Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Epic Mickey 2: The Power of Two > PC > Arkáda

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
GameParkkralik2012---45 %2013-11-23
Czechgamer.comTomas Novotny---35 %2013-11-10
InGamer.czTomáš Herodek6/1060 %2013-11-10
Sector.skspacejunker5/1050 %2012-12-18
Eurogamer.czPavel Oreški4/1040 %2012-12-09
GameSite.skthe-GURU-man---50 %2012-12-09
Konzolista.czMartin Šmíd6/1060 %2012-12-03
Games.czLucie Jiříková / LadyAmbientte4/1040 %2012-12-01
Hrej.czVojtěch Matěna7/1070 %2012-11-20
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

50.00 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 35 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4913 z 5973 Žebříček
PC: 2453 z 3166 Žebříček
PC/Arkáda: 38 z 44 Žebříček
Vše/Arkáda: 127 z 148 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

Češtinahttp://www.abcgames.sk/?p=preklady_zobraz&id=15278
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Epic Mickey 2: The Power of Two
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Epic Mickey 2: The Power of Two
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2885x - statistika
Epic Mickey 2: The Power of Two 50 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-11-19
Epic Mickey 2: The Power of Two

Průměrné hodnocení z médií:

50.00 %

Min : 35 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Zdvořilá, kreativní a zejména v kooperaci skvělá rodinná záležitost, která ale stále neumí svůj potenciál naplno prodat. I přes řadu technických nedodělků ale nabízí parádní a hravé dobrodružství.
> Games.cz : 4/10
Epic Mickey 2 je názorným příkladem toho, jak by neměla vypadat hra od tak zkušeného tvůrce, jakým je Warren Spector. Za výsledný nepodarek nese odpovědnost hlavně špatný level design, nesourodý příběh, slabé technické zpracování, nudná kooperace a hloupá AI. Jediným skutečným pozitivem hry je česká lokalizace včetně dabingu u PC verze.
> Konzolista.cz : 6/10
Jednou z nejvíce originálních her roku 2010 byl Epic Mickey pro Nintendo Wii. Ačkoliv na začátku to vypadalo z komerčního hlediska na propadák, nakonec se prodalo přes milion kopií. Bylo tak zaděláno na pokračování, které v těchto dnech vyšlo nejenom na konzoli od Nintenda, ale rovněž na Playstation 3 a Xbox 360. Zatímco u původní hry se daly chyby ještě přehlížet, protože celek fungoval dobře, to u druhého dílu je přehlížet už nejde.
> Eurogamer.cz : 4/10
Ačkoliv jsem v recenzi kritizoval příběh, technické zpracování a celkovou hratelnost, cosi mě k Epic Mickey 2 stále táhne. Svou zásluhu na tom mají nevšední herní mechanismy a povedené české titulky (a příští rok v odložené PC verzi i český dabing), které musely být opravdovým oříškem a i díky nim to není nižší známka. Vysokorozpočtových dětských her příliš nevychází a každý pokus se cení, ale tento se slavnému designérovi Warrenu Spectorovi (System Shock, Deus Ex) moc nepovedl.
> GameSite.sk : 50 %
Epic Mickey má ambície dosiahnuť mnoho, ale väčšinu toho nerobí poriadne. V tomto prípade by naozaj platilo, že menej, je predsa len viac. Namiesto koncentrácie na vyladenie základných mechaník sa vývojári pustili do dabovania každej jednej NPC postavy a pridávania RPG elementov. Avšak na vratkých základoch sa stavia veľmi ťažko a hre k dobru nepomôžu ani pekné muzikálové sekvencie a 2D sub-levely. Medzi hrami určenými pre deti sa Mickey radí k slabšiemu priemeru a jediné, vďaka čomu by sme ho mohli odporučiť, sú integrované české titulky.
> Sector.sk : 5/10
Krátky výlet do krajiny zabudnutých postavičiek, odmietnutých návrhov atrakcií a čudesného sveta, ktorému kraľuje 80-ročný Oswald, pôsobí viac obyčajne ako čarovne a rozprávkovo, čo je v prípade Disney pekný úder pod pás.
> Czechgamer.com : 35 %
Jestli chcete hru pro děti, tohle jim rozhodně nekupujte.
> InGamer.cz : 6/10
Epic Mickey 2: Dvojitý zásah je pro děti opravdu dobrá hra, přestože budou čas od času potřebovat pomoc starších. Největším mínusem je ovšem nemožnost spustit příběh v kooperačním módu. Takto se jedná jen o lehce nadprůměrný titul, který svou konkurenci nepředežene.
> GamePark : 45 %
Epic Mickey 2: The Power of Two se bohužel ani po roce na trhu v žádném směru nezlepšil a v mnoha směrech bychom PC verzi mohli dokonce považovat za ještě horší variantu toho, co vyšlo na zbylých platformách.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %