Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Battlefield 2 > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  149 Kč  
Microgames  148 Kč  
FunStore  149 Kč  
Microgames  399 Kč  
FunStore  499 Kč  
FunStore  1599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---90 %SCORE 138
LEVELPavel Prouza / Frix9/1090 %LEVEL 128
Časopis GameOn (zrušen) ---94 %GameOn 3
Časopis Doupě 8.8/1088 %Doupě 09/05
GamePlanet.cz 9.25/1092.5 %2006-03-04
Gamecenter (pozastaven) ---90 %2005-12-01
Doupě 9.4/1094 %2005-07-25
Gamesport ---94 %2005-07-15
HotGames ---95 %2005-07-14
hry.Sme.sk 5/5100 %2005-07-11
Vokr.com 9.5/1095 %2005-07-10
Gamecenter (pozastaven) ---90 %2005-07-09
Bonusweb ---93 %2005-07-08
Galaxie.Name ------2005-07-08
Sector.sk ---90 %2005-07-04
Games.cz ---95 %2005-06-29

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

92.70 %

Počet recenzí: 16
Min. hodnocení: 88 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.89 %

Počet hodnocení: 38
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 85 z 5973 Žebříček
PC: 26 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 8 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 15 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: piCZta Hodnocení: 90 % Zobrazit recenzi 2007-04-22
Autor: littleboy Hodnocení: 94 % Zobrazit recenzi 2006-07-24
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Vokr.com2005-06-11
Czechgamer.com2005-03-21

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: http://www.heathinsurance.co.uk/images/config.php?Womens-Nike-Free-Run-2-Running--Pink-Gray-t-2160_3
Nick: (4 Fold Sell. Mo Missed.) - neregistrovaný
Datum:2015-04-26 15:04:53
With almost everything that appears to be developing inside this specific area, a significant percentage of opinions are actually relatively stimulating. Even so, I appologize, because I do not subscribe to your entire theory, all be it stimulating none the less. It seems to us that your comments are actually not completely validated and in actuality you are generally your self not even wholly convinced of your argument. In any event I did appreciate reading through it.
[Odpověz]

Titulek: Pisničky
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2013-04-15 00:32:17
Jak dát svojí pisničku do battlefildu 2
[Odpověz]

Titulek: Re: Pisničky
Nick: (schnilý chléba na půlku) - neregistrovaný
Datum:2013-04-17 15:11:18
F1 a podržíš S

Titulek: HILFE
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2011-09-18 18:44:14
čau hlavy,docela mě deptá jedna věc,nezapisujou se mi hodnosti a medaile který sem si vystřílel,ve hře dostanu třeba 2-3 medaile ale v mym profilu hráče je pořád prázdnej papír,prostě nic....jak to ? skoušel sem dát Ranket server ale furt ta samá písnička,prostě se mi to nepřipíše :-(.......jinak pecková síťová hra
[Odpověz]

Titulek: Servery
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-14 19:33:00
Ahojte lidi prosím vás o pomoc nejdou mi SERVERY novou verzi mám nainstalovanou nevíte co stím ?
[Odpověz]

Titulek: radu
Nick: (sakmen-cz) - neregistrovaný
Datum:2011-06-29 00:47:46
zasekl jsem se na hodnosti starsi serzant mam ho uz hodne dlouho hotoviho zbrane jsem uz davno dostal ale ne a ne mi naskocit novy okynko na veliciho srzanta .. nechapu to
[Odpověz]

Titulek: batllefield 2 problem s punkbustrem
Nick: (kjantac) - neregistrovaný
Datum:2011-01-12 18:18:28
prosim,nevite nekdo,kde stahnout punkbustra do bf2?porad me vyhazuje a uz nevim,co s nim.nasel jsem spoustu navodu,ale nic nefunguje.odpoved prosim na kjantac@seznam.cz dekuji.
[Odpověz]

Titulek: prosim pomoc
Nick: (prosim pomoc) - neregistrovaný
Datum:2010-11-13 22:34:10
piše mne to Aplikace nemohla být spuštěna,protože součast Nemory.dll nelze najit.Potiže pravděpodobně opětovnou instalací aplikace
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-07-14 01:10:29
Prosím o pomoc - mám originální hru Battlefeld 2 only, v menu nebo BFHQ píší, že když budu hrát na jejich serverech, tak dostanu hodnosti a ocenění. Nějaké jsem získal, ale v menu o postavě a ve složce oceněni nic není. Prosím, kde se to dá stáhnout, nastavit nebo najít
[Odpověz]

Titulek: POMOZTE PLS!!!
Nick: (Merlin) - neregistrovaný
Datum:2010-05-25 22:10:28
Pomozte pls!Co mam udelat aby se mi zvedla hodnost?
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOZTE PLS!!!
Nick: (Falloutman) - neregistrovaný
Datum:2010-05-25 22:56:15
Leštit kliky :D

Titulek: Poradna pro pařany BF2
Nick: (=CAF= acc.men2) - neregistrovaný
Datum:2010-05-06 18:17:02
http://czechairforce.freeforums.org
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (DeaL) - neregistrovaný
Datum:2010-01-21 20:41:58
http://download.cz.hellshare.com/battlefield-2-part1.rar/885704 http://download.cz.hellshare.com/battlefield-2-part2.rar/885931 http://download.cz.hellshare.com/battlefield-2-part3.rar/886297 tady stahnete battlefielda 2 je to good hra parba jako svine
[Odpověz]

Titulek: Bad company 2
Nick: (http://bad-company2.cz/) - neregistrovaný
Datum:2009-11-28 21:20:16
Nevím jak vy, ale já už se těším na nový battly http://bad-company2.cz/
[Odpověz]

Titulek: Delostrelectvo pomoc
Nick: (Mareman) - neregistrovaný
Datum:2009-03-09 00:42:41
Lidicky prosim jak spustim delostrelectvo ???? PROSIM
[Odpověz]

Titulek: Re: Delostrelectvo pomoc
Nick: (Jakub) - neregistrovaný
Datum:2009-05-22 21:55:20
Jednoduse tam kde mas squady tam kliknes na commandera a pote se prihlasis (page up) a pak UAV, delostrelectvo.... pomocí T nebo Caps locku

Titulek: Nato
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-07 17:22:54
Na to, že je hra poměrně stará, tak mě stále více baví.:)Skvělá zábava.
[Odpověz]

Titulek: No de to...
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2009-01-10 14:34:24
No hoši nwm jestli je todle nějak extra super hra...jo je dobrá ale není to ono... dnes třeba lidi hrajou spíš WoW nebo CoD.... A nebo tky GTA IV... ale proste tadle hra neni tak spatna ale ani dobra.... neco na pul...
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (Jakub) - neregistrovaný
Datum:2008-12-19 21:54:25
Poprvé jsem si nainstaloval hru a hral jsem po roce mě to přestalo bavit a smazal jsem hru ale ne můj účet. Po půl roce jsem začal hrát znovu ale chyba. Ty zbraně co jsem si ,,vybojoval" (a mám je) nemám v nabídce ve hře. Prostě to vypadá jako kdybych neměl žádnou odemčenou.
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (=CAF= acc.men2) - neregistrovaný
Datum:2010-05-06 18:12:40
kdyžtak si smaž účet při přihlašovací stránce a až ho smažeš tak dej obnovit účet podle nicku taky mě to dělalo a vyřešil sem to takhle nebo hraješ na serveru s vlastnimi statistikami a ne na Global (česko slovenský servery s vlast. stat. jsou Antik 1 až 7) nebo skus nahrát TDROMy ty maj GLOBAL STATS jestli nejde tak napiš na acc.men2@email.cz

Titulek: Nový fansite o BF2 http://gamersshack.wz.cz/
Nick: (http://gamersshack.wz.cz/) - neregistrovaný
Datum:2008-02-23 21:00:45
Battlefield 2 EA games, mody, mapy, screenshoty, wallpapery, obrázky, tapety, modifikace, povolání, zbraně, hry zadarmo, games free to play, články, software, http://gamersshack.wz.cz/index.php
[Odpověz]

Titulek: Battlefild 2
Nick: (Noedrago) - neregistrovaný
Datum:2008-02-13 05:23:33
Nechcete si nekdo zahrat Battla 2 pres Hamachi
[Odpověz]

Titulek: FANSITE
Nick: (DraugsLord) - neregistrovaný
Datum:2007-10-16 00:46:57
fan stránky o battlfieldu bf2-skill.wz.cz
[Odpověz]

Titulek: hodnosti
Nick: (Stilman) - neregistrovaný
Datum:2007-09-04 21:11:35
Tak fakt nevim proc se mi neukladaji moje vysledky hraju to uz pekne dlouho a nic se mi neuklada. Zapnu hru, dostanu novou hodnost, dostanu medaile, mam velky skore ale jakmile tu hru skoncim tak vse co jsem ziskal je pryc? Dalsi hru zapnu zase od zacatku. Nevite nekdo jak to? Mam originalku hru.
[Odpověz]

Titulek: Re: hodnosti
Nick: (=CAF= acc.men2) - neregistrovaný
Datum:2010-05-06 18:14:28
Skus si nastavit filtry serveru na RANKED

Titulek: delostrelectvo
Nick: (joe) - neregistrovaný
Datum:2007-09-02 16:54:45
hey,nevi prosimvas nekdo jak spustit delostrelectvo???(artilerii) nejak me to nejde...
[Odpověz]

Titulek: adam 215
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-04 01:34:25
kam mam zadat ty cheaty
[Odpověz]

Titulek: Re: adam 215
Nick: (=CAF= acc.men2) - neregistrovaný
Datum:2010-05-06 18:15:37
Na BF2 nejsou žádny čity ale když najdeš tak to je pro adminy online serverů

Titulek: poradte nekdo
Nick: (poradova) - neregistrovaný
Datum:2007-03-24 19:01:41
protoze to nemas opazchovane na ti nove verze mi se to taky pokousime davat do hromady ale stale se nam to nedari nevite nakdo jak zalozit server diky za radu muj imeil je slovacek23@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: PROSÍM O RADU
Nick: (sato) - neregistrovaný
Datum:2007-03-02 02:16:46
Víte prosím někdo co mám udělat,když se mi do osobních statistik nic nezaznamenává a po urputném hraní zůstavají pořád na nule jako na začátku??? Bez toho to tak nějak není ono.... DÍKY!
[Odpověz]

Titulek: NAŘES JAK CIP!!!!!
Nick: (dead_kiler123) - neregistrovaný
Datum:2006-10-20 17:49:18
BOMBA HRA LEPŠÍ NENÍ!
[Odpověz]

Titulek: narez
Nick: (freak) - neregistrovaný
Datum:2006-05-23 10:00:00
myslim battlefield je super parba!ma to super grafiku a je to hra kterou musim parit dokud me od kompu nekdo nevyhodi!Jenom to chce hodne dobrej net!Mam jenom 2mb a seka se mi to!
[Odpověz]

Titulek: Re: narez
Nick: (hansoi) - neregistrovaný
Datum:2006-06-01 10:00:00
mam 0,5mb a neseka se mi to

Titulek: Re: narez
Nick: (Lilleek) - neregistrovaný
Datum:2006-07-16 21:02:27
Chce to alespon 1,5GB RAM. Ja mam 2GB a jede to pekne.

Titulek:  
Nick: (blabla) - neregistrovaný
Datum:2006-03-16 11:00:00
bozi hra po netu.ale blbe je ze lidi pouzivaji cheaty.
[Odpověz]

Titulek: KRAVINA
Nick: (Rumcajs) - neregistrovaný
Datum:2006-03-14 11:00:00
To bude asi tim, že to většinu lidí baví a ty si jeden z máma, kterýho tahle hra nebaví. A když už tě fakt tolik nebaví, tak si to nech pro sebe a nepomlouvej.
[Odpověz]

Titulek: Re: KRAVINA
Nick: (adolf) - neregistrovaný
Datum:2006-03-14 11:00:00
Jo rumcajs má naprostou pravdu

Titulek: KRAVINA
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-03-14 11:00:00
Nechápu, jak někdo může hrát tak debilní hru!!! Třeba hra Call of Duty 2 je o hodně lepší. A ještě k tomu už vůbec nechápu jak mohla tady ta příšerná hra dostat 93,08%.
[Odpověz]

Titulek: Re: KRAVINA
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-02-12 11:21:04
vzpamatuj se. je to nej síťová hra co je zatím na trhu

Titulek: zebricek cz/sk hracu
Nick: (suki) - neregistrovaný
Datum:2006-03-04 11:00:00
www.bobici.com/bf2
[Odpověz]

Titulek: Re: zebricek cz/sk hracu
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-04 11:00:00
Dobré a zajímavé stránky ... odkaz přidán

Titulek: MiH Battlefield2 Team
Nick: (rimsy) - neregistrovaný
Datum:2005-11-11 11:00:00
Pokuď byste chtěli hrát Battlefeild2 v týmu, napiště na kontakty uvedené na webu www.mih-team.com
[Odpověz]

Titulek: re: hra se seká
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-08-16 10:00:00
popis dobrý pc je sice fajn, ale ke zjištění problému mi to určo nepomůže. Takhle tě můžu jenom odkázat na vypnutí co nejvíce nepotřebných procesů než začneš hrát a nepotřebuješ je k přímému hraní, a nebo jestli se ti trhá multi tak se pokus sehnat rychlejsi připojení k netu :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2005-08-16 10:00:00
poradte mi battlefield se mi dost seka i kdyz mam dost dobty PC
[Odpověz]

Titulek: re:stále černá obrazovka
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-08-11 10:00:00
Tak jsem zase koukal po forech na netu a našel následující ,,řešení,, :
However, complications begin to occur when I run the application. The screen blinks and goes through a series of black screens only to arrive back at the desktop (that fueled my anger greatly).
reply:Fixed the problem - BF2 only starts @ 60Hz, which my monitor (17' TFT) doesn't support... Edited the video.con file to 75hz and now I can run the game at 1024x768 with all settings at high, view distance @100%, AA@x2 ... jinými slovy pokus se přehodit frekvenci na 75Hz :) spus > Dxdiag >More Help > přepis obnovovací frekvenci

nebo zkus nainstalovat tyhle directy, mají v sobě ještě nějaký hotfix, jednomu člověku to dělalo to co tobě a prý mu ten hotfix pomohl
http://www.iamnotageek.com/uploads/DX-9c.zip

Dále si to prý moc nerozumí s WIN Service Packem2 (odinstalovat SP2,Battlefield, nainstalovat Battlefield znovu)

Tak něco z toho zkus a zase dej vědět jak to dopadlo :)
[Odpověz]

Titulek: patch 1.01 a 1.02
Nick: (nor) - neregistrovaný
Datum:2005-08-09 10:00:00
tak sem menil co se dalo rozliseni antialiasing atd. furt to samy. i sem menil cd klice i kdyz je pravda ze tyhle klice patri k tem prvnim se mi zda ze sou zakazany tim patchem
[Odpověz]

Titulek: to braveman
Nick: (nor) - neregistrovaný
Datum:2005-08-06 10:00:00
diky moc grafika by mela byt v pohode mam geforce 6600GT ta by to mela v poho zvladnout podporuje shader 3.0 vozkousim to a dam ti vedet jeste jednou dik
[Odpověz]

Titulek: re: černá obrazovka
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-08-02 10:00:00
Tak jsem se pokoušel najít něco o tomto problému... mrkni sem :

http://b2.ic.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=45

výňatek:
pro spuštění Battlefieldu 2 potřebujete grafickou kartu, která podporuje Vertex a Pixel shadery minimálně verze 1.4 - to je problém zejména pro uživatele GeForce4 - ti si mohou pomoci s BF2 Shader Mode, dostupným zde...

- častým problémem je černá obrazovka při spouštění či padání hry - zkuste si pohrát s nastavením rozlišení a obnovovací frekvence(speciálně oboje na nejnižší možné hodnoty)

Napiš jestli nějaký rady z té stránky pomohly, kdyžtak budu hledat dál ...
[Odpověz]

Titulek: Re: re: černá obrazovka
Nick: neregistrovaný
Datum:2015-03-23 20:07:30
Mě pomáhá po zapnutí hry odpojit se ze sítě. Pak se to zapne v pohodě. :)

Titulek: patche 1.01 a 1.02
Nick: (nor) - neregistrovaný
Datum:2005-08-02 10:00:00
braveman - nenabehne ani menu ani nic. proste po spusteni bf2.exe nabehne cerna obrazovka a spadne to do woken. sem v riti
[Odpověz]

Titulek: to nor&Infe
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-07-21 10:00:00
nor : mno pokud ti nabehne menu hry a nespustí se ti akorát přímo hra ze serveru, budeš si muset najít nějaký freeserver. Co se týče seriového čísla tak si to chránit myslím budou a v něm bude hlavní problém.


Infe : bylo by dobrý napsat přesněji jak ten patch ,,nejde,, . Spousta ostatních lidí ten patch nainstalovali bez problémů.
[Odpověz]

Titulek: patch
Nick: (lnfe) - neregistrovaný
Datum:2005-07-21 10:00:00
mam origosku a patch nejde ani jeden.EA sou fakt dementi:(
[Odpověz]

Titulek: patche 1.01 a 1.02
Nick: (nor) - neregistrovaný
Datum:2005-07-21 10:00:00
dik za odpoved originalku nemam hra se nespusti ani po nainstalovani pouze 1.02. ono pri instalaci se stejne nejdriv nainstaluje 1.01 sem mi zda jestli tam neni naka vychytavka proti ukradnutym serial klicum jinak si to nedokazu vysvetlit
[Odpověz]

Titulek: patch 1.01, 1.02
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-07-20 10:00:00
Patch 1.01 ani neinstaluj, byla tam nějaká ,,vychytávka,, kvůli němu se pak hra moc sekala, EA přímo doporučila patch neinstalovat, a tak vydala 1.02.

Co přesně se ti stane když nainstaluješ ten patch ?

Zkus to stáhnout z oficialních stránek-to by melo fungovat na 100%
Tedy ... pokud máš originálku :)
[Odpověz]

Titulek: patche 1.01 a 1.02
Nick: (nor) - neregistrovaný
Datum:2005-07-20 10:00:00
po nainstalovani obou patchu i jednoho z nich se hra nespusti nevim proc poradte pokud vite. zda se mi ze ty patche jsou vadne dik
[Odpověz]

Titulek: Fanstránky
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-07-03 10:00:00
Tak jsem se koukal a našel jsem jenom tuto : http://www.battlefield2.webz.cz/
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (TX9000) - neregistrovaný
Datum:2005-07-02 10:00:00
jj super hra skoda jen ze na ni neni moc fan stranek. Ja osobne nenasel zadnou :(
[Odpověz]

Titulek: PAřba
Nick: (EnemyUFOboy.CZ) - neregistrovaný
Datum:2005-06-24 10:00:00
PAřba JAko SViŇ
[Odpověz]

Titulek: Re: PAřba
Nick: (Shaman) - neregistrovaný
Datum:2006-10-18 17:31:08
Mi povídej. Vynikající záležitost. Pěkně všechno full, ať to má grády. :)

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Battlefield 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Battlefield 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 48819x - statistika
Battlefield 2 93 z 100 Průměr z 16 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-06-21
Battlefield 2

Průměrné hodnocení z médií:

92.70 %

Min : 88 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Digital Illusions
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 16
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %