Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dead Island > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš6.6/1066 %2011-11-19
GamesWEB.skJuraj Dolniak / Duri8.5/1085 %2011-11-05
DD WorldJan Stach---72 %2011-10-28
GameParkMalinka---75 %2011-10-12
Czechgamer.comJakub Pokorný---85 %2011-09-28
Recenzeher.euTomáš Herodek8/1080 %2011-09-28
Sector.skmatus_ace8/1080 %2011-09-24
DoupěKarel Kališ7/1070 %2011-09-24
Game pageOndřej Broukal---80 %2011-09-24
XboxWeb.cztonyskate---80 %2011-09-21
Hrej.czMarek Švrkala8/1080 %2011-09-19
Games.czTomáš Marný8/1080 %2011-09-19
BonuswebJan Lysý---75 %2011-09-19
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-09-19
Eurogamer.czIvan Kratochvíl9/1090 %2011-09-11
ZingMichal Maliarov7/1070 %2011-09-11

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.00 %

Počet recenzí: 16
Min. hodnocení: 66 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.33 %

Počet hodnocení: 12
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1888 z 5973 Žebříček
PC: 808 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 95 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 186 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2011-04-03
GameStar.cz2011-03-16
Czechgamer.com2011-03-07
Zing2011-02-21
GamePark2008-05-19
Recenzeher.eu2008-01-21

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Takmer dobra hra
Nick: (macik-pacik) - neregistrovaný
Datum:2012-09-20 15:16:05
Ak by som hre odpustil, ze omiela uz 4-5 roky otrepane tema zombii, ak by som odpustil aj neuveritelne bugy, nezvladnute respawny, tak by som povedal ze je to dobra hra.. Potencial na to mala, pestre prostredie, aky-taky dej, moznost coopu. Podla mna zasluzenych 65%/100.
[Odpověz]

Titulek: CHYBA V HODNOCENÍ
Nick: (imagoo)
Datum:2012-03-04 02:25:54
Příspěvek smazán uživatelem
[Odpověz]

Titulek: Chyba v hodnocení
Nick: (chelseafch)
Datum:2011-11-21 15:42:04
2x 0% ?? Prosím opravte to ;)) Děkuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-23 20:51:19
Kolik to dostalo ve Score a v Levelu?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-09-19 05:17:31
Az na ty nedobre vyreseny respawny, hodne slusna (az necekane) zalezitost. Pro fanousky zombie hororu herni povinnost. Konecne neco jinyho nez L4D apod.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2011-09-21 16:20:23
tak ty respawny nejsou zase tak špatný ;))

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-09-27 04:20:13
Ale jsou spatny,staci se podivat na co si vetsina hracu stezuje a dava do minusu - samozrejme do sandboxu patri, otazkou ale zustava, ja je udelas... Pokud pusobi prirozene, objevi se az po nejake dobe, ve vycistenych lokacich jiz jen v castecne mire a nejlepe nahodne generovane, pak je vse ok, to tady ale bohuzel v soucasne podobe ve hre neni. Snad to ale casem spravi patch, pr. nejaky dobry modpack - a ze uz hromada modu je, na vetsich se dela.

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2011-09-11 23:29:08
Výborná hra :) konečně ale průměrné hodnocení máte špatně :(.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-05-14 18:20:02
rad bych vedel kdy tato hra vyjde v čr?dekuji
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-05-14 18:56:50
Nedavno jsem o hre zjistoval informace a otazkou spise je, jestli vubec kdy hra vyjde. Vyvojari z polskeho Techlandu stale uprednostnuji jine sve tituly (jako z nedavna vydany CoJ 2) tak tezko rici...Hra mela byt jiz davno venku a je stale jen ticho po pesine. Nezbyva, nez jen sledovat newsky, jestli se o hre neco noveho neobjevi.

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-05-14 23:14:43
podle našich informací je momentálně datum vydání nastaveno na přelom roku 2009/2010, ale sami asi dobře víte, jak se datum vydání u této hry neustále posouvá...

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-05-14 23:59:04
Re: Braveman; A mohu se Vas tedy zeptat z jake, odkud a jak stare informace vychazite nejlepe i s linkem odkud onu informaci cerpate? Mne osobne se nepodarilo zjistit v podstate nic, natoz datum vydani...

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-05-15 02:20:02
většina zahraničních stránek má nastaveno datum 2009-12-31 (což používají hojně ale jako standartní datum ještě úplně neurčené datum), Techland manager prozradil že se na hře pracuje a vypadá to lépe než kdy jindy (viz. http://www.undeadgames.com/phpbb/viewtopic.php?f=11&t=11348&st=0&sk=t& ;sd=a&start=15 ) což ve výsledku na ten konec tohoto roku poukazuje.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-05-15 21:15:09
Tak to by bylo opravdu fajn - diky za odkaz, ted jiz jen aby to klaplo a byla to +/- pravda.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-03-18 18:30:07
No, tak mame brezen roku 2010, ofic. stranky "under rekonstruction" a o hre nikde ani zminka, natoz neco o datumu vydani. Osobne jiz Dead Island neverim ze vyjde.

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-03-18 19:45:35
Poslední zmínka o hře padla začátkem července minulého roku, prý na něm vývojář stále dělá a čeká se jen na ten správný okamžik, kdy hru představit hráčům. Osobně myslím, že ten čas už je dávno za námi a obávám se, že nejbližší novinkou o této hře bude info o jejím zrušení. Ale třeba ještě vývojář překvapí...

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-03-18 23:34:03
Tak nejako to take vidim.

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-05-18 00:21:12
Jiskricka nadeje viz: http://www.eurogamer.cz/articles/dead-island-speje-zdarne-k-vydani

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dead Island
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dead Island
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 20422x - statistika
Dead Island 78 z 100 Průměr z 16 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-30
Dead Island

Průměrné hodnocení z médií:

78.00 %

Min : 66 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Techland
Distributor:
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 16
Počet preview: 6

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 9/10
Takže jak to nakonec dopadlo? Jak je již z předcházejících řádků patrné, dobře. Co dobře, výborně! Poláci překvapili jako ještě nikdy předtím. Dead Island je z mého pohledu historickým milníkem společnosti Techland. Skvělá akční hra sázející na osvědčené a populární téma neselhává prakticky v žádném důležitém ohledu.
> Zing : 7/10
Různorodá, a přitom podobná. Zábavná, a přitom stereotypní. Krásná, a přitom obyčejná. Dead Island je mnohostrannou hrou, ve které si každý najde to své. Recenzi tedy berte pouze jako menší berličku a titul jednoznačně vyzkoušejte. Už jen proto, že na takovou hru nenarazíme každý den.
> Hrej.cz : 8/10
Dovolenou na ostrově Banoi můžeme doporučit. Techland vytvořil skvělou akci, která vám v atraktivním herním světě přinese čirou radost z fyzického násilí. Pohled na zkrvavené zombíky snadno přebije i drobnější nedostatky.
> Games.cz : 8/10
Akční RPG z ostrova zamořeného mrtvolami, které v mnoha ohledech překvapí a potěší výživnou hratelností, jdoucí ruku v ruce s kooperací. Trpí několika chybami, které však najdete de facto v každé sandboxové hře a na výsledný zážitek nemají výrazný vliv.
> Bonusweb : 75 %
Dead Island je svižné akční dobrodružství na slunečném ostrově se slušnou porcí úkolů a pořádnou hromadou nemrtvých.
> Konzolista.cz : 8/10
Dead Island asi není nejlepší hrou tohoto roku, ale slušnou akcí se zombíky se špetkou hororu určitě je. První teaser vyhnal očekávání do nesplnitelných výšin a pokud očekáváte nějakou převratnou zombie řežbu, jste na špatné adrese. Pokud ale čekáte jen akční hru na ostrově s oživlými mrtvolami, spoustou úkolů a desítkami hodin slušné zábavy, určitě si Dead Island kupte.
> XboxWeb.cz : 80 %
Dead Island je na jednu stranu skvělá hra, ale na druhou stranu ji poškozuje spousta chyb, což se ovšem může v budoucnu zlepšit. Přesto ale převažují pozitiva jako je obrovský otevřený svět, tuny úkolů, kooperace, pestré zbraně a tuny zombií k zabití. Hra toho zkrátka nabízí opravdu hodně a oplatí se i za cenu jistých nedostatků.
> Sector.sk : 8/10
Dead Island prináša úplne pohodové hranie, ktoré vás zavedie do úplne pohodových krajov, kde si aspoň takto môžete užiť dovolenku. A popri virtuálnom slnení môžete aj zachrániť exotický raj pred zombie nákazou. Oceníte voľnosť, množstvo úloh, rozľahlosť ostrova, spracovanie a hlavne kooperáciu hráčov. Hra má svoje nesporné kvality, no osobne by som vám radil, aby ste s ňou ešte trošku počkali, kým sa nevychytajú aspoň tie veci, s ktorými sa dá niečo spraviť.
> Doupě : 7/10
Pokud dokážete překousnout některé nelogičnosti a nedotaženosti, dostane se vám hodně originální a osobité hry s unikátní atmosférou. Kterou si lze navíc užát v kooperaci až ve čtyřech hráčích, i když spíš vsaďte na prověřené kamarády než náhodné hráče na internetu. Trochu víc peněž a delší doba vývoje by prospěla, ale jinak Dead Island představuje rozhodně příjemné překvapení. Pokud vás nudí klasické lineární střílečky, vyzkoušejte přežít na Banoi.
> Czechgamer.com : 85 %
Koktejl z rôznych kvalitných prísad namiešaný presne tak aby chutil hráčom, ktorý majú radi nemŕtvych, či vôbec. Bravó!
> Recenzeher.eu : 8/10
Máme tu tedy parádní akci se zombíky v hlavní roli. V povedené grafice, se super atmosférou a možností hrát kooperativně. Dead Island nelze jinak než doporučit, protože i přes jisté chybky, které hra má, se jedná o velmi povedený titul letošního roku. Jděte, kupujte a užívejte si apokalypsy během dovolené v tropech.
> GamePark : 75 %
Dead Island oživil již trochu stagnující téma zombíků propracovaným a neotřelým prostředím tropického prázdninového rezortu a vše doplnil trochou rpg prvků, které umožňují si hru zahrát dle svého gusta. Přesto to není až tak výrazný titul jak mohl být a místy je cítit, že plány autorů byly trochu rozsáhlé. I tak hru ale můžeme doporučit, a pokud najdete kamarády, kteří si zahrají s vámi, užijete si spoustu srandy. Od nás si Dead Island odnáší 75%.
> DD World : 72 %
Musím však říci, že hra mě prostě skoro až do konce bavila. Ten se autorům nepovedl, ale 90% hry bylo skvělých. I když je hra jinak naprosto stereotypní, byla to prostě zábava. A o tom to má být především. Škoda, že Techland výrazně nepřekročil stín budgetu a odflákl příběhovou, grafickou i technickou stránku věci, což vynikne zejména na PC, kde se s optimalizací a využitím možností autoři nijak neobtěžovali. Tahle hra vás buď chytne, nebo vůbec. Nic mezi tím. Za sebe ji ale rozhodně doporučit můžu. Zombie jsou tu správně ohavné a nebezpečné a zamořují váš životní prostor, který je třeba vyčistit všem
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Po pravde, vďaka adrenalínovému poňatiu súbojov na blízko a obzvlášť podarenej brutalite, vám zrejme nevyprchá vôbec, čo je viac než dostačujúcim poznatkom k tomu, aby ste Dead Islandu jednoznačne dali šancu. Čert to vem, že niektoré questy sú nelogické či účelové, čert to vem, že v neskorších fázach hry sa váš postup zmení len na bohapustý grind, čert to vem, že RPG element je v skutočnosti povrchnejším než sa na prvý pohľad javí – dôležitá je totižto hrateľnosť a v tej táto sand-boxovka jednoznaťne exceluje. Doporučujem.
> hry.Sme.sk : 6.6/10
Dead Island vám vydrží desiatky hodín - len súdruhovia urobili chybu v tom, že vás to prestane baviť omnoho skôr, než začnete zdarne finišovať. Je to beh na dlhé trate, ktorý momentálne v tvrdej konkurencii neobstojí. Ako hra za polovičnú cenu bežného nového projektu by bol pomer výkonu a ceny adekvátny. Len jej dávkovanie je nutné obmedziť na hodinku denne. Dead Island tak predstavuje jedno obrovské sklamanie z nevyužitého potenciálu, ktorý nám otvorený a lákavý svet na papieri vývojári ponúkali. Nemŕtvi sú fajn, akčný žáner je fajn, otvorený svet je fajn, nenápadné RPG prvky sú fajn, avšak zmiešané dokopy pod šéfkuchárskou vare&scar

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %