Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Battlefield: Bad Company 2 > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Battlefield: Bad Company 2 (X360) 87.33 %PS3 - Battlefield: Bad Company 2 (PS3) 77.50 %

Kde koupit ?

FunStore  899 Kč  
FunStore  450 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Bílek---86 %SCORE 194
Časopis SCOREViktor Bocan------SCORE 193
LEVELJan Horčík8/1080 %LEVEL 189
GamePlanet.czRoman Hauk9.5/1095 %2010-04-27
DoupěKarel Kališ8/1080 %2010-04-13
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2010-03-29
Vokr.comKuba9.5/1095 %2010-03-22
GameParkAmmoni@c---90 %2010-03-21
Czechgamer.comMarek Čejka---85 %2010-03-19
Czechgamer.comMarek Čejka---65 %2010-03-17
GameSite.skMortus---90 %2010-03-15
GamePlanet.czMarek Škácha9/1090 %2010-03-14
Eurogamer.czMichal Havryluk9/1090 %2010-03-12
BonuswebDavid Sillmen---88 %2010-03-10
GameParkLakrumáček---80 %2010-03-08
Hrej.czVáclav Rybář9/1090 %2010-03-06
Recenzeher.euJiří Matouš---85 %2010-03-06
Vokr.comKuba7/1070 %2010-03-06
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2010-03-02
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/battlefield-bad-company-2-video-recenze/Autor: Josef Eisner (Games.Tiscali.cz)2010-03-13

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.28 %

Počet recenzí: 19
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.10 %

Počet hodnocení: 29
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 930 z 5973 Žebříček
PC: 367 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 52 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 103 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2010-02-18
GamePlanet.cz2010-02-17
HrajMobil.sk2010-02-11
Vokr.com2010-02-08
GameStar.cz2010-02-07
GamePark2010-02-06
GameSite.sk2010-02-04
Bonusweb2010-01-13
Hrej.cz2009-12-10
GamePark2009-07-28

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: příkazy ve hře
Nick: (Pedro1973) - neregistrovaný
Datum:2011-09-08 23:54:51
Ahoj lidi, nevíte náhodou někdo jak se BBC2 ve hře dávají požadavky jako, že potřebuji doktora , munici atd, díky za info :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: příkazy ve hře
Nick: (Chlebový mejdan) - neregistrovaný
Datum:2011-09-10 12:40:43
Vyťukáš na numerické klávesnici 155

Titulek: Re: příkazy ve hře
Nick: (Pedro1973) - neregistrovaný
Datum:2011-09-19 15:06:14
155 je jenom na doktora :-) , potřeboval jsem ještě munici atd , ale už to vím , zmáčkne se písmeno " Q "

Titulek: Multiplayer
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-15 13:18:31
Ahoj kluci potřebuji prosím poradit nevíte proč mám na multaku malo serveru jen 9 co musím udelat aby jich tam boly víc ? PROSÍM PORADTE
[Odpověz]

Titulek: Re: Multiplayer
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-17 00:46:11
mas asi nejaky prisny filter

Titulek: Re: Multiplayer
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-31 23:06:04
A co mám udělat proto aby jich tam bylo vic ?

Titulek: .
Nick: (Já) - neregistrovaný
Datum:2011-03-10 04:13:29
Podle mého jsou dva druhy her a to "SP a jako přídavek MP" (CoD - tam byl vždy slušný singláč a jako bonus slušný mulťák) a druhý druh je "MP s přídavkem SP" což je třeba BC2, které je spíše založené na multák a single je jen takovou oddechovkou, takže bych tu hru za multák vůbec neodsuzoval.. Já osobně si Battlefieldy nekupuju kvůli Singlu ale kvůli mulťáku.. Ale je pravda že každý má jiné priority..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Iginlo) - neregistrovaný
Datum:2010-12-31 15:58:27
Kdybch mohl,dám této hře plný počet bodů v hodnocení včetně datadisku vietnam.Jen jedno slovo,-SUPER
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Marlowe) - neregistrovaný
Datum:2010-11-17 16:55:45
Nesouhlasí se (Smrad)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Marlowe) - neregistrovaný
Datum:2010-11-17 16:54:10
100% hodně dobrá hra už sem ji dohrál 5x...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-22 16:09:12
hodně dobrá hra ale není tak detailně zpracovaná jak se na první pohled může zdát.jinak mě ta hra hodně bavila takže 85% dávám
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (smrad) - neregistrovaný
Datum:2010-08-20 15:53:24
Blbost nerealna.. fyzika je sice udelana pekne, ale takove zbytecne chyby.. to jsem jeste nevidel.. oba COD MW jsou teda o hodne lepsi :)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (dfgd) - neregistrovaný
Datum:2010-09-01 03:03:02
tohle je dobrý jen jako multiplayer. Singel je příšernej po všech stránkách. Trapnej příběh, Nekonečno munice, nic co by člověka ohromila.

Titulek: COD:MW2
Nick: (Hugo123)
Datum:2010-08-05 05:50:01
Bych si jako nekoupil. Pravda SP bad company 2 je chabé ale MP je kisckassující což se o MW2 nedá říct:)
[Odpověz]

Titulek: Naprostá
Nick: (Hugo123)
Datum:2010-08-05 05:45:41
Pecka tadle hra pařím MP o 106 a nemůžu se nabažit, někdy je to s těma cheaterama na pytel ale jindy to jde: http://bfbcs.com/stats_pc/Hugo123%20%5BCZ%5D http://www.badcompany2.ea.com/soldier http://www.youtube.com/watch?v=sLIR9l_Cs9Y
[Odpověz]

Titulek: pravda
Nick: (pařmen) - neregistrovaný
Datum:2010-06-19 04:43:51
http://www.youtube.com/watch?v=bJ9fTM-bC9Y
[Odpověz]

Titulek: pravda
Nick: (pařmen) - neregistrovaný
Datum:2010-06-19 04:30:05
Čaw kluci,co to plácáte za nesmysli?BFBC2 a MW2 se nedají srovnávat.Mám obě hry a pařím MP.Pokud chci pařit na velkých mapách pařím BFBC2 a můžu ředit helikoptéru, tanky,čtyřkolky atd..Pokud na malých mapách tak zas MW2 kde si musím vystřílet jak na kolotoči nějakou blbost,mám i DLC které vůbec nestojí za to.Co se týká MW2 tak neschopnost byla potrestána vyhazovem,nejhorší MP hra na světě.Pokud to nechápete tak si zapařte MP a můžeme se o něčem rozumném bavit.Pokud paříte SP je to něco jiného jak MP pozor na to.
[Odpověz]

Titulek: Hej Wara
Nick: (slavekson123)
Datum:2010-04-11 18:23:23
Tvl ty ses fakt dem... pokud se ti neco nelibi tak si udelej hru sam. Omg piš si to někam jinam sráč...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Wara)
Datum:2010-03-11 23:49:32
nemastná neslaná kopie COD2... podotýkám že jsem hrál jen singl na normal obtížnost frustrovalo mě neuvěřitelné množství munice a zásobovacích beden, i když jsem víceméně celou hru stejně používal stejnou kombinace, dementní AI parťáků i nepřátel, strohé prostředí (hlavně místnostia baráčky fuj)...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (feLZet)
Datum:2010-03-22 23:30:52
Kopie COD2? :-D néé.. bud si děláš srandu a nebo si jednu z těchto dvou her nikdy nehrál. Rovnat 2. světovou s moderní dobou + úplně jiná hratelnost a o enginu ani nemluvim. S COD2 to má společnej maxinalně žánr.

Titulek: Re:  
Nick: (JokerS) - neregistrovaný
Datum:2010-05-27 00:07:25
Autor nejspíše myslel COD:MF2, což přiměřeně inteligentnímu člověku dojde. Bohužel, i takové lidi je dnes problém najít. Každopádně - ano, série BF si nikdy nehrála na jedničku co se SP týče, a měla utoho zůstat. BC2 samo o sobě není vůbec hra špatná, ale vzhledem k času vydání blízkému WF2 přichází srovnání, a v tom BC2 prohrává na plné čáře. Chcete si užít BC2? Nemyslete na COD, popadněte granátomet a ničto vše, co vám přijde do cesty. A pokud možno zapomeňte vše, co víte o military všeobecně. Jinak vás čeká hloupá nereálná telenovela s hloupou zápletkou, obsahem: znič vše v cestě, kombinací 2 stejných zbraní po celou hru a koncem-nekoncem. Každopádně po X-tém dohrání WF2 je to asi nejlepší volba, jak se zas naladit na "běžné" hry.

Titulek: Nová FunSite
Nick: (bad) - neregistrovaný
Datum:2009-12-03 14:16:20
http://bad-company2.cz
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Battlefield: Bad Company 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Battlefield: Bad Company 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 82332x - statistika
Battlefield: Bad Company 2 83 z 100 Průměr z 19 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-03-05
Battlefield: Bad Company 2

Průměrné hodnocení z médií:

83.28 %

Min : 65 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Digital Illusions
Distributor: EA
Distributor CZ:

Počet recenzí: 19
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
SinglePlayer: Nový Battlefield opustil cestu jednoho rozlehlého prostředí s jistou volností a vydal se následovat své konkurenty v mnohem přímočařejší stopě jednoduché střílečky.
> Hrej.cz : 9/10
Výbušný akční balíček, který trumfuje jedničku formou i obsahem. Na cestě do mainstreamu autoři jen těsně uhýbají škatulkování. V mulťáku konkurenci mírně utíkají, v singlu je to naopak.
> Recenzeher.eu : 85 %
Bad Company 2 je opravdu povedený přírůstek do série Battlefield, který konečně přinesl i singleplayer, který ovšem nedopadl dle našich vytoužených představ.
> GamePark : 80 %
SinglePlayer: Kampaň nabízí velice povedený zážitek, přestože ji lze pokořit za sedm hodin pohodové pařby. Už dlouho jsem se u střílečky nebavil tolik jako právě u Bad Company 2.
> Vokr.com : 7/10
SinglePlayer: Bad Company 2 má ještě více prostornější „kulisy“ než jeho starší sourozenci. Nejvíce zde asi zamrzí neangličtináře, že Bad Company 2 neobsahuje české titulky.
> Bonusweb : 88 %
Především multiplayerové válčení, které je oproti Battlefield 2 trochu osekanější, přesto ale opravdu zábavné a takticky robustní. Vedle toho je tu i singleplayer srovnatelný s MW2.
> Časopis SCORE :
SinglePlayer: Nádherně vypadající, ozvučená a ovladatelná, nicméně velmi stupidní střílečka z "realistického" prostředí. Pro jednoho hráče obrovské zklamání.
> Eurogamer.cz : 9/10
MultiPlayer: Staví na vynikající atmosféře, která je podtrhnuta skvělým destrukčním modelem a rozmanitostí vozového parku. Škoda jen, že celý potenciál hry nebyl využit úplně na maximum.
> GamePlanet.cz : 9/10
Pokud hledáte jen zábavu pro jednoho, bavit se budete, ale přijdete o to podstatné, co nabízí Bad Company 2. A to je multiplayer!
> GameSite.sk : 90 %
SP nebol odsunutý na vedľajšiu koľaj a herná doba 6-7 hodín príjemne dotvára sekundanta k MP časti hry, ktorá je zvládnutá bravúrne. Príbehu Modern Warfare 2 sa nevyrovná.
> LEVEL : 8/10
Singleplayer má své silné okamžiky, ale i slabiny, především ve druhé polovině. Multiplayer, grafika a vtip ale vše zachraňují. Jako produkt drží Bad Company 2 dokonale pohromadě.
> Czechgamer.com : 65 %
SinglePlayer: Kampaň Bad Company 2 není vůbec ničím speciální a tvůrci skoro mohou být rádi, že si ji někdo zahraje.
> GamePark : 90 %
MultiPlayer: Hra mě okamžitě chytla a začala nesmírně bavit. A to jsem hráč, kterého baví a hodně rád hraje Call of Duty. Pokud to tedy máte stejně, rozhodně byste měli dát Bad Company 2 šanci.
> Czechgamer.com : 85 %
MultiPlayer: Celkově je online pařba taková, jakou jsme ji od začátku očekávali. Když jsou ovšem ze začátku všichni ostatní lepší než vy a občas ani netušíte, odkud ta zatracená kulka přiletěla, samozřejmě to naštve.
> Vokr.com : 9.5/10
MultiPlayer: Madprůměrný titul a v multiplayeru boří skoro všechnu konkurenci, která se mu postavila do cesty. Svěží titul, který by měl uspokojit jak hardcore hráče, tak i občasné hráče.
> hry.Sme.sk : 7/10
SinglePlayer: Hrá sa to celkom dobre, je to zábavná strieľačka, ale potenciál hrateľnosti je výrazne okresaný tunelovým efektom pochodu.
> Časopis SCORE : 86 %
MultiPlayer: Nebýt problémů s připojením do hry a omezené možnosti spustit si vlastní bitvu, bylo by hodnocení multiplayerové části téměř absolutní.
> Doupě : 8/10
Zatímco destrukce určitě potěší, to samé se nedá říct o umělé inteligenci protivníků, ale i vašich spolubojovníků. Situace, které zažijete s živými protivníky, vám bohatě nahradí otrávení z AI.
> GamePlanet.cz : 9.5/10
Singleplayer je velmi dobrý, ale krátký a hráč má málo volnosti, opravdu vystihuje text na obálce – Hra definující válku on-line.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %