Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Serious Sam 3: BFE > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2012-04-28
Herní webIvan Jeziorek9.4/1094 %2012-03-30
Hrej.czLukáš Kunce8/1080 %2012-01-31
Eurogamer.czPavel Oreški5/1050 %2012-01-28
Časopis SCORELukáš Bašta---75 %2012-01-28
Game pagePavel Prouza / Frix---65 %2012-01-24
Games.czAndrej Švagr8/1080 %2011-12-19
Sector.skmatus_ace7.5/1075 %2011-12-15
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---53 %2011-12-10
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz7/1070 %2011-12-08

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

71.70 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 94 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.00 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 81 %
Pořadí:

Celkově: 2707 z 5973 Žebříček
PC: 1216 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 128 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 244 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Serious Sam 3: BFE
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Serious Sam 3: BFE
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 4774x - statistika
Serious Sam 3: BFE 72 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-12-05
Serious Sam 3: BFE

Průměrné hodnocení z médií:

71.70 %

Min : 50 % Max : 94 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Croteam
Distributor: CDV
Distributor CZ: Není

Počet recenzí: 10
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Zing : 7/10
Historie se opakuje, anebo bych možná měl prostě jen říct, že žánr FPS se vrací přesně tam, kde vznikl. Třetí Serious Sam je i přes svou pro někoho nepochopitelnou zastaralost povedeným kouskem. Musíte k němu totiž přistupovat jinak a pravdou zřejmě bude, že si ho ani jen tak někdo nekoupí. Je to hra pro nostalgiky, jenž trpí zcela těmi stejnými problémy jako kdysi. Komu však ke štěstí stačí stylová muzika, poctivé střílení a krev v maximální koncentraci, ten bude jednoduše vrnět blahem. Vždyť kdo u téhle hry pomyslí na příběh, nebo filmové podání, když masakrování tolika alienů je děsná zábava.
> Czechgamer.com : 53 %
Pokud se však se sérií setkáváte poprvé, zřejmě vás to bude bavit. My ostatní si řekneme, že tohle všechno jsme už někde viděli. A v zábavnější formě.
> Sector.sk : 7.5/10
V prípade, že ste fanúšikmi frenetickej akcie, ktorá vám dá vydýchnuť len v krátkych chvíľkach, tak si Serious Sam 3: BFE zaslúži vašu pozornosť. Ponúka jeden z najlepších čisto akčných zážitkov tohto roka a skvele nadväzuje na prvé dve stretnutia s Mentalovou armádou. Dopadá však na príliš obyčajnom stvárnení, prostredí Egypta, ktorý sa veľmi rýchlo opozerá, a aj strate humoru, ktorý bol skôr pre sériu tak typickým. Dlhšie vás neudrží ani tuctový multiplayer, naopak pobaví nevídaný co-op. K tomu navyše hra obsahuje aj vlastný editor a verziu podporujúcu modovanie.
> Games.cz : 8/10
Ztrestat rozjívený dav mrchožroutů už dlouho nebylo tak zábavné. Serious Sam 3 vyrazil do boje v plné parádě. Nohama klopýtá snad jen o pár nevypucovaných detailů a přehnanou obtížnost.
> Eurogamer.cz : 5/10
Mrzí mě to, ale třetí Serious Sam je šlápnutím vedle. Vše, co šlo, bylo oproti dvojce osekáno - variabilita prostředí, nepřátelé, zbraně, humor. A navíc se musíme prokousávat dlouhými pasážemi ve tmě a v úzkých uličkách Káhiry. Osm stovek je vysoká cena za zážitek, který jako by ignoroval skvělou dvojku. A to přesto, že jsem s ním strávil přibližně patnáct hodin. Naštěstí alespoň multiplayer se povedl. Čekejte na slevu.
> Časopis SCORE : 75 %
Serious Sam je přesně takový, jakého ho znáte. Nepřátele drtí kladivem, rozprskává raketami, rozpláče drsnými bonmoty. Pokud se po dohrání nepustíte s kamarády do akce znovu, až pak vás napadne, že je škoda, že CroTeam neměl větší ambice.
> Hrej.cz : 8/10
Nový vládce hloupých stříleček. Sice už nebaví tak královsky, jako před deseti lety, ale v žánru tentokrát nemá konkurenta.
> Herní web : 9.4/10
Serious Sam 3: BFE není hrou pro všechny. Ale to nikdy nebyl, stejně tak jako JRPG. Přes několik výtek, kterých si stejně v šílené akční jízdě moc všímat nebudete, je to výborně zpracovaná hra. Když k tomu připočítáte multiplayer, možnost hrát co-operativně jak na jednom stroji nebo až v 16 lidech po síti, dostáváte za své peníze velice slušnou porci zábavy.
> hry.Sme.sk : 7.5/10
Serious Sam 3: BFE je pre nás skvelým titulom. Je to arkádová strieľačka, ktorá sa na nič nehrá a ukazuje skostnatelému Duke Nukem Forever, ako má vyzerať zábava. Dokonca nechýba ani počítadlo skóre po dohraní úrovne. Nenáročná (na pochopenie), ale taktiež časom dostatočne výživná akcia s poctivou obtiažnosťou, v ktorej ide predovšetkým o postreh. Taký je najnovší Serious Sam. Toto je old-school akcia.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %