Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Saints Row 4 > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  1199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GamesWEB.skLukáš Bryndziar / Malle3249/1090 %2013-10-18
DD WorldJan Stach---88 %2013-10-18
InGamer.czMichal Klacik7/1070 %2013-10-18
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2013-10-04
Czechgamer.comPetr Schwank---80 %2013-09-19
GameParkkhanoxer---90 %2013-09-19
Recenzeher.euJan Klimus8/1080 %2013-09-08
Hrej.czDaniel Kremser / WoLf-Cz7/1070 %2013-08-26
Games.czTomáš Marný7/1070 %2013-08-26
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2013-08-26
ZingDaniel Mazura7/1070 %2013-08-26
BonuswebDavid Sillmen---80 %2013-08-20
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.00 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

69.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 88 %
Pořadí:

Celkově: 1768 z 5973 Žebříček
PC: 742 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 79 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 235 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Saints Row 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Saints Row 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 26522x - statistika
Saints Row 4 79 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-08-19
Saints Row 4

Průměrné hodnocení z médií:

79.00 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Bonusweb : 80 %
Saints Row 4 je hrou, která chce hlavně bavit, a útočí proto na první signální. Není těžké v ní strávit pár hodin v kuse s dobrým pocitem, byť si z něj nebudete moc pamatovat. Místy si formou parodie dovolí nečekanou kritiku americké a celkově konzumní společnosti. Lze tedy říct, že velmi dobře plní svůj účel a své fanoušky si rozhodně najde.
> Hrej.cz : 7/10
Pokud hledáte pořádně ujetý příběh, tak směle do toho. Potěšení ze sandboxové hratelnosti a bohatého otevřeného světa ale budete hledat marně.
> Games.cz : 7/10
Speciální schopnosti vaší postavy coby hlavní tahák čtvrtého dílu nepůsobí zrovna nejpřirozeněji a z jistého úhlu pohledu hře dokonce ubližují. Po obsahové stránce se jedná o rozšířený třetí díl, který ale postrádá jistou část jeho kouzla. Pokud se přenesete přes jisté problémy popsané v recenzi, odmění se vám hra šíleným a vtipným zážitkem, jak se stalo pro sérii zvykem. Jen si před jejím koupením trochu snižte očekávání.
> Eurogamer.cz : 8/10
Saints Row se vrátili ve skvělé formě a opět jinak šíleně. V každé další hře s otevřeným světem mi bude chybět rychlý pohyb prostředím alá Superman. A přestože je vidět, že je čtyřka jen rozšířeným DLC, skvěle to zakrývá plejádou speciálních vlastností, vylepšenou skladbou nepřátel a šílenými mimozemskými zbraněmi. Vadou na kráse jsou jednotvárné vedlejší úkoly, včetně sbírání bodíků pro odemykání dovedností a až příliš okaté využití podkladů z trojky.
> Zing : 7/10
Na světě jsou lidé blázniví a lidé normální. Pokud patříte do druhé skupiny a zajímá vás, jak svět vidí ti první, Saints Row IV je pro vás. Pokud se řadíte k bláznům, možná si po zahrání budete připadat normální.
> Recenzeher.eu : 8/10
Saints Row IV je skvělá hra, ale jedná se spíš o datadisk se super schopnostmi naplácnutý na třetí díl se špetkou Matrixu.
> Czechgamer.com : 80 %
Jakožto šílená a střeštěná free-roamová akce však Saints Row IV – ať už přihlédnete k chybám nebo ne – funguje výborně
> GamePark : 90 %
Hře nechybí ani široké spektrum zbraní a systém vylepšování, který kromě zmíněných abilit dovolí upravit i oblíbené zbraně, zvětšit jejich poškození, ale stejně tak třeba i zvýšit svoje zdraví nebo sílu. V Saints Row je prostě to, na co jsme zvyklý z jiných akčních her, ale ještě navíc to, co jsme v jiných hrách nikdy neviděli. K tomu všemu to skvěle funguje a pro ty přemýšlivější ; je tu i skrytá pointa.
> Konzolista.cz : 8/10
Před vydáním se o Saints Row IV mluvilo jako o ujeté záležitosti, kterou samozřejmě je, ale asi nikdo moc nečekal, že by se ve výsledku mohlo jednat o kvalitní hru, jakou nakonec je. Saints Row IV možná není originální, ale je hodně zábavný, má spoustu skvělých nápadů a hlavně obsahu, díky němuž u něj prosedíte možná i desítky hodin. Škoda jen několika drobných chybiček a nedostatků, které mi zabraňují udělit vyšší hodnocení.
> GamesWEB.sk : 9/10
Nad absenciou humoru nemusíte nijak pochybovať. Hlavné úlohy ponúkajú kopec srandy, sú kreatívne a človeka zabavia snáď v každom momente. Postupne sa stretávate s rôznymi šialenosťami, bojujete proti šialenostiam, prípadne zistíte, že sám ste šialený.
> DD World : 88 %
Za 800 korun ale dostanete 20 hodin ohromné zábavy s nenadiktovaným průběhem hraní a s možností kooperace. Mimochodem, mnohem hůře vypadající konzolové verze (mnohem menší rozlišení, detailnost a úroveň efektů) stojí o nehorázných 400 korun více - inu za blbost, se v reálném světě platí.
> InGamer.cz : 7/10
Největší ujetost, hovadina, hloupost, demence a debilita ve videoherním průmyslu! Díkybohu! Vše, co činilo třetí díl dobré, se vyskytuje i ve čtyřce, vidina původního DLC konceptu je však až příliš nápadná. I přesto se jedná o velmi kvalitní kousek, u něhož si užijete především zábavu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %