Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Bioshock Infinite > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  449 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
DD WorldJan Stach---92 %2013-05-23
GamesWEB.skMichal Nemec / MickTheMage9/1090 %2013-05-08
InGamer.czTomáš Herodek9/1090 %2013-04-19
GameParkkralik2012---95 %2013-04-09
Recenzeher.euOndřej Kašpárek9/1090 %2013-04-09
XboxWeb.czscreenlock---100 %2013-04-09
Konzolista.czMartin Šmíd10/10100 %2013-04-01
Hrej.czZdeněk Princ9/1090 %2013-03-27
Games.czLukáš Grygar9/1090 %2013-03-27
BonuswebAndrej Brabec---92 %2013-03-27
Eurogamer.czAleš Harazim10/10100 %2013-03-27
ZingMichal Maliarov10/10100 %2013-03-27
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

94.08 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

93.86 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 53 z 5973 Žebříček
PC: 13 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 4 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 10 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2010-11-29
Bonusweb2010-11-07
GamePlanet.cz2010-11-02
Doupě2010-09-01
Bonusweb2010-08-23
Eurogamer.cz2010-08-22
Hrej.cz2010-08-20
Czechgamer.com2010-08-19
GamePark2010-08-17
Hrej.cz2010-08-13
Eurogamer.cz2010-08-12

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2013-07-14 03:25:16
Zatím nejlépe ohodnocená hra roku 2013 ! :)
[Odpověz]

Titulek: Naprostý
Nick: (Hugo123)
Datum:2013-03-30 10:58:38
Nářez, tomu řikám hra, kreativita je vidět a todle uplně vybočuje z ostatních shitovek u mě asi hra roku. Skvělý, zážitek, krásná grafika, užasný svět, Elizabeth, zvuky, Songbird a je toho více.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-22 16:21:22
co jsme viděl to video tak to bude fakt něco pořádného :-)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Bioshock Infinite
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Bioshock Infinite
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8419x - statistika
Bioshock Infinite 94 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 3 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 3 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2013-03-27
Bioshock Infinite

Průměrné hodnocení z médií:

94.08 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: 2K Marin
Distributor: 2K Games
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 11

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 9/10
Těžko říct, jak to Ken Levine dělá, ale dokázal to znovu. BioShock Infinite je ztělesněním čisté radosti ze hry, a až na pár okamžiků a nedotažených prvků udává směr moderním titulům se silným příběhem.
> Games.cz : 9/10
Chvíli frenetická střílečka, chvíli dojemná zpověď, chvíli podobenství o ideologicky rozeštvané Americe. Co by se jiným rozpadlo v rukou, tu pohromadě drží kvantová teorie a řemeslo tvůrců, kteří jsou odhodlaní zacházet dál, než si velké produkce troufají.
> Bonusweb : 92 %
BioShock Infinite je výtečně odladěnou a nadstandardně kvalitní hrou, která by neměla ujít žádnému příznivci stříleček.
> Eurogamer.cz : 10/10
BioShock Infinite je výjimečná hra. Takový ten druh hry, která vzniká opravdu jednou za rok. Není to vyloženě revoluce, protože první BioShock byl revoluce a Infinite staví na jeho základech. Ale jde o evoluci. O výraznou evoluci, která si bere z prvního BioShocku to nejlepší a všechno, co Infinite přidává, je bezchybné. Ano, říkám tu, že BioShock Infinite je bezchybná hra, u které ať se snažím, jak se snažím, nedokážu najít žádné slabé místo. To hodnocení prostě nemůže vypadat jinak.
> Zing : 10/10
Zářivý příklad toho, jak se má dělat kvalitní titul. Pomalu, pečlivě a ze srdce. Hledat chyby na tak vymakaném díle je nejen obtížné, ale prakticky rovné rouhání. Takže přestaňte číst a běžte do obchodu, dokud je hra na poličce.
> Konzolista.cz : 10/10
BioShock: Infinite je naprosto oslňující podívanou, která si vás získá dobře vyprávěným příběhem, uvěřitelnými postavami, vypilovanou akční hratelností a nádherným designem města Columbia, do kterého se budete chtít neustále vracet. S nákupem proto neotálejte, protože pokud je v současnosti hra zasluhující si vaší pozornost, je to právě BioShock: Infinite, který bude na konci roku kandidovat na ceny vůbec nejvyšší. Jedna z nejlepších akčních her této generace, pokud ne vůbec nejlepší!
> GamePark : 95 %
Titul je totiž výtečný po všech stránkách a jeho koupě vás nezklame ani v oblasti příběhu, ani co se týče technického zpracování a ani v samotné hratelnosti, přičemž když se to celé dá dohromady, výsledný celek si nezaslouží méně než 95%. K absolutnímu hodnocení to má hra sice ještě kousek, ale pokud si to někdo zaslouží, pak je to v každém případě právě ona.
> Recenzeher.eu : 9/10
Nutkání rozehrát tuhle 15 hodinovou jízdu ještě jednou je nesmírné. Zakončíme to tedy konstatováním, že Bioshock je pořád tím čím byl před lety a ani v nejmenším se nevykrádá.
> XboxWeb.cz : 100 %
Bioshock Infinite patří mezi nejlepší hry, co jsem hrál, ať už je to parádní audiovizuální stránkou, či tím, že jsem ve městě v oblacích. S jistotou můžu říci, že tato hra má obrovský náběh na hru roku, a možná také na nejlepší hru všech dob.
> InGamer.cz : 9/10
Přestože se může zdát, že BioShock Infinite je dokonalým titulem, není tomu tak. Všechny prvky do sebe báječně zapadají, první díl nicméně překonaný není, protože většinu prvků už jsme viděli. Zde jsou jen dotaženy do dokonalosti. V tomto případě se jedná o téměř bezchybnou evoluci v žánru, kde by se mohlo jakékoliv studio inspirovat.
> GamesWEB.sk : 9/10
Pre mňa to bol jeden silný zážitok, ktorý sa tak skoro (v hernom svete) určite nebude opakovať.
> DD World : 92 %
Bioshock infinite je rozhodně jednou z nejlepších letošních her, nemyslíme si však, že je lepší než původní Bioshock, ani že by to skutečně byl nejžhavější kandidát na titul hra roku 2013. Pokud by vyhrál, považovali bychom to vůči řadě jiných her, včetně původního BioShocku, minimálně za neférové. Že však stojí za zahrání a za případné pokračování, o tom není sporu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %