Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Call of Juarez > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Call of Juarez (X360) 80.00 %

Kde koupit ?

Microgames  494 Kč  
FunStore  499 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---70 %SCORE 149
LEVEL 8/1080 %LEVEL 141
Časopis Doupě 5.2/1052 %Doupě 07-08/06
Bonusweb ---60 %2007-08-17
GameStar.cz ---72 %2006-12-17
Gamesport ---85 %2006-12-14
hry.Sme.sk 7.1/1071 %2006-11-13
GamePlanet.cz 8/1080 %2006-11-10
GamesWEB.sk ---85 %2006-10-25
Czechgamer.com ---85 %2006-10-24
NejHry.cz (ZRUŠEN) 8.3/1083 %2006-10-21
Hratelne.cz ---75 %2006-10-10
Hrej.cz 8/1080 %2006-09-26
Sector.sk ---84 %2006-09-21
Bonusweb ---80 %2006-09-18
GamePark ---78 %2006-09-18
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-09-10
Doupě 7.5/1075 %2006-07-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.39 %

Počet recenzí: 18
Min. hodnocení: 52 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.50 %

Počet hodnocení: 20
Min. hodnocení: 10 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2085 z 5973 Žebříček
PC: 902 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 101 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 198 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2006-08-02
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-07-31
Gamezone (ZRUŠEN)2006-07-30
Gamecenter (pozastaven)2006-06-21
Hrej.cz2006-04-10
GameStar.cz2006-03-11
Gamezone (ZRUŠEN)2006-02-19
GamePark2006-02-18
Gamesport2006-01-12
Gamezone (ZRUŠEN)2005-08-17

Přídavky

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Pomoc
Nick: (Martin H) - neregistrovaný
Datum:2012-02-13 21:37:20
Hele víte někdo jak založím server ??Nebo jak udělam vlastní misi??Díky za odpověd. Pište na email tommartik@seznam.cz .Děkuji za odpověd.
[Odpověz]

Titulek: vlastní mise
Nick: (Tesik) - neregistrovaný
Datum:2011-12-04 22:57:56
prosím pomozte mi jak mám spustit vlastní mise
[Odpověz]

Titulek: internetová hra
Nick: (Ride) - neregistrovaný
Datum:2011-08-09 12:39:39
Ahoj, když založím intepnetovou hru napišu kamošovi heslo název servru a on řekne že ho tam nemá. Kde dělám chybu? Dík za odpověď Filip Š.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-06 18:59:18
totalní ***** splnuju doporucene pozadavky stejne hru nerozjedu ani na stredni detajly a seká se jak něco mohl by byt alespon dobra grfik le co ta je fakt hnusnááá
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-06 22:00:13
Taky mne to dost lagovalo a to mam sestavu na ktere bezi Crysis na high plynule.

Titulek: Help me
Nick: (Bick) - neregistrovaný
Datum:2011-02-16 20:33:43
Cau, dobrá hra... Může mi někdo poradit , jak založit server? Když ho založim, nikdo se na něj nepřipojí :(
[Odpověz]

Titulek: vlastní mise
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 17:59:53
co jsou to ty vlastní mise když dáte nahrát
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-06 01:56:53
Prosím co to je ten divnej čárkovanej znak čim spouštim cheaty kde je to na klavesnici?
[Odpověz]

Titulek: cheat
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-02-04 17:24:34
pls lidi jak napisu cheaty
[Odpověz]

Titulek: Re: cheat
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-02-04 17:31:39
Musíš sputit konzoli klávesou: ~ a pak pouze píšeš cheaty, ty si dohledáš na googlu.

Titulek: call of juares
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-24 01:57:20
Kde mám najít třetího zajíce nemůžu na to přít.Poraďte někdo.Prosím,
[Odpověz]

Titulek: Re: call of juares
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-01-24 02:48:59
Těch zajícu tam jsou mrtě na mapě je máš vyznačené jako červené tečky myslím.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 22:14:02
ahoj jak se vubec dostanu k tem zbranim na te stodole? diky
[Odpověz]

Titulek: vlastní mise
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 17:58:34
lidi poradte co jsou to ty vlastní mise když dam nahrát děkuju

Titulek: Re:  
Nick: (Martin H) - neregistrovaný
Datum:2012-02-13 21:43:58
Dej tam tu bednu stisknutím klavesy F vezmes do ruky bednu a dej ji k chate potom styci vilist na horu a jeto. Jo a prejdi to pres toho chlápka ten tam nic neudělá jen tě uvidí .

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 14:58:21
kam mam napsat cheat??
[Odpověz]

Titulek: INDIANA JONES
Nick: (DENCAS19) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 20:11:58
INDIANA JONEZ: JAK NA TEBE ZAKŘIČÍ TAK BĚŽ NA BOK
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kuba) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 15:52:22
dobra hra udělal jsem ji dvakrat a baví me pořád
[Odpověz]

Titulek: jak udelat 5 kapitolu
Nick: (indiana jones ) - neregistrovaný
Datum:2010-12-29 19:35:10
ja sem pokazde kdyz sem postrilel ti banditi pak jsem sel tam nahoru atam pak namne kdosik kricel a jak sem sel nahoru tak spustil na mne ten vozik apak mne zabil a ja porad nevim co udelat jak na mne jede.
[Odpověz]

Titulek: Re: jak udelat 5 kapitolu
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-19 20:41:13
musíš mu uskočit do strany

Titulek: odpověď
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-27 13:51:20
Ahoj vlk..jak jsi v té stodole tak tam máš bednu..vem ji a postav ji na ten kus dřeva co se houpe a přeběhni k žebříku a dal už se dostanež sám :)
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (vlk) - neregistrovaný
Datum:2010-12-23 18:24:02
Dostal sem se z hořící věznice, a vylezl sem na sřechu oknem, z té střechy sem přešel po prknech do stodoly z které nevím jak se mám dostat, doufám že mi pomůžete děkuji, vlk
[Odpověz]

Titulek: oheň
Nick: (cup) - neregistrovaný
Datum:2010-12-23 17:47:20
........jo, a ty si my popisoval tu misi se zapálenou stodolou??? tam už sem byla, ale já chci vědět to jak mě zavřeli do té věznice u šerifa, zavřeli za mnou dveře a najednou to začalo hořet, náko mi to furt nejde, nemůžu se kloudně dostat k tomu oknu jsou tam truhly
[Odpověz]

Titulek: Re: oheň
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-23 19:05:51
Tak to jsem ti popisoval dobře.Však běž k oknu z kterého jde vidět ta nadrž v prvním patře ale třeba jsou tam aj jiné cesty co já vím.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-23 17:46:34
ahoj,hale prosimvas jka je ta 3 epizoda tak ja musim jit poty lavce do stodoly tak ja se nemužu dostat ven jak to mam udělat prosim
[Odpověz]

Titulek: oheň
Nick: (cup) - neregistrovaný
Datum:2010-12-23 01:03:17
Ahoj, chtěla bych se zeptat jak ve třetí epizodě, mám vyjít z toho zapáleného domu, nevím kudy, díky za poradění
[Odpověz]

Titulek: Re: oheň
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-23 01:53:27
Tam sem tež na chvilu se zasekl.Musíš po schodech nahoru a běž k oknu z kterého je vidět ta velká dřevěná nádrž na vodu.Potom střel do takové trubky či co to je co z ní trčí,trubka sa ohne a ty po ní budeš moct přeskočit na tu nádrž z které pak vlezeš na střechu baráku a je to.Ale najsem si jistý jestli nemyslíš tu misi s hořící stodolou.

Titulek: Ach jo
Nick: (martinsa) - neregistrovaný
Datum:2010-12-19 02:24:50
prosím byl by někdo tak hodnej a poradil jak odstřelit tu tyč u těch dveří vlaku, mám odstřelovačku vlezu si na ten výbežek a žádnou tyč nevidím:-(
[Odpověz]

Titulek: Re: Ach jo
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-19 02:32:06
Asi jsi vylezl na špatný kopec.Musíš sa vrátit k tomu vagonu na kterém je ten kulomet, za ním je cesta do kopce,běž až na konec a neni boha abys tu tyčku neviděl.

Titulek: :(
Nick: (Tomas) - neregistrovaný
Datum:2010-12-18 02:27:58
musím se opravit....v 7.epizodě
[Odpověz]

Titulek: :(
Nick: (Tomas) - neregistrovaný
Datum:2010-12-18 02:22:32
nemůžu se přetáhnout bičem,v 6 epizodě když dojedu skoněm k přeskování tak se přes to nepřehoupnuý,nemůžu se na biči nějak vytáhnout,díky moc
[Odpověz]

Titulek: tic
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-13 21:12:42
jak ma ustrelit tic utoho vagonu
[Odpověz]

Titulek: Re: tic
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2010-12-13 22:04:04
Vedle to ho umírjícího vojáka co ti zadá ten quest je odstřelovačka s tou to de bez problému.

Titulek: bič
Nick: (dash) - neregistrovaný
Datum:2010-12-09 02:11:02
Mám dotaz. Jak mám používat bič Na omotání kolem větve u stromu. Mačkám a mačkám a stále jen švihá. Poradíte dík.
[Odpověz]

Titulek: Re: bič
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-12 21:24:33
Musíš kliknout pravím tlacitkem kdyz chces omotat kolem vetve

Titulek: hajsda
Nick: (nick ) - neregistrovaný
Datum:2010-12-04 19:02:05
ukol se zobrazuje o zmavkni ocko
[Odpověz]

Titulek: bomba
Nick: (tom jeazure) - neregistrovaný
Datum:2010-12-04 18:59:07
bomba hra je call of jeazures dete na stranku abc games a tam najdete vse.sou tam cheaty a tady ne!
[Odpověz]

Titulek: obchod
Nick: (vojta) - neregistrovaný
Datum:2010-01-30 12:57:57
nevim jak mam JIT DO OBCHODU a kdyz zmacknu nulu tak se mi ten ukol neobevi poradte mi please
[Odpověz]

Titulek: Re: obchod
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-04-06 21:38:27
Když zmáčkneš nulu tak se ti záznamník neobjeví, protože musíš zmáčknout óčko...

Titulek:  
Nick: (Majkl) - neregistrovaný
Datum:2008-03-06 15:28:02
Cauky...tadle hra je nej kalba..hraju ji.........ale ted taky hraju na ps3 assassins creed...takze sem na tuhle hru malem zapomel a to by byla chyba......nevite jestli bude dvojka??????????Ja sem slysel ze jo..co myslite???
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Misa) - neregistrovaný
Datum:2008-06-08 07:48:33
Doufam zejo,a doufam ze tam bude Billy:-p

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-06 01:59:01
jo bude dvojka ale bez Biliho nějak bend in Blood a tam budou bratči Mckonelovi (asiú

Titulek: Re:  
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-02-06 13:32:38
Trošku jste zaspali protože dvojka už je víc než rok venku.

Titulek:  
Nick: (ibanezdx170@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2008-01-05 19:18:43
potřeboval bych krek jestli bude někdo tak hodnej a pošle mi ho děkuji
[Odpověz]

Titulek: Perfektní hra
Nick: (Bukec.T) - neregistrovaný
Datum:2007-09-22 21:42:09
lidi já jsem tuhle hru dohrál a je to nádherná hra 1.perfektní příběh 2.skvělá a nenáročná grafika 3.skvělá hratelnost prostě best vřele doporučuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2006-09-21 22:18:33
Já jsem si koupil tuhle pěknou hru , ale nikde jsem u toho nenašel žádné sériové číslo pošlete mi ch prosím někdo nebo mi šekněte kde ho mám hledat.kubik1205@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (PanDa) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 14:58:30
RKYRT-9FACF-YE9AA-E9XCF-ECF9Y

Titulek:  
Nick: (marek) - neregistrovaný
Datum:2006-09-05 21:18:56
prosimvas koupil sem si tuhle hru nemozu najit nikde seriove cislo poradte nekdo dekuji
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Call of Juarez
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Call of Juarez
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 37593x - statistika
Call of Juarez 76 z 100 Průměr z 18 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-09-05
Call of Juarez

Průměrné hodnocení z médií:

76.39 %

Min : 52 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Techland
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 18
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %