Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Kreed > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---79 %SCORE 116
LEVELPetr Bulíř---77 %LEVEL 104
GamesWEB.skGarret---20 %2004-06-17
GamesportMichael Davidík---65 %2004-03-30
Sector.skuni---85 %2004-02-16
Gamecenter (pozastaven) ---65 %2004-02-09
BonuswebMichael Stern---65 %2004-01-23
hry.Sme.skJán Kordoš5/1050 %2004-01-09
Games.czDavid Ducháček---62 %2004-01-07
DoupěZdeněk Němeček8.5/1085 %2003-12-26
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

65.30 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

50.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 50 %
Pořadí:

Celkově: 3633 z 5973 Žebříček
PC: 1702 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 159 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 305 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2003-11-09
Games.cz2003-09-18
Doupě2003-08-13
Doupě2003-06-09
GameStar.cz2003-05-03
hry.Sme.sk2003-03-20
Bonusweb2002-05-28
Games.cz2002-02-04

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Kreed
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kreed
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 10751x - statistika
Kreed 65 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2004-07-01
Kreed

Průměrné hodnocení z médií:

65.30 %

Min : 20 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Burut
Distributor: Russobit-M
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 10
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 62 %
Kreed je pouze lehce nadprůměrná (průměr = 50%) akční záležitost, kterou nad vodou drží solidní palební arzenál, místy hezká grafika a architektura, kompletně česká lokalizace a vyšší obtížnost.
> Sector.sk : 85 %
The Kreed je kvalitná akčná hra s príjemnou grafikou a doteraz najvyspelejšou umelou inteligenciou v PC hrách. Nedostatky sa týkajú predovšetkým zbraní a negatívne vnímam aj priveľkú temnotu a nepriehľadnosť v niektorých častiach hry.
> Gamesport : 65 %
Tato hra se až na chvilkové výjimky hraje velice dobře, a systém světla a stínů z ní dělá hezkou podívanou (nezesvětlovat!). Má bezvadné zvuky a špatnou hudbu, ale zato je kompletně v češtině.
> Bonusweb : 65 %
Klasická a po čase stereotypní akce s místy zajímavou grafikou, ale rovněž s několika závažnými technickými nedostatky.
> GamesWEB.sk : 20 %
Na první pohled je Kreed slibně vypadající FPS akce ruského týmu Burut CT. Na druhý pohled je to docela obyčejná střílečka v dosti slušivém kabátku. Na třetí pohled je to nudná střílečka ve slušném, mírně potrhaném baloňáku. A na pohled čtvrtý už jen nekonečná nuda zabalená do kusu roztrhaného hadru.
> Doupě : 8.5/10
Hra má neskonale výtečnou atmosféru a výborné grafické efekty. Především hra světel a stínů se skutečně povedla a ukazuje na to, že i v Rusku jsou na tom technologicky dobře. Náplň levelů sice trošku pokulhává, ale na druhou stranu to bohatě vynahrazuje inteligence nepřátel a zbraňový arsenál.
> hry.Sme.sk : 5/10
Priemer je priemer a u nás to je toľko, koľko vidíte. Bol to dobrý nápad, máme tu dokonca aj českú lokalizáciu, ale proti stoji celá armáda záporov, ktorá hru zosúva do vôd priemerných hier. Škoda, preškoda.
> LEVEL : 77 %
Interakce s prostředím je mimořádně slabá a o skriptovaných příhodách, které vdechly život Half-Lifu si můžete nechat jen zdát. Technicky jsou na tom v Rusku už docela dobře, ale chtělo by to přidat trochu víc srdce a citu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %