Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Onimusha 3: Demon Siege > PC > Akční

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---78 %SCORE 144
LEVELLukáš Grygar7/1070 %LEVEL 134
Časopis Doupě 5/1050 %Doupě 1/06
GamePlanet.cz 6.5/1065 %2006-04-20
Bonusweb ---70 %2006-03-29
NejHry.cz (ZRUŠEN) 8.5/1085 %2006-03-18
Gamesport ---75 %2006-02-24
Sector.sk ---78 %2006-02-07
hry.Sme.sk 4/580 %2006-01-31
Games.cz ---60 %2006-01-27
Hrej.cz 5/1050 %2006-01-11
Doupě 7/1070 %2005-12-28
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

69.25 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

50.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3277 z 5973 Žebříček
PC: 1500 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 157 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 438 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2016-10-23 18:05:29
Nevím ,proč už dávno tak skvělá hra nemá Češtinu? Nemuselo by se pak v samotné hře tak dlouho tápat a zjištovat co vůbec mám udělat abych se dostal dál přez nějakou překážku! A ovládání je taky vcelku hrozné,složité a chaotické!
[Odpověz]

Titulek: POMOC
Nick: (MIRA) - neregistrovaný
Datum:2016-10-23 18:03:05
Nevím ,proč už dávno tak skvělá hra nemá Češtinu? Nemuselo by se pak v samotné hře tak dlouho tápat a zjištovat co vůbec mám udělat abych se dostal dál přez nějakou překážku! A ovládání je taky vcelku hrozné,složité a chaotické!
[Odpověz]

Titulek: Specha prosim moc
Nick: (radek) - neregistrovaný
Datum:2008-05-06 01:51:18
Moc prosim o kod na ty dvere kdys sem v podzemí vubec nevim jak se to da udelat dystak mi napiste na mejl GerbergR@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: navod
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-11-25 16:17:24
http://www.madukas.estranky.cz/clanky/navody-/onimusha-3-demon-siege
[Odpověz]

Titulek: Re: navod
Nick: (ciliar) - neregistrovaný
Datum:2007-11-25 16:20:37
dufam ze vam pomohol navod ale druhu cast nemam

Titulek: Onimusha 3
Nick: (Holas) - neregistrovaný
Datum:2007-11-16 23:05:26
Potřebuji poradit prosim.Jsem v kostele a nevím jak odstranit mlhu s těch soch. Odsat,ale jak.pomozte dekuji odpověd na holikcl@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Level
Nick: (epiquros) - neregistrovaný
Datum:2007-08-16 20:56:41
Ahoj lidi, právě jsem udělal stoky a chci jít do Notre-Dammu ale nemám dvojici mečů na druhém levelu. Vím že je to trapné ale stále nevím jak dostat své zbraně na další levely.Prosím o pomoc.Kdyžtak mi to napište na maila: epiquros@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: ČÁGO LIDI
Nick: (gogo371) - neregistrovaný
Datum:2007-08-07 21:55:07
CHTĚL BYCH HRÁT ALE NEMÁM CD KEY POŠLETE HO NĚKDO NA gogo371@ seznam.cz MOC DÍK!!!!! NEBO ICQ 368 697 585
[Odpověz]

Titulek: pomoooc
Nick: (Onimushak) - neregistrovaný
Datum:2007-07-31 18:49:05
Dobrý den vážení a milí, Prosím nevíte co mám dělat? zasekl jsem se v nějakém kostele kde je vhcod do nějaého podzemí, nevím co tam dělat. Prosím potřebuji radu. ICQ 202998664 a nebo smoula94@gmail.com dekuji mockrát předem
[Odpověz]

Titulek: sd
Nick: (Rene) - neregistrovaný
Datum:2007-07-08 17:43:21
date mi prosim va s cd-key do onimusha3 na e-mail Kostal.Rene@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: prosím pomoc
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2007-06-18 18:35:36
prosím pošle mi někdo český návod na onimushu3 na loves@email.cz děkuji moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-06 20:31:12
Potřebují opět poradit!!! Jsem , ted za ZOO a nevím co dál, jsem v místech kde jsou železné vrata a chce to po mě nějaký mechanismus a potom tam jsou vrata a tý taky nejdou nijak otevřít.A poslední věc je , že vedle toho kde se ukláda je nějaké zrcadlo nebo co toje a stím též nevím co mám dělat!! Předem dík za další radu nebo menší info!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (echino) - neregistrovaný
Datum:2007-07-15 09:04:28
hej kamo sem ve stejnym miste a nevim co a jak:)) napsal ti nekdo neco?

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-01 02:10:11
A tu další pavučinu,jak zničím asi jsem blb. Dík!!!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-29 22:41:32
Dík za radu ,už to mám a taková blbost,ani ve snu by mě to nenapadlo.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-29 18:37:14
Nevím,jak žlutou pavučinu zničit.Dělám všelijaké pokusy a nic nezabíra. Dík za pomoc nebo menší radu!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-29 21:07:59
vylepši si zbran na l2 v tom jak se zapisuješ

Titulek: pomoc
Nick: (loves) - neregistrovaný
Datum:2007-05-24 03:33:41
prosím pošlete mi návod na email loves zavináč email cz
[Odpověz]

Titulek: pomuže mi konečně někdo
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-17 17:20:19
potřebuju najít pravý roh v notrdamu
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-11 02:18:56
jak dostanu zbran na tu červenou pavučinu v kostele díky za pomoc a už někdo konečně odepište.nebo tu hru už nikdo nehraje
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2007-05-04 17:08:15
jakou zbraní dostanu pryč tu červenou pavučinu a kdo ji má odstranit,taky nemužu najít ten pravý roh a nemužu se dostat přes ty zábrany za těma fialovejma dveřma
[Odpověz]

Titulek: onimusha3
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2007-04-26 05:29:36
jak se dostanu přes tu žlutou pavučinu u notrdamu
[Odpověz]

Titulek: Re: onimusha3
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-24 03:04:39
zlepi si zbran na lv 2

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-21 01:20:47
pomoc ako sa zabvim tej zltej gebuziny na dverach notre damu????poradte prosim--
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (notre dame) - neregistrovaný
Datum:2007-04-02 19:13:05
prosimak niekto vie ako treba odstranit tu zltu gebuzinu z dveri notre damu square napiste mi please....

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-02 12:17:17
taky nevim

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-11 02:25:25
dobij si zbran na lv 2

Titulek: onimusha3
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-11 00:27:49
Jsem před hradem,kde se Reno dostal vlakem a nevím co dal,v hradu si nabral magii,k truhle se nedostan,naumim zastavit ten nasmysl co tam straší.Když přeskaču až k vratum kde chybí kolečko,take nevím kde ho vzít.Prosím pomoooooc.Díky Pigi75
[Odpověz]

Titulek: Re: onimusha3
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-27 05:25:59
jsme na tom stejne.jestli to uz mas vyresene,porad prosim.

Titulek: podmorsky hrad
Nick: (Titan23) - neregistrovaný
Datum:2006-11-15 21:33:10
prosím potrebujem trocha pomôcť.Keď pošlem po teleporte lietajúce krýdla Jacquesovi tak na modrých dverách sa objavý hmla a tak sa nemôžem dostať ku generátoru.Čo treba spraviť??? diky
[Odpověz]

Titulek: notre damme
Nick: (tigger) - neregistrovaný
Datum:2006-10-15 03:06:44
pls o radu nevím jak se zbavit žluté pavičiny na vratech a v kanále na konci je bedna která nejde otevřít chce to spešl key . kdo by věděl více tak prosím na joska.tiger@seznam.cz díky moc.
[Odpověz]

Titulek: Re: notre damme
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-02 12:19:18
už ti někdo odepsal,tak napiš jak dál

Titulek: onimusha 3
Nick: (mitzi) - neregistrovaný
Datum:2006-10-03 01:18:03
pomoc prosím. Jsem v zoo. Unesli mi ty dvě a nevim jak dál. Je tam na dveřích ten modrej blivajz a nevim jak se ho zbavit. Už jsem z toho celá na nervy.
[Odpověz]

Titulek: Re: onimusha 3
Nick: (emilio) - neregistrovaný
Datum:2007-05-22 22:08:44
Taky nevim už to máš?

Titulek:  
Nick: (lil456)
Datum:2006-07-30 00:18:19
pomoc hral tu niekto s pritomnych onimushu 1.lebo ja neviem otvorit 2 dvier.a tak isto som nenasla tie temne krystali nepopzna niekto stranku na navod tejte hry ale v cestine aspon.
[Odpověz]

Titulek: Onimusha 3
Nick: (Alucard) - neregistrovaný
Datum:2006-07-16 18:13:40
Zdravim vsechny hrace Onimushi.Chtel bych vas poprosit o radu. 1. otazka je jak se Onimusha uklada.Projel jsem veskere nastaven co jsem tam videl ale nikde jsem nemohl najit SAVE.Je tam pouze slozka a tam je neco ulozenyho ale to mi neslo spustit 2. otazka je proc se mi Onimusha ukazuje v malem okne.Mam tady sice ikonku Oni3Laucher a pres ten to normalne spustim v cele obrazovce a je pristupne veskere nastaveni. Chci jen vedet proc to nenaskoci kdyz spustim 2. zastupce. 3. otazka, jak se preskakujou uvodni casti.Myslim tim filmy atd. A na konec bych chtel poprosit o navod. Predem dekuji, kdo se bude zabivat moji malickosti Muzete mi napsat na e-mail Artemis.F.@seznam.cz nebo na ICQ 244-997-972
[Odpověz]

Titulek: Re: Onimusha 3
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-31 20:21:26
už si vyřešil ten problém s malým oknem? mám stejný a taky nevím jak na to. Sice se to dá hrát i v tom malém ale není to ono

Titulek: save
Nick: (PJ) - neregistrovaný
Datum:2006-07-05 02:57:44
můžete mi někdo prosím poradit jak se ta hra ukládá začal jsam jí hrát teprva teď diky na mullerpj@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: save
Nick: (odpověd) - neregistrovaný
Datum:2007-05-17 17:22:00
vto kulatém zrcadle

Titulek: Braveman
Nick: (Blind) - neregistrovaný
Datum:2006-06-30 03:20:58
Hej dik moc mas to u me asi neco potrebujes tak sem na Michal.blind@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (Blind) - neregistrovaný
Datum:2006-06-21 04:06:43
Cau potrebuju pomoc jsem skoro na zacatku jsou tam zelezny dvere a jsou na kod jsou tam tri otocny kola cisla 1-9 a nevim tu konbinaci nevim proste jak dal prosim o pomoc diky
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (m90m) - neregistrovaný
Datum:2006-06-30 01:17:14
Hej prosiim posli me na m90m@seznam.cz ten 3-mistnej otocnej kood na tech dveriich...Predem dikessss

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-06-30 01:58:15
Kod by měl být 314 - zkus ho

Titulek: Re: Pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-08 17:07:35
Pokuď jsou to ty dveře v kanálech tak kombinace je 314

Titulek:  
Nick: (nem) - neregistrovaný
Datum:2006-06-12 12:00:00
akorát mám teda docela problém s tréninkem, tam se od kritičáku vejš nechytám
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (X-man) - neregistrovaný
Datum:2006-06-05 12:00:00
jo diky moc uz sem se chtel na to vykaslat ;-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (nem) - neregistrovaný
Datum:2006-06-04 12:00:00
zdravím, narazil jsem na komplet návod, snad někomu pomůže jinak, teleport u hradu mi taky furt nechtěl fungovat - snaž se běhat kolem a mačkat enter, jednou se to zapne :-D i když bych uvítal lepší radu http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=72607&rid=67214
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-26 05:19:54
pošli mi navod

Titulek: Re:
Nick: (rada) - neregistrovaný
Datum:2007-05-17 17:24:34
nechtěl bysi zveřejnit ten návod,nebo ho pošli sem jako odpověd

Titulek: Re:
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2007-05-17 17:25:21
pošleš ten návod

Titulek:  
Nick: (X-man) - neregistrovaný
Datum:2006-06-01 12:00:00
tak tento problem uz sem vyresil asi sem blbe stal pred dverama,ale ted mam dalsi problem,nevim jak se dostat dal na zaatku hradu.Nefunguje teleport ani me nece ten maly pazur vzit vec z te bedny nahore,prosim poradte jinak se z toho zblaznim...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (X-men) - neregistrovaný
Datum:2006-05-31 12:00:00
Zdarec potřebuju poradit jak se dostat dal pod kostelem,jsou tam dvere kde chybi jedna zlata lebka.Jednu mam ale nemuzu ji tam dat a skousel sem vzit i tu co je hned pod schodama ale nejde me to,prosim poradste nevim si rady...
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-08-17 15:06:01
prosím o radu Mám zákys, hraju Onimushu 3 a jsem v kostele Notre Damme a naposledy jsem získal Anti-dark Chm. Cesta je zavřená modrou hvězdicí, poraďte prosím co dál. A ještě jak se spouští ten time warp? Myslím si, že to s tím nějak souvisí, ale nezjistil jsem, jak se to dělá. Díky

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-17 16:35:05
Musíš odsát mlhu escapem z těch soch v kostele, pokaždé ze sochy nad kterou svítí svícen...ehm snad to bude ono :)

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-11 02:24:03
jak dostanu zbran na tu červenou pavučinu v kostele díky za pomoc a už někdo konečně odepište.nebo tu hru už nikdo nehraje

Titulek: onimusha
Nick: (paja) - neregistrovaný
Datum:2006-05-23 12:00:00
potřebuji pomoc s touto hrou komu aspon funguje nebo ji hraje at mi napiše na icq 298705474 diky moc spěcha to
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (Cann) - neregistrovaný
Datum:2006-05-23 12:00:00
Prosim poradte mi někdo jak mam pri zadani max.rozlišeni se zbavit toho,aby to nejelo v okne ale v rozlišeni které jsem zadal.V nastaveni dam 1280 na 1024 a nejde mi to potvrdit.(Nevim čím)Diky:mhorak4@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Japončina
Nick: (Oni) - neregistrovaný
Datum:2006-04-26 12:00:00
Stiahol som si to, a všetky texty sú v japončite (menu, titulky). Neviete ako tam nahodím angličtinu, alebo tam zvolím leanguage?
[Odpověz]

Titulek: toto treba dať do .reg
Nick: (Už viem) - neregistrovaný
Datum:2006-04-26 12:00:00
REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARECAPCOM] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARECAPCOMONIMUSHA3 PC] [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARECAPCOMONIMUSHA3 PC1.00.000] 'InstallPath'='C:\Program Files\CAPCOM\ONIMUSHA3 PC' 'Language'='English'

Titulek: Onimusha 3
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-19 12:00:00
Nemáte někdo návod na Onimusha 3 trošku jsem se zasekl
[Odpověz]

Titulek: Re: Onimusha 3
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-27 05:31:24
uz jsi projel tu onimushu3.posli navod ja jsem z toho na nervy.jsem na hrade po prijezdu vlaku.chodim tam a sem a nevim kde vzit kolo do mechanismu.diky moc.jsem zraly na psychyatrii

Titulek: Re: Onimusha 3
Nick: (onimusha3) - neregistrovaný
Datum:2007-04-26 05:24:20
pošli mi navod

Titulek: heeeeelp
Nick: (Eskymak) - neregistrovaný
Datum:2006-03-27 13:00:00
prosim nevite nekdo jak otevrit ty zlute dvere pred katedralou Notre Dame?
[Odpověz]

Titulek: Re: heeeeelp
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-07-29 01:25:56
musis si vylepsit zbran na Lv. 2

Titulek: Pomoc
Nick: (Tomino) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 12:00:00
Neviete niekto co mam urobit v tej Zoo ten typek uniesol tu zensku s tym deckom a neviem co dalej ako otvorim tu somarinu na dverach???
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-01 12:00:00
no tam jsem taky zustal vyset doufam ze tu nekdo poradi

Titulek:  
Nick: (truflex) - neregistrovaný
Datum:2006-03-10 12:00:00
prosim vás sem před kostelem a nevim jak dál,na dveřích je nějaká sračka a nechce mě pustit dovnitř!!!!!prosím oradu na truflex@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-27 12:00:00
musíš bejt na dalšim levelu ve zbroji

Titulek: pomoc
Nick: (SErgei) - neregistrovaný
Datum:2006-03-09 12:00:00
mám problém jsem před kostelem a je tam na dveřích nějaká ochrana a já nevím jak se pres ní mám dostat prosím poraďte!!!!!! kdyžtak pište na DjBulva@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: re:rada (pikoro)
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 12:00:00
musíš na tom nádvoříčku zapálit pomocí enyi pochodně aby jsi se dostal za tu past
[Odpověz]

Titulek: Help
Nick: (Kenamora) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 12:00:00
Prosím o pomoc. Zmastil jsem Guildensterna a začínám na zámku ( mise Grand st. ). Totálně jsem tam zamrzl hned na začátku. Nefunguje teleport, ani mi Ako neotevře truhlu na levé střeše. Prosím poraďte.
[Odpověz]

Titulek: Re: Help
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-19 12:00:00
pokud uz to vis napis mi jak na to na email nekdo@nekde.com pls.

Titulek: rada
Nick: (pikoro) - neregistrovaný
Datum:2006-02-11 12:00:00
Opravujem sa.Navod ak ho niekto ma.ešte raz dakujem.
[Odpověz]

Titulek: rada
Nick: (pikoro@zoznam.sk) - neregistrovaný
Datum:2006-02-11 12:00:00
kto mi poradi?som pred kostolom,na dverach je niečo ako pavučina a neviem čo dalej.vošiel som do kanala,ale tam neje žiadna podzemna cesta do kostola.prosim vás pekne poradte mi ak to niekto pozná.Je to dobra hra,a rád by som ju dobavil,ale mi pošlite zoznam ak ho niekto ma.Vopred dakujem.
[Odpověz]

Titulek: Re: rada
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-17 17:14:53
vylepši si zbran na lv2 tam kde se zapisuješ a ukládáš hru

Titulek:  
Nick: (Conie) - neregistrovaný
Datum:2006-01-31 12:00:00
prosiim, pomuzezte mi nekdo? Jsem v podmorskem hrade a modre dvere jsou zahalene cernou mlhou a ja nevim, jak se mam dostat ke generatoru se Samanosukem. Poradite nekdo? Moc diky
[Odpověz]

Titulek: Onimusha 3
Nick: (Tonylee) - neregistrovaný
Datum:2006-01-22 12:00:00
pls mam zasek v nejkem hrade kam jsem prijel autem a vlakem je to hned na zacatku vyskacu nahoru a tam jsou nejake dvere kde neni nejake ozub.kolecko kde ho mam najit :(
[Odpověz]

Titulek: Re: Onimusha 3
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-09 16:31:48
Ahoj,take mam stejný problém jako ty.Dozvěděl ses od někoho řešení?Muj ei-mail:pigi75@seznam.cz

Titulek: Pomoc
Nick: (LAMA) - neregistrovaný
Datum:2006-01-12 12:00:00
V tom kostele musis vysat tu temnotu na tech ctyrech sochach.Musis je ale vysat postupne podle horicich svicek.Jakmile je vysajes,muzes si vzit z drzky toho lva tu zbran na otevreni tich dveri
[Odpověz]

Titulek: pomoooooc
Nick: (guevaar) - neregistrovaný
Datum:2006-01-12 12:00:00
muzete mi prosim nekdo poradit jak dal v kostele?jsem v podezemi kde jsou dvere a na tom ta modra sr..ka,nevim jak dal prosim pomooooc
[Odpověz]

Titulek: Rada nad zlato
Nick: (Mr.Smash) - neregistrovaný
Datum:2006-01-11 12:00:00
Četl jsem,že prý stačí jen zmáčknout windowsovskou klasiku ALT+ANTER !!! Raději mi ale někdo poraďte, proč mi ta hra vubec nejde !!! Naskočí mi chyba: 'Program provedl neplatnou operaci a bude ukončen...' THANX !
[Odpověz]

Titulek: boon
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2006-01-09 12:00:00
zkus alt+enter lamo :X
[Odpověz]

Titulek: HEEEEEELP !!!! me plíííS
Nick: (slafCO) - neregistrovaný
Datum:2006-01-05 12:00:00
Nazdar lidi ..... neviete niekto prosiiim ze preco mi ONIMUSHA 3 spusta len v okne ?? no ono je to tak dost cocotina hrat .. inac by ma to dooost bavilo lebo som uz davno davno presiel Onimushu 1čku no a tak rad by som aj toto .. noo tak ak viete jak to zmenim tam mi napiste na mail prosim .. slavo45@post.sk.. diki diki moc
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Onimusha 3: Demon Siege
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Onimusha 3: Demon Siege
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19115x - statistika
Onimusha 3: Demon Siege 69 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-12-00
Onimusha 3: Demon Siege

Průměrné hodnocení z médií:

69.25 %

Min : 50 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Capcom
Distributor: Capcom
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %