Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Tomb Raider: Anniversary > PC > Akční

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Tomb Raider: Anniversary (PS2) 85.00 %PSP - Tomb Raider: Anniversary (PSP) 85.00 %

Kde koupit ?

FunStore  249 Kč  
FunStore  299 Kč  
FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---79 %SCORE 160
LEVEL 9/1090 %LEVEL 152
Časopis Doupě 8.1/1081 %Doupě 05/07
Gamesport ---80 %2007-08-08
Recenzeher.eu ------2007-07-22
GameStar.cz 8.1/1081 %2007-07-02
NejHry.cz (ZRUŠEN) 8.5/1085 %2007-07-02
GamePlanet.cz 9/1090 %2007-06-25
GamePark ---75 %2007-06-07
Czechgamer.com ---79 %2007-06-06
GamesWEB.sk ---83 %2007-06-04
hry.Sme.sk 8.6/1086 %2007-06-04
Doupě 9/1090 %2007-06-01
Hrej.cz 8/1080 %2007-06-01
Hratelne.cz ---83 %2007-05-31
Sector.sk 9/1090 %2007-05-31
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---80 %2007-05-31
Bonusweb ---80 %2007-05-30
Games.cz ---73 %2007-05-30
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---83 %13/2007

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.53 %

Počet recenzí: 20
Min. hodnocení: 73 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.79 %

Počet hodnocení: 14
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 992 z 5973 Žebříček
PC: 396 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 33 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 127 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2007-07-21
GameStar.cz2007-05-17
Hratelne.cz2007-04-20
hry.Sme.sk2007-04-20
Bonusweb2007-04-20
Games.cz2007-04-20
Časopis SCORE2007-04-02
Hrej.cz2007-02-19
GamePark2007-01-28
Hratelne.cz2007-01-25
Doupě2007-01-25
Gamezone (ZRUŠEN)2007-01-16
Gamesport2006-12-29
Bonusweb2006-12-25

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/tomb-raider-anniversary/download/hratelna-dema/TombRaiderAnniversarydemo.exe/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000009698http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=11048
Návodhttp://tra.nothrem.cz/http://showbizz.centrum.cz/hry/navody/clanek.phtml?id=444164http://www.gameanyone.com/game/PC/1416.htmlhttp://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=11048
Obalyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000009698http://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=11048
Patch ---
Videohttp://www.abcgames.cz/default.asp?p=downloady_zobraz&ID=11048http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/tomb-raider-anniversary/download/trailery/TRA_Coliseum_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/tomb-raider-anniversary/download/trailery/TRA_DevDiary_Trailer2.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/tomb-raider-anniversary/download/trailery/tomb_raider_10th_anniversary_edition_video8.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/tomb-raider-anniversary/download/trailery/tomb_raider_10th_anniversary_edition_video9.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/tomb-raider-anniversary/download/trailery/TRA_T-Rex_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/tomb-raider-anniversary/download/trailery/TRA_DevDiaryTrailer4.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/tomb-raider-anniversary/download/trailery/TRA_Dev_Diary_5.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/tomb-raider-anniversary/download/trailery/tomb_raider_anniversary_video13.zip/http://pc.hrej.cz/hry/adventura/akcni-adventura/tomb-raider-anniversary/download/trailery/tomb_raider_anniversary_video14.zip/
Wallpaperyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=wallpaper&page2=zobrazit&id_hry=0000009698http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=11048
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-14 12:06:02
musíš do nich střílet až po druhé se na tebe rozběhnou tak držíš pravé tlačítko myši odskočíš do stran a sříliš klasicky levým tlačítkem myši
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (sas) - neregistrovaný
Datum:2009-04-13 23:20:10
nemate nekdo kod na ty dva kentauri,,,,nejde mi to prejit...oproti mim byl ten tiranosaurus hracka.
[Odpověz]

Titulek: kody ke hře
Nick: (Regina) - neregistrovaný
Datum:2007-11-20 15:54:46
hraju play Station 1 TOMB RAIDER CHRONICLES.jsem ve 4 nebo 5 kole a mam tu dveře na číselný kod, jenže nemůžu ten kod nikde najít.pomůže mi někdo? PROSÍM
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Krásavec)
Datum:2007-07-20 12:25:36
Tomb raider 5 aj mne rozčuluje kuchár poradte nemôžem sa ceznej dostať.
[Odpověz]

Titulek: sloupy
Nick: (fuck it) - neregistrovaný
Datum:2007-06-16 20:40:00
poradte mi niekto pls,zamrzol som uplne na kravine,som na konci Khamoonův chrámu,v miestnosti se sloupy,treba skocit zo stlpu na hak na zdi a odtial na dalsi stlp,co sa mi za boha nedari,neviem ci mam mackat nejaku klavesu,lara vzdy skoci ale nezachyti sa na stlpe,asi z toho scvoknem.pls poradte
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-06-13 01:00:24
Zpomaleny uskok vzad , v pred , do boku to je jedno . proste as ho naseres a rozbehne se proti tobe tak se ti spomali cas tak dej ALT a vzad-S. alt musis furt drzet nes mu lara zamíří na xicht tak vystrelis a tim ho znehibnis.
[Odpověz]

Titulek: kentauri
Nick: (prasojd) - neregistrovaný
Datum:2007-06-12 05:02:37
Moc prosim o radu nemohu stale zabit kentauri protoze nevim jak se udela ten zpomaleny skok kdyz na me ten hajzlik bezi a ja bych mel uskocit dozadu jednou se mi to povedlo ale netusim jak potreboval bych vedet jak proste udelam ten zpomaleny uskok vzad prosim prosim nekoho moc o radu
[Odpověz]

Titulek: Re: kentauri
Nick: (rkmt) - neregistrovaný
Datum:2007-06-12 07:01:30
pokud pamatuju,tak jednou ty kentaury musis rozzurit,budou se te snazit zkamenet,lehce se ubranis jejim pohledu,staci se na ne nedivat,podruhe uz se jeden z nich rozbehne proti tobe...s vytazenymi pistolemi a stisknutym pravym tlacitkem mysi couvas pred nim,nemusis strilet,kdyz bude par kroku pred tebou,stisknes shift,pritom ptm porad drzis,mel by prijit frozen moment,dva sede kruhy zamerovace se spoji v jeden cerveny,v tom momente palis,ne driv,ne pozdeji,jinak to nevyjde,hned na to pouzijes hak a vyrves kentaurovi z ruky stit,kterym uz lehce porazis oba hajzly,staci je nasrat a ve vhodnem okamihu stat u stitu a stisknout E,pak rychle na ten kamen palit nez se rozsype.da se to zvladnout za par minut obycejnyma pistolema,dokonce bez pouziti lekarny,navod to popisuje docela presne.drzim palce

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-06-13 00:57:42
Stačí nasrat kentaura a v spomaleni mu strelit do xichtu. Kentaura tim na chvili znehibnis. tak jak se nehibe tak mu lanem vytrhni stit.pak do neho strilej zas as se nasere a bude te chtit zmrazit tak vem stit a postav se s tim stitem proti němu (musis rychle). namiř štit na neho a ten ledovej paprsek to odrazi do neho. Jak bude zmrazeni tak do neho sij co to jde v tom jak je zmrzej tak mu silene rychle klesaji zivoty. to takhle s tim stitem udelas na jednoho kentaura 2krat a rozpadne se. to same udelaj i na druheho.

Titulek: Zacatek egypta
Nick: (HANY) - neregistrovaný
Datum:2007-06-11 15:06:15
zdarec vsetci neviete mi poradit? mam takyto problem. hned na zaciatku Egypta (misia hned po suboji s kentaurami} som zhodil hakom tie dva stlpy ktore sa rozsypali, potom dole na lavo som odtiahol kvader, zobral lekarnikcu a z kvadra vyskocil na ten zvysok s toho stlpu co som znicil a mal by som vyskocit na rimsu kde je lekarnicka ale proste sa mi tam lara nezachyti akoby sa tam nedalo vyskocit a ina cesta nieje. potrebujem vediet ci to nahodou neni bug hre v alebo ak ste niekto prisli na to ako to zdolat tak sa podelte dik :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Zacatek egypta
Nick: (rado) - neregistrovaný
Datum:2007-06-11 17:17:37
tak neviem kde mas problem,nie je tam myslim co riesit,robil som to asi rovnako,treba najprv strhnut hakom tie dva stlpy,potom vyliezt na zbytok toho jedneho,vyskocit do vyklenku,vziat lekarnicku,dolava po rimsach az hore,dolava cez tyc na sikminu,zachytit sa hrany,dolava 2x cez tyc a po rimsach az hore do vyklenku,hotovo.z toho kvadra proste musis skocit do toho vyklenku.....inak co sa tyka kentaurov,tiez som tam skysol asi dva dni,uz som to chcel vzdat ale vzdy som sa zase k tomu vratil,az som zistil ze je to sproste jednoduche a nakoniec som to urobil bez pouzitia jedinej lekarnicky.TR forever

Titulek: K.O. s Kentary
Nick: (Martas) - neregistrovaný
Datum:2007-06-09 04:38:12
Hura hura-trikrat hura, chtel bych vsem podekovat, co mi poradili s kentaurama, konecne to mam za sebou a muzu pokracovat dal-jsem zvedavej u ceho se kousnu dal-jeste jednou diky. Croftice1:Je to v celku jednoduchy, musis jen prijit na ten figl, az se ti dva naserou a ten jeden se na tebe vrhne, tak couvej a uskakuj a drz tlacidlo pro strileni a mireni, zaber se v danym okamziku zpomali a zcervena cervenej terc, strel brokovnici-teda aspon me to tak fungovalo- kdyz ho v ten spravny okamzik trefis, tak ho na chvili omamis a nastavi stit, kterej mu kotvickou vytrhnes a stit odleti.Dal uz to skvele popisuje manualek ke hre na http://tra.nothrem.cz Ja to neumim moc popsat, tak drzi palce :-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-06-07 23:38:16
Pohodička.Uš sem ziskal všechny 3 artefakty pez potíží a pokračuje to dal. Navod sem ani nikde nehledal. Ti kentauří jsou uplně v pohodě během pěti minut vyřídit.Opravdu super hra a běží i slabších pc.
[Odpověz]

Titulek: kentauri
Nick: (martas) - neregistrovaný
Datum:2007-06-07 14:49:33
Tak se pokousim zneskodnit kentaury podle navodu ale bez uspechu, ten jeden kentaur se vzdycky zasekne a kdyz se k nemu priblizim a pouziju kotvu, tak kotvu vystreli ale nezachytne se a pritom ten kentaur porad stoji a nehejbe se-da se rict, ze hra me az do ted moc bavila a byl jsem nadsenej ale tahle etyda mi skazila celkovej dojem a to hodne-az doted jsem byl hrdej, jak dobre mi to jde :-(
[Odpověz]

Titulek: NÁVOD
Nick: (Morybundus) - neregistrovaný
Datum:2007-06-06 05:23:02
http://tra.nothrem.cz/
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-05 17:50:30
Nitratku,můžeš mi poradit,jak se k tomu návodu dopátram?Hledám už to druhý den a nikde nic.Díky.
[Odpověz]

Titulek: Konec :-(
Nick: (Filip) - neregistrovaný
Datum:2007-06-05 01:47:06
Projete kratke jak cip skoda ale nice game.Sem mysles ze to bude tezsi tesim se na 8 co vyjde v zime
[Odpověz]

Titulek: Návod !!! A Český :)))
Nick: (Nitrate) - neregistrovaný
Datum:2007-06-04 21:56:35
Mno, nebudu to pprodlužovat, jelikož vidím, že je tu hodně bezradných jedinců, co potřebujou pomoct. Tak jsem našel návod :)) a velice pěkný a přehledný. Tak ENJOY :))) here is the link : http://tra.nothrem.cz Váš Nitratek
[Odpověz]

Titulek: kentauri
Nick: (martas) - neregistrovaný
Datum:2007-06-03 21:45:50
ahoj, ja jsem uz fakt hotovej, nemuzu prijit na to, jak premoct ty kentaury, strilim jak blbej, skacu jak blbej, kreju se jak blbej a ja jsem z toho uplne blbej, uz fakt nevim - moc prosim o pomoc at muzu v klidu spat :-(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Pepa) - neregistrovaný
Datum:2007-06-03 12:57:39
Zdrávím všechny, mám tu menší problém... Nevím v jakém je to kole, ale musím tak sesbírat takové vrtule a potom je vložit do těch velkých kol... Mám ty vrtulky 2 a nevím, kde je ta třetí.. V tomto kole teče rychle voda a otevřela se mi brána pod vodou, ale když ta voda tak rychle teče, tak tam nemůžu doplavat, vždy mě strhne voda dolů... Děkuji za vaše rady
[Odpověz]

Titulek: 3. kolo od vehyklu
Nick: (martas) - neregistrovaný
Datum:2007-06-03 22:50:00
Ahoj, treti kolo je u T-Rexe, kteryho najdes, kdyz vylezes nahoru po tom silenym stroji, skrz provaz preskaces na rimsu na pravo - a tam je prulez, tam potkas medveda, pokecate si a tam se promotas k particce pterodaktilu, pak se vyporadas s T-Rexem, kteryho kdyz zabijes, tak spadne na zed, kterou rozboura a ty se pres ni dostanes dal, tam najdes 3. kolecko.Jak jednoduche :-) delam si prcu, sam jsem bloumal a patral a uz jsem daaaaal a mam zase jinej problem s kentaurama - sileny :-)

Titulek: :(
Nick: (pytela) - neregistrovaný
Datum:2007-06-03 03:03:58
porad se nemuzu dostat prez ten klic od poseidona prosimmmm poradteee nekdoo
[Odpověz]

Titulek: Re: :(
Nick: (lift) - neregistrovaný
Datum:2007-06-03 17:56:25
je to jednoduche - musis napustit vodu (odsunutim jedne z beden), potom se potopit, zatahnout za paku, na kterou jsi pred tim nedosahnul. Jak za ni zatahnes, tak ti vyplave drevena deska, ktera se ale zasekne o mostek. Vyplaves nahoru a odtahnes bednu, kterou jsi napustil vodu - voda se vypusti a ted uz jen staci tu drevenou plosinku odsunout tak aby ti vyplavala na hladinu...a je to!! :)

Titulek: Re: :(
Nick: (pytela) - neregistrovaný
Datum:2007-06-04 02:23:53
diky- ja ty krabice predtim netlacil az k tomu :)

Titulek: Prosím pomoc!!!!!!!
Nick: (lift) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 23:01:07
Za boha nemuzu zjiskat 4. klic (od damokla) klic jsem vzal, ale problem je, ze se nemuzu dostat z mistnosti s mecema - deaktivoval jsem ty 2 paky, takze muzu klidne chodit kolem vysouvacich mecu, ale nemuzu se dostat nahoru - tam kde se oteviraji dvere z mistnosti, ktere se kdyz jsem vzal klic zavrely!! uz jsem zkusil snad vsechno!! :( poradte mi pls nekdo!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Prosím pomoc!!!!!!!
Nick: (butes) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 23:16:06
Co si tak matně vzpomínám tak musíš přeskákat po sloupech a tam je východ

Titulek: Re: Prosím pomoc!!!!!!!
Nick: (Dade) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 23:58:28
je to lehke musis vyskakat nahoru kolem cele mistnosti az se dostanes na rimsu ze ktere se skace na ocko pak se rozhoupej a skoc na ten dalsi sloup pozor musi to byt skok smerem od zdi pak uz jen po sloupech na druhou stranu a po rimsach k otocne pace a je to :D

Titulek: Re: Prosím pomoc!!!!!!!
Nick: (lift) - neregistrovaný
Datum:2007-06-03 17:52:05
diky moc!! nejak me to nenapadlo!!

Titulek: Re: Prosím pomoc!!!!!!!
Nick: (Bag) - neregistrovaný
Datum:2007-06-03 21:28:54
právě jsem v této místnosti ale nedaří se mi přeskákat sloupy.. první řadu skočím..pak se dostanu na lano ale z něj na druhou řadu sloupů už ne :( nelze mi skočit z lana do boku.. jak na to?? díky za rady

Titulek: Pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-02 17:35:41
Sem v druhém kole a mam 3 klíče a nemůžu se dostat dál jak sou ty dveře rozbitý dala sem tam ten šutr a stejně mi to neviskočí jak se tam mám dostat? Prosímpomozte mi.
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (kulatoun) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 19:16:41
tak tam kysnu taky, presne ten samej problem

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (pytela) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 20:12:35
tak esi myslis to co ja tak musis zmacknout packu vylezt na sutr chvily pockat nez mriz vyjede dostatecne vysoko, pak na ni skocit a rychle z ni skocit nahoru do okna protoze ona s tebou zase sjede dolu

Titulek:  
Nick: (OMG EGYPT) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 16:18:41
HI sem v egypte skoro na konci u tech tocicich sloupu ale nevim jak to mam tocit aby byli naproti sobe http://netron3.webovastranka.cz/image/442/7663_Egypt_Lara.jpg
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Eagle) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 16:31:01
ja sem asi kousek pred tim co se ptas... jak sou ty sloupy okolo mistnosti a zaklady sloupu sou bedny. jak mam otocit ty sloupy abych se dostal nekam dal???Uz sem zkousel to jak je na zdech v mistnostech za bednama ale nic. dik za pomoc

Titulek:  
Nick: (bzucik) - neregistrovaný
Datum:2007-06-01 21:31:20
Prosím o radu ja zabít ty kentaury nebo minotaury.Nak se mi nedari vzit stit, skousim to podle navodu od Lenky na tehle adrese http://www.tombraider.cz/ ale bezuspesne tak nevim teda.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Eagle) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 16:11:50
Strilej do nej cernejma pistolema nez se nastve a chce te zkamenet.Pak skoc do vody a az zhasne vylez a zase zacni... podruhy ho nastvi a on se na tebe vrhne, tak uskoc a az bude pri uskoku zamerovac cerveny tak vystrel.on skloni hlavu a obrati stit tak na stit pouzij Q(grappling hook) a pak E(pritahnout) stit odleti doprostred... to zopakuj u druheho a pak uz budou jen pokouset se te zkamenet tak jdi doprostred a strilej do nich nez se nastvou a zacnou te zkamenovat tak seber stit Eckem a namir na toho kdo caruje tak ho zkamenis a pak do nej strilej brokovnici co nerychlejc doufam ze jste to pochopili a je tento navod k necemu...

Titulek: Re:
Nick: (butes) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 23:12:14
Zkouším to jak psal EGLE, ale pořád mi to nejde, jednou jsem po haluzi vzal jednomu štít, ale druhej mně zabil, teď jsem to zkoušel znova a nedaří se to, je to škoda, toto mi úplně zhnusilo dobrý dojem ze hry

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-04 04:47:51
je to tak kazí to dobrý dojem z hry dva trotli kteří nejdou zabít......

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-05 22:16:02
UŽ JSEM NA TO PŘIŠEL. Nikde se totiž nepíše, že před úhybným skokem je potřeba držet pravé tlačítko myši. Pak už jen počkat, až se zaměřovací kruhy spojí a vystřelit. Uf dalo mi to zabrat, ale je to tam a můžu pokračovat vesele dál

Titulek:  
Nick: (Morybundus) - neregistrovaný
Datum:2007-06-01 21:05:32
Zdravíčko,mám ten samý problém co kolega o dva příspěvky níže a to ten u toho Poseidona nemohu získat tento poslední klíč.Ten vor jsem uvolnil tu jednu kostku jsem z hodil do vody , ale to je vše.Za boha nemůžu pohnout s tím vorem co tam je zablokovaný a ani kotva mi nepomáhá!!!!! Předem moc děkuji za radu.protože je neocenitelná už se trápím dva dny a nervy jsou na bodu varu... Moc dík...
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-01 21:30:17
S tim vorem jsem to zjistil pokud si to dobre pamatuju.Obe kostky musíte dostat dolu na ty dva ctverce ve prostred aby se otevreli ty mrize a ten vor.Az se otevre mriz s vorem napuste vodu a vor vyplave skocte na vor a preskakejte pro tu druhou kostku.Schodte ji dolu, vypustte vodu a zatlacte ji zas do stredu na ten druhej ctverec, otevre se mriz.Opet napustte vodu a vor vyplave nahoru skocte na nej a na tu lavku ve vode a pomoci kotvy ho pritahnete az ke hrane.Opet vypustte vodu a vor spadne tam jak jste otevreli ty mrize.Potom ten vor posunte ke stene aby se dostal mezi ty lavky.Napustte vodu skocte na vor a to je vse a jdte k tomu jakisimu vodopadu s tema sochama co chrli vodu. SNAD JSTE TO POCHOPILI KDYBY NECO PISNETE PORADIM BLIZE.

Titulek: ??
Nick: (pytela) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 01:04:14
ja nevim - ja sem napustil vodu - shodil jednu kostku - vypustil vor a ted uz nejde ani vypustit vodu ani shodit druhou kostku ani hybat s vorem a ani hybat s tou druhou kostkou co uz je ve vode - asi jsem nejakej blbej ale co s tim ? poradte prosim

Titulek: Kentauri
Nick: (bzucik) - neregistrovaný
Datum:2007-06-01 20:33:05
Prosím o radu ja zabít ty kentaury.Nak se mi nedari vzit stit, skousim to podle navodu od Lenky ale bezuspesne tak nevim teda.
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (pytela) - neregistrovaný
Datum:2007-06-01 18:13:21
prosim, vy kdo ste uz dal jak ve druhem levelu - poradte, jak ziskat klic ve druhem levelu z poseidonovi 'svatyne' ? uz sem tu zamrzli asi 4 dny a furt me nic nenapada
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-01 03:47:51
Tak zasekl jsem se tak v pátem kole u minotaurů, to je opravdu oříšek, dělám co můžu a jim nic neubívá. Jednou se mi háhodou podařilo mu vzít štít, (to bude ten způsob jak je udělat), ale podruhé už na to nemůžu přijít. Hruza, asi dneska nepůjdu spát
[Odpověz]

Titulek: game
Nick: (x_rage) - neregistrovaný
Datum:2007-05-31 14:14:31
no ja sem ve druhem levelu na konci a je to tam dost horky jako t-rex byla hracka ale to co tam je ted to je naaarez
[Odpověz]

Titulek: Re: game
Nick: (pytela) - neregistrovaný
Datum:2007-05-31 21:23:27
a uz ses dostal prez ty 4 klice ? Jak ?

Titulek:  
Nick: (pytela) - neregistrovaný
Datum:2007-05-31 01:53:14
nevite nekdo co delat ve druhe misy - jak se tam maji ziskat ty 4 klice - od hefajsta,poseidona ... - ? uz mam 3 ale furt se mi nedari ziskat ten od poseidona - vodni - jak se tam pak napusti voda a zmackne packa a ten plavaci ponton se vypusti z te diry a zasekne se o mostek a dal uz nic ?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (billykid) - neregistrovaný
Datum:2007-06-04 17:55:23
Pak tu vodu úplně vypusť a přemísti si ten můstek

Titulek: Navod?
Nick: (martin H) - neregistrovaný
Datum:2007-05-30 16:18:25
Muzete mi nekdo prosim poradit, kde na netu bych nasel navod na tuto hru?
[Odpověz]

Titulek: Re: Navod?
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-03-23 19:03:38
Lara Croft Tomb Raider ANNIVERSARY-NÁVOD,SKRYTÉ PŘEDMĚTY

Titulek: help
Nick: (Eror) - neregistrovaný
Datum:2007-05-28 12:11:36
ta je jednoduchá jenom skáčeš a nakonci musíš zabít T-Rexe
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (Filip) - neregistrovaný
Datum:2007-05-26 23:18:37
uz to parim ale nevim co mam delat v prvni misy
[Odpověz]

Titulek: Re: help
Nick: (Tomb Raider) - neregistrovaný
Datum:2010-10-09 19:40:24
Pekne Spracovana Hra Mne osobne bavila az do konce;)

Titulek: Re: help
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-09 19:48:21
Mně taky ;)

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Tomb Raider: Anniversary
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Tomb Raider: Anniversary
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 23827x - statistika
Tomb Raider: Anniversary 83 z 100 Průměr z 20 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-06-05
Tomb Raider: Anniversary

Průměrné hodnocení z médií:

82.53 %

Min : 73 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Crystal Dynamics
Distributor: Eidos
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 20
Počet preview: 14

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %