Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising > PC > Akční

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Operation Flashpoint 2: Dragon Rising (PS3) 79.50 %XBOX360 - Operation Flashpoint 2: Dragon Rising (X360) 73.00 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-18 - Nové Flashpoint screeny

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
LEVELVojtěch Bednář7/1070 %LEVEL 184
Eurogamer.czMichal Jonáš------2009-10-27
GameSite.skEjkej---75 %2009-10-22
Eurogamer.czMichal Jonáš8/1080 %2009-10-15
GamesportMarek Škácha---75 %2009-10-14
BonuswebMichal Kuliš---60 %2009-10-07
DoupěJakub Kovář5/1050 %2009-10-06
Sector.sksaver7/1070 %2009-10-06
Eurogamer.czMichal Jonáš4/1040 %2009-10-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/operation-flashpoint-2-video-recenze/Autor: Josef Eisner (Games.Tiscali.cz) / délka: 9m47s2009-10-25

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

65.00 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

81.50 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3751 z 5973 Žebříček
PC: 1748 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 185 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 494 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2009-09-29
Bonusweb2009-09-21
GamePlanet.cz2009-09-12
Doupě2009-08-27
Hrej.cz2009-04-15
GamePlanet.cz2009-03-27
GameStar.cz2009-03-16
Gamesport2008-12-25
Hratelne.cz2008-09-20
Hrej.cz2008-09-16
Games.cz2008-08-24
Recenzeher.eu2008-08-20
Doupě2008-08-05
Games.cz2008-07-25
GamePark2008-03-14
Galaxie.Name2008-03-06
GameStar.cz2008-02-29
Hratelne.cz2008-01-07
GamePlanet.cz2008-01-03
Recenzeher.eu2007-12-07
Bonusweb2007-11-19
Hratelne.cz2007-09-05
Hrej.cz2006-07-26
Bonusweb2005-08-15
Games.cz2005-08-10

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Matty095@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2011-02-25 00:41:42
Proimvás po chvilce hrani O.F.D.R. mi vyhodi chyba klasicka chyba windowsu 7 - program přestal pracovat - no a stavá se to porad napadlo me jestli an to neexistuje nejaký FIX nebo-li nebo nejaka vase rada se vsemi radami ohledne problemu se mi ozvete na e-mail diky moc MAtty095.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jozephino) - neregistrovaný
Datum:2010-08-12 07:27:16
Zdarec, je to povedená střílečka ale chybí v menu nastavení jazyka, tím pádem tam není čeština. Nevíte jestli vůbec výjde? A kdy? dík
[Odpověz]

Titulek: Proč?
Nick: (Staker) - neregistrovaný
Datum:2007-09-08 22:40:55
Proč je u Dragon Rising galerie s obrázkama z původní koncepce ArmA2???
[Odpověz]

Titulek: Re: Proč?
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-09-08 23:00:00
Vývojáři v půlovině roku 2005 skutečně tyto obrázky přiřadily tyto obrázky k OF2. Tyto screeny najdeš pod profilem OF2 i ve světě. Až budou nějaké pořádné ingame screeny tak budou touto starou galerií nahrazeny.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 37226x - statistika
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising 65 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-10-09
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

Průměrné hodnocení z médií:

65.00 %

Min : 40 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Codemasters
Distributor: Codemasters
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 9
Počet preview: 25

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 5/10
Na jedné misce vah je výborná bojová atmosféra a poměrně chytlavý design misí, na druhé misce pak všechno ostatní – problematická umělá inteligence, hromada nesplněných slibů, pocit, že kulky kolem lítají jen tak pro parádu, dopředu prozrazený průběh všech misí, mapa, která je prakticky k ničemu...
> Bonusweb : 60 %
Trestuhodně nevyvážená obtížnost odradí kde koho a slabší umělá inteligence taky nepotěší. Naproti tomu stojí dobrý herní základ a věříme, že se po nějaké té záplatě dočkáme opravdu kvalitního zážitku.
> Sector.sk : 7/10
Možno v pokračovaní Codemasters do hry viac investuje, pridá prestrihové scény približujúce samotných vojakov a ich morálku, ponúkne možnosti výberu zbraní pred misiou i viac misií. Základ hrateľnosti je viac ako slušný, ale treba na ňom ešte popracovať.
> Eurogamer.cz : 4/10
Neskutečné pocity zadostiučinění a štěstí při splnění mise, ale z té jasně převládající zase pocity zmaru, frustrace, vzteku a beznaděje, kdy ani s nejlepším úsilím nedokážete porazit hru, která sama hraje nečistě.
> Gamesport : 75 %
Pokud hledáte válečnou simulaci sáhněte po ArmA II, jestli si ale chcete zahrát nadprůměrně dobrou taktickou hru zasazenou do zajímavého prostředí s Dragon Rising chybu neuděláte.
> Eurogamer.cz : 8/10
Kdo by to byl čekal, že prodávaná počítačová krabicovka je již mnohem lépe odladěná hlavně po stránce obtížnosti, než dříve dodaná review verze a bohudík se již dá vcelku příjemně hrát i s umělými parťáky.
> Eurogamer.cz :
Kooperativní multiplayer je asi největší devizou nového Flashpointu, když ze zištných důvodů vylepšuje celkový dojem z kampaně. Oproti tomu druhá část s týmovými boji je spíše pouze do počtu.
> LEVEL : 7/10
V základu povedená válečná simulace s výbornou atmosférou, která však šasto nesmyslně hází klacky pod nohy taktické stránce věci.
> GameSite.sk : 75 %
OF:DR by som nepovažoval až za takú simuláciu ako je ArmA II. Preto by som ju odporúčal skôr príležitostným hráčom akčných hier a ľuďom, ktorý si nepotrpia na každý detail.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %