Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Rage > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
RE-PLAYJan Kotrba10/10100 %2012-02-18
Časopis SCORETomáš Zvelebil---74 %2012-01-07
GamePlanet.czPavel Kovalančík7/1070 %2011-11-12
XboxWeb.czDuallHead---72 %2011-11-12
Game pageJirka Štalmach / Nobody---85 %2011-11-07
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2011-11-04
Herní webDavid Klouda8.5/1085 %2011-10-28
DD WorldJan Stach---78 %2011-10-28
Recenzeher.euMichal Klacik10/10100 %2011-10-20
Sector.sksaver8.5/1085 %2011-10-19
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade8/1080 %2011-10-19
BonuswebAndrej Brabec---88 %2011-10-17
Czechgamer.comRobert Varga---90 %2011-10-17
GameParkMalinka---75 %2011-10-17
Games.czMartin Bach / Blixa8/1080 %2011-10-12
DoupěKarel Kališ7/1070 %2011-10-12
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2011-10-12
Hrej.czJan Vondrášek9/1090 %2011-10-09
Eurogamer.czPavel Oreški7/1070 %2011-10-09
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-10-05
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.35 %

Počet recenzí: 20
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.64 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1155 z 5973 Žebříček
PC: 472 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 64 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 125 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2011-03-13
Eurogamer.cz2010-06-16
Recenzeher.eu2010-06-08
Zing2010-06-06
hry.Sme.sk2010-06-03
Bonusweb2010-05-23
GamePark2010-05-16
GamePlanet.cz2010-04-13
Czechgamer.com2009-12-05
Vokr.com2009-09-23
Bonusweb2009-09-14
Sector.sk2009-08-28
Hrej.cz2009-08-24
Doupě2009-08-21
Gamesport2009-07-30
Eurogamer.cz2009-07-20
GameStar.cz2008-09-24
Bonusweb2008-08-07
GamePark2008-01-28
HrajMobil.sk2008-01-04
hry.Sme.sk2007-10-06
Bonusweb2007-10-04
Hratelne.cz2007-08-30

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: sad
Nick: (af) - neregistrovaný
Datum:2011-10-14 02:14:20
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e97459c4a4b5131779424 superni hra je free a uzijete si hodne zabavy
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Rage
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Rage
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 26275x - statistika
Rage 81 z 100 Průměr z 20 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 3 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-15
Rage

Průměrné hodnocení z médií:

81.35 %

Min : 70 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: id Software
Distributor: Bethesda Softworks
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 20
Počet preview: 23

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Zing : 9/10
Už dlouho jsem nenarazil na hru, kde by mě obyčejné střílení i po deseti hodinách nepřestávalo bavit. Do světa RAGE se budete chtít vrátit a užít si ještě alespoň trochu toho post-apokalyptického dobrodružství. Taková akční mňamka se nevidí každý den.
> Hrej.cz : 9/10
Comeback stuida Id se vydařil. Rage je příjemný mix starého s novým, obohacený o nějaké ty RPG prvky a vynikající grafiku. Tradiční hratelnost sice prošla několika změnami, ale v jádru je to pořád klasická Doomovka. Rage je zkrátka oslavou zběsilé akce a tedy i povinností pro fanoušky žánru.
> Eurogamer.cz : 7/10
Vynikající střílečka klasického stylu id Software, lehce šlehnutá RPG prvky ve smyslu vylepšování výbavy, skládání předmětů a bezúčelným jezděním v buginách. Nemohu říci, že jsem si kompletní hru dobře neužil, hlavně díky skvělému chování nepřátel a zábavným zbraním, hračkám i minihrám. Jen jsem musel zavřít jedno oko před nezvládnutým vyprávěním příběhu, spoustou technických problémů a strašným designem úrovní. Na to jsem ale při zběsilých přestřelkách rychle zapomínal. Přesto jde o kvalitní hru a za své peníze dostanete adekvá
> Games.cz : 8/10
V RAGE možná id Software promeškali šanci vytvořit svůj opus magnum. Ale i přes určitý promarněný potenciál vytvořili hru, za níž se nemusejí stydět oni, ani hráči, kteří se s ní rozhodnou strávit svůj čas.
> Doupě : 7/10
AGE je prostě stylová a zábavná střílečka, která zásadně staví na chytlavé akci a skvělé postapokalyptické atmosféře.
> Konzolista.cz : 7/10
Po zhruba sedmi letech tu RAGE konečně máme. Je pěkný, skvěle se hraje, ale přesto si tak trochu myslím, že očekávání zůstala nenaplněna. Je ale samozřejmě otázkou, jestli je naplnit vůbec šlo. Pokud máte rádi styl, jakým se vývojáři z id Software prezentují, určitě si RAGE kupte, jde o titul určený právě vám, navíc tím získáte jednu z nejhezčích her dneška, která tlačí konzole až do jejich limitů. Ostatní možná budou lehce zklamáni tím, že se nedočkali revoluce, kterou jim vývojáři na začátku slíbili. Určitě také nepotěší některé další nedostatky, kterých se v&ya
> Bonusweb : 88 %
V některých ohledech je Rage tradiční hrou od id Software. Je velmi krvavá, vizuálně propracovaná a plná půvabných detailů. V jiných ohledech se naopak s tradicí loučí a blíží se spíše standardu moderních akčních her s regenerací života a mířením skrze hledí. Hra je to nadprůměrná, těžko však budoucí legenda. Proti její koupi navíc momentálně mluví veliké množství technických chyb.
> Czechgamer.com : 90 %
Rage je skvělá zábavná hra - pokud ji na svém PC rozchodíte, užijete si patnáct hodin rozmanité velice kvalitní řežby. Pro milovníky Id Software víc než povinnost!
> GamePark : 75 %
První krůčky v Rage můžou být pro citlivější hráče hodně frustrující, ale postupem času se začnou otevírat další herní možnosti a hra se slušně rozjede i nabere na zábavnosti. Přesto se nemůžeme zbavit pocitu, že obrovský potenciál hry a apokalyptického světa, který jinak vypadá skvěle, zůstal nenaplněn tak, jak si autoři, a hlavně hráči, představovali. Pokud máme naše dojmy shrnout, jedná se o poměrně zábavnou a kvalitní akční hru s PRG příměsí, která ale nepřináší nic zvláštního a více než 75% si od nás nezaslouží.
> Sector.sk : 8.5/10
Id Software nám v Rage ponúka decentný výlet do temnej budúcnosti a to ako hrateľnosťou, tak aj technológiou. Jediná škoda, že obe časti nie sú dotiahnuté, tak ako by sme od id Softu čakali. Megatexture engine má rôzne problémy, gameplay prvkom, ako aj príbehu, chýba hĺbka. Na druhej strane mix old school gameplay prvkov s RPG elementami a prídavok rozsiahleho sveta s vozidlami ponúka jednoduchú oddychovú zábavu na dlhé hodiny. Neposúva žáner v žiadnej oblasti vpred, ale keď od toho nečakáte nič iné ako FPS s prídavkom vozidiel, určite vás Rage nesklame.
> GamesWEB.sk : 8/10
Navonok miešajúci viacero odlišných žánrových konceptov, RAGE je aj napriek open-world štruktúre svojho obsahu stále tou poctivou FPSkou, na akú sme od tvorcov Dooma zvyknutí. Famózne navrhnutý herný svet, netradičná prímes RPG prvkov a predovšetkým old-schoolová hrateľnosť, to všetko sú devízy titulu, ktorý aj napriek mnohopočetným technickým problémom PC verzie možno bez diskusií doporučiť naozaj každému fanúšikovi žánra.
> Recenzeher.eu : 10/10
S koupí počítačové hry RAGE nikdo nešlápne vedle a v žádném případě nezalituje svých peněz. Navíc prvotní problémy se spouštěním se již odstranily, a proto netvoří obtíž. John Carmack hernímu trhu jednoduše ukázal, že králem FPS je tady on a nikdo jiný. O jeho novém počinu se ještě dlouhou dobu nezastaví diskuze. Na pomyslnou zeď legend počítačového hraní se může zapsat nové jméno. Pokaždé, když se někdo započne bavit o nejlepší střílečce všech časů, RAGE zmíní jako první.
> Herní web : 8.5/10
Rage mě potěšil. Je to plynulá, svižná FPS akce s prvky RGP a trochu toho závodění. Mimo technické problémy marně hledám něco, co by mi extra vadilo. Radost střílet, radost řídit a radost mluvit s postavami. Hra se křečovitě nesnaží o žádnou revoluci a dělá dobře to, co má. A podlé mého názoru vám poskytne spoustu hodin kvalitní zábavy.
> DD World : 78 %
RAGE je herně dobrá hra, ale jen dobrá. A to je problém u hry od iD Software. Firma rezignovala na jakýkoliv vývoj a jakoukoliv inovaci. Prostě vzala, co bylo v jiných hrách, slepila to dohromady, ale nějak je to v polovině přestalo bavit (nebo došly peníze), tak to v polovině zařízli, splácli konec a hotovo a jedem s tím na trh. Že to nefunguje jak má? S tím si hráči poradí, ono se to nějak vyřeší a vinu za to svedeme na všechny kolem.
> hry.Sme.sk : 7.5/10
K Rage musíte pristupovať ako k čisto akčnej hre, ktorou sa prestrieľate. Nič viac, žiadny žánrový zlepenec. Občas síce natrafíte na niekoľko odbočiek, ale tie sú v podstate len miniúrovňami, ktoré musíte vyčistiť. Rage malo neuveriteľný potenciál a dostali sme “len” strieľačku. Nevadilo by to, veď ani Call of Duty či Medal of Honor alebo Homefront a Battlefield nie sú žiadnym prepracovaným dobrodružstvom, kde beháte nahí za svitu luny. Lenže tam dokáže zabrať pohltenie príbehom, atmosférou konfliktu a všetko je vám hádzané pod nohy síce v naskriptovanom, ale pompéznom štýle.
> GamePlanet.cz : 7/10
O Rage se hodně mluvilo a to byla asi ta chyba. Jenže Carmack chtěl reklamu a vychvaloval hru do nebes... Rage je primárně singleplayer hra a nebýt mizerné, ba příšerné technické optimalizace, bylo by vše téměř v pořádku. Hra mohla být skoro perfektní díky multiplayeru, ale i ten není dotažen do konce. Takhle je Rage "jen" skvělou střílečkou pro jednoho hráče a celkově jen dobrou hrou. Nezbývá, než se těšit na DOOM 4... Nebo se naopak bát?
> XboxWeb.cz : 72 %
Při hraní jsem narazil na pár chyb, hlavně tedy se zaseknutými nepřáteli a také musím opět zmínit hrdinu jak z němého filmu. Do tohoto koktejlu ještě přimíchejte doskakující textury s texturami neostrými a vyjde vám, že hra obsahuje chyb málo. Všímavý hráč si ve hře jistě všimne milých překvapení jako je znak Quake na zdi ve Wasteland Garage či figurka Bubble Head z Falloutu na stole šerifa ve Wellsprings.
> Časopis SCORE : 74 %
Rage vás rozhodně pobaví. Místy připomíná dort pejska a kočičky, ale pokud ji nebudete považovat za třetí příchod Krista, užijete si u ní stejně zábavy jako u dvaceti decentních hollywoodských katastrofických blockbusterů. A to není špatné, co říkáte?

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %