Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Half-Life 2: Episode One (Aftermath) > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  249 Kč  
Microgames  249 Kč  
FunStore  799 Kč  
FunStore  999 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---89 %SCORE 149
LEVEL 8/1080 %LEVEL 141
Časopis Doupě 8.5/1085 %Doupě 07-08/06
EscapeMag (pozastaven) ---85 %2007-02-18
GamePlanet.cz 9/1090 %2006-08-06
Gamecenter (pozastaven) ---88 %2006-07-16
Gamesport ---85 %2006-07-11
NejHry.cz (ZRUŠEN) 6/1060 %2006-06-27
Bonusweb 3/560 %2006-06-20
Gamezone (ZRUŠEN) 3/560 %2006-06-20
Bonusweb ---85 %2006-06-14
Czechgamer.com ---92 %2006-06-09
GamePark 8.6/1086 %2006-06-07
Hrej.cz 9/1090 %2006-06-05
Sector.sk ---85 %2006-06-05
Games.cz ---82 %2006-06-04
GamesWEB.sk ---80 %2006-06-02

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.29 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

81.52 %

Počet hodnocení: 31
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1164 z 5973 Žebříček
PC: 475 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 66 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 128 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: josi.ow Hodnocení: 92 % Zobrazit recenzi 2006-08-12
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Časopis SCORE2006-05-24
Gamesport2005-12-21

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: ale jo..
Nick: (feLZet)
Datum:2010-04-04 05:33:56
Episode one je nejslabší díl všech half lifů. Chyběj vozidla, pořádný akce (s porovnáním ep2)a správný "pařan" to otočí do 4 hodin...
[Odpověz]

Titulek: bam
Nick: (bam) - neregistrovaný
Datum:2007-01-14 23:08:40
je to hra na kterou nema zadna jina hra.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (velkej curak) - neregistrovaný
Datum:2006-11-15 05:10:13
vy idijoti half-life 2 episode two vyjde na vanoce ne na jare ani vl letos 2007 na vanoce uz sem se informoval ale stahuju half-life episode one ale ta two episode bude prba a taky se tesim na half-life 3 ten bude hustackej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-11-15 20:55:12
Sázka ? :)
asi tě zklamu ale za info o tom, že HL2E2 nevyjde dříve jak v létě 2007 si stojím... By mě zajímalo u koho ses inforomval :-/

Titulek:  
Nick: (Bracha) - neregistrovaný
Datum:2006-07-24 05:42:45
Hele potřebuju radu.. stahl jsem celou hru a vše je funkční a když načitam prvni misi skoči mi chyba! nevíte čim to je? Chci si to zapařit a nefacha to.. balik měl jen 1,37 Gb a byl rozdelenej na několik časti ktery jsem spojila mělo by to facaht vše sem udělal podle navodu. :( nevim čim to je! prosim!
[Odpověz]

Titulek: Super
Nick: (Sir Deadalos)
Datum:2006-07-21 16:27:15
Je to fakt super hra měl jsem ta chyb jak prase ale podařilo se mi to spravit.Je to fakt super pařba.No přece Half-Life
[Odpověz]

Titulek: Pomoc nemůžu dál
Nick: (Schara) - neregistrovaný
Datum:2007-01-18 16:28:10
Nevíte někdo prosím proč se mi to vždycky sekne u mostu. píše mi to chyba v hl.exe Poradte mi please. Schara@seznam.cz

Titulek: cool!
Nick: (Bedřich Smetana) - neregistrovaný
Datum:2006-07-18 01:09:10
Samozřejmě, že to je dobrá hra - je to přece Half-life! p.s. episode 2 ma vyjít kolem vánoc tohodle roku (řek bych leden), ne až příští
[Odpověz]

Titulek: Re: cool!
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-11-15 05:11:12
ee

Titulek: dfsdf
Nick: ()
Datum:2006-07-05 14:35:43
Normálně hry nekupuju, ale tohle za to stojí, SUPER AKCE, EP2 by měla bej někdy na jaře 07
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-06-14 10:00:00
No sosl sem si to a mam tam grafickych chib jak prase. A nevim kde sehnat verzi ktera se instaluje tak sem si moc nezapařil
[Odpověz]

Titulek: BOMBA
Nick: (RAGE) - neregistrovaný
Datum:2006-06-04 10:00:00
Uz som to presiel je to super uz sa tesim na 2 epizodu
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Half-Life 2: Episode One (Aftermath)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Half-Life 2: Episode One (Aftermath)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 18738x - statistika
Half-Life 2: Episode One (Aftermath) 81 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-06-01
Half-Life 2: Episode One (Aftermath)

Průměrné hodnocení z médií:

81.29 %

Min : 60 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Valve Software
Distributor: Valve (Steam)
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 17
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %