Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

F.E.A.R.: Perseus Mandate > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  229 Kč  
Microgames  545 Kč  
FunStore  550 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---49 %SCORE 167
LEVEL 6/1060 %LEVEL 159
Games.cz 5.25/1052.5 %2008-02-09
GameStar.cz 6.3/1063 %2008-01-16
GamesWEB.sk ---60 %2008-01-11
hry.Sme.sk 5/1050 %2008-01-08
Vokr.com 6/1060 %2007-12-29
GamePark ---60 %2007-11-21
Hrej.cz 6/1060 %2007-11-20
Hratelne.cz ---65 %2007-11-13

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

57.95 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 49 %
Max. hodnocení: 65 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.00 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 4435 z 5973 Žebříček
PC: 2159 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 189 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 353 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2007-10-27

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (borek01) - neregistrovaný
Datum:2011-03-31 22:08:46
newite pls kde by se dala na fear:PM sehnat cestina
[Odpověz]

Titulek: fff
Nick: (LOKD)
Datum:2008-04-21 20:29:50
faktycky cool hra a to prostředí je bomba
[Odpověz]

Titulek: FEAR forever
Nick: (Cyrax) - neregistrovaný
Datum:2008-01-07 20:43:24
nech je fear aka chce kto hral prvy diel zahra si aj dalsie, ak by jeho dalsie pokracovanie dostalo 10% aj tak si ho zahram, je to klasika o ktorej mozme povedat to co sa o vela skvelych titulov povedat neda 'budeme sa k nej vracat'...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-12-17 04:24:22
fear je good uplna parada a těch lidí je fakt dost:-)EL karamel
[Odpověz]

Titulek: tG°ĐF@th€®
Nick: (Martblood) - neregistrovaný
Datum:2007-11-08 22:22:55
Tak to by jsi se divil. Ty hry co jsi napsal i dalsi letosni pecky urcite vyzkousim, ale Fearovka tu si zahraji 100% rad a vzdy jak se nejaky dalsi dil nebo datadisk objevi a mnoho dalsich lidi taky.
[Odpověz]

Titulek: no no no........
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-11-08 02:39:11
Si myslím že kdyš je tet tolyk nových her, jako je třeba crysis nebo UT3 atd. tak tahle hra si uš ani neškrte :-)...A uš je to ohrané.
[Odpověz]

Titulek: Re: no no no........
Nick: (onlavu) - neregistrovaný
Datum:2007-11-13 19:15:36
tak to je ten nejvetsi bulsit, kery sem kdy slysel. fear sou vynikajici rezby a tu si zahraje kazdy. vsechny tituly se nekdy dohrajou, tak proc si pak nezahrat feara

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
F.E.A.R.: Perseus Mandate
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



F.E.A.R.: Perseus Mandate
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12913x - statistika
F.E.A.R.: Perseus Mandate 58 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-11-16
F.E.A.R.: Perseus Mandate

Průměrné hodnocení z médií:

57.95 %

Min : 49 % Max : 65 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: TimeGate Studios
Distributor: Vivendi
Distributor CZ:

Počet recenzí: 10
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %