Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Rainbow Six: Vegas (PC) > PC > Akční

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Rainbow Six: Vegas 00.00 %XBOX360 - Rainbow Six: Vegas (X360) 89.33 %PS3 - Rainbow Six: Vegas (PS3) 00.00 %PSP - Rainbow Six: Vegas (PSP) 82.50 %MOBIL - Rainbow Six: Vegas (JAVA) 85.00 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2006-05-06 -

Kde koupit ?

FunStore  270 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
LEVEL 8/1080 %LEVEL 147
Časopis Doupě 8.6/1086 %Doupě 01/07
Recenzeher.eu ---89 %2007-04-28
GameStar.cz 8.8/1088 %2007-04-06
hry.Sme.sk 9/1090 %2007-02-27
Gamezone (ZRUŠEN) 4.5/590 %2007-01-29
Bonusweb ---90 %2007-01-19
Doupě 8.5/1085 %2007-01-05
GamePark ---85 %2006-12-22
Hrej.cz 9/1090 %2006-12-18
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

87.30 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.00 %

Počet hodnocení: 12
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 467 z 5973 Žebříček
PC: 161 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 15 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 62 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2006-07-24
Doupě2006-06-27
Vokr.com2006-06-04
Hrej.cz2006-06-02
Bonusweb2006-04-26
Gamesport2006-04-26

Přídavky

Češtinahttp://cestiny.idnes.cz/t/tcrainbowsixvegascz.htmlhttp://www.slovenciny.com/?func=dlinfo&mit=737
Demo ---
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=10520http://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000009136
Návod ---
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=10520
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/updaty/rainbow_six_vegas_1.01.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/updaty/rainbow_six_vegas_1.03.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/updaty/rainbow_six_vegas_1.04.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/updaty/rainbow_six_vegas_1.06.exe/
Videohttp://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/trailery/R6_Vegas_Walkthrough_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/trailery/R6V_dev_diary_mocap.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/trailery/RSixVegas_OPA_Diary.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/trailery/rainbow_six_vegas_video4.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/trailery/R6Vegas_MexicanBorderTrailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/trailery/R6Vegas_Cinematic.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/trailery/RSV_Calypso_Map.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/trailery/R6V_dev_diary_multiplayer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/trailery/rsix_vegas_trlr_gen_r_l.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/takticka/rainbow-six-vegas/download/trailery/RSixVegas_Gameplay_Trailer.zip/
Wallpaperyhttp://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=10520
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (MATRIXXXL)
Datum:2008-07-15 04:22:08
tady na obrázcích vydím ze se da upravovat postava sem to ve hře nikde nenašel
[Odpověz]

Titulek: Doporučuji ale..
Nick: (Marku$$) - neregistrovaný
Datum:2007-11-10 15:35:45
Určitě to je velmi povedená hra ale abych byl upřímný tak z mého pohledu mohla ýt jednoznačně delší..6 misí na takovou propracovanou hru je dost malo! Multiplayer je celkem povedený ale musíte umět anglicky jinak nemáte moc velkou šanci při komunikaci s ostatními hráči...Pak je také podle mě problém,že server není rozdělen na PC a X-Box servry jako to je u jiných her ale to je chyba programátorů..jinak pokud založí hráč XBox server nemáte šanci se připojit.. Každopádně je tohle můj a jen můj názor a hodnotil bych 90%
[Odpověz]

Titulek: NEJ
Nick: (Pupek) - neregistrovaný
Datum:2007-08-22 23:45:47
Já tu hru mam cracklou je to největší pařba fakt jsem zni odvázanej ,ale jestli si ji chcete koupit tak se rozmyslete protože první 2 mise jsou v Mexiku mezi baráky je to nudný začátek, no jako u všech her ale dal jsem se nedostal mam tu hru 1 den :D!! takže tomu bych dal 92% DOPORUČUJU
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (D@nny) - neregistrovaný
Datum:2007-05-09 22:54:35
sakra , nic lepsiho sem nevidel !!!
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (fero) - neregistrovaný
Datum:2007-03-25 00:58:18
Pošlete mi taky ten crack dííííík franta.fu@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: DEMO
Nick: (Weightlifter) - neregistrovaný
Datum:2007-01-26 00:41:19
Nemá náhodou někdo demo rád bych si ho zahrál
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (cheeco) - neregistrovaný
Datum:2007-01-22 04:11:00
nevi nahodou nekdo kolik to ma misi??
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-01-22 06:03:14
má to 6 obrovských misí

Titulek: Re:
Nick: (Marku$$) - neregistrovaný
Datum:2007-11-10 15:32:05
Obrovských? Jako jsou poměrně rozsáhlé ale řekněme si upřímně,žo to mohlo bejt delší..Slabou záplatou je multiplayer..

Titulek: nevym
Nick: (david) - neregistrovaný
Datum:2006-12-15 12:04:14
no nemate nekdo crack na ten rainbou six vegas. pošlete my ho plis vipada to moc dobře Vavrus.D@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: nevym
Nick: (hhh) - neregistrovaný
Datum:2007-02-10 02:37:12
nemohl by jste mi ho taky někdo poslat na 2dog@centrum.cz ???

Titulek: Re: nevym
Nick: (sterbik) - neregistrovaný
Datum:2007-11-22 01:50:21
neposlal bys mi prosim crack nemužu to rozjet!!dík /sterbik@centrum.cz/

Titulek:  
Nick: (machal)
Datum:2006-12-14 05:58:42
vypada to hezky :)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Rainbow Six: Vegas (PC)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Rainbow Six: Vegas (PC)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22786x - statistika
Rainbow Six: Vegas (PC) 87 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-12-12
Rainbow Six: Vegas (PC)

Průměrné hodnocení z médií:

87.30 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 10
Počet preview: 6

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %