Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Duty: Modern Warfare 2 > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Call of Duty: Modern Warfare 2 (X360) 91.14 %PS3 - Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3) 00.00 %

Kde koupit ?

FunStore  269 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Bílek---88 %SCORE 191
LEVELMartin Bach / Blixa7/1070 %LEVEL 185
ZingMartin Cvrček / Cvrnda------2010-11-06
Eurogamer.czMichal Havryluk------2009-12-23
GameParkAmmoni@c---95 %2009-12-13
Recenzeher.euJan Klimus---85 %2009-12-11
GamesportMarek Škácha---90 %2009-12-05
DoupěMichal Šodek9/1090 %2009-12-02
hry.Sme.skJán Kordoš8/1080 %2009-11-24
Vokr.comEso9/1090 %2009-11-23
BonuswebDavid Sillmen---83 %2009-11-19
Sector.sksaver---85 %2009-11-16
GameParkAmmoni@c---95 %2009-11-13
Hrej.czDalibor Franta8/1080 %2009-11-13
Games.czMichal Jonáš9/1090 %2009-11-12

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/modern-warfare-2-video-recenze/Autor: Josef Eisner / délka: 7m56s2009-11-27
http://www.youtube.com/watch?v=rM8sKzKyiRQAutor: Hrej.cz / délka: 5m25s2010-03-26

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.23 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.94 %

Počet hodnocení: 51
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 561 z 5973 Žebříček
PC: 199 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 30 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 66 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2009-10-27
Doupě2009-10-21
Bonusweb2009-10-11
hry.Sme.sk2009-09-08
GameStar.cz2009-08-26
Hrej.cz2009-08-17
GamePlanet.cz2009-08-01
Bonusweb2009-07-06
Doupě2009-06-24
Vokr.com2009-06-18
Recenzeher.eu2009-06-14
Gamesport2009-05-23
Games.cz2009-05-15
HrajMobil.sk2009-05-15

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: MP
Nick: (Lynch)
Datum:2011-12-28 22:34:59
Ahoj, potřeboval bych poradit. U MW2 multiplayeru se nemohu připojit na žádný server. Dám „Find game“ čekám a čekám a nic. Občas se mi sice stává, že se hra asi po 5 minutách připojí ale jindy čekám dobu a nic.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Vašek) - neregistrovaný
Datum:2011-10-09 22:03:19
http://www.youtube.com/watch?v=ep8ZbLrbq6Y&feature=channel_video_title Video z multiplayeru :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pepeanek) - neregistrovaný
Datum:2011-10-02 21:44:20
nevite kde jsou intel items v kole,kde se leze po ledove stene? mam jeden ze tri, a dalsi nemuzu najit
[Odpověz]

Titulek: hm
Nick: (sifon fis) - neregistrovaný
Datum:2010-11-11 22:00:40
hra je výborná uchvátila mě grafika neuvěřitélně krásné prostředí vábornej příběch a je škoda že je to tak krádký
[Odpověz]

Titulek: Re: hm
Nick: (lukino500)
Datum:2011-01-30 19:44:24
Jo jo máš pravdu.Grafika mě uchvátila taky.Ty detaily,prostředí,prostě všechno.A co se týče délky hry,ta mě taky zklamala,ale když si to tak vezmeš,dneska už jsou takhle krátký skoro všechny hry.

Titulek: cheat
Nick: (simda) - neregistrovaný
Datum:2010-07-04 19:39:33
nevim jak nainstaluji cheat , jak jse dostanu do adresare modern varfar 2/players folders mužete poradit kde ho najdu?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Beči) - neregistrovaný
Datum:2010-06-20 21:22:46
nezná někdo cheat v multiplayeru aby se odemkly všechny zbraně
[Odpověz]

Titulek: Kund je to :)
Nick: (Standulin) - neregistrovaný
Datum:2010-03-03 20:21:22
Koupil jsem si origo a nainstaloval po nainstalovani ze si zahraju a prd objevi se tam Znak infinity ward a pak uz nic sekne se to a neodpovida nevite cim to muze byt? email Stanleykozel@seznam.cz diky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: Kund je to :)
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-03-04 00:18:41
napiš svoji konfiguraci kompu, začal bych u ovladačů...

Titulek: Re: Kund je to :)
Nick: (tt) - neregistrovaný
Datum:2010-03-04 01:12:44
mne to robi tiez, treba pockat od cca 30 - 150 sekund a spusti sa ti same od seba

Titulek: cod6
Nick: (hráč) - neregistrovaný
Datum:2010-01-18 21:49:58
lidi prosim popište mi krok za krokem instalaci aktivaci C0D6 děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: cod6
Nick: (nightmaree) - neregistrovaný
Datum:2010-01-25 21:06:52
Hra se Ti automatický stáhne a nainstaluje.

Titulek: mw2
Nick: (vilda) - neregistrovaný
Datum:2010-01-18 01:12:23
Jak se mam pripojit na multiplayer?vubec to nereaguje dik
[Odpověz]

Titulek: Re: mw2
Nick: (jan kus) - neregistrovaný
Datum:2010-01-25 21:05:44
Musíš mít originální verzí

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-01-09 19:41:54
Lidi mate na nekdo češtinu ja ju hledam všude a nikde nic
[Odpověz]

Titulek: :-) uvidíme
Nick: (Zonen)
Datum:2009-12-16 00:23:16
Sem zvědavej :-) Rozhodně to je B.E.S.T. hra :) na kterou se těším! Uvidím sám sebe no to sem zvědavej jak sem si vedl :DD SoAp je nej :P
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (visty) - neregistrovaný
Datum:2009-12-14 22:14:35
plně souhlasím hraju taky na nejtěžší obtížnost a hned ten začatek mi trval přes pul hodky :-D
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: (Robec) - neregistrovaný
Datum:2009-12-08 20:36:03
cst nainstaloval jsem cod MW2 a nejde mi to spustit vyskoči mi tabulka kde je napsano ně co memory nevite co stim mam dělat??
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (tony) - neregistrovaný
Datum:2009-12-07 17:14:38
Sice je možna pravda že tadle hra je kratka ale je pravda taky že je hodně zaživná..Ale minulé call of duty modern warfare bylo kratši takže aspon něco o něco lepší ..
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (TOMMY) - neregistrovaný
Datum:2009-12-07 04:04:48
Ze je hra kratka? Ja ji hral nejdriv na lehkou obtiznost a pak na veterana. Po tom jsem jeste sesbiral vscehny laptopy a splnil co nejvic ukolu ze seznamu na steamu. Konecny cislo se zastavilo na 20ti hodinach. A nechapu nadavky na MP- hra mi jedinkrat nespadla, nenarazil jsem na zadnyho cheatra, kdyz nekde server lagguje tak proste prejdu na jinej... prechod na Steam beru jako velky plus. i kdyz pro spoustu hracu je bolestna ztrata dedik serveru.
[Odpověz]

Titulek: ??????
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-28 01:06:20
ahoj lidi je to uzasna hra ale kdyby to bylo v cestine abych vedel ocem se bavili xD
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-25 02:43:46
kdyby sedm ale 5,5 hod? to je opravdu malo ale samozrejmneje nuttno podotknout ze jsem ji hral na easy
[Odpověz]

Titulek: Ste?*****
Nick: (arnost) - neregistrovaný
Datum:2009-11-25 01:54:52
Bodeď by ste to nedohráli za 7 hodin když to hrajete na nejlehčí obtížnost to vlastně jenom procházíte mapy.Dejte si to na nejtěžší jako já a hned ze začátku a uvidíte že hra bude trvat o mnoho času déle a je i lepší zážitek.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ctyrik) - neregistrovaný
Datum:2009-11-23 03:01:51
Velice vyvedená hra....doporučuji...a opravdu je docela krátká. Za 7 hodin hotovo.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-17 04:44:18
Ja uz to mam dohraaano ;o) muzu vrele doporucit , navic tam uvidite samy sebe :D bo v 1 ste hraly za MacTAvishe (Soapa) a tady je u vas v teamu ahrajete za nekoho jineho =o)) ale stravil jsem utoho tak cca 6-8 hodinek a bylo po celkem kratke pro me
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-16 13:51:42
http://www.youtube.com/watch?v=s6G69sESIVY
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-16 13:00:18
http://gamestar.cz/recenze/call-of-duty-modern-warfare-2-10884
[Odpověz]

Titulek: COD4
Nick: (Hugo123)
Datum:2009-11-13 07:57:01
Video z COD4 MW tak to je celkem husty co treba toto http://www.youtube.com/watch?v=6ZUmTdeaoiQ&feature=fvsr
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Duty: Modern Warfare 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Duty: Modern Warfare 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 75942x - statistika
Call of Duty: Modern Warfare 2 86 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-11-10
Call of Duty: Modern Warfare 2

Průměrné hodnocení z médií:

86.23 %

Min : 70 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Infinity Ward
Distributor: Activision
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 15
Počet preview: 14

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 95 %
Modern Warfare 2 je skvělým herním zážitkem, který by neměl uniknout nikomu, kdo má rád akční hry. Velká škoda, že se herní doba pohybuje jen kolem 6 hodin na střední obtížnost, takové hry by totiž člověk chtěl hrát pořád.
> Games.cz : 9/10
I podruhé sází na masivně dramatickou atmosféru a adrenalinový prožitek, který je ale místy snad již přespříliš chaotický a někdy i kýčovitý. Stejně ale projedete zdejší dobrodružství takřka jedním dechem a podobně spektakulární válčení s dokonalými efekty nikdo jiný tak dobře prostě neumí.
> Hrej.cz : 8/10
Pompézní, emocemi nabité, nesmírně intenzivní je válčení v pojetí Infinity Ward. Přesto nedokáže kamuflovat vážné trhliny na čele se zoufale krátkou herní dobou a jen minimem herních inovací. Bez multiplayeru by to byla menší exploze.
> Sector.sk : 85 %
Call of Duty Modern Warfare 2 ostáva presne v šľapajách svojho predchodcu ako hrateľnosťou, tak aj štýlom, postavením, občasnou brutalitou a samozrejme aj krátkou kampaňou.
> Bonusweb : 83 %
Důkaz o tom, že hráči ke štěstí nepotřebují propracované mechanismy, pokročilé technologie a logický příběh. Stačí jim dokonale inscenovaná střelnice, která je doslova a do písmene vyždíme.
> Vokr.com : 9/10
Tohle je prostě hra, která hráče, kteří si oblíbili Modern Warfare v žádném případě nezklame, i když nenabízí skoro nic nového.
> hry.Sme.sk : 8/10
Multiplayer si nenechajte ujsť, ponúka ohromnú zábavu. Podpora viacerých hráčov pôsobí akoby menej výrazne než minule. Nie je to až tak zlé, ale vynikajúci a fungujúci systém bol tentoraz degradovaný na omáčku okolo.
> Doupě : 9/10
Žádná jiná hra v žánru vám nenabídne tak hustou atmosféru, tak epickou filmovost a tak propracovaný multiplayer. Budete se ale muset smířit s klasickou callofduťáckou linearitou a kratší kampaní.
> Gamesport : 90 %
Opět je to celkem krátká a hodně lineární hra, ale právě díky těmto dvěma aspektům je to tak skvělé. Po výborně kampani na vás navíc čekají special ops mise a multiplayer, který je opět výborný.
> Recenzeher.eu : 85 %
Nový Spec Ops mód a vylepšený multiplayer vás přesvědčí, abyste si pořídili. Jen je zklamáním délka singlpayeru a hlavně směr, kterým se vydali autoři ohledně osekání PC verze.
> GamePark : 95 %
Multiplayer: Pokud máte rádi hodně akční pojetí hry, u které se chcete především naplno bavit, nemůžete v podstatě udělat s koupí chybu, citelně chybí hlavně možnost hrát ve hře pod více účty.
> Eurogamer.cz :
Multiplayer: Větší přiblížení hry širšímu publiku a s tím nejspíše související absenci vyklánění, nevyváženost map a zmenšení maximálního počtu hráčů z 32 na pouhých 18 u PC verze. Dále mě však už napadají jenom samá pozitiva.
> Časopis SCORE : 88 %
Poněkud krátká singleplayerová kampaň zabránily v hvězdném hodnocení. Rekordní prodejnost má své opodstatnění, tohle je opravdový skvost, a pokud hrajete v multiplayeru, naprostá povinnost.
> LEVEL : 7/10
Nebudeme si nic nalhávat, čekali jsme víc. Zlom, který před dvěma lety přišel s prvním výletem do moderní války, se tentokrát neopakuje. Stále jde samozřejmě o výbornou hru doslova pro každého.
> Zing :
Jde-li o singelplayer a Special Ops, MW2 vřele doporučujeme. Kvůli multipleyeru však hodnocení razantně snižujeme.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %