Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Battlefield 3 > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  1099 Kč  
FunStore  1158 Kč  
FunStore  1199 Kč  
FunStore  1299 Kč  
FunStore  1390 Kč  
FunStore  449 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---80 %2011-12-05
Eurogamer.czMiloš Bohoněk------2011-12-03
hry.Sme.skJán Kordoš9/1090 %2011-11-18
Sony-PlaystationEssiach---95 %2011-11-14
DD WorldJan Stach---92 %2011-11-14
hry.Sme.skJán Kordoš------2011-11-12
GameSite.sk---70 %2011-11-12
BonuswebAndrej Brabec---95 %2011-11-08
XboxWeb.czp.a.c.o---90 %2011-11-08
Herní webRadek Svoboda8.6/1086 %2011-11-08
GameParkCheech_Chong---90 %2011-11-07
Recenzeher.euMartin Paytok8/1080 %2011-11-07
DoupěKarel Kališ8/1080 %2011-11-04
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---94 %2011-11-04
BonuswebAndrej Brabec---89 %2011-11-01
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade7.5/1075 %2011-11-01
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-11-01
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-11-01
Herní webRadek Svoboda7.8/1078 %2011-11-01
Hrej.czJiří Bigas8/1080 %2011-10-28
Czechgamer.comMarek Čejka---85 %2011-10-27
Eurogamer.czIvan Kratochvíl8/1080 %2011-10-25
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-10-25
Games.czAleš Smutný9/1090 %2011-10-24

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.41 %

Počet recenzí: 24
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.33 %

Počet hodnocení: 21
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 96 %
Pořadí:

Celkově: 629 z 5973 Žebříček
PC: 228 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 34 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 75 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2011-03-10
GamePark2011-03-05
Eurogamer.cz2011-03-02
Zing2011-03-02
Zing2011-02-26
Czechgamer.com2011-02-14
Eurogamer.cz2011-02-09
GamePlanet.cz2011-02-08

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: MW3 A BF3 JSOU OBOJE SUPER
Nick: (imagoo)
Datum:2012-04-25 01:43:02
Po dlouhém uvažování jsem se rozhodl koupit si bf3 a stálo to zato multiplayer je vážně super-vytvořil mi na hru nový pohled, takže svoje původní hodnocení 60% zvyšuji na 80% A těžko říct jestli je lepší bf3 nebo mw3....podle mě jsou obě hry super :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (the Joker)
Datum:2012-01-05 23:30:13
ja jsem vlastne price (prezdivka) ale jinak jsem joker tohle se mi zda o hodne horsi mam to na ps3 ale zda se mi to nejaky kresleny jako deto ale cod mw3 je lepsi odpovez imagoo
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (imagoo)
Datum:2012-01-06 22:19:46
Příspěvek smazán uživatelem

Titulek: MW3 je lepsi
Nick: (Price) - neregistrovaný
Datum:2011-12-21 23:37:39
imagoo ma pravdu s tim battlefieldem a pro me je mw3 multiplayer lepsi
[Odpověz]

Titulek: Re: MW3 je lepsi
Nick: (imagoo)
Datum:2011-12-22 00:22:10
Příspěvek smazán uživatelem

Titulek: To: 0
Nick: (imagoo)
Datum:2011-12-05 00:15:27
Mutliplayer od MW3 nebo od BF3??
[Odpověz]

Titulek: Re: To: 0
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-06 20:10:05
Určitě myslel BF3 MP... MW3 MP mě nebavilo, ale singl prostě nej

Titulek: MW3 JE LEPŠÍ
Nick: (imagoo)
Datum:2011-12-03 22:14:28
Příspěvek smazán uživatelem
[Odpověz]

Titulek: Re: MW3 JE LEPŠÍ
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-04 23:21:21
Zahrej si Multiplayer a změníš názor ;-)

Titulek: 95%
Nick: (MaxDecker)
Datum:2011-10-29 18:40:03
Bugů ve hře nacházím více a více takže měním své původní hodnocení a místo 95% dám "jen" 90% a to protože hra má téměř dokonalý multiplayer. Nebýt jeho, hodnocení je nižší. :/ SP mi příjde jako okopírované COD a novinek ve hře najdeme málo. Pokud jste fandové stříleček, nehledejte rozdíl mezi BF a COD. Obě hry jsou skvělé. :)
[Odpověz]

Titulek: Re: 95%
Nick: (josef12) - neregistrovaný
Datum:2011-11-03 12:12:39
no no tam těch bugů je moc a moc třba obšas nejsou vidět postavy mebo neni videt v thubder run pisek sekne se to :D

Titulek: Re: 95%
Nick: (josef12) - neregistrovaný
Datum:2011-11-03 12:13:39
neřikam že je to špatná hra jo ale mohli by už udělat patch na ty bugy protze to se pak nejde hrat

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Battlefield 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Battlefield 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11333x - statistika
Battlefield 3 85 z 100 Průměr z 24 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 6 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 6 uživatelů
  • Moje oblíbená 4 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-10-24
Battlefield 3

Průměrné hodnocení z médií:

85.41 %

Min : 70 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Digital Illusions
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 24
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 9/10
Skvělá hra, která podle očekávání exceluje v multiplayeru, ale k dokonalosti v rámci žánru jí chybí několik úprav v rámci kampaně. Battlefield 3 je a bude mezi střílečkami držák, který svým multiplayerem přilepí hráče před monitor na hodně dlouhou dobu.
> Eurogamer.cz : 8/10
Separátní recenzi multiplayeru publikuje Eurogamer až po delším testování (podobně jako třeba u Red Orchestra 2) a až půjde otestovat v jiných než laboratorních podmínkách, což lze až ode dneška, protože bez hraní na finálních serverech a s reálnými protihráči není možné napsat poctivou recenzi kterékoli online hry. K Battlefieldu 3 dále v příštích dnech přineseme vlastní videa z hraní, rozhovor o budoucnosti série nebo třeba třetí část exkluzivní videoreportáže z návštěvy vývojářů.
> Zing : 9/10
Battlefield 3 překvapil. Neodfláknul singleplayer, doplnil další přidanou hodnotu a šťavnatou multiplayerovou třešničku vyleštil k dokonalosti. To vše zalil revolučním grafickým pozlátkem a ozdobil zvukovou kulisou, kterou si neskutečně oblíbí vaši sousedé. Bylo by hřích jej trestat za to málo chyb, co se do finální verze dostalo. Pokud jste fanouškem FPS, není nad čím přemýšlet. Pokud ne, teď je ta nejvhodnější doba se jím stát.
> Czechgamer.com : 85 %
Zní to skoro až neuvěřitelně, ale i jen kvůli singleplayeru se Battlefield 3 vyplatí.
> Hrej.cz : 8/10
Pokud nad kampaní ze zásady ohrnujete nos a na Battlefield 3 jste čekali jen kvůli multiplayeru, bez rozpaků si přimyslete jeden bod k dobru. Tenhle titul vás oslní a zabaví na dlouhé měsíce. Pokud ale očekáváte perfektní produkt ve všech směrech, vězte, že Battlefield 3 má své rezervy.
> Bonusweb : 89 %
Ačkoliv byl Battlefield tradičně série zacílená na síťovou hru, nabízí třetí díl také velmi solidní kampaň. Je nadprůměrná, nikoliv však dokonalá. Není však vyloučené, že si vývojáři do dalšího dílu cíleně nechali prostor pro zlepšení a čtvrtý díl jednoduše ohromí. S drobnými výtkami však lze hru doporučit příznivcům válečných akcí i stříleček obecně.
> GamesWEB.sk : 7.5/10
Aby sme si to teda na záver nejako zhrnuli - mizerný singleplayer, špičkový multiplayer. Battlefield 3 je holt, nevyrovnaným dielom a ako taký preto nemá nárok zosadiť svojho rivala z trónu.
> Zing : 9/10
Zábavná válečná jatka ve své nejlepší podobě. Po všech stránkách vymakaný multiplayerový zážitek, který zabaví na opravdu, ale opravdu dlouhou dobu. Hledáte-li rychlé a bezvýznamné střety, zajděte jinam. Pokud to ale s válečným peklem myslíte opravdu vážně, jste na správné adrese.
> Konzolista.cz : 8/10
Battlefield 3 se jako celek určitě povedl. Singleplayer sice není originální a přináší veskrze naprosto standardní akční podívanou s dobrou dynamikou, ale i otřesnou umělou inteligencí a krátkou herní dobou. To multiplayer je úplně jiné kafe a dlouho byste v dnešní době hledali v akčních hrách lepší. Multiplayer je opět radost hrát a pokud máte stejně naladěné kamarády, užijete si spoustu hodin zábavy. Pro čistě singleplayerové hráče je Battlefield 3 zbytečností a doporučujeme se podívat po jiné hře. Pro ty, kteří holdují multiplayeru je naprostou nutností a můžou si k číslu v recenzi připočíst bodík k dobru.
> Herní web : 7.8/10
Singleplayerová část Battlefieldu 3 je dosti povedená. Samotná kampaň je krátká, avšak solidní a je zde škoda nekonzistence kvality, kdy začátek je takový rozpačitý. Mne osobně se nelíbily ani QTE sekvence. Sice se dají stíhat, avšak mám pocit, že takové věci patří do jiných žánrů. Je však pravdou, že Battlefield 3 si budete kupovat spíše kvůli multiplayeru, jehož hodnocení vám brzy přineseme.
> Doupě : 8/10
Battlefield 3 není nijak revoluční hrou, což možná někteří po té mediální masáži mylně očekávali. Jde jen ve stopách předchozích her, což znamená kombinaci průměrné příběhové kampaně a ďábelsky návykového multiplayeru. To celé s výtečným audiovizuálním zpracováním. Stačí vám to k zábavě? Určitě by mělo.
> Czechgamer.com : 94 %
Skvělé, vynikající, úchvatné. A pro mne osobně multiplayerová hra tohoto roku.
> GamePark : 90 %
Battlefield 3 rozhodně nezklamal. Na druhou stranu single- a multi-playerové části jsou diametrálně odlišné. Zatímco kampaň určená pro jednoho hráče nepřinesla nic převratného a nečekaného (snad kromě krásného vizuálního zpracování díky enginu Frostbite 2), online hraní nás dokázalo zabavit a předpokládáme, že ještě na dlouho vydrží. V tomto směru jen škoda, že není zajištěna větší podpora komunity, v tom bude mít Modern Warfare 3 navrch. Sečteno a podtrženo vám určitě koupi Battlefieldu 3 můžeme doporučit a udělujeme rovných 90%.
> Recenzeher.eu : 8/10
Nepřináší kvanta nových věcí, ale bere si to nejlepší z FPS žánru, posunuje to zase o kousíček dál a od konkurence se odlišuje množstvím potěšujících detailů. Navíc na něj sem tam vychází nezbytné opravné patche, věnující se nejen hře samotné, ale rozšiřující i příjemné rozhraní Battlelogu, brzy se dočkáme balíčku předělaných multiplayerových map z druhého dílu a prostřednictvím DLCček dalšího obsahu. Otázka je, jestli nakonec vyhraje boj se zanedlouho vycházejícím Modern Warfare 3. Nejspíš asi ne, ale koexistovat spolu oba titulu budou po hodně dlouhou dobu.
> Bonusweb : 95 %
Říká se, že umění může být dvojího typu: lze přijít s něčím zcela nevídaným nebo zdokonalovat existující. A Battlefield 3 zřejmě dopiloval žánr moderních válečných stříleček téměř k dokonalosti. Nabízí totiž skvělou grafiku, výborné ozvučení a chytlavou akci.
> XboxWeb.cz : 90 %
Battlefiled 3 tedy za čekání stál a jestli ho náhodou ještě nemáte doma, urychleně pro něj upalujte, obzvlášť máte li rádi i multiplayer. Singl se sice povedl, ale hráč by měl brát spíš jako přípravu pro skvělý multiplayer. Hra není úplně bez chyb, ale která je a Battlefield 3 toho nabízí opravdu spoustu. Parádní příběh v singlplayeru, možnost kooperativního hraní a zejména multiplayer, který Vám vydrží opravdu hodně dlouhou dobu. Už teď jsem moc zvědav, co s hozenou rukavicí udělá Modern Warfare 3, protože letos má konečně velice silnou konkurenci. Navíc pokud Vás hraní baví, určitě se přidejte do naš
> Herní web : 8.6/10
Battlefield 3 je z hlediska střílečkového multiplayeru jedním z nejlepších a nejvýznamnějších titulů letošního podzimu (a možná i roku). Hra opravdu baví, její komplexní systém tříd a odměn zaručuje zábavu na zatraceně dlouhou dobu a skvělé technické zpracování ala Frostbite 2 se postará o velmi atmosférické boje. Největší konkurent této hry, zítra vycházivší Modern Warfare 3, se tak bude mít hodně co ohánět. Battlefield 3 totiž svému sokovi nedaruje vůbec nic a nastavuje laťku proklatě vysoko.
> hry.Sme.sk :
Inak však musíme DICE pochváliť, Battlefield 3 sa vydaril aj v príbehovej časti, zdatne konkureje Modern Warfare 3. Dej je síce otrepaný, no jeho vstupňovanie je konečne také ako má byť, graficky hra oslní, hrateľnosť je síce akčná, no neustále ste v napätí, prestrelky prežívate. Že je to kratšie, sme si už zvykli, tak intenzívny zážitok sa nedá natiahnuť na 15 hodín pri udržaní vysokého tempa a atmosféry vybičovanej k maximu. Ak by sme teda mali hodnotiť iba singleplayer, bola by to poctivá osmička, avšak viac by to už išlo už len ťažko. Predsa sme to už takmer všetko videli, len toto tu má teraz názov Battlefield.
> GameSite.sk : 70 %
Aritmetický priemer hovorí, že si hra zaslúži 70%. Ak ste dlhoročným fanúšikom BF a nevadí vám slabšia grafika na konzolách, zopár bugov a menšie mapy, smelo do kúpy. Ak máte radšej hodnotnejší a premyslenejší príbeh a nebaví vás multi-player s vozidlami, asi nie ste na správnom mieste (možno o pár mesiacov, keď už nebude čo na hranie a hra sa objaví v dajakom bazáre).
> Sony-Playstation : 95 %
Battlefield 3 patří v současnosti k těm nejlepším FPS hrám a určitě bude jedním z adeptů na hru roku. Singleplayer sice nepřináší nic moc nového, ale určitě zabaví na několik hodin. Kooperace je na tom obdobně. Ale multiplayer nabírá zcela jiných rozměrů a těžko byste hledali v dnešní době stejně dobrý nebo lepší. Díky skvělému enginu Frostbite 2 nám EA společně s DICE konečně naservírovali neuvěřitelně propracovanou válku. Tvůrci také slibili, že v průběhu příštího roku se dočkáme hned několika rozšiřujících balíčků. Ještě letos vyjde první nazvaný Back to Karkand, kt
> DD World : 92 %
Battlefield 3 jednoduše přináší všechno, co jsme chtěli, a co má pořádná PC hra z roku 2011 mít a je opravdu pravým vrcholem letošní FPS sezóny a minimálně po herní a grafické stránce jej letos nemůže na poli FPS nic ohrozit. Na B3 je vidět, že ji prostě skutečně někdo vyvíjel. Skvělá práce, jen tak dál.
> hry.Sme.sk : 9/10
Práve preto milujeme multiplayer Battlefieldu. Je skvelý, je zábavný, vydrží na nesmierne dlhú dobu (žiadne rank-rank, skok-skok po úrovniach ako besné zajace v CoD), je vizuálne príťažlivý a vyvážený. Sú tu drobnosti, ktoré zdravo nasrdia, ale pocit zo streľba a celá tá atmosféra má osobnejšiu príchuť. A tie čísla v hodnotení si berte ako chcete, ideme dať ešte jednu hru. Teda možno dve. Maximálne tri. Ale napríklad pol dňa dovolenky a bolo by čo robiť celý víkend... dobre, nezdržujte, máme tu ešte rozrobenú prácu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %