Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Half Life 2 > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX - Half-Life 2 (XBoX) 90.00 %

Kde koupit ?

FunStore  249 Kč  
Microgames  395 Kč  
Microgames  395 Kč  
Microgames  395 Kč  
FunStore  799 Kč  
FunStore  999 Kč  
Microgames  1385 Kč  
Microgames  1385 Kč  
FunStore  1399 Kč  
FunStore  1399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---97 %SCORE 129
LEVELPavel Prouza / Frix9.6/1096 %LEVEL 120
Časopis Doupě 9.4/1094 %Doupě 01/05
Galaxie.Name ---96 %2005-11-26
NejHry.cz (ZRUŠEN) 9.8/098 %2005-09-03
GameStar.cz ---96 %2005-02-13
N-Gine (pozastaven) 4/580 %2005-02-01
GameParadise.cz ---96 %2005-01-07
Gamesport ---98 %2004-12-14
Doupě 9.5/1095 %2004-11-29
Gamezone (ZRUŠEN) ---92 %2004-11-28
Czechgamer.com ---100 %2004-11-26
Bonusweb ---97 %2004-11-24
Games.cz ---96 %2004-11-22
Gamecenter (pozastaven) ---97 %2004-11-22
hry.Sme.sk 5/5100 %2004-11-22
Sector.sk ---97 %2004-11-21
GamesWEB.sk ---97 %2004-11-12
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

95.67 %

Počet recenzí: 18
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.48 %

Počet hodnocení: 99
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 18 z 5973 Žebříček
PC: 4 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 2 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 5 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Instalace HL2 z DVD SCORE 215
Nick: (Jarda) - neregistrovaný
Datum:2012-01-03 04:56:41
Prosím o pomoc, nainstaloval jsem si HL-2 ze SCORE 215, ale nedaří se mi hru spustit. (mám PC s WIN7/64) Vždy to hodí hlášku, "GCF files unavailable..." Když jsem prohlížel nainstalované adresáře, tak jsem žádné GCF soubory nenašel, ale na instalačním DVD je archiv, kde jsou GCF soubory k nalezení. Kam je mám nakopírovat, aby hra běžela? Díky za radu. J.
[Odpověz]

Titulek: Re: Instalace HL2 z DVD SCORE 215
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2012-01-03 18:38:50
Hra z torentu se instaluje špatně. Musíš nechat cestu,která je daná kopírováním.Či-li,nesmíš si ji instalovat kam ty chceš.

Titulek: Re: Instalace HL2 z DVD SCORE 215
Nick: (redakce SCORE) - neregistrovaný
Datum:2012-01-03 21:23:13
Obrať se s problémem sem http://www.facebook.com/SCORECZ . Nějak to vyřešíme.

Titulek: Re: Instalace HL2 z DVD SCORE 215
Nick: (Delnik) - neregistrovaný
Datum:2012-01-04 13:06:20
Fall má pravdu, instaluj do adresáře nastaveného v instalaci, měl jsem stejný problém jako ty, ale po instalaci do nastaveného adresáře jsem hru v pohodě rozchodil a vesele hraju.

Titulek: PROSTĚ KRÁÁÁL
Nick: (Sl!mSHADY)
Datum:2011-12-23 18:50:53
100%
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pehaix)
Datum:2011-03-05 21:17:23
Fyzika není spatna, není ani nijak uzasna. Rekl bych ze fyzika v HL2 by mela byt minimum pro vsechny hry (valna vetsinu her i roku 2010 nemohou konkurovat fyzikalnimu enginu HL2 z roku 2004). Kazdopadne Half-Life 2 ma uplne jine kouzlo 98% !
[Odpověz]

Titulek: zákony fyziky v half life
Nick: (žula) - neregistrovaný
Datum:2011-02-03 18:30:38
fyzika v half life je dokonalá,vždy když na mě skočí tak mě rozhodí
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ishicz)
Datum:2010-11-26 22:50:20
Dvojka neni spatna, ale na jednicku nema.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 22:45:34
kult:)
[Odpověz]

Titulek: Half-Life 2
Nick: (Groon)
Datum:2010-09-21 21:03:55
Valve snad neumí udělat hru, který by měla chybu. Half-Life 2 je jedna z nejlepších her na světě a ještě dlouho bude. HL2 séria je velmi špičková od špičkových tvůrců např. Team Fortress 2, Counter-Strike série, teď nový Alien Swarm atp. Každá hra mě nějak zaujmula a ohodnotil bcyh je nad 90%. Kdo nehrál HL2, tak ať kouká si to rychle dohnat. ;) Opravdu...kloubouk dolu, před touto hrou.
[Odpověz]

Titulek: Re: Half-Life 2
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-21 21:29:59
Respect man +1

Titulek: HL2
Nick: (R0QU3) - neregistrovaný
Datum:2010-08-29 12:39:47
Half Life 2 ani nejde srovnávat se hry jako Black, Sims nebo GTA ty hry jsou oproti HL2 uplnej potěr. Half Life 2 je nejlepší hra na světě a ještě dlouho bude dlouho...
[Odpověz]

Titulek: Re: HL2
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-29 13:06:49
Dobrá je.Ale nejlepší není..

Titulek: Re: HL2
Nick: (feLZet)
Datum:2010-08-29 17:11:19
Docela by mě zajímalo, co bys dal jako nejlepší hru ty. Ono se řiká sto lidí sto chutí ale tahle hra dostala takových ocenění, který jiná firma nedostane ani za všechny hry dohromady. Half life 2 vyhral 1. místo v mnoha žebříčkách jako nejlepsi hra historie.

Titulek: Re: HL2
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-29 18:14:13
Nejlepší hru? :D nebo nejlepší FPS ? jestli FPS tak Half Life 1 dvojka je dobrá,ale není nej.Nej hra pod sluncem je uplně něco jiného.. :) to ani nebudu rozvádět..nemá to cenu

Titulek: Re: HL2
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-29 21:03:12
Jestli by měl být Half-Life nejlepší FPS, tak kdyžtak spíše první díl než druhý. Podle mě je ale stejně nejlepší Far Cry.

Titulek:  
Nick: (marlm)
Datum:2009-10-11 04:48:45
najlepsia strielacka urcite
[Odpověz]

Titulek: Nejlepší hra=HL2
Nick: (uuu) - neregistrovaný
Datum:2009-06-30 23:46:50
HL2 je fakt úplně NEJ hra!!! žádný jako quake, black, sims, GTA! je to fakt super atmosféra...zahrajte si to a uvidíte!
[Odpověz]

Titulek: viry
Nick: (johny) - neregistrovaný
Datum:2008-12-28 03:54:22
hele lidi já nainstaluju Half life 2 de to v pohode ale chce to nekam registraci a v ty registraci sou viry co s tim (bez ty registrace neni hra funkcni)
[Odpověz]

Titulek: demence
Nick: (udh) - neregistrovaný
Datum:2008-12-04 20:54:51
ten kdo napsal že BLACK je lepší než HL2 je posra... konzolista co halfa ani nehral a už vůbec nedohrál a jestli jo tak si zajdi na psychyatrii jo a jinak možná že byl BLACK nejlepší na PS2 a nemůžeš to srovnávat s halfem ten je úplně o něčem jiným to si srovnávej s call of duty třeba
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Patejl) - neregistrovaný
Datum:2008-06-29 20:35:54
To je sice hezká teorie, bohužel v praxi to vypadá tak, že čeština vyžaduje instalaci do složky jenž neexistuje, ta se totiž vytvoří až při prvním spuštění hry. No a spustit hru mi Steam prostě bez provedení aktualizace nechce, když dám launch okamžitě to začne stahovat aktualizaci.
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Patejl) - neregistrovaný
Datum:2008-05-27 21:12:38
Marně sháním překlad, kterej by správně jel i s aktualizovanou verzí HL2. Polisova čeština na updatovanou verzi sice jede, ale velice vtipně po instalaci češtiny zmizí v menu hry volba obtížnosti a nahradí jí jakási prázdná kolonka označená jako Multiplayer! :D
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština
Nick: (Bodo) - neregistrovaný
Datum:2008-06-03 18:42:59
cau. radsi odinstaluj half-life 2 uplne i se slozkou a zacni znova. nejprve si naistaluj half-life 2 normalne z DVD nebo nejlip z The Orange Box ( je tam HDR ). az nainstalujes tak v programu STEAM > MY GAMES > Half-Life 2 > pravy tlacitko mysi na ikonku HL2 > PROPERITES > UPDATES a tam zmen "Always keep this game up to date." na "Do not automatically update this game" > CLOSE. Tohle musis udelat jeste pred tim nez se ti sam stahne update. Update prerusis tak ze pravym tlacitkem na HL2 v My Games > Pause updating. Az to buddes mit tak si stahni zakladni verzi cestiny a nainstaluj. Pak si muzes samozrejme update stahnout. Me to takhle funguje spolehlive. A jestli si chces vyzkouset obtiznost, tak ve hre, nekde kde je volne prostranstvi ,napis do konzole : sv_cheats 1 notarget give npc_strider impulse 101 => Zobrazi se ti strider a ty na nem muzes vyzkouset kolik musis vystrelit raket aby zhebnul. 3rakety na EASY/ 5raket na MEDIUM/ a 7 raket na HARD. Good Luck. :)

Titulek: Re: Čeština
Nick: (dfdfdf) - neregistrovaný
Datum:2009-11-27 06:14:02
Naprosto stejnej problem a nevim co s tim, proste cestina k HL2 likviduje moznost volby obtiznosti, nevi nekdo jak to nastavit jinak treba v configu ale kde a co?

Titulek: Re: Čeština
Nick: (Frater Omega) - neregistrovaný
Datum:2009-11-27 21:01:09
Na netu jsem objevil reseni tohoto problemu s cestinou a svete div se, je to funkcni: Otevřit hl2cz/gameinfo.txt a za první složenou závorkou odřádkuj a vepiš: type singleplayer_only. Nějak takhle: "GameInfo" { type singleplayer_only -uloz zmeny.

Titulek: Re: Čeština
Nick: (Frater Omega) - neregistrovaný
Datum:2009-11-27 21:12:14
Tady je to lepe popsane: http://www.half-life2.cz/diskuze.php?showthread=7&page=1

Titulek: lanka
Nick: (Banshee) - neregistrovaný
Datum:2007-06-08 20:52:38
cau jen jsem se chtell zeptat jesli kdyz budu hral Hl2 po lan tak jesli tam jdou dat boti??
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Miko)
Datum:2006-10-05 19:27:39
Half Life 2 na hru BLACK v žádném případě nemá.BLACK je nejlepší střílečka všech dob.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (miko je blb) - neregistrovaný
Datum:2008-12-04 19:48:39
cože???? jaká pitomá hra BLACK??? ten kdo to psal je asi ožralej! protože Half-Life 2 je ABSOLUTNĚ nejlepší hra co kdy byla! každej mi dá za pravdu...

Titulek: Nejlepsi hra
Nick: (sag) - neregistrovaný
Datum:2005-10-26 10:00:00
no co k tomu dodat, proste nejlepsi hra co sem kdy hral
[Odpověz]

Titulek: Re: Nejlepsi hra
Nick: (Riviera_Kid)
Datum:2007-06-18 17:16:10
Vážil bych slova s tou nejlepší hrou - například Half-Life (jednička) byl co do atmosféry, příběhu a hratelnosti určitě lepší.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Half Life 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Half Life 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 40982x - statistika
Half Life 2 96 z 100 Průměr z 18 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-05-05
Half Life 2

Průměrné hodnocení z médií:

95.67 %

Min : 80 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Valve Software
Distributor: Vivendi
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 18
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %