
Metro: Last Light není v žádném případě obyčejnou střílečkou, kterou by bylo možné jen tak přehlédnout. Už z úcty k prvnímu dílu jsme se těšili na to, co vývojáři předvedou, i když nám bylo jasné, že k dokonalosti to bude ještě pár čísel mít.
> Recenzeher.eu : 7/10
Metro Last Light je přímočará akce se skvělým příběhem, který vás nebude chtít ani na minutu pustit, takže mu i ty koridory odpustíte. Ono taky, jak nedělat koridory, když je člověk v Metru.
> InGamer.cz : 7/10
Metro: Last Light představuje skvělou FPS výpravu, kterých se dnes nachází na trhu poskrovnu. Strhující příběhová linka, dechberoucí atmosféra, řešení dospělých témat a oslnivé grafické zpracování jednoznačně poukazují na dobrou hru. Škoda jen lineárního postupu a četných naskriptovaných situací.
> GamesWEB.sk : 9/10
Nové Metro splnilo očakávania, opravilo chyby predchodcu a prinieslo pomerne netradičný zážitok, ktorý môže väčšina západných hitov ticho závidieť. Kombinácia skvelého audiovizuálneho spracovania, pohlcujúcej atmosféry a pomerne hlbokého príbehu funguje na výbornú. Pripočítajte si k tomu ešte skvele režírované cut-scény, ktoré často predstavujú prekvapivo silný amalgám emócií a dostanete hru, ktorej hranie je povinnosťou, ak patríte k fanúšikom žánru. Tých pár nedostatkov jej isto radi odpustíte a budete sa kráľovsky baviť.
> DD World : 80 %
Metro: Last Light rozhodně mělo mnohem mnohem navíc i v těch podmínkách, ve kterých vznikalo. Tvůrci nemuseli vymýšlet nic nového, dělat nový engine ani nic podobného, a prostě měli jen vylepšit všechno, co bylo v prvním díle. Udělali skoro opak. Pár povedených lokací skoro úrovně STALKERu a zábavných herních okamžiků, nezachrání celou hru plnou hodně špatných prázdných, skyriptovaných a nudných lokací s chybami v gamedesignu a nezáživným gameplayem, navíc to všechno s totálně odbytým a useknutým závěrem. Takhle zahodit potenciál, kdy od vývojářů nikdo nečekal nic než jen herně vylepšenou jedničku s p

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %