Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Bulletstorm > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš8/1080 %2011-04-28
ZingRosťa Viktorin7/1070 %2011-03-15
GameParkxjohn---85 %2011-03-09
DoupěPetr Baum8/1080 %2011-03-08
Herní webDavid Klouda---80 %2011-03-07
BonuswebJan Lysý---85 %2011-03-03
Sector.sksaver8.5/1085 %2011-03-01
Hrej.czOndřej Švára8/1080 %2011-02-28
Games.czDan Vávra7/1070 %2011-02-28
Eurogamer.czPavel Oreški7/1070 %2011-02-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.eurogamer.cz/videos/videorecenze-bulletstormAutor: Josef Eisner (Eurogamer.cz) / délka:4m59s2011-03-03

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.50 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.09 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 78 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1815 z 5973 Žebříček
PC: 766 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 90 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 180 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamesWEB.sk2011-01-27
Eurogamer.cz2011-01-05
Zing2010-12-14
Recenzeher.eu2010-06-14
Zing2010-06-08
Bonusweb2010-06-04
Czechgamer.com2010-05-24
GamePlanet.cz2010-05-24
GamePark2010-05-18
Games.cz2010-04-12

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: 1.
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-23 19:44:51
Příspěvek smazán uživatelem
[Odpověz]

Titulek: mm
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-22 17:50:39
Stále žádná recenze. Přitom v JRC je již na skladě. Nejspíše to prubnu, hra mě lákala dlouho a když je možnost již dnes hrát. Dodám nějaké screeny a názory. edit. tak první je již na světě. http://www.eurogamer.cz/articles/bulletstorm-recenze
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-14 17:13:42
Na tohle jsem hodně zvědavý. Brave, prosím o doplnění videa z hraní. Demoverze bude jistě na utube. Škoda té nemožnosti udělat to za tebe, že:P
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2011-02-14 22:02:02
Pořádné gameplay video (z PC verze!) bohužel zatím není k nalezení.

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-14 22:55:31
Omluva, máš pravdu. Nedošlo mi, že dome je pouze na konzole. Holt si počkáme:)

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Bulletstorm
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Bulletstorm
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 11526x - statistika
Bulletstorm 79 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-02-22
Bulletstorm

Průměrné hodnocení z médií:

78.50 %

Min : 70 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: People Can Fly
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 10
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 8/10
Je možná jednoduchý a povrchní, zpočátku kopíruje slavné hry a nemá ani lekací, ani odlehčenou atmosféru, ale odsoudit ho by bylo nezodpovědné. Poláci se trefili.
> Sector.sk : 8.5/10
Popravy na sto spôsobov, pre ktoré si hru jednoducho treba zahrať. Negatívami sú len veci, ktoré hra neponúka a to obsiahlejší multiplayer aj obsiahlejší kooperačný mód.
> GamePark : 85 %
Přestože způsobů zabíjení se nabízí více než dost, musíme říci, že po nějaké době počáteční kouzlo přeci jen vyprchá a už trochu omrzí, zkrátka tento koncept nedokáže nadchnout věčně.
> Games.cz : 7/10
Od tvůrců Gears of War a Painkillera jsme se „překvapivě“ dočkali zběsilého mixu Gears of War a Painkillera, který příznivce těchto dvou her rozhodně neurazí, i když zároveň ani nijak zvlášť nenadchne. Jestli Bulletstorm někoho urazí, zcela jistě to budou odpůrci násilí ve hrách, ale takový už je život.
> Bonusweb : 85 %
Stačí jeden dobrý nápad a ze zdánlivě obyčejné střílečky udělá strhující zábavu v technicky brilantním kabátku.
> Eurogamer.cz : 7/10
Bulletstorm je kvalitně zpracovaná, ale bezduchá střílečka, která pobaví a nadchne, zvláště po trochu sušším lednu. Jenže po nějakých šesti a půl hodinách na střední obtížnost je konec a zpět vás nevtáhne ani další mód Echoes, ani Anarchy.
> Doupě : 8/10
Bulletstorm si nehraje na žádnou vyšší herní vědu. Je arkádově přehnanou střílečkou, která má za úkol jediné, nechat vás vypnout po těžkém dnu v prací a pobavit zábavným masakrováním protivníků. Něco podobného už představoval Painkiller, minulé dílko polských People Can Fly. Bulletstorm jde v jeho šlépějích, jen ctí i některá pravidla moderních stříleček.
> Zing : 7/10
I když článek ve své podstatě vyznívá docela negativně, místy jsem se u hraní Bulletstormu opravdu dobře bavil. Do kategorie nadprůměrných počinů prostě patří, minimálně kvůli šíleným nápadům. Tohle je zkrátka nekonečná akční jízda, u které se nesmí přemýšlet. Kdybych mohl, dám sedm a půl.
> hry.Sme.sk : 8/10
Bulletstorm používa nadhľad a humor presne v takej miere, aby si dokázal robiť srandu zo všetkého možného, no zároveň dokáže len tak letmo nastoliť problém nevinného zabíjania. A potom zničíte desať vojakov jediným prepnutím tlačidla... tvrdé pristátie bez padáku z niekoľkých stoviek metrov v priamom prenose. Všetko v rámci adrenalínovej akcie, ktorá sa nie a nie zastaviť.
> Herní web : 80 %
Zapomeňte na intelektuály, kteří tuhle hru odsoudí do pekel. Pokud máte rádi old-schoolové akce, ve kterých jde především o drsnou zábavu a sem tam nějakou tu kapku krve, je Bulletstrom naprosto jasná volba.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %