Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

PROTOTYPE > PC > Akční

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - PROTOTYPE (PS3) 76.67 %XBOX360 - PROTOTYPE (X360) 78.14 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---73 %SCORE 185
LEVELMartin Bach / Blixa8/1080 %LEVEL 180
GamePlanet.czRudolf Kučera8/1080 %2009-07-14
BonuswebMichal Kuliš---80 %2009-07-10
DoupěMichael Stern7/1070 %2009-06-30
Vokr.comSatan8/1080 %2009-06-25
GameStar.czDavid Kindl---85 %2009-06-24
Hrej.czLukáš Grygar8/1080 %2009-06-24
GameParkLakrumáček---70 %2009-06-19
Recenzeher.euJán Suchodolinský---84 %2009-06-19
Games.czMichal Jonáš7/1070 %2009-06-11
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.eurogamer.cz/videos/prototype-videorecenzeautor: Eurogamer.cz / délka: 6m21s2009-07-01

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.45 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

82.40 %

Počet hodnocení: 15
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 1967 z 5973 Žebříček
PC: 843 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 96 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 266 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Doupě2009-05-28
Recenzeher.eu2009-04-19
Gamesport2009-04-07
GameStar.cz2009-03-01
Czechgamer.com2009-02-24
Doupě2009-01-14
Hrej.cz2009-01-03
Gamesport2008-12-10
Hratelne.cz2008-10-23
Bonusweb2008-10-22
hry.Sme.sk2008-06-04
Vokr.com2008-03-21
Recenzeher.eu2008-03-04
GameStar.cz2008-02-25
hry.Sme.sk2007-11-28
Czechgamer.com2007-11-18
Bonusweb2007-10-08
Bonusweb2007-08-30
Hrej.cz2007-08-24
GamePark2007-08-24
Hratelne.cz2007-08-19

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
PROTOTYPE
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



PROTOTYPE
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 24757x - statistika
PROTOTYPE 77 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-06-06
PROTOTYPE

Průměrné hodnocení z médií:

77.45 %

Min : 70 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Radical Entertanim
Distributor: Vivendi
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 11
Počet preview: 21

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
I přes překombinované dovednosti, někdy až extrémní chaos, přeplácanost a slabší grafiku, musím smeknout kapuci před velkou dávkou fantazie, kterou hra přímo oplývá a taktéž tím, že vám není nic vnucováno.
> GamePark : 70 %
Kdo chce spatřit všechno, co hra nabízí, pár hodin mu to zabere. Design misí je standardní a až na jednu výjimku žádná nepřekvapí. Především vedlejším úkolům by neškodila větší nápaditost a „odvaz“ ze strany designérů.
> Recenzeher.eu : 84 %
Veľkým plusom je variabilita misií. Vyskúšate si ochranu alebo záchranu osôb, infiltráciu, ničenie objektov alebo boj proti mutantom a armáde.
> GameStar.cz : 85 %
Obrovské prostředí s mnoha typy obyvatel vybízí k ukájení svých zvrácených choutek a rozhodně bych ho všem doporučil.
> Hrej.cz : 8/10
Kdyby tahle hra fungovala jako rozčilené obvinění moderní civilizace, kdyby si místo generických komiksů vzala za inspirační vzor Strážce nebo Klub rváčů - pak by šlo o událost roku.
> Vokr.com : 8/10
I když je neustálá brutální akce dostatečnou zábavou, nemůžu se zbavit dojmu, že potenciál města nebyl úplně využitý nebo naopak některé věci byly zbytečně přehnané.
> Doupě : 7/10
Pro chvilkové odreagování nelze hru doporučit každému – ovládání je příjemné, ovšem zvládnutí všech pohybů chce cvik. Nyní je Prototype pouze neurážlivým masakrem všeho živého.
> Bonusweb : 80 %
Zdařilá rubačka, která hráče zabaví na poměrně dlouhou dobu. Škoda horší grafiky. Zejména na odreagování vhodná záležitost.
> GamePlanet.cz : 8/10
Nenáročná řež, skvělé odreagování. Své nedostatky obratně maskuje neustávající akcí a masakrováním.
> Časopis SCORE : 73 %
Tento krvavý a oslizlý dort je uplácaný z celé řady prvků, od nichž by člověk čekal královskou zábavu. Bohužel je jich tolik, že se na všechny zkrátka nedostalo tvůrčí energie a svižná akce tak občas končí v půli cesty.
> LEVEL : 8/10
Pokud si ji i přes některé objektivní technické nedostatky dokážete vychutnat, nebudete litovat.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %