Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Titanfall > PC > Akční

Kde koupit ?

FunStore  799 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx5/5100 %2014-03-19
Games.czAleš Smutný8/1080 %2014-03-19
Sector.sksaver8.5/1085 %2014-03-19
BonuswebAndrej Brabec---93 %2014-03-19
DoupěMichal Maliarov4/580 %2014-03-19
GamePark---91 %2014-03-19
XboxWeb.czlindros88cze9/1090 %2014-03-19
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2014-03-19
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2014-03-19
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2014-03-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.90 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 494 z 5973 Žebříček
PC: 174 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 16 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 65 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Titanfall
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Titanfall
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2953x - statistika
Titanfall 87 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2014-03-19
Titanfall

Průměrné hodnocení z médií:

86.90 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 5/5
Možná nejde o takovou revoluci, jaká byla odstartována prvním Modern Warfare, ale zcela určitě jde o evoluci. Mimořádně zábavnou a akcí nabitou evoluci, které bez mrknutí oka věnujete desítky a stovky hodin.
> Games.cz : 8/10
Vynikající multiplayerová střílečka, která svým pojetím pěšího i robotického boje vstupuje na pole neorané. K dokonalosti jí chybí obroušení pár hran a závěrečných tahů štětcem.
> Sector.sk : 8.5/10
Keď to zhrnieme, Titanfall neprináša diametrálnu zmenu do multiplayeru, ako ho poznáme. Je to skôr krok vpred do nextgenu, ktorý bude preplnený práve predstavenými prvkami - teda príbehom previazaným na multiplayer a rovnako aj AI doplnkami priamo v online mapách. Titanfall prináša aj svoje špecifikum a to samotných Titanov, ktorí sú jeho nosným prvkom a pridávajú hĺbku. Zároveň je hra s nimi zábava a to je to najdôležitejšie. Celkovo sa napriek len naznačenému príbehu a využitiu staršiemu enginu jedná o veľmi dobrý štart pre značku, ktorá môže v novej generácii nahradiť Call of Duty.
> Bonusweb : 93 %
Ještě v roce 2012 by to bylo něco těžko představitelného. Kdyby mi někdo řekl, že autoři Call of Duty vytvoří nejzábavnější síťovou střílečku posledních let, nevěřil bych. Titanfall má však chyb jen velmi málo.
> Doupě : 4/5
Ze všech akčních FPS, které jsem za dobu své existence hrál je to právě Titanfall, který mohu s čistým srdcem doporučit každému milovníkovi tohoto žánru. Není to tím, že by měl něco revolučního nebo neokoukaného, vlastně se jedná o kombinaci toho nejlepšího v žánru, postupně skomírajícím ve stereotypu. Kdybych to měl zjednodušit, Titanfall je čirou zábavou. A o to ve hrách jde především, nebo ne?
> GamePark : 91 %
Ať se vám to líbí nebo ne, Titanfall si svou zažívající slávu dozajista zaslouží.
> XboxWeb.cz : 9/10
Titanfall sice nepřináší nějakou velkou revoluci, jak se možná někteří domnívali, ale v dnešní době vymyslet něco nového je obtížné. Spoustu věcí už jste mohli vidět u jiných, ale tvůrci z Respawn Entertainment přihodili vlastní nápady a vše to naprosto skvěle zpracovali, takže je Titanfall zábavná, přístupná a velmi, velmi promakaná střílečka, ke které se budete neustále vracet.
> Eurogamer.cz : 8/10
Skvěle vybalancovaná zběsile rychlá multiplayerová akce, která vám nedopřeje ani sekundu odpočinku. Piloti, titáni, zbraně a vylepšení do sebe zapadají jako tisíce různobarevných dílků puzzle, které skládají úžasný obraz. Ovšem najdou se i špatně vystřižené kousky, jako málo variabilní módy a designově podobné mapy.
> Zing : 8/10
Titanfall až na výjimky postrádá jakékoliv problémy, bohužel ale doplácí na nešťastná rozhodnutí a chyby mimo hranice samotné hry. Pokud však prahnete po něčem novém v oblasti multiplayerových stříleček, Titanfall je sázka na jistotu.
> Konzolista.cz : 9/10
Titanfall je dobře hratelná multiplayerová řežba, která přejímá fungující prvky z Call of Duty série, přidává řadu novinek a tím vše posouvá na zcela novou úroveň. Jestli jde o revoluci v multiplayerových hrách, nedokážu říci, ale přinejmenším jde o oživení v posledních letech trochu stagnujícím žánru. Do příště by měli jen vývojáři vychytat menší i větší chyby, které sem tam trochu kazí celkový zážitek. Nic ale nemění na tom, že Titanfall by si měl zahrát každý fanoušek akčních her, navíc jen tak neomrzí, takže si dokážu představit, že se k n&

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %