Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Sniper: Ghost Warrior > PC > FPS

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš6.9/1069 %2011-02-04
Hrej.czErik Omar3/1030 %2010-12-30
GameSite.skH.A.W.K.---70 %2010-10-23
GamePlanet.czRoman Hauk7.5/1075 %2010-10-11
DoupěMiroslav Paukner6/1060 %2010-09-23
Sector.skandrei7/1070 %2010-08-13
BonuswebDavid Sillmen---65 %2010-07-19
GameParkLakrumáček---60 %2010-07-12
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---56 %2010-07-03
Games.czMichal Jonáš8/1080 %2010-06-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.50 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

73.27 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 86 %
Pořadí:

Celkově: 3859 z 5973 Žebříček
PC: 1817 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 167 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 322 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

HrajMobil.sk2010-06-25
Recenzeher.eu2010-06-11
GameSite.sk2010-06-07
GamePark2010-04-13

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: hlupaček chytráček
Nick: (FAN) - neregistrovaný
Datum:2011-12-16 03:25:56
Zase jeden pan chytrý, kterému tatínek kupuje hry a tak radí že si máš koupit. Nekupuj je dost serveru kde hru seženeš zdarma i s číslem nebo céčkem. Tyto chytráky mám hrozně rád, sami si na nic nevydělali ale chytrý jsou jako rádia. Kašli na ně a hledej a uvidíš že najdeš. Ovšem už podle toho že tady je šptné slovo i c..ra..ck tak si o těchto stránkách myslím své.
[Odpověz]

Titulek: Re: hlupaček chytráček
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-12-16 14:48:30
Myslíš vůbec na vývojáře té hry? Makají dva roky na hře a on ji prostě šlohne. Vyvojáři chtějí taky vydělat :-D. Njn tatínek kupuje vadí? Až já budu mít děti taky jim budu kupovat hry. :-)

Titulek: Help pls
Nick: (Domeq) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 00:32:59
Čau,stáhl jsem si Ghost sniper Warrior a mam to naisntalované atd..a když dám spustit chce to SERIAL..hledal jsem an netě a naššel ale ty tam nepasujou nevíte někdo pls Email weckduck@seznam.cz..prosíím
[Odpověz]

Titulek: Re: Help pls
Nick: (Sonata Arctica) - neregistrovaný
Datum:2011-02-13 00:53:53
I kdybych věděl tak ti ho neřeknu.Hra stojí pakatel a ty ji ještě šlohneš.Běž někde na warforum kde ti jistě tobě podobní rádi poradí.Tady se řeší originály

Titulek: Moje recenze
Nick: (Buchti?)
Datum:2010-12-30 14:36:06
http://buchtic.bloguje.cz/854905-sniper-ghost-warrior-vzijte-se-do-zivota-odstrelovac e.php - 70 %
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-29 02:49:26
prosimvas poradte my stahl jsem si tuhle hru nainsatloval a spustil ale nemam obraz jenom cernou obrazovku nevite cim to bude
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-29 18:44:13
Musíš si zapnout monitor.

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-29 20:34:26
hehe :-D

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-29 21:17:04
A nebo koupit hru v obchodě.Co bude lepší,co myslíš..

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-30 19:37:52
stáhnout

Titulek: odkaz na obsah CD original
Nick: (inzaghi) - neregistrovaný
Datum:2010-11-01 21:56:24
http://2i.cz/c16cb69c4f
[Odpověz]

Titulek: POMOC
Nick: (inzaghi) - neregistrovaný
Datum:2010-11-01 21:55:40
hele koupil jsem si originalku a pri instalaci se instaluje i steam ale nainstalovana hra nikde neni.takze ji nemohu spustit a problem je ten steam k cemu to je? poradte nekdo jak nainstalovat originalku screen z obsahu DVD [url=http://2i.cz/c16cb69c4f] [img]http://2i.cz/2i/t/c16cb69c4f.jpg[/img] [/url]
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOC
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-11-02 00:48:14
Nejsem žádný HELE a ani Jů.To jen tak na okraj.Stáhneš Steam z ofiko stránek,nebo to co máš na DVD/nainstaluješ.Až to bude,zadáš klič,který je součástí pomyslného návodu,nebo kartičky přibalené ke hře.Jestli seš chápavej,měl bys to zvládnout.Pro příště,když někam příjdeš,pozdrav a poděkuj.Maminka moc nedbala na výchovu,koukám.

Titulek: Re: POMOC
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-11-02 01:29:05
ty ses posledni dobou nejakej podrazdenej...jen kazdyho urazis...to ze ti stara nedala neznamena ze si na nas muzes vylivat zlost...ale to jen tak na okraj :D

Titulek:  
Nick: (Mc) - neregistrovaný
Datum:2011-10-16 19:40:37
Nick je mrdka utrapena!!!!!!!!!!!!!!!

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-22 16:13:11
velké zklamání špatná inteligence a grafika také nic moc.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chromco) - neregistrovaný
Datum:2010-09-10 16:16:49
nemáte lidičky někdo čwštinu?pls
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-09-10 16:26:00
Na co?u nás prodávaná verze je česky.

Titulek: Joudo
Nick: (krtej krutek) - neregistrovaný
Datum:2010-07-25 03:30:40
nekritizuj a zahraj si to jeste si ani sam nic takoveho do kupy nedal a hold kazda hra ti neda jen start a cil ty borce nejsi ve hre avp kde se muzes maskovat nekdo chtel v te hre asi zkusit napodobit jak to je v realu kdy te hold uvidi a nepomuze ani hejkal prijed jeden rok do Milovic na softackej sraz a tam dostanes stelth mod jak prase... :) prijdes dostanes z dragunova a hned si lehnes a budes komplet stealth na mrtvolisti...:D a jinak peknej den ti preju snipere...
[Odpověz]

Titulek: Re: Joudo
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-17 00:11:21
Promiň, ale připadáš mi jako blbec.

Titulek: Re: Joudo
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-18 01:02:41
no jo od tebe to sedi piqqsy...nektere tvoje komentare na adresu LEVELU by se daly nazvat mnohem vulgarneji:D....hej jen tak btw ted me napadlo...neplanujes dalsi literarni dilo...celkem by me zajimalo pokracovani tvyho pribehu :)

Titulek: Re: Joudo
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-18 11:45:22
norty: Pokud je kritika postavena na pádných argumentech, tak je vše v pořádku, ne? Věřím tomu, co robl o této hře říká, protože to co tu napsal jsem slyšel od už od více lidí. Uvedl tady jasné příklady toho, co se mu nelíbí, takže nevidím důvod, proč ho za jeho názor urážet. A navíc je to hra od nechvalně známých City Interactive.. Co se týče Brv-mena, další díl už asi nebude, páč to tady skoro nikdo nečte. Místo toho plánuju příběh ze života podle skutečných událostí, ale nevim kdy - zatím se mi do toho moc nechce. Ještě budu muset vyzpovídat kámoše, jak to vlastně všechno bylo.. Takže snad do konce roku :)

Titulek: Sniper= voják s majáčkem
Nick: (rolb) - neregistrovaný
Datum:2010-07-06 19:18:42
Na recenzi z Tiscali nehleďte. Hře bych nedal ani 20 procent.HW nevyvážené a náročné.AI nepřátel nevyvážené spíše žádné. I když ležíte s hejkalem v trávě,tak Vás nepřítel zpozoruje klidně i na 200metrů. Střílí poVás obyčejnou útočnou puškou a ikdyž ležíte tak Vás zasáhne. V této hře si nějaký ten stealth mód neužijete. Prostě ve hře můžete běhat bez plazení nebo přikrčení. Vyjde to na stejno. Je to hrůza.Mrkněte na tiscali.cz a recenze hráčů.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (skuder) - neregistrovaný
Datum:2010-07-04 13:57:25
Tak když to spustím jako správce tak si akorát musím vytvořit novej profil ale jakmile chci změnit třeba kvalitu textur a pod.tak když dám OK tak hra okamžitě spadne.
[Odpověz]

Titulek: rozlišení
Nick: (sentenced) - neregistrovaný
Datum:2010-07-02 03:01:40
spust to jako správce a půjde ti měnit rozlišení
[Odpověz]

Titulek: Sniper Ghost Warrior
Nick: (jakub) - neregistrovaný
Datum:2010-06-28 00:03:57
čau hele když to chci dát v options-video-na nejmenší detaily tak mně to píše že mam restartovat hru ale když to udělám a zpnu hru znova tak to tam stejnak není. (nevim si rady ) :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Sniper Ghost Warrior
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-06-28 13:20:59
Co máš z toho, jsou aji horší věci na světě.

Titulek: Re: Sniper Ghost Warrior
Nick: (mts) - neregistrovaný
Datum:2011-01-05 22:27:02
Mám stejný problém...když potřebuju změnit kvalitu textur nebo rozlišení a hru restartuji..hodí se mi všechno zase zpět na high.. :(

Titulek: Re: Sniper Ghost Warrior
Nick: (trololman) - neregistrovaný
Datum:2011-01-06 01:27:55
mts:To chce originál :D

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Sniper: Ghost Warrior
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Sniper: Ghost Warrior
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 38801x - statistika
Sniper: Ghost Warrior 64 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-06-24
Sniper: Ghost Warrior

Průměrné hodnocení z médií:

63.50 %

Min : 30 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: CITY Interactive
Distributor: Micro Application
Distributor CZ: TOP Distributor

Počet recenzí: 10
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Sniper příjemně překvapil a má v FPS žánru co nabídnout, ať už je to znamenitá grafika, drobný důraz na fyziku střelby, nebo rozmanité střídání stylu hry v atraktivních exteriérech.
> Czechgamer.com : 56 %
Na poměry studia City Interactive vynikající hra, z pohledu natěšeného hráče mírný nadprůměr.
> GamePark : 60 %
Nevyrovná se moderním AAA střílečkám, na nichž pracují stohlavé týmy, ale skrývá v sobě obrovský potenciál. Ten se nepovedlo úplně proměnit ve skutečnost, jenže co není, může být.
> Bonusweb : 65 %
Vcelku povedená akce. Zaujmou především pasáže, které trávíte s odstřelovačkou v ruce. Fáze obyčejného střílení příliš nenadchnou.
> Sector.sk : 7/10
Misia Sniper: Ghost Warrior nepatrí medzi najdlhšie, ale určite však medzi tie najkrajšie. Sniperom sa nestanete každý deň ani si každý deň nezastrieľate na stovky metrov.
> Doupě : 6/10
Bohužel nepovedené akční části a kardinální chyby sráží hru do bahna průměrnosti. Škoda, potenciál tu byl – rozčísnout panákovi pěšinku na půl kilometru je zábava.
> GamePlanet.cz : 7.5/10
Pokud jste již jako malý chtěli být odstřelovači, tak tato hra je přesně pro vás. I nováčci v akčním žánru se opravdu nebudou nudit.
> GameSite.sk : 70 %
Ak prihliadnem na grafiku, hrateľnosť a hlavne malá cena v obchodoch a dám tak hodnotenie 7.0 určite nikomu neuškodím.
> Hrej.cz : 3/10
Naprosto podprůměrná budgetová střílečka, ve které prakticky nic nefunguje. Snad jen ta džungle vypadá hezky.
> hry.Sme.sk : 6.9/10
Sniper: Skrytý bojovník nie je hrou, ktorá by získala vysoké hodnotenie alebo sa mala stať bestsellerom. Obsahuje chyby, ktoré by sme iným projektom neodpustili. No tento poľský titul k nám prichádza v lokalizovanej verzii za smiešnu sumu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %