Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Bílek---74 %2012-01-07
GameParkLakrumáček---85 %2011-11-24
Game pageJirka Štalmach / Nobody---80 %2011-10-29
Eurogamer.czMichal Bayerl9/1090 %2011-10-19
BonuswebAndrej Brabec---75 %2011-10-05
Recenzeher.euMartin Paytok7/1070 %2011-10-05
Sector.skuni8/1080 %2011-09-28
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade7.5/1075 %2011-09-28
Games.czTomáš Jung8/1080 %2011-09-24
Hrej.czOndřej Švára8/1080 %2011-09-21
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---85 %2011-09-19
ZingMartin Cvrček / Cvrnda8/1080 %2011-09-19

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.50 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

71.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 92 %
Pořadí:

Celkově: 1705 z 5973 Žebříček
PC: 713 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 86 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 171 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Zing2011-04-05
Games.cz2009-12-29
Doupě2009-09-24

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: ss
Nick: (mmm) - neregistrovaný
Datum:2011-08-30 19:10:03
Doufam ze nemci v te hre budou mluvit nemecky a rusove rusky jinak by to kazilo celou hru jinak se na red orchestru 2 tesim
[Odpověz]

Titulek: ss
Nick: (mmm) - neregistrovaný
Datum:2011-08-30 19:09:50
Doufam ze nemci v te hre budou mluvit nemecky a rusove rusky jinak by to kazilo celou hru jinak se na red orchestru 2 tesim
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14090x - statistika
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad 80 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-09
Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Průměrné hodnocení z médií:

79.50 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Tripwire Interactive
Distributor: 1C Company
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 12
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Czechgamer.com : 85 %
Red Orchestra 2 je skvělá multiplayerová FPS, která sází především na realizmus. A to je její výhoda, jelikož už hodně dlouho mě žádná střílečka takhle nebavila. Jen škoda těch chyb.
> Zing : 8/10
Důstojný nástupce prvního dílu, u kterého se příznivci komplexnějších a realističtějších akcí určitě zapomenou minimálně na pár večerů. Zároveň ale obsahuje druhá Red Orchestra pár viditelných chyb, které sice přímo nesouvisí s hratelností a brzo určitě budou zcela opraveny, ale jsou tu a jsou často vidět. I tak jde ale o dost povedené mutliplayerové dílo, které stojí za pozornost každého otrlého hráče. Pro ty ostatní tahle válečná záležitost vážně není.
> Hrej.cz : 8/10
Red Orchestra 2 je krásnou syrovou akcí z dávno zapomenutého žánru druhoválečných her. Bohužel je však syrová i po technické stránce. Některé detaily se nepovedly a hra je hlavně pořád ve fázi betaverze.
> Games.cz : 8/10
Pod mlhou chyb se zjevují obrysy skvělé multiplayerové střílečky, která se nebojí vyskočit z arkádového proudu a mučí hráče realismem i týmově založeným hraním. Přináší také několik ojedinělých přístupů k online válčení. Začátky jsou bolestivé, ale atmosféra Stalingradu vás nepustí pryč.
> Sector.sk : 8/10
Red Orchestra 2 bojuje tvrdo a neúprosne. Nemá zľutovanie s hráčmi, čo sa neprispôsobia náročným bojom, ale odmení vytrvalých, ktorí sa v tom naučia chodiť. Hrou pre jednotlivca neurazí ani nevyniká, navyše AI je fakt hrozná, Red Orchestra 2 ale nie je cielená na singleplayer. Napriek tomu, že je prestrieľaná chybami ako zajac brokmi, získa si pozornosť kvalitným multiplayerom.
> GamesWEB.sk : 7.5/10
I tak je ale vhodné povedať, že osviežujúco realistický gameplay tejto ruskej odpovede na západne WW2 FPSky nemá dnes vo svojej sfére žiadnu konkurenciu a pokiaľ hľadáte konečne niečo taktickejšie a duchaplnejšie, je Red Orchestra 2 pre vás ideálnym spoločníkom na čoraz dlhšie chladnejšie večery. Len si pre ňu pripravte dostatočné železo, pretože inak vám z tej druhej svetovej ostanú len nezrozumiteľné fragmenty. A to by ste neradi, však?
> Bonusweb : 75 %
Red Orchestra 2 je jako nezávislý titul vcelku povedený počin, který však táhnou dolů bídná grafika, špatná optimalizace a hora technických chyb. Celkově v nás hra však zanechala pozitivní dojem a titulů s podobným důrazem na realističnost vychází málo. Nezávislé scéně navíc držíme palce.
> Recenzeher.eu : 7/10
Pokud máte rádi tematiku druhé světové války a překousnete dočasné nedodělky, berte titul všemi deseti. Jestliže jste ale toho názoru, že byste si vylámali zuby, smůla, nic lepšího stejně neseženete. Minimálně do vydání pokračování sérií Battlefield a Modern Warfare, v nichž se ale přesunete na moderní, či lehce futuristická bojiště. Potom si ale nestěžujte na nedostatek her zasazených do kulis druhé světové války.
> Eurogamer.cz : 9/10
Notně vylepšený nástupce zachovávající si tu správnou "red orchestráckou" atmosféru. Z počátku nefunkční statistiky a horší optimalizace sice hodně štvaly, ale po posledním updatu prakticky není co vytknout. Přesto za to musím vývojářům lehce vyčinit, byť dokonalých her ani není. RO2 nyní nabízí prvotřídní zábavu, kterou ocení nejen přiznivci historicky věrohodných stříleček. Celá řada vylepšení dělá hru přístupnější široké veřejnosti a díky singleplayerové kampani fungující jako tutoriál není potřeba mít zkušenosti s prvním dílem. Nebojte s
> GamePark : 85 %
http://www.gamepark.cz/red_orchestra_2_heroes_of_s talingrad_639649.htmZ ošklivého zářijového káčátka vyrostla nádherná listopadová labuť – a stačilo k tomu "jen" pár záplat. Hře se nyní dají vytknout snad jen neohrabaná menu, občas nespolehlivý browser a nižší počet hráčů (v době, kdy dopisuji tyto řádky, je 835 lidí online). Pokud vás oslovuje seriózní (a proto syrový) přístup k válčení, Hrdiny Stalingradu byste neměli minout. Pokud vás takový přístup neoslovuje, nu, tuto povedenou záležitost byste přesto neměli minout, ať zjistíte, o co přicházíte... A to je pro dnešek všechno, třeba se uvidíme u Stalingra
> Časopis SCORE : 74 %
Legendární hardcorová multiplayerová střílečka je zpět. Lehce vyleštěná a díky tutoriálu přístupnější novým rekrutům, ale pořád se spoustou chyb a nedodělků.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %