Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Left 4 Dead 2 > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Left 4 Dead 2 (X360) 82.50 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Modrák---86 %SCORE 190
LEVELVladislav Růžička8/1080 %LEVEL 186
Czechgamer.comPetr Schwank---91 %2010-01-16
hry.Sme.skJán Kordoš8/1080 %2009-12-09
Sector.skfendi9/1090 %2009-12-08
Hrej.czOndřej Švára7/1070 %2009-12-01
GameParkAmmoni@c---90 %2009-11-28
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2009-11-27
BonuswebMichal Kuliš---90 %2009-11-25
DoupěMichal Bayerl9/1090 %2009-11-23
HrajMobil.skJC / Roman Kadlec8.5/1085 %2009-11-21

Videorecenze

http://www.gametv.cz/video-play.php?video=4409Autor: David Sarkisjan (GameTV.cz) / délka: 7m03s / hodnocení: 84%2010-01-15

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.73 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 91 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.56 %

Počet hodnocení: 16
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 777 z 5973 Žebříček
PC: 293 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 42 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 85 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Ostatní2009-11-20
Bonusweb2009-11-06
Czechgamer.com2009-11-04
Games.cz2009-11-03
GamePark2009-10-31
HrajMobil.sk2009-10-29
Eurogamer.cz2009-10-26
GameStar.cz2009-09-23
HrajMobil.sk2009-08-21
Bonusweb2009-07-29
GamePark2009-07-15
Hrej.cz2009-07-09
Gamesport2009-06-04

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (snv) - neregistrovaný
Datum:2010-05-01 01:57:52
Hraje to někdo? Co říkáte na DLC Passing
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (georgo) - neregistrovaný
Datum:2010-02-11 21:49:33
Ahoj da se nekde v cr obednat originálno obleceni s motivem l4d2? dik
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2010-02-12 14:15:37
V ČR netuším, ale tričko s motivem prvního dílu mají na tntrade.cz . Tričko s mozivem l4d2 jsem viděl na ebay.cz, kde vyjde na nějakých 330Kč. Nebo si z netu stáhni artwork a nech si ho sám někde vytvořit.

Titulek: nevim
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2009-12-03 19:28:13
hele prosimvas co mam delat kdyz si chci nainstalovat Steam a ono mi to pise Nelze získat přístup k umístění v síti .
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Left 4 Dead 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Left 4 Dead 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 40374x - statistika
Left 4 Dead 2 85 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-11-19
Left 4 Dead 2

Průměrné hodnocení z médií:

84.73 %

Min : 70 % Max : 91 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Turtle Rock Studios
Distributor: Valve (Steam)
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 11
Počet preview: 13

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> HrajMobil.sk : 8.5/10
L4D2 je výborné pokračovanie, ktoré pôvodný koncept obohacuje a posúva herný zážitok na vyššiu úroveň. Titul ponúka v základnom balení oveľa viac obsahu ako prvý diel s oboma DLC balíkmi.
> Doupě : 9/10
Left 4 Dead 2 není pouhou nastavovanou kaší. Nového obsahu je celá řada a dohromady tvoří stejně chutný a svěží mix návykové hratelnosti jako před rokem první díl.
> Bonusweb : 90 %
Menšině hráčů nepřijdou změny dostatečné, jiní se budou rozplývat blahem nad tím, že jsme dočkali takto vypilovaného titulu.
> GamePark : 90 %
Left 4 Dead 2 je velmi povedená kooperativní střílečka, která opět přináší mohutnou porci zábavy. Pokud vás však osobně jednička nijak nezaujala, druhý díl to tedy rozhodně nespraví.
> Eurogamer.cz : 8/10
Nové vybavení, zbraně i nepřátelé byli do hry zakomponováni naprosto bezchybně. Na druhou stranu Valve rozdělili hráče obou dílů a inzerují L4D2 jako novou hru, i když jde v podstatě o datadisk.
> Hrej.cz : 7/10
Následník loňského kooperativního hitu se nemá za co stydět i přes to, že je to v podstatě jen stará kára po faceliftu.
> Sector.sk : 9/10
Napriek tomu, že Left4Dead 2 poháňa obstarožný Source Engine, nie je to na nej vôbec vidno. Priam by som povedal, že to vyzerá dych berúco na to, koľko toho má už za sebou.
> hry.Sme.sk : 8/10
Nie je to až tak prekvapujúce ako minule, pretože sme vedeli, čo môžeme očakávať, ale keďže je to pokračovanie kvalitné a chutné, musíme hodnotiť vysoko.
> Czechgamer.com : 91 %
Jednoznačná investice pro všechny, kteří jakkoli holdují internetové zábavě. S dalšími lidmi hra nabírá takových rozměrů, že pokulhávající singleplayer lze s klidem na srdci oželet.
> Časopis SCORE : 86 %
Kdo nenáviděl jedničk, toho určitě nepřesvědčí ani dvojka, jakkoliv je nesrovnatelně komplexnější a rozmanitější - jádro hry je totiž stejné.
> LEVEL : 8/10
Výborná hororová co-op řež, jejíž užitná hodnota výrazně přesahuje cenu, za níž ji pořídíte. Škoda jen malého počtu inovací oproti jedničce.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %