Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat > PC > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Bílek---84 %SCORE 191
LEVELLukáš Grygar8/1080 %LEVEL 187
BonuswebPetr Kárník---82 %2010-01-18
Sector.skuni8/1080 %2010-01-15
hry.Sme.skJán Kordoš8/1080 %2010-01-14
GameParkLakrumáček---80 %2010-01-13
DoupěJakub Kovář8/1080 %2010-01-07
Hrej.czVilém Koubek8/1080 %2010-01-05
GameSite.skSCARiOUS---80 %2009-12-30
Eurogamer.czMilan Bergman7/1070 %2009-12-09
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/stalker-call-of-pripyat-video-recenze/Autor: Josef Eisner (Games.Tiscali.cz) / délka: 7m30s2010-01-14

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.60 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 84 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.67 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1689 z 5973 Žebříček
PC: 706 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 85 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 168 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2009-11-24
Czechgamer.com2009-08-27
GamePlanet.cz2009-08-21
GamePark2009-07-17
Recenzeher.eu2009-07-10
Hrej.cz2009-06-29
Bonusweb2009-06-22

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (blackholes) - neregistrovaný
Datum:2013-11-03 15:26:59
Podle mého názoru je jednička i dvojka téhle hry to samé,jen procházíte starým městem zamořeným radiací,střílíte, běháte,atd. Opět!do reality to má hodně daleko,protože nějaký to střílení do mutantů omrzí.Nic méně,pro příznivce tohoto žánru s tématem Chernobylu hra jen tak nepustí a někoho zabavý na dlouhé hodiny,a někdo s tím sekne a poohlédne se jinde.
[Odpověz]

Titulek: pojede
Nick: (Sheffield)
Datum:2011-10-10 01:07:50
zduř, rozjedu to na svým PC?: Intel Core2Duo E6300 2GB RAM Sapphire HD 5670 512 MB
[Odpověz]

Titulek: Re: pojede
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-10-10 02:52:45
Rozjedes, ale na plne detaily zapomen, hra je to dost narocna.

Titulek: good
Nick: (lolik) - neregistrovaný
Datum:2010-02-02 14:35:39
nejlepsi hra co znam fakt maso hlavne ti upiři koupil sem si to a koukal sem ale čeština moc nezdařila ale nejlepsi hra co znam
[Odpověz]

Titulek: a
Nick: (a) - neregistrovaný
Datum:2010-01-14 15:10:14
na games.cz (tiscali) se objevila videorecenze:)
[Odpověz]

Titulek: Nezdařilá čeština
Nick: (Tokarev) - neregistrovaný
Datum:2009-12-06 18:23:27
Po nainstalování téhle češtiny mi polovina dialogů běží v češtině a polovina v angličtině.Zjistil jsem,že to nedělá jen mě ale i druhým
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-10-06 16:32:48
Ahoj stalkeři. Udělal jsem rychlou češtinu.Vše přeloženo volným překladem(kromě dialogů_ty jsou v angličtině). Berte to jako první vlaštovku a užijte si hru. Stalker Fuky. http://czshare.com/936539/m_06/stalker__e_tina_upraven_.rar
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 30922x - statistika
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat 80 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-10-02
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Průměrné hodnocení z médií:

79.60 %

Min : 70 % Max : 84 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: GSC Gameworld
Distributor: Namco Bandai
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 10
Počet preview: 7

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Originalita už rozhodně není taková jako dříve, ale život v Zóně má stále co nabídnout. I přes lineární příběh je zde navíc více volnosti. Slabinou zůstává pár nezáživných pasáží hry a absence původní atmosféry.
> Hrej.cz : 8/10
Hra, která je sice kvalitní a příjemně se hraje, nicméně zajímat bude pouze hráče, kterým Zóna učarovala a nedají na první dva díly dopustit.
> Doupě : 8/10
Stalker rozhodně není ideální hrou pro každého – na to je až moc nepřístupný, s nikým se moc nemazlí a ani postarší technická stránka nejde moc dohromady s nejnovějšími trendy. Přesto je Zóna férová a úkoly zábavné.
> GamePark : 80 %
Call of Pripyat pohříchu nepřináší téměř nic nového (co se hratelnosti týče), a tak se zejména stalkeři-veteráni budou cítit trochu ošizeni. Zřejmě právem.
> hry.Sme.sk : 8/10
Buď hry z tejto série milujete alebo vám nič nehovoria a nebavia vás. Je síce pravdou, že tu máme po tretíkrát takmer to isté, no až teraz to skutočne všetko funguje tak ako má.
> Bonusweb : 82 %
Třetí hra ze Stalker série potěší každého fandu Zóny. Příležitostní hráči by se ale měli poohlédnout jinde.
> Sector.sk : 8/10
Call of Pripyat je asi najlepší titul z trojice Stalkerov, už kvôli hraniu takmer bez chýb. Príbeh je priemerný, atmosféra osobitá, s AI to príliš nevyšlo.
> Časopis SCORE : 84 %
Na potřetí to GSC vyšlo a vydali hru, která není zamořena tolika chybami. Zásadních změn je v ní však oproti minulým dílům málo.
> LEVEL : 8/10
Pomalý rozjezd je nepřátelský k nováčkům, znejistí i veterány, dál už hra nabírá obrátky a rozšířením prvků dovršuje původní autorskou vizi.
> GameSite.sk : 80 %
Poteší najmä rozmanitosť a rozloha lokácií, ako aj meniace sa podmienky pri striedaní dňa a noci. V hre zažijete aj úplnú slobodu, nebudete sa musieť ponáhľať s plnením misií a k cieľu idete vždy vlastnou cestou.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %