Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Duty 4: Modern Warfare > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Call of Duty 4: Modern Warfare (X360) 90.50 %PS3 - Call of Duty 4: Modern Warfare (PS3) 96.00 %MOBIL - Call of Duty 4 (JAVA) 54.20 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-02-28 - 100% čeština na COD4 je venku...

Kde koupit ?

Microgames  593 Kč  
FunStore  599 Kč  
FunStore  1399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---92 %SCORE 167
LEVEL 9/1090 %LEVEL 159
HrajMobil.skViktor Dúbrava / vik9/1090 %2008-02-25
Czechgamer.com ---92 %2008-02-15
GamePark ---96 %2008-01-29
Vokr.com 9/1090 %2008-01-19
Dex-site.com (ZRUŠEN) ------2007-12-16
GameStar.cz 9.5/1095 %2007-12-07
Gamesport ---91 %2007-12-05
GamePlanet.cz 9.5/1095 %2007-11-28
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---92 %2007-11-24
Doupě 8.9/1089 %2007-11-20
Hratelne.cz ------2007-11-14
Sector.sk 9.5/1095 %2007-11-14
Galaxie.Name ---90 %2007-11-14
Bonusweb ---90 %2007-11-12
Hrej.cz 9/1090 %2007-11-12
Hratelne.cz ---91 %2007-11-11
GamePark ---93 %2007-11-10
Games.cz 9/1090 %2007-11-07
Recenzeher.eu ---93 %2007-11-07

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/cod4v/index.aspAutor: Ondřej Broukal (Games.Tiscali.cz)2007-12-01
http://www.hrej.cz/specialy/do-akce/Autor: Lukáš Grygar a Jaromír Möwald (Hrej.cz)2007-12-24

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

91.79 %

Počet recenzí: 21
Min. hodnocení: 89 %
Max. hodnocení: 96 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.93 %

Počet hodnocení: 81
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 116 z 5973 Žebříček
PC: 37 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 11 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 18 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Neo2 Hodnocení: 80 % Zobrazit recenzi 2008-03-13
Autor: piry Hodnocení: 96 % Zobrazit recenzi 2007-12-14
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hratelne.cz2007-11-10
Recenzeher.eu2007-10-21
Galaxie.Name2007-10-18
Bonusweb2007-10-15
EscapeMag (pozastaven)2007-10-15
Hratelne.cz2007-10-14
GamePark2007-10-14
hry.Sme.sk2007-09-06
Galaxie.Name2007-09-03
Vokr.com2007-08-26
Games.cz2007-08-23
Hratelne.cz2007-08-09
Bonusweb2007-08-06
Recenzeher.eu2007-07-16
Hrej.cz2007-06-28
GamePark2007-06-27
EscapeMag (pozastaven)2007-06-26
GameStar.cz2007-06-25
Bonusweb2007-06-21
GamePlanet.cz2007-06-19
Doupě2007-06-14
Recenzeher.eu2007-06-08
Games.cz2007-05-16

Přídavky

Češtinahttp://www.uloz.to/214998/CoD4_cz10.rarhttp://uloz.to/215690/http://www.hodnoceniher.cz/upload/clanek/528.exehttp://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=26341http://www.abcgames.sk/?p=preklady_zobraz&id=11401
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/hratelna-dema/CoD4MWDemoSetup.exe/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000009960http://www.abecedaher.cz/index.php?page=cheat&page2=zobrazit&id_hry=0000009960http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=11401http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=11401
Návodhttp://hratelne.centrum.cz/navody/clanek.phtml?id=513690http://www.madukas.estranky.cz/clanky/navody-/call-of-duty-4-modern-warfarehttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000009960http://www.hodnoceniher.cz/upload/clanek/531.xlshttp://www.gameanyone.com/game/PC/1591.htmlhttp://www.gameanyone.com/game/PC/3033.htmlhttp://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=11401
Obalyhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000009960http://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=11401
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/updaty/CoD4MW-1.2-PatchSetup.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/updaty/call_of_duty_4_eng_patch_10_12.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/updaty/call_of_duty_4_modern_warfare_patch_v1.3_multi-langues_193372.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/updaty/CoD4MW-1.4-PatchSetup.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/mody/cod4mw_modtools_v1.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/updaty/CoD4MW-1.4-1.5MP-PatchSetup.exe/
Videohttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/trailery/cod4_video1.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/trailery/CoD4_TheBogRescue_GameplayTrailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/trailery/CoD4_LastManStanding_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/trailery/CoD4_ModernWarfare_DeepImpact.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/trailery/CoD4_ModernWarfare_DoubleTap.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/trailery/call_of_duty_4_modern_warfare_video6.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/trailery/CoD4_ModernWarfare_BoatAssault_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/trailery/CoD4_ModernWarfare_C4_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/trailery/call_of_duty_4_modern_warfare_video9.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/trailery/call_of_duty_4_modern_warfare_video10.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/call-of-duty-4-modern-warfare/download/trailery/COD4_ModernWarfare_MultiplayerPerks.zip/http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=11401
Wallpaperyhttp://www.abcgames.cz/?p=wallpapery_zobraz&ID=11401http://abecedaher.cz/index.php?page=wallpaper&page2=zobrazit&whatsrch=Call%20of%20Duty&od=0&id_hry=0000009960http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=11401
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: NEJLEPŠÍ HRA NA SVĚTĚ!!!!!!
Nick: (imagoo)
Datum:2011-11-20 02:31:35
Dávám 94%
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mortgage loans) - neregistrovaný
Datum:2011-06-12 19:21:20
It's perfect that people are able to take the credit loans moreover, that opens up new chances.
[Odpověz]

Titulek: TO hm
Nick: (Haspik) - neregistrovaný
Datum:2011-03-08 21:06:12
skus Battlefield Bad Company 2
[Odpověz]

Titulek: hm
Nick: (sifon fis) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 21:49:30
hra je výborná.v tý hře jsou výborná prostředí misí grafika je nádherná docela slušný příběh obdivoval jsem že je to konečně náká dobrá hra z moderní války
[Odpověz]

Titulek: MW2
Nick: (Terry.Cooper)
Datum:2010-01-30 02:18:33
Oproti 1. dílu dost chabé..
[Odpověz]

Titulek: server COD4
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-05-17 22:43:37
Ahoj jestli nevíte co sou za změny v K3 modu a v Zombi modu tak popis a návod na hraní tady těch dvou modu najdete na tady těch strankách http://ghostsoldier.webnode.cz/ tak se tam koukněte. 84.242.92.243:28961 K3 a 84.242.92.243:28962 BTD Zombi 2_20 MODY se ze serveru stahujou pomalu tak doporučuju si MODY stahnout z tady těch stranek http://ghostsoldier.webnode.cz/ je tam i navod kam ten MOD vložit kdybyste si přesto nevěděly rady mužete mě kontaktovat na SKYPE-rhrh1 nebo na rhrh1@seznam.cz rad vam poradím. Servery spouštim každej den od 15:00 do 22.00 Na Serverech mužete hrat i s vypalenou hrou. Každej kdo si chce zahrat je vítanej
[Odpověz]

Titulek: Re: server COD4
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-02 23:42:22
Náš poskytovatel internetu přenastavoval siť.Bohužel k tomu patří i to, že se nám opět změnily naše IP adresy . Nové PI adresy serveru jsou 84.242.104.150:28960 COD2 extrem+ mod a 84.242.104.150:28961 COD4 K3 mod a 84.242.104.150:28962 COD4 BTD Zombi 2_20 mod a máme ještě jeden novej server 84.242.104.155:28960 COD4 Aliens mod ..................................................................................... .......................................................................... Mody se stahujou automaticky a rychlost stahovaní zaleží na rychlosti vašeho připojení mě osobně se stáhne za 1 minutu po stažení modu vas to může vykopnout ale to je zpusobeny tím že při stahování modu uplyne čas během ktereho jste se měli připojit do hry,stačí se jen připojit znova a hra Vám hned poběží . Navody a seznamení s mody K3 a BTD Zombi 2_20 najdete na http://ghostsoldier.webnode.cz/ Servery spouštim každej den od 15:00 do 22.00 . Na Serverech mužete hrat i s vypalenou hrou Každej kdo si chce zahrat je vítanej

Titulek: Servery COD4
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-28 16:01:59
Ahoj tak problem s IP adresou je vyresen ode dneska se servery naporad budou spoustet na tady tech adresach 84.242.92.243:28961 Hardcore a 84.242.92.243:28962 BTD Zombi v2.10 kdo ma zajem tak si muze prid zahrat mod na BTD zombi 2.10 muzu poslat Skype rhrh1 (rhrh1@seznam.cz) servery spoustim od 15:00 do 22:00 na Serverech si mužete hrat i s vypalenou hrou
[Odpověz]

Titulek: server COD4 změna
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-26 02:31:20
Změna IP adres serveru na 89.103.78.36:28960 COD2 a 89.103.78.36:28961 COD4 Hardcore a 89.103.78.36:28936 COD4 BTD Zombi spustim je každy den od 15:00 do 22:00 Na serverech mužete hrat i s vypalenou hrou o Změnach vas budem informovat na http://ghostsoldier.webnode.cz/ popřípadě nas tam mužete kontaktovat
[Odpověz]

Titulek: server COD4
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-15 22:06:56
Ahoj muže te se taky podivat na naše stranky ktre informujou o serverech a popřipadě nas tam kontaktovat stranky najdeta na http://ghostsoldier.webnode.cz/ 89.103.78.41:28960 COD2 a 89.103.78.41:28961 COD4 Normal a 89.103.78.41:28962 COD4 BTD Zombi spustim je každy den od 15:00 do 22:00 Na serverech mužete hrat i s vypalenou hrou
[Odpověz]

Titulek: server COD4
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-11 17:13:21
Ahoj změnily mi IP asresu tak servery se spouští pod novejma adresama 89.103.78.41:28960 COD2 a 89.103.78.41:28961 COD4 Normal a 89.103.78.41:28962 COD4 BTD Zombi spustim je každy den od 15:00 do 22:00 Na serverech mužete hrat i s vypalenou hrou omlouvam se za změnu nemůžu stim nic dělat
[Odpověz]

Titulek: server COD4
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-04-10 02:02:30
Ahoj spustil sem s kamošem servery COD4 tak kdo má zajem může je vyzkoušet pro začatek je spustime každej den vod 15:00 do 22:00 (server 89.102.47.2:28961 Normal a server 89.102.47.2:28962 BTD Zombi)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (anonym) - neregistrovaný
Datum:2009-03-31 19:16:27
nejake divne ty zamerovace v call of dutty v multiplayeru jsou jine
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-03-31 15:41:13
Ahoj lidi nevite nějaky odkaz na češtinu do Cod4 mam polskou verzi to se nedá vubec hrát díky moc.pletikosa22@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-03-31 15:39:24
Ahoj lidi nevite nějaky odka na češtinu do Cod4 mam polskou verzi to se nedá vubec hrát díky moc.pletikosa22@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: No jo super
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-07 16:57:38
Skvělá hra, super, úžas, atd....Dlouho se čekalo na podobnou hru a přišla.Hra mě hned chytla.Kampaň úžasná a hlavně nenudila.Bohužel byla krátká.Multiplayer je jeden nejlepší ve hrách.Tohle spojení, dělá hru tak dobrou :).btw: taky v ní mám klan :)
[Odpověz]

Titulek: Diakritika?
Nick: (Malasek) - neregistrovaný
Datum:2009-01-14 08:06:31
:-) ze s diakritikou budme radi ze vlastne nejaky ten nas preklad je ikdys v tomto pripade je to docela aj jedno ale proc ne kdys uj je k mani :-)
[Odpověz]

Titulek: čeština do polské verze hry
Nick: (gsxr) - neregistrovaný
Datum:2008-11-29 19:00:04
Čeština do Polské verze !!! hry Call of Duty 4 - Modern Warfare Spousta lidí si koupila polskou verzi hry kvůli hraní multiplayeru s orig. klíčem a poloviční ceně. Tady máte patch, který Vám přeloží singl do češtiny a multiplayer do angličtiny!!! http://czshare.com/441684/RXRF/CoD4_PL_CZ.part1.rar http://czshare.com/243806/vGVg/CoD_4_PL-CZ.part2.rar Bez hesla Sice to má bohužel 1,5 GB ale překládá to singl do češtiny a multiplayer do angličtiny. FREE DOWNLOAD na CZshare funguje spolehlivě pouze od půlnoci do osmi hodin ráno.
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (gsxr) - neregistrovaný
Datum:2008-11-29 18:59:03
A tady máte opravenou češtinu do Call of Duty 4 - Modern Warfare, 100% SP Autory jsou pánové MCCooler a despe1, a jedná se o samoinstalační patch překládající singleplayerovou část hry, MP není v plánu. Je vyzkoušena na verzích hry 1.0 až 1.5, ale měla by fungovat i v dalších verzích. První vydaná verze obsahovala chybu díky níž hra po misi na lodi padala, což řešil další opravný patch. Toto je opravená verze, která už funguje spolehlivě. http://czshare.com/441038/MH13/Call_of_Duty_4___opraven___e_tina.rar Bez hesla Upozornění: Patch funguje jen na anglické verzi hry!
[Odpověz]

Titulek: Diakritika?
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-04-22 19:22:55
Zdravím. Chci se zeptat zda nebude nebo už není čeština s diakritikou?
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (vitman) - neregistrovaný
Datum:2008-04-03 23:29:26
cauvec lidi nevite nekdo co se ma delat s tou opravou cestiny aby me nepadala hra. jestli se ma nekam vlozit nebo nainstalovat pres neaky program????? dejte vedet dik
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Martingsxr) - neregistrovaný
Datum:2008-04-08 19:21:55
Zdarec - nikam nic nevkládat, jen na to 2krát kliknout a ono se to spustí samo. Pokud ne tak dej přejmenovat a dej tomu příponu .exe a pak už to půjde určitě. Některé servery mají problémy se soubory .exe - proto je lepší to uploadovat zararovaný.

Titulek:  
Nick: (David) - neregistrovaný
Datum:2008-03-24 23:08:07
prosim stahl jsem si beta verzi češtiny a ted po dlouhe dobe nevim jak to vratit zpet abych si mohl nainstalovat full verzi. Jinak ten link na download jakoze na vraceni do puvodniho stavu pred beta verzi je spatnej, protoze je tam soubor na upravu padani jiz pocestene verze. nikde nemuzu najit tu betu kde byly i pokyny na jeji odstraneni.... Kraticky navod sem napiste pls
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-03-25 04:30:05
hoj, sy za ten špatný odkaz - teď už by mělo být vše OK...

Titulek: Re:  Davidovi
Nick: (Matus) - neregistrovaný
Datum:2008-04-02 00:25:33
Davide napis mi na icq 380-107-010 ja reknu jak nainstalovat full kdyz si mel beta

Titulek: Re:  
Nick: (Martingsxr) - neregistrovaný
Datum:2008-04-08 01:22:13
Pokud by někomu nešla nainstalovat čeština kvůli Beta verzi tak ten soubor co vám to píše že je neznámý tak nechte přepsat originálním souborem z DVD. Dejte - Prozkoumat DVD a překopírujte soubor z DVD do adresáře s hrou do složky English.

Titulek: Vypnuti poletujicich objektu a hudby !!
Nick: (Stenly) - neregistrovaný
Datum:2008-03-20 04:01:12
prosim vas potrebuji poradit ohledne server a configu pro cod4 jakym prikazem se vypina poletujici objekty (listi,noviny atd..) jestli jde vypnout hudba ktere se spousti v S&D modu vzdy kdy je minuta do konce polozeni ? pls me icq 337656723
[Odpověz]

Titulek: mam reseni pro majitele Polske verze hry
Nick: (TSB) - neregistrovaný
Datum:2008-03-14 14:21:06
Zdravim vsechny. Jedna se pouze o majitele PL verzi!!! Muj kamarad udelal cesky preklad cele hry. Protoze se jedna o velke zasahy do prekladu je prelozeno kompletne vsechno v cetne diakritiky tjst. pro lamy hacky a carky ve hre. Jedine co neslo a nejde prelozit byl multi player. Hru mam kompletne Cesky i kdyz jsem koupil Polskou verzi hry abych usetril vyplatilo se to. Jediny problem pro nekoho muze byt ten, ze cely preklad zabira 1.5GB dat, ale verte mam to odzkouseny a je to super. Ted jeste linky na stazeni. Kdo ma pristup na torrentovy server Trezor sosa odsud:http://tracker.czech-server.com/torrents.php Kdo ne tady mate primi odkaz na CZshare, ktery je ale tak pres den vytizen, ze si musite koupit za 50kacek ucet, ale vecer by to mohlo naskocit i zadaxa. Tady jsou linky ke stazeni:http://tracker.czech-server.com/torrents.php http://czshare.com/192244/9Xam/CoD_4_PL-CZ.part1.rar http://czshare.com/192357/T7d3/CoD_4_PL-CZ.part2.rar Doufam, ze majitele PL veri budou spokojeni. Soubor obsahuje kompletni nastaveni jak pocestit hru v Ceskem jazyce.
[Odpověz]

Titulek: Re: mam reseni pro majitele Polske verze hry
Nick: (Martingsxr) - neregistrovaný
Datum:2008-04-08 01:25:46
CoD4 – čeština do polské verze hry Part č. 1 byl poškozený a proto byl smazán. Tady máte nové linky: Part 1: http://czshare.com/197016/k0s4/CoD4_PL_CZ.part1.rar Part 2: http://czshare.com/192357/T7d3/CoD_4_PL-CZ.part2.rar

Titulek: Re: mam reseni pro majitele Polske verze hry
Nick: (Dk) - neregistrovaný
Datum:2008-06-10 09:43:17
Čau. S tím novým umístěním češtiny... to byl dobrej fór. Po té co sem 2 hodiny tahal part1 se mi ukázalo, že part2 byl smazán:-( Nenajde se někde? Předem děkuju

Titulek: Re: mam reseni pro majitele Polske verze hry
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-06-10 11:21:30
Part01: http://czshare.com/197016/k0s4/CoD4_PL_CZ.part1.rar <br> Part02: http://czshare.com/243806/vGVg/CoD_4_PL-CZ.part2.rar

Titulek: german verse
Nick: (Profi) - neregistrovaný
Datum:2008-03-14 03:11:19
Prosim muzete nekdo poslat celou slozku C:Program FilesActivisionCall of Duty 4 - Modern Warfarezoneenglish (ja mam german a pekne mi sere,to se neda hrat)Jinak je to super parba.Posilejte prosim na tousroman@seznam.cz moc dekuju.Na oplatku sezenu temer cokoliv tohoto charakteru! DIK
[Odpověz]

Titulek: Re: german verse
Nick: (Martingsxr) - neregistrovaný
Datum:2008-03-22 12:14:52
Ahoj, bohužel mám pro tebe špatnou zprávu ale soubory ze složky zone/english ti samotné nijak nepomůžou. Pokud je tam dáš hra ti naskočí, ale text bude naprosto nečitelný. V jiných jazykových verzích hry je odlišných spousta dalších souborů a vše na sobě závisí. Nouzově pro hraní SP v eng. se dá nakopírovat do složky main ještě eng. verze prvního souboru co má v názvu u tebe asi german.00.iwd (původní english přepsat na to co tam máš ty) ale pak si zahraješ jen SP a MP nepůjde zpustit.

Titulek: Oprava Češtiny
Nick: (Thiele) - neregistrovaný
Datum:2008-03-07 19:49:28
Zdravím,prosím nevíte někdo jak mam otevřít tu opravu češtiny?ukazuje se mi tu že je to neznámý soubor a poté se mi ukaže v čem to mam otevřit,porsím poradte co s tím.Předem děkuji za odpověd.
[Odpověz]

Titulek: Re: Oprava Češtiny
Nick: (Martingsxr) - neregistrovaný
Datum:2008-04-08 01:27:55
Nic neotvírat - jen dvakrát na to kliknout a ono se to spustí samo. Je to samoinstalační patch.

Titulek: cestina
Nick: (@r) - neregistrovaný
Datum:2008-03-05 00:43:57
Mam nemeckou verzi a nejde mi naistalovat cestina. Pise to, ze ac130.ff neznama verze. Mam tam zkopirovane puvodni soubory(nemecke).
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina
Nick: (TSB) - neregistrovaný
Datum:2008-03-14 14:26:48
To @r Myslim si, ze by to slo i na Nemeckou verzi, ale nevim to na 100%, protoze nemam moznost Nemecke verze, ale za pokus to stoji.Prepises v registrech nejake soubory a melo by to fachat i tak. Mas tam presne napsano jak pocestit hru.

Titulek: Re: cestina
Nick: (Martingsxr) - neregistrovaný
Datum:2008-03-22 12:14:13
Bohužel na německou verzi ti čeština nepůjde. Je to dělané tak, že čeština upravuje původní soubory. A německé soubory jsou jiné a ta čeština nedokáže upravit jiné soubory než na jaké je dělaná.

Titulek: čeština
Nick: (Nicolas) - neregistrovaný
Datum:2008-03-04 14:27:26
Díky za tu češtinu,nemá to chybu.
[Odpověz]

Titulek: MP
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2008-03-02 16:50:38
Plís ať udělaj i Multiplayer :)
[Odpověz]

Titulek: dobry
Nick: (JoimY) - neregistrovaný
Datum:2008-02-29 22:02:09
neviete niekto , ci nie je ta cestina aj niekde inde , abo mi ju pls poslite do mailu joimy@centrum.sk VDAKA z toho serveru mi to taha strasne pomaly (neviem ,preco ) este raz vdaka
[Odpověz]

Titulek: Re: dobry
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-02-29 22:26:33
Alternativní link přidán, mail odeslán...

Titulek: Čeština
Nick: (Envio) - neregistrovaný
Datum:2008-02-29 14:22:48
Díky moc za češtinu!!
[Odpověz]

Titulek: Nefunguje...
Nick: (Snipsley)
Datum:2008-02-29 13:22:10
Čeština nejde nainstalovat, mám nainstalované všechny dostupné patche - píše to, že bog_a.ff je neznámá verze.
[Odpověz]

Titulek: Re: Nefunguje...
Nick: (efilnik) - neregistrovaný
Datum:2008-02-29 14:06:40
nejdřív si tam zkopíruj původní soubory v eng (odstraň beta verzi češtiny)

Titulek: Čeština
Nick: (franky) - neregistrovaný
Datum:2008-02-28 14:14:32
ahoj, bude čeština i pro Multiplayer ??? díky za info
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-02-28 18:35:38
Autoři kteří překládali tuto singleplayer češtinu nemají v plánu přeložit multiplayer, možná se najde ale někdo jiný kdo MP přeloží...

Titulek: Re: Čeština
Nick: (franky) - neregistrovaný
Datum:2008-02-28 19:40:13
Śkoda, myslím si že by měli větší úspěch. Delší hrací doba a stále se zvyšující počet hráčů z ČR. SR a Polska. Kdyby někdo věděl o češtině na multiplayer, tak mi dejte vědět. díky

Titulek: Cestina
Nick: (Snipp) - neregistrovaný
Datum:2008-02-28 03:02:06
Zdravim.. nemohl by mi nekdo poradit prez jakej program lze editovat soubor s priponou '.ff' ktery je pouzit pro preklad cestiny? diky PS: pripadne bych dodelal tu cestinu kdybych vedel cim to editnout :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Cestina
Nick: (buster) - neregistrovaný
Datum:2008-02-28 11:43:06
Zbytečně,čeština je už final-od včera na netu.

Titulek: Češnina do Polské verze
Nick: (Longo) - neregistrovaný
Datum:2008-02-24 16:18:10
Zdar lidi mám dotaz. Půjde mi češna do polské verze ?
[Odpověz]

Titulek: Re: Češnina do Polské verze
Nick: (...) - neregistrovaný
Datum:2008-02-24 23:08:11
měla by ;)

Titulek:  
Nick: (rattys)
Datum:2008-02-17 18:35:44
Super pribeh, super zpracovani, super grafika;)
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Spoon) - neregistrovaný
Datum:2008-02-16 19:47:37
dobrý den , Mohu se zeptat proč mám ve hře přeložené jenom Menu a briefing? veškere texty přímo ve hře jsou anglicky. je to tím že je to Beta-verze? A kdy bude vydána Kompletní čeština?
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-02-16 19:55:34
jj, je to tím, že je to zatím jen betaverze a je přeložena zhruba 40% textu. Jak je uloženo v txt souboru který se nachází v zipu - překladatelé nejsme my. Odhadem by mohla být čeština na začátku/v půlce března, avšak jedná se o neoficiální informaci.

Titulek: CALL OF DUTY4
Nick: (LOVO8) - neregistrovaný
Datum:2008-02-14 01:27:09
JE TAM DOBRA GRAFIKA
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Droope) - neregistrovaný
Datum:2008-02-12 20:39:24
Nevíte, zda musím patche instalovat jednu verzi po druhé, nebo mi bude stačit ten poslední? Dík
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Envio) - neregistrovaný
Datum:2008-02-08 21:23:59
Prosím Vás, jak to vypadá s tou češtinou? Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Peter) - neregistrovaný
Datum:2008-02-03 17:49:42
Díky, že jste udělali češtinu sedí dobře, jediné co bych vytknul je, že čeština je jen v tutorialu mise a ne v jejím obsahu, takže nevím co po mě chtějí atd. doufám, že v plné verzi to bude :)
[Odpověz]

Titulek: Kecáš
Nick: (roman00) - neregistrovaný
Datum:2008-01-31 23:21:44
Nevím kde ses to dozvěděl ale oba dva díly nebudou z druhý svtový. Jeden má bejt z budoucnosti a druhej z vietnamu nebo z něčeho takovýho, ale z druhý světový je vše vyčerpaný tak by to bylo o ničem
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pajerja) - neregistrovaný
Datum:2008-01-31 00:06:08
uz sem se docetl ze bude 5 i 6 dil na 5 dile bude pracovat firma treyarch a na 6 infinity wars jo a budou zase ze 2 svetove valky takze se tezte
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (cod4,crysis) - neregistrovaný
Datum:2008-01-29 01:23:53
no nevím jak vy ale tyhle hry jsou podle mě stejné ale dávám přednost realu ta 1 je u mě cod4 ale neříkám že crysis není lepší ale cod4 je docela krátka!
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (buster) - neregistrovaný
Datum:2008-01-22 22:07:12
Hra se už překládá,venku je zatím beta-verze češtiny.
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-01-30 17:22:30
Je dobre ze se najdou dobrovolnici co hru prelozi. Ja sice CoD 4 uz dohral, ale vedsinou sem behal podle 'zlutyho terciku' :D Tesim se az bude cestina kompletni to pak bude jeste vetsi zazitek nez v anglicke verzi. Jinak osobne se mi vice libi CoD 4 nez Crysis...

Titulek: Čeština
Nick: (Burýs) - neregistrovaný
Datum:2008-01-22 18:51:24
Vy mi připadáte všichni co požadujete češtinu jako z marsu. To fakt nepochopíte, že když hra nemá českou lokalizaci, že tu češtinu z ní asi nikdo nevytáhne a těžko vám jí pošle. Hold si budete muset počkat, jestli se najde nějaký tým překladatelů a hru komplet přeloží.
[Odpověz]

Titulek: crysis
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2008-01-04 13:45:09
crysis je o mnoho lepsi hra nez nejake call of duty 4
[Odpověz]

Titulek: Re: crysis
Nick: (luten) - neregistrovaný
Datum:2008-01-16 01:03:36
no , crysis je též dobrá hra, ale cod4 mě pohltila do děje víc. Crysis je též hhodně dobrý, akorát holt já mam radši víc realističtější věcičky. A tvrdit že je o mnoho lepší:-) no tak to si teda opravdu nemyslím :-) A cod4 sem si nekupoval rozhodně jen kvůli single playeru....A ten je užasnej

Titulek: Re: crysis
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2008-01-16 16:10:19
Mojou srdcovkou je tiez Crysis. Ale COD4 je tiez dobre. Akurat, ze kratke a nepriatelia chodia ako agent Smith v Matrix Reloaded. Proste kym neprejdes urcity usek stale sa obnovuju. A je to velmi koridorove. Ale misie ako Chernobil, misia v bombardery, alebo ta cast na lodi a po vybuchu atomovky su jednoducho excelentne. Super, nevidane a genialne. Nebit tej kratkovosti, mohlo to dopadnut lepsie. A engine je tiez suprovo zoptimalizovane oproti Crysisu. Ja odporucam obe hry. Urcite!

Titulek:  
Nick: (Doggy) - neregistrovaný
Datum:2008-01-02 13:16:45
Njn taky scháním češtinu a furt nic a nic ... mno vyhrál jsem to přibližně za 4hodiny hraní což mi přijde na takovou hru docela málo ....ale jinak oupkně božíííí a multiplayer je taky nářez .. !!! se poroučím čaw
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA
Nick: (adamdoc)
Datum:2008-01-01 17:29:57
Nevíte někdo, kdy vyjde čeština na CoD 4 pls napište.
[Odpověz]

Titulek: Čeština není
Nick: (Bukec.T) - neregistrovaný
Datum:2007-12-14 19:14:09
Na CoD4 není čeština ale jinak to je pařba jak svina je to lepsi nez nejaky Crysis
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (cheeco) - neregistrovaný
Datum:2007-12-13 23:42:12
jak je to dlouhe kolik to ma misi. pleas diky jinak je to super gamesa a dokonce lepsi i jak BioShock a Crysis. hodne stesti v mozko-mlynku :-)
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (piry)
Datum:2007-12-14 13:55:47
Právě docela krátký na to jak je to dobrý

Titulek: CD klíč
Nick: (Slipml) - neregistrovaný
Datum:2007-11-26 21:48:04
Ahoj lidi prosimvás neni nekdo kdo by mi dal origi cd key? jestli jo tak napište na Slipkas@seznam.cz.
[Odpověz]

Titulek: Re: CD klíč
Nick: (maco) - neregistrovaný
Datum:2007-12-03 02:10:07
jasne niekto si to kupi a tebe daruje cd key musel by byt uplne vymlety

Titulek: čeština
Nick: (zed)
Datum:2007-11-25 07:22:22
Jeještě někdo ochotnej mi poslat češtinu na tuto super hru?? Předem moc dík,muj e-mail: zed.n@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Wooow
Nick: (Inferno) - neregistrovaný
Datum:2007-11-20 20:05:04
Tak tadle hra me naprosto posadila na zadek.Akce az do konce.Konecne prustrelne prekazky.Grafika paradni a cely se to hejbe na plne detaily perfektne takze je to super optimalisovana hra.Nejlepsi je mise v te pripjati.Tu misi jsem hral snad 5x dokola.Skoda jen ze ta hra je tak kratka.Urcite me to nadchlo mnohem vic jak Crysis ktere me zklamalo.FarCry sem miloval ale Crysis me jaksi nesedi.JA osobne davam CoDu 4 hodnoceni 98%.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sparazza)
Datum:2007-11-18 23:29:46
to je zatim nejlepsi FPS co sem paril
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (gambler) - neregistrovaný
Datum:2007-11-14 22:08:27
je to strašne krátke ale inak dobréé
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Draken) - neregistrovaný
Datum:2007-11-12 04:29:22
zdraví, skvělá pařba všem doporučuju hrát na vyšší obtížnost,lidi co si to zahrají na nejlehčí obtížnost prosviští všemi koly, tak si vůbec hru neužijí,,konec hry byl úžasný s filmovým zpracování,akorát to mohlo být mnohem delší,ale jestli bude CoD takle pokračovet, tak nebude mít konkurenci.Ještě jedna hra ktera se muže s CoD4 rovnat je crysis,, který předčasně vyšel ke stažení od Razora takže stahujte http://www.warezblog.cz/hry/crysis-je-venku..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (stero) - neregistrovaný
Datum:2007-11-11 13:43:35
tak ja to doma hram a je to pecka.. detaily su dost ze dobre a ta realita je tiez lepsia...takze sa teste... ha a ha
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (VanPersirek) - neregistrovaný
Datum:2007-10-13 22:49:46
Ted jsem hral demo a je to hodne dory uz se tesim na plnou verzi
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jack) - neregistrovaný
Datum:2007-10-13 11:40:36
Cau lidi uz stahuju demo........je na tiscali games nebo hrej a atd!!!!Uz se strasne tesim!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Thomix) - neregistrovaný
Datum:2007-09-08 19:39:21
Ty jo, já už se těčím, až si tohle zapařím. Nevíte někdo, kdy vyjde nějaký demo?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-10 20:57:19
Předběžně tehle hře dávam 98% za první dojem.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-10 20:56:25
Dávám tu ten odkaz na to video . Udělejte si názor sami. Podle mě to vypadá skvěle a to vydeo rozhodně stojí za zhlédnutí. http://www.gametrailers.com/player/20757.html
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-10 20:49:48
To bude super uš se těším. Vyděl jsem in-game video s W.I.P Pre-Alpha verze a vypadalo to opravdu solidně . Zachovalo si to svoji puvodní originalitu. Připomíná to CoD2
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Duty 4: Modern Warfare
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Duty 4: Modern Warfare
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 79522x - statistika
Call of Duty 4: Modern Warfare 92 z 100 Průměr z 21 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-11-05
Call of Duty 4: Modern Warfare

Průměrné hodnocení z médií:

91.79 %

Min : 89 % Max : 96 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Infinity Ward
Distributor: Activision
Distributor CZ:

Počet recenzí: 21
Počet preview: 23

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %