Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

True Crime 2: New York City > PC > Akční

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX - True Crime: New York City (XBoX) 00.00 %PS2 - True Crime: New York City (PS2) 62.50 %

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---65 %SCORE 147
LEVEL 4/1040 %LEVEL 139
Časopis Doupě 4.9/1049 %Doupě 5/06
GamesWEB.sk ---50 %2006-10-23
hry.Sme.sk 3.2/1032 %2006-06-20
Doupě 5/1050 %2006-04-28
Hrej.cz 6/1060 %2006-04-27
Gamezone (ZRUŠEN) 3/560 %2006-04-24
Games.cz ---60 %2006-04-18
GamePark ---69 %2006-04-09
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---68 %20/2006
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

54.82 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 32 %
Max. hodnocení: 69 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

66.00 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 4629 z 5973 Žebříček
PC: 2285 z 3166 Žebříček
PC/Akční: 236 z 333 Žebříček
Vše/Akční: 609 z 795 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: The Witcher Hodnocení: 1 % Zobrazit recenzi 2007-12-20
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: ????
Nick: (King) - neregistrovaný
Datum:2007-10-31 23:28:27
Čau mám dotaz: co je lepší? True Crime: Streets of L.A. nebo True Crime: New york city
[Odpověz]

Titulek: dobrá hra?
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-05-25 00:06:40
Čau lidi je tahle hra dobrá? Já těm rezenzim moc nevěřim dík za odpovědi
[Odpověz]

Titulek: Re: dobrá hra?
Nick: (The Witcher)
Datum:2007-12-21 17:56:52
Věř jim je to pěkná blbost větší sem ještě nehrál!!!

Titulek: ok
Nick: (flyboy) - neregistrovaný
Datum:2007-05-05 16:26:09
neviete preco ked nainstalujem hru tak ju cracknem a zapnem vyhodi kolonku o chybe NEVIETE PRECO??? odpiste ICQ 381-382-751
[Odpověz]

Titulek: preklad
Nick: (misino) - neregistrovaný
Datum:2007-01-14 16:19:35
neviete kedy bude preklad??? slovensky alebo český ak áno napíšte mi prosím na mbuzogan@gmail.com
[Odpověz]

Titulek: True Crime 2: New York City
Nick: (janko) - neregistrovaný
Datum:2006-11-03 03:16:10
Pači sa mi True Crime 2: New York City a chcel bi som sa opytať prečo nie je slovenčina alebo čeština na túto hru.Prosim si aby ste mi odpisali.
[Odpověz]

Titulek: Kdy
Nick: (TRW) - neregistrovaný
Datum:2006-07-12 01:45:30
Nevíte kdy bude True Crime New York City na Pc? Děkuji.
[Odpověz]

Titulek: Re: Kdy
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-12 06:09:24
V zahraničí již je 4.měsícem, u nás podle xzone vychází někdy v tomto měsíci, přesnější datum nevíme.

Titulek: RADa
Nick: (P1tr) - neregistrovaný
Datum:2006-05-17 10:00:00
no v tý misi ( stejně už si to asi udelal:) ) musíš toho týpka odzbrojit ne zabít, takže mu zamiř na zbraň a ustřel mu jí... Ji nak dost dobrá hra..Poslední GTA mě už nebavilo a tohle je dobrá změna
[Odpověz]

Titulek: Pomozte
Nick: (Riky) - neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
v 3 act 1 mise drugs nevím co maám dělat seberu všechny drogy pozabíjím všechny až na jednoho týpka u větráku který střílí nevím co mám dělat zabít ho nemůžu prosím poraďte díky
[Odpověz]

Titulek: dobre
Nick: (G°Đf@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-04-10 10:00:00
Ale jo ujde je to jak GTA San Andreas jenom je menci mnesto ale to je jedno . je tam i vice moznosti a mnohem lepsi grafika jenom přestřelky by mohli bit efektnejší jinak tomu nic nechibi.fakt dobre rozhone si to !!!!SOSNETE!!!!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
True Crime 2: New York City
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



True Crime 2: New York City
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 16525x - statistika
True Crime 2: New York City 55 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-03-26
True Crime 2: New York City

Průměrné hodnocení z médií:

54.82 %

Min : 32 % Max : 69 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Luxoflux (R.I.P.)
Distributor: Aspyr Media
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %