Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

STALKER: Shadow of Chernobyl > PC > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
MOBIL - STALKER: Shadow of Chernobyl (JAVA) 89.00 %

Kde koupit ?

Microgames  366 Kč  
FunStore  370 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---80 %SCORE 158
LEVEL 8/1080 %LEVEL 151
Časopis Doupě 8/1080 %Doupě 04/07
GamesWEB.sk ---85 %2007-06-30
GameStar.cz 8.7/1087 %2007-06-04
EscapeMag (pozastaven) ---85 %2007-05-23
EscapeMag (pozastaven) ---85 %2007-05-23
GamePlanet.cz 9/1090 %2007-05-14
hry.Sme.sk 9/1090 %2007-05-14
Gamesport ---88 %2007-05-07
GamePark ------2007-05-05
Bonusweb ------2007-04-27
Recenzeher.eu ---89 %2007-04-23
Sector.sk 8.5/1085 %2007-04-09
Hratelne.cz ---82 %2007-04-04
Doupě 7.8/1078 %2007-04-03
Hrej.cz 8/1080 %2007-04-03
Czechgamer.com ---77 %2007-04-03
Games.cz ---86 %2007-04-03
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---90 %2007-03-26
Bonusweb ---85 %2007-03-25
GamePark ---85 %2007-03-23
Games.cz ------2007-03-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.35 %

Počet recenzí: 23
Min. hodnocení: 77 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.85 %

Počet hodnocení: 41
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 808 z 5973 Žebříček
PC: 310 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 44 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 88 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Gorgy Hodnocení: 99 % Zobrazit recenzi 2007-04-25
Autor: Stalker Hodnocení: 97 % Zobrazit recenzi 2007-02-28
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hratelne.cz2007-03-21
hry.Sme.sk2007-03-20
Časopis SCORE2007-02-01
Hratelne.cz2007-01-30
Sector.sk2007-01-12
EscapeMag (pozastaven)2007-01-10
GamePark2006-12-15
Gamezone (ZRUŠEN)2006-11-30
Doupě2006-11-30
Games.cz2006-08-27
Czechgamer.com2006-08-27
Bonusweb2006-06-26

Přídavky

Češtinahttp://www.abcgames.sk/?p=preklady_zobraz&id=6470http://www.abecedaher.cz/index.php?page=cestiny&page2=zobrazit&id_hry=0000006605http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/updaty/stalker_shadow_of_chernobyl_cz_patch_dabing.zip/
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/hratelna-dema/stalker_ruske_mp_beta_demo.zip/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=6470http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=6470http://www.abecedaher.cz/index.php?page=cheat&page2=zobrazit&id_hry=0000006605http://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000006605
Návodhttp://showbizz.centrum.cz/hry/navody/clanek.phtml?id=397578http://games.tiscali.cz/navody/stalkerhw/index.asphttp://games.tiscali.cz/navody/stalkertipy/index.asphttp://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=6470http://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000006605http://www.gameanyone.com/game/PC/1616.html
Obalyhttp://www.abcgames.cz/default.asp?p=cdobaly_zobraz&ID=6470
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/updaty/STALKER_English_Fix-FREEMAN.rar/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/updaty/stk-WW-10001.exe/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/updaty/stalker_shadow_of_chernobyl_cz_patch_10001_10003.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/updaty/stk-ww-0-3.exe/http://www.hodnoceniher.cz/clanek.php?cislo=390http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/updaty/stk-ww-10004.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/updaty/stalker_shadow_of_chernobyl_cz_patch_10000_10004.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/updaty/stalker_shadow_of_chernobyl_cz_patch_10005_10006.zip/
Videohttp://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9036http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/trailery/STALKER_Legacy_of_Chernobyl.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/trailery/STALKER_SoC_AftermathTrailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/trailery/STALKER_CreatingTheZone_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/trailery/STALKER_WhatLiesWithin_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/trailery/STALKER_Stalkers_Trailer.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/trailery/STALKER_video10.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/trailery/STALKER_Mutants_video12.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/trailery/STALKER_SoC_video13.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/trailery/STALKER_SoC_Trailer14.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/1st-person/stalker-shadow-of-chernobyl/download/trailery/stalker_cernobyl.rar/
Wallpaperyhttp://www.abcgames.cz/default.asp?p=wallpapery_zobraz&ID=6470
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (vajicko7) - neregistrovaný
Datum:2010-11-13 02:14:45
je to nejlepší počítačová hra kterou jsem hrála teda po 4 hrách který jsem hrála. ale jinak je to suuuuuuuuuuuuuuuu peeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr hraaaaaaaaaaa!
[Odpověz]

Titulek: hra a patch, nejde save
Nick: (czjawa) - neregistrovaný
Datum:2010-11-13 01:55:27
Zdravím, začal jsem hrát tuhle pěknou hru,pak jsem nainstaloval patch do verze 1.0004. Začal mi fungovat multiplayer ,ale již nejdou nahrát uložené pozice. Dá se s tím něco dělat.Byl jsem dost daleko se základní 1.0000
[Odpověz]

Titulek: Re: hra a patch, nejde save
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-11-13 06:59:53
Jestli chces mit ze hry nejlepsi mozny zazitek, stahni a nainstaluj si patch 1.0005 (myslim ze ten, u modpacku bude pr. doupresneni) a nakopni na nej Datastor mod pack viz:http://datastor-modpack.blogspot.com/. Hra je potom jeste jeste lepsi (cz je slabe slovo)

Titulek: help
Nick: (lulu) - neregistrovaný
Datum:2010-08-11 16:28:51
Zdar stojim na začátku před špekounem a nevím jak mu odpovědět a odsouhlasit ůkol, přes f8 to nejde ty dveře za mnou jsou pořád zavřený prosim o radu.
[Odpověz]

Titulek: Re: help
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 16:45:15
Mám dojem, že jsem o tom už kdysi slyšel, je to bug ve hře, stáhni si patch.

Titulek: Re: help
Nick: (0dd) - neregistrovaný
Datum:2011-09-14 16:05:59
zmáčni f

Titulek: Operační systém
Nick: (dave) - neregistrovaný
Datum:2010-05-01 23:59:53
pls, hodlám si tuto hru opatřit. Nevíte někdo jestli de na vistu(home basic)?
[Odpověz]

Titulek: Re: Operační systém
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-05-02 03:10:23
Jde a i funguje v poradku. Mam home premium 32 bit a zkousel jsem ho i na 64 bit Ultimate a slapal v poradku jakbysmet. Akorat jsou trochu problemy s modifikacemi jako datastor apod., tam to nechodi 100% spravne jako na XP (ruzne prodlevy v objeveni npc postav i nepratel apod.)

Titulek: Re: Operační systém
Nick: (dave) - neregistrovaný
Datum:2010-05-02 19:58:27
dík moc.

Titulek: dgd
Nick: (mikesb) - neregistrovaný
Datum:2010-01-15 17:49:17
no tak ja to hraju uplne na max :) mam totiz takovy pc amd ii x2 64 5600+ geforce 8800gt 2 gb ram :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (nick) - neregistrovaný
Datum:2009-06-25 18:28:09
co je lepsi koupit stalker nebo stalker radioactvie colectors edition poradte prosim
[Odpověz]

Titulek: radioaktivni edice
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-06-25 00:58:53
jaky rozdil mezi radiaktivni decici na normalnim stalkerem
[Odpověz]

Titulek: koupě
Nick: (sarge) - neregistrovaný
Datum:2009-06-23 17:40:36
kde bych mohl nejvyhodneji a nejkvalitneji koupit stalker soc
[Odpověz]

Titulek: Re: koupě
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-06-23 20:04:22
tady: http://pc-hry.surtep.cz/akcni/stalker-shadow-of-chernobyl/?ref=11645

Titulek: Re: koupě
Nick: (sarge) - neregistrovaný
Datum:2009-06-23 20:12:13
jeste jsem slyšel ze u nektrych nejde multiplayer co u toho to

Titulek: otazka
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2009-06-23 17:37:02
dik za radu hvezdosvit ale mynny ja na ni rozjedu quake 4 i doom 3 na maximalni detaily
[Odpověz]

Titulek: Re: otazka
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-06-23 21:03:06
Věřím, ale doby kdy byl Doom 3 náročnou hrou jsou pryč - další benchmarky tvojí grafiky jsou na http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-3450.9593.0.html

Titulek: Re: otazka
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2009-06-23 21:44:19
pockej ja mam ati redeon hd 3470 ne 3450

Titulek: Re: otazka
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2009-06-23 22:07:40
ale quake 4 ano nebo ne

Titulek: Re: otazka
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-06-23 23:42:23
promiň, ale rozdíl je jen ve frevencích, tak si tam najdi svoji HD3470

Titulek: otazka
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2009-06-22 17:00:22
jo grafika ati radeon hd 3470 256 mb
[Odpověz]

Titulek: Re: otazka
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-06-22 21:49:05
Půjde, ale počítej s opravdu nízkými detaily, tohle je hodně slabá grafika

Titulek: Re: otazka
Nick: (hvezdosvit)
Datum:2009-06-23 14:47:07
Pujde celkem v pohode, ja hral prvniho Stalkera na NTB na ATI X700 na obtiznost hard. Nejvic vykonu zralo dynamicky osvetlovani, to jsem se ani nehnul, kdyz to vypnes jsi v klidu. Kdyz na to tak vzpominam dostal jsem chut poridit si Clear Sky :).

Titulek: otazka
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2009-06-22 16:55:13
mam dvoujadro intel centrino
[Odpověz]

Titulek: mp
Nick: (nic) - neregistrovaný
Datum:2009-06-21 14:32:06
ma i plna hra mutliplayer
[Odpověz]

Titulek: Re: mp
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2009-06-21 15:52:00
co to je za otazku? Ked ma Demo multiplayer, tak podla teba uz full veriza ju mat nebude???

Titulek: otazka
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2009-06-20 17:53:27
dobry den myslite ze bych to rozjel na 2.0ghz procik grafika 256 a ram 2gb
[Odpověz]

Titulek: Re: otazka
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2009-06-20 18:34:30
Procesor je dvoujádro nebo jednojádro? A jaký je typ grafiky? Na velikosti paměti moc nezáleží, mezi 256MB Radeonem 9800 a X1950Pro je propastný rozdíl... obecně ale spíš ano, na nějaké rozumné detaily

Titulek: prosba
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2008-10-16 00:19:23
hoši pls poradte mi kde seženu klíč k multiplayeru na STALKERA 1 pls poradte a odpovět napište na muj email skypman@seznam.cz děkuju moc
[Odpověz]

Titulek: !!! !!! CRASH LOG !!! !!! dodatek
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-03 01:41:28
Má verze hry je platinová s nejnovějším PATCHEM a češtinou.
[Odpověz]

Titulek: !!! !!! CRASH LOG !!! !!!
Nick: (S.T.A.L.K.E.R) - neregistrovaný
Datum:2008-07-03 01:39:24
Stává se taky někomu z vás že při pokusu hru spustit se ukáže po chvíli LOG soubor s hláškou chyby.A to pořád dokud se hra neodinstaluje a znova nenainstaluje.Pak vše funguje.U mně dělá tento problém defragmentace disku ve Windows.
[Odpověz]

Titulek: Nejede
Nick: (Hawat) - neregistrovaný
Datum:2008-06-25 18:53:11
Nevíte někdo proč mi to na sestavě AMD XP 2600,768 MB RAM,GF 7600GS nejede? Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: Nejede
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2008-06-25 20:44:54
A co ti to dela? Jinak necekej s timto zadny zazrak, mam xp2400+, 1 Gb ram, a x1650pro (coz je takrka stejny co tva 7600gs) a stalker se mi hodne cukal i pri snizenych detailech a rozlisenich) V nekterejch lokalitach zony to bylo skoro nehratelny...

Titulek: Re: Nejede
Nick: (Hawat) - neregistrovaný
Datum:2008-06-25 20:58:30
Ani se to nespustí.Vyplivne to nějakou německou hlašku a to vše. Kolik ti to bere CPU? Díky

Titulek: Re: Nejede
Nick: (splash01) - neregistrovaný
Datum:2009-11-26 20:13:55
hej toto mě to dělá taky... má sestava je AMD 2600+ 1,9GHz, 1GB RAM, nVidia Geforce 6200 s 256mb,

Titulek: Grafika
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-05-01 03:53:51
Nevím, co s tou grafikou furt řešíte? Zkoušel jsem to hrát na to základní statické osvětlení, a pak na to nejnáročnější dynamicky nastinovani a žádnej velkej rozdíl jsem nepoznal. Spíš to náročnější na grafiku mi přišlo horší. Tak nevim.
[Odpověz]

Titulek: STALKER HAMACHI SERVER
Nick: (S.T.A.L.K.E.R-mzv@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2008-04-06 19:02:31
STALKER SERVER HAMACHI JMENO: Stalker-mzv HESLO: Stalker VERZE HRY1.0005 + 1.0006 PODMÍNKOU JE BEZ GAME DATA
[Odpověz]

Titulek: Dotazy
Nick: (Jan Fryda) - neregistrovaný
Datum:2008-03-18 03:56:21
Zdar da se tady v teto hre nejak cestovat v ramci plneni kvestu jinak nez jen po 'svych', treba pomoci nejakeho 'fast travelu'?, ty vzdalenosti preci jen nejsou tak maly a chodit po porad stejnych cestach tam a zpet by me prislo trochu nedoreseny...Dalsi druha vec: jak si mam nastavit zbrane na 1-6?, zjistil jsem ze bud muzu mit samopal a nebo brokovnici, chci-li menit tak pokazdy musim trapne do inventare a tam zbrane rucne prohodit..A do tretice: prijde Vam ostatnim ta hra taky tak pomerne na dnesni dobu dost narocna jako me?, nemam nic extra kompa (2400+, 1GB ram, x1650pro 256 MB ddr3), ale domnival jsem se, ze na tuhle hru by to mohlo postacovat a ejhle: jakmile jsem se pokusil zapnout to 'dynamicky nastinovani objektu pod dx9' nebo jak se to jmenuje tak jsem mel 1 snimek tak za 3-5 sekund :) coz mi prijde jako extrem takze musim jet na tom 'static lightning pod dx8 ve 1280x1024 a vse na max' - divat se na to da, ale prekvapilo me jak je ta hra narocna (mam nejnovejsi drivery a vse jinak funkcni a v pohode), napr. Obliviona, Bioshocka ci Jericho mi jelo nesrovnatelne lepe jak toto a nikdy pod 20 snimku i v narocnejch scenach nespadlo a to i ve 1280x1024 a vyssich detailech tak proto me to docela nemile zarazi... Nic, budu rad za nejaky rady ci postrehy. Jo a patche tam mam vsechny az do verze 1.0005.
[Odpověz]

Titulek: Re: Dotazy
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-05-01 03:58:44
Zdar. Cestovat tam rychle nejde. Nebo jsem na to nepřišel. Je to na hovno no, že to nejde. Jinak zbraně 1-6 máš, 1 - nůž; 2 - velká zbraň (samopal, brokovnice, RPG, pušky atd), 3 - kameny (artefakty), 4 - granáty, 5 - dalekohled, 6 - šrouby. Takže samozřejmě když máš vytaženou brokovnici a chceš si vzít samopal tak to musíš přes inventář. Jinak ta hra náročná je hodně. Na to jak je stará to je hrozný. Například Call of Duty 4 je mnohonásobně mín náročnější než tohle. Jinak se zkus podívat na nějaký modifikace, je jich hodně. Např. tam je, že pak tam můžeš jezdit autem. Takže bys tím možná vyřešil to chození pěšky.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-02-01 18:28:39
re je debil nevi co vyšlo na pc a mysli si ze call of duty 4 vyšlo jen na ps3 a xbox360
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (booch) - neregistrovaný
Datum:2007-11-09 11:18:27
jestli mate hamachi tak zaparim icq-492-061-672
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (burýsek) - neregistrovaný
Datum:2007-09-27 21:10:21
Lidi poraďte jestli je to normální průběh hry a nebo jsem někde udělal chybu a sejmul omylem někoho z 'Povinosti'. Jsem v té fázi hry, kdy se vracím do 'baru' s dokumenty z laboratoře X18 a najednou to do mě všichni vojáci 'Povinosti' u brány začnou sypat a to i v tom areálu kde je ten bar. Občas se k nim i přidá nějaký Stalker. Takže najednou je tam nepřátel víc než dost. Nejvíc mě dostalo, když jsem byl v baru a obchodoval s překupníkem a když jsem chtěl odejít, tak to do mě někdo v tom baru nasypal. Celkem smůla je že v tom baru se nezobrazuje zbraň a tudíž se nemohu ani bránit.
[Odpověz]

Titulek: eh?
Nick: (Arkadij) - neregistrovaný
Datum:2007-09-02 06:53:24
Tak to sorry, ale jestli to je na základě skutečných událostí, tak jsem budoucí vládce planety. Tato hra je udělána na základě povídky od bratří Strugackých Piknik u cesty, leda by za Černobyl mohli mimozemšťané.....
[Odpověz]

Titulek: Re: eh?
Nick: (tom) - neregistrovaný
Datum:2009-08-09 13:11:35
hele nevitahuj se.nejseš mistr světa.Niku.

Titulek: adam 456
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2007-08-25 16:53:21
neví někdo když na mě stžilej tak mi ubihá jen životi a ne brnění a mam brnení za 15000 plííís
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Snake) - neregistrovaný
Datum:2007-08-05 18:41:21
Tahle hra je tak skvělá a emotivní, asi díky tomu že je na základě skutečných událostí, že jsem si musel udělat video, které mi vždycky připomene jak krásná to je hra: http://www.youtube.com/watch?v=BX21FdCt_kE
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (anonim) - neregistrovaný
Datum:2007-07-25 12:37:57
Podle mě Stalker není nijak zázračná hra to si radši zahraju call of duty 4 modern warfare. A ty konce je jich sedm ale jeden horší než druhej. Nemá to cenu kupovat si kvůli každý hře novej komp.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-25 16:38:28
no myslim ze si asi moc nezahrajes, kdyz to bude jen na xbox360 a ps3 :-D

Titulek:  
Nick: (anonim) - neregistrovaný
Datum:2007-07-24 12:38:15
Hoši já si myslím že na Stalkera nepotřebujete nějakej extra komp za 50 tisíc to si můžou myslet leda ti co tomu rozumej hodně málo já mám dvoujádrovej procesor intel 1,8 MH 1 Gb ram a grafickou kartu exculiber 1650 series a dinamic lights mi jde v pohodě a vůbec se to nekouše detaili mám na plno tak podle toho si myslím že ten lamer co níže uvedl že můsíte mít pc za hodně velký prachy jinak si prej nezapnete dinamic light tak je to velkej,velkej blázen.
[Odpověz]

Titulek: kytara
Nick: (DRAGON) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 22:19:27
zdar nevíte někdo jak se dá získat kytara a jestli se dá na ni hrát ?
[Odpověz]

Titulek: cz
Nick: (knedlik) - neregistrovaný
Datum:2007-06-20 16:37:14
tak uz ji mam :) je tady : http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/11142/StalkerKCZ_reupl_FallenZeroo.exe_74.61MB.ht ml
[Odpověz]

Titulek: cz
Nick: (knedlik) - neregistrovaný
Datum:2007-06-20 15:18:00
hodite sem pls nekdo odkaz na cestinu na tom rapidsharu uz neni a na warforo taky ne
[Odpověz]

Titulek: video
Nick: (hej) - neregistrovaný
Datum:2007-06-01 23:20:22
more to co na najlahsom hral ten lamos pojebany co nevi hrat aspon na normal
[Odpověz]

Titulek: tlumič ???
Nick: (ajda) - neregistrovaný
Datum:2007-05-23 23:10:18
Jaxe dawa tlumič???
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-05-08 13:16:52
Sakra škoda že mi STALKER nejde :-((((( nejraději uš bych toho mojeho kompa rozmlatil na prach :-(((((
[Odpověz]

Titulek: Koukněte
Nick: (Falll) - neregistrovaný
Datum:2007-04-24 20:16:40
Koukněte se všichni-www.rpg.webovastranka.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (J3r{[**]}nym$*) - neregistrovaný
Datum:2007-04-23 22:38:27
Zdare potreboval bych cestinu ktera by sla na anglickou verzi !!! aby byla funkcni a prekladala skoro vsechyn texty ve hre jestli ji nekdo ma at mi ji prosim posle na mail jeronyms@atlas.cz nebo ICQ:281075167 dik
[Odpověz]

Titulek: Orig cz + patch
Nick: (Marrocco) - neregistrovaný
Datum:2007-04-19 16:30:03
Mám orig. CZ verzi + patch , vše bez problému. CPU ATH 2800+,1GB RAM,ATI X1600pro 256MB.DX 8 - 1280*1024 vše na max. FPS > 50....
[Odpověz]

Titulek: Re: Orig cz + patch
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-05-08 13:23:34
to jsi stastnej clověk... :-((((

Titulek: Originalni CZ verze
Nick: (bart) - neregistrovaný
Datum:2007-04-18 18:35:48
Na nekterem foru sem cetl ze hodne lidi ma problemy se spustenim originacni CZ verze, prej sli spustit pouze s crackem ale nevim v kterem obchode ji koupily. Doufam ze ta hra z xzone jde vsem a ze s ni nikdo nema potize i po aplikovani patche.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2007-04-18 16:41:50
Na nektarych skrenshotoch jsem videl celou postavu. Je mozne ve hre hrat i z tretiho pohledu???? Diky moc za odpoved.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Marrocco) - neregistrovaný
Datum:2007-04-19 16:26:37
Jenom v MP

Titulek: Re:
Nick: (paya13) - neregistrovaný
Datum:2007-04-20 01:56:35
mno v mp sem este neevidel ze by slo hrat z pohledu treti osoby..to nejde proste nikde...buchvi na cos koukal;)

Titulek: Re:
Nick: (marrocco) - neregistrovaný
Datum:2007-04-20 16:59:26
V MP spectator . Hrat se neda .... mas pravdu... sorry priste si musim poradne precist dotaz..... :))

Titulek: Re:
Nick: (Azzie) - neregistrovaný
Datum:2007-07-22 16:54:34
Jde. ... Pokud si chcete našeho milého 'Označeného' prohlédnout v celé zbroji, zkrátka z 3. osoby, pak není nic snažšího. 1) V texťáku otevřete soubor : 'C:Documents and SettingsAll UsersDokumentySTALKER-SHOCuser.ltx' Připíšete do něj řádky : ' bind cam_1 kF1 bind cam_2 kF2 bind cam_3 kF3 'A uložíte. 2) Ve hře přepnete na konzoli a zadáte postupně opět tyto příkazy ... 'bind cam_1 kF1' , 'bind cam_2 kF2' a 'bind cam_3 kF3' a konzoli zavřete. Pohledy se přepínají klávesami F1 - F3 , avšak místo F1-F3 můžete samozřejmě použít i jiné libovolné klávesy, které takto ( v souboru i v konzoli ) nadefinujete.

Titulek: Zacatek konce!!!
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2007-04-16 21:56:19
mno jo (paya13) Zona je jen zacatek KONCE!!!!!!!!! A cestinu k smrti nesnasim. =8-}
[Odpověz]

Titulek: mno jo
Nick: (paya13) - neregistrovaný
Datum:2007-04-11 20:15:32
to Lazar: tak za a) mensi lekce cestiny by neuskodila;) a za b)tyto nove hry jsou jenom o grafice ale pak i o procesoru, ktery dokazee tu grafiku dostatecne zasobovat..ale prevahuje porad ta grafika.....:) jinak jasny beru ze ma kazdy svuj nazor..ale hazet na tu hru takovou spinu bych preci jen z meho osobniho pohleedu nedelal...proste lidi nemaji stroje na to pustit si to naplno a paxi stezuji ze je to hnus..samozrejme ze je to hnus na static lights a nejnizsi detaily...:) pa..sejdemee se v zone
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Vosa) - neregistrovaný
Datum:2007-04-11 00:46:01
Potřeboval bych poradit...přines sem ty dokumenty z X16 a ted chci jit někam dal,ale při pruchodu přes Army warehouses mi to vždycky spadne...jestli ví někdo co s tim,tak dík za návrhy
[Odpověz]

Titulek: muj stroj
Nick: (paya13) - neregistrovaný
Datum:2007-04-09 16:43:13
asus p5b deluxe, e6600 2,4ghz(standart v pripade nouze se nataktuje), 2gb ram od kingstonu edice HyperX 800mhz, cl 4-4-4-11 (v pripade nouze se nataktuji),ATI 1950pro...planuji az vyjde r600 alias 2900xtx jit do ni... zona vola....
[Odpověz]

Titulek: mno jo
Nick: (paya13) - neregistrovaný
Datum:2007-04-09 16:40:56
zdravim a pozdravuji..jaxem si tu procital ty prispevky taxem nestacil zasnout..kolik vam tu je v prumeru na ty diskuzi? tipuju ze tak 15 max!!! vsichni ste zblbly hrama far cry apod (jak jiz jeden clovek podotykal) a ted se vam tohl enelůibi..taky na jakych strojich to poustite? tedy pokud to rozjizdite na nejakych athlonach 3200 grafika 6600 ci 7600 a 1gb ram tae nedivte ze se vam to nelibi..n tuhle hru musite mit neejakou lepsi masinu abystee si zaply dynamic lights a to je pak pokochani koukat na okoli...taxe tu necertete asezente si nejaky lepsi pc a pak tu muzetee psat ze je to hnus a zee jee to na prd hra..i s tim koncem..pokud vim tak hra ma 7 koncu a zalezi jaxe v hre chovate a podle toho se to zakonci..sejdeme se v Zone stalkeri...
[Odpověz]

Titulek: Re: mno jo
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2007-04-11 16:13:17
U her nezalezi enom na grafice a taky si myslim ze ne kazdy ma tolik penez aby si kupoval kazdeho ctvrt roku nove,nabusene PC. Jo a kazdy ma svuj nazor. Nekteremu sa hra liby a jinemu zas ne. je to ciste jeho vec.

Titulek: Re: mno jo
Nick: (Marrocco) - neregistrovaný
Datum:2007-04-19 16:44:08
Pro mě je ve hrách nejduležitější hratelnost a atmosféra kterou Stalker přímo přetéká . Je mi 33 let ( Didaktik , c64 , Amiga cd32,playstation 1 a 2, PC různých konfigurací ) pokud si někdo pamatuje jak vypadalo ELITE na c64 nebo TEST DRIVE a F-15 na 386PC ..... :-)) já si je s chutí ještě sem tam zahraju ..... protože , ač graficky změť čar , námět , hratelnost , atmosféra pořád outstanding....

Titulek: Da sa ale som sklamanz
Nick: (IcT) - neregistrovaný
Datum:2007-04-07 20:25:21
Mozno to bolo takym dlhym ocakavanim. Neviem ale od stalkera som cakal viac ako 3 dni hrania a..... a tak ubohy koniec. Ked uz aspon taky trapny koniec. Preco nedat na koniec hry moznost pokracovat aby si hrac dokoncil zvysne questy...a.atd....nuz je to naozaj skoda...mohla to byt pecka...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (oz) - neregistrovaný
Datum:2007-04-02 17:55:30
musíš s tím tlustým týpkem pokecat a říct mu o job a pak ti ty veře odemkne..
[Odpověz]

Titulek: stalker zakys
Nick: (lutnak) - neregistrovaný
Datum:2007-03-29 00:22:09
pomoc mam zakys sem v nejakym vezeni a mam jen kufrik s dokumenty dal.a pistoli a nevim jak stoho ven please.je tam jeden straznej a nic dvere nejdou otevrit vubec nic
[Odpověz]

Titulek: cestina alebo slovencina
Nick: (sonylade) - neregistrovaný
Datum:2007-03-27 22:55:08
jak mam nainstalovat sk alebo cz do stalkera aby to fungovalo, alebo tie sk a cz na abcgames.sk je iba do multiplayera?
[Odpověz]

Titulek: MP demo
Nick: (Luuu) - neregistrovaný
Datum:2007-03-25 22:55:20
Jestli mate mp demo tak pojdte hrat hamachi sit: .S.t.a.l.k.e.r. heslo: stalker
[Odpověz]

Titulek: Help
Nick: (Knedlik) - neregistrovaný
Datum:2007-03-25 18:58:04
zdarec mám takovej problém hned jak dám novou hru tak stojim před nějakym špekounem a nemůžu jít dál dveře za sebou mám zavřené a už jsem zkusil podle mě všechno už jsem vybral i všechny skříně nakoupil pár věcí ale nevim jak dál ty dveře za mnou sou prostě pořád zavřený =( nevíte někdo pls co mám dělat??
[Odpověz]

Titulek: Re: Help
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-03-25 20:08:45
Mělo by stačit od toho špekouna přijmout ukol který se týká nalezení flashdisku

Titulek: Re: Help
Nick: (toroki) - neregistrovaný
Datum:2007-04-04 20:03:31
se špekounem promluviš klávesou F

Titulek: Crack
Nick: (Zigy) - neregistrovaný
Datum:2007-03-24 04:26:03
Prosim vas velmi pekne poslite mi crack na moj mail Tzigi@azet.sk alebo aspon napiste kde ho stiahnut, lebo som hladal na nete a tam iba same torrenty naslo...Dakujem
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Banshee) - neregistrovaný
Datum:2007-03-23 23:29:50
cau potreboval bych poradit kdyz jsem to nainstaloval tak jsem mel zadat cd key a ja se na to ****** a zmack ok potom jsem tam dal crack potom kdyz to nefungovalo tak dalsi a dalsi no a ani jeden nefacha =/ a furt mi to pise --------------------------------------------------------- Die Page-Datei ist deaktiviert older die DateigröBe reich nicht aust Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB.Bitte die Systemmkonfiguration anpassen,bevor das Spiel erneut gastartet wird. ------------------------------------------------------------- Kdyby jste nekdo vedel co stim tak prosim odepiste
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (tomas21) - neregistrovaný
Datum:2007-03-31 15:07:49
vazne aj mne to pise neprisiel si nnahodou este na to ?

Titulek: Re: (Banshee)
Nick: (Morgul666) - neregistrovaný
Datum:2007-04-09 19:52:11
no podla mojho laickeho prekladu z nemciny, ti to pise, ze skratka nema gde swapovat, nastav si vacsi swap subor, alebo uvolni miesto na disku, malo by pomoct :)

Titulek: Hrůůůůza
Nick: (Duke) - neregistrovaný
Datum:2007-03-22 02:12:15
Už sem to hrál a jednim slovem TRAPAS! jako stejně u všech her, který jsou moc protahovaný. Prostředí je hrůza jenom samej pes nebo přerostlý prasata, od grafiky sem čekal víc a má to plno bugů!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Hrůůůůza
Nick: (binariz3)
Datum:2007-03-27 18:12:30
alo prd, vy děcka zkažený blbostma typu call of duty, far cry atd nedokážete tohle porstě pochopit, linearita je do vás zažraná a vaše mozky vymaštěný stupiditou a primitivností výš jmenovaných her...

Titulek: Re: Hrůůůůza
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-05-08 13:21:34
ty woe ty ses fakt dement.TRAPAS seš ty a ne STALKER magore... Opravdu děcko vymaštěné... Mě by zajmalo co se ti na tom nelíbí... Rači zales tam hrat Maria nebo Soliter... Fakt nevíš o čem hra je....

Titulek: LAB-X16
Nick: (DMX) - neregistrovaný
Datum:2007-03-21 04:48:34
Zdar lidi, nevím zda už někdo paříte :). Každopádně pokud jo, potřeboval bych radu, zasekl jsem se totiž ve výtahové šachtě když jsem úspěšně našel vestu (úkol)... Nelze vyskočit zpět na žebřít a když už se to na první podaří, tak na druhe absolutly no... pomozte plís, díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (já) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 20:20:29
Zdravím. Mám problém s crackem na černobyl. Přepsal jsem soubor, ale stejně se mi ta hra nechce rozjet.Odblokované to je, naběhne titulek hry a tím to končí. Měl z vás někdo podobný problém?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Nox) - neregistrovaný
Datum:2007-03-22 00:07:42
Máš to z torrentu? Jak se jmenoval?

Titulek: Ma sestava
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 17:15:08
AMD 64 3000+ GeForce 6600 1 GB Ram Mam sanci si tuto hru aspon trochu slusne zahrat???
[Odpověz]

Titulek: Re: Ma sestava
Nick: (spa) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 18:22:41
Sa moc netes. Mam to a teda nic moc. Je to skor nepodareny nedorobok. Zvuky, grafika o nicom. HW narocnost...na 1800xl to ide bez AA a grass shadow ako tak na 1280x1024, ale fakt to nestoji za to.

Titulek: Re: Ma sestava
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 18:25:41
Myslis nic moc hra, nebo nic moc sestava???

Titulek: Re: Ma sestava
Nick: (sandet) - neregistrovaný
Datum:2007-03-23 00:07:05
ano mas

Titulek: Staker
Nick: (Thopork) - neregistrovaný
Datum:2007-03-07 00:05:32
promin mi to o te recenzi ,ale recenze se mi hodne libi a vydazena
[Odpověz]

Titulek: Re: Staker
Nick: (Stalker)
Datum:2007-03-07 01:22:55
V pohodě =)...dík moc...=)

Titulek: STALKER
Nick: (Stalker)
Datum:2007-03-06 23:03:14
Hru ale nebudu nikomu vypalovat a posílat, na to pozor! hned jak u nás výjde, koupím si originál, a Vám si dovolím doporučit to samé, ta hra za to stojí....
[Odpověz]

Titulek: recenze
Nick: (thopork) - neregistrovaný
Datum:2007-03-06 19:53:35
nechapu jako muzes sepsat recenzi kdyz staker jeste nevysel a vyjde az 23. aspon si nevymyslaj recenzie
[Odpověz]

Titulek: Re: recenze
Nick: (Stalker)
Datum:2007-03-06 22:55:30
To Thopork (i Nox) : Tohle obvinění mě mrzí, v životě by mě nenapadlo napsat recenzi na něco co jsem nedohrál nebo nehrál tak dlouho až bych o té hře věděl naprosto všechno...to že hra vychází 23. neznamená že není možné si ji sehnat dříve...jinak strýce jsem navigoval k jednomu známému v Polsku a po lehkém kontraktu jsem se stal šťastným majitelem ;)

Titulek:  
Nick: (Nox) - neregistrovaný
Datum:2007-03-06 18:47:28
Hele Stalkere, kde jsi to sehnal. Taky bych si to chtěl zapařit ještě předtím než vyjde origoš. Chci vědět, jak mi to pofachčí.
[Odpověz]

Titulek: Stalker
Nick: (Stalker)
Datum:2007-02-28 17:51:44
Sepsal jsem recenzi tak kdo má zájem a chuť může si počíst.=)
[Odpověz]

Titulek: Re: Stalker
Nick: (Čaryfuk) - neregistrovaný
Datum:2007-03-01 11:21:54
Nechapu proc pises nutnost dvoujadroveho procesoru. S.T.A.L.K.R. dvoujadrove nevyuziva, nejdriv si zjisti jak se programuji aplikace pro dvoujadrove procesory a pak o tom neco povidej, athlon 3200, 3500 ze zakladnich rad je pro jakoukoli hru v nasledujicim roce jeste maximalne dostacujici(dvoujadrove procesory jsou vlivem marketingu zatim zcela neopodstatnene tlaceny na trh, pricemz maji na jednom jadre mensi vykon nez jeden jednojadrovy z cehoz vypliva ze na hre ktera dvoujadrove nepodporuje na tom budete s vykonem hur nez s vykonejsim jednojadrovym, ti kteri se nechaji zlakat nazvem tak casto splaci nad vydelkem), osobne doporocuji zvednout si pamet ram alespon nad 1GB pri taktu 800mhz a samozrejme vykonou grafickou kartu s podporou DX 9 nebo 10 na tech budou moderni hry stat predevsim, zjistete si zda mate k ramce odpovidajici a vykonou desku ktera vam cely system nebude brzdit toto vse k vykonu u jakekoli hry, vezte ze pokud mate alespon takovy procesor jaky jsem napsal tak vam to pocitac jeste hodne dlouho brzdit nebude, a porad je zde moznost ( zatim naprosto zbytecna) procesor nataktovat : )

Titulek: Re: Stalker
Nick: (Stalker)
Datum:2007-03-01 13:31:06
To Čaryfuk : nesouhlasím s Tebou že s dvoujádrovým procesorem dosáhneme třeba i horších výsledků než s jednojádrovým (samozřejmě pokud jednojádr. není high-end ve své třídě a ten dvoujádr. low-end) ale souhlasím s tím že v dnešní době není tak úplně využito teoretického potenciálu dvoujádrových procesorů. Přesto, přese všechno, Stalkera jsem zkoušel na 5 herních PC a ty, v kterých tluče dvoujádr měli pokaždé navrch, z toho vychází moje doporučení dvoujádrového procesoru. (jinak s tím Tvým doporučením ohledně Ramek a Grafiky samozřejmě souhlasím).

Titulek: Re: Stalker
Nick: (Čaryfuk) - neregistrovaný
Datum:2007-03-03 03:38:01
V tom pripade se ja omlouvam...Zase jsem se nechal unest jen nejsem takovym zastancem dvoujadrovych procesoru : ) Paklize jsi to testoval pak budes mit zrejme pravdu. Test jsi zkousel na jakem operacnim systemu, standartne XP?Pocitam ze treba na Vistach se uz vyplati do dvoujadroveho investovat kde muze ulevit diky tomu ze jadro prevezme vypocty pro system zatimco druhe se bude venovat hre , nejsem si ale jisty jestli to Vista dokaze...To by pak byla jina pisnicka : ) Jeste jednou se omlouvam za ten muj ton, nebyl na miste : )

Titulek: Re: Stalker
Nick: (Stalker) - neregistrovaný
Datum:2007-03-03 05:00:07
V pořádku, nic se neděje =) s tím tipem na Vistách máš pravdu, bylo by to fajné ale taky si nejsem jistý jestli zrovna tohle je možnost(schopnost) Visty. Zkoušel jsem na klasických Originálních WinXP Black Edition...

Titulek: Re: Stalker
Nick: (Nox) - neregistrovaný
Datum:2007-03-05 22:56:00
Můžu se zeptat, kde jsi ho (STALKERA) sehnal? Teda pokud to není Top Secret :-).

Titulek: HW naroky
Nick: (Lazar) - neregistrovaný
Datum:2007-02-14 22:18:21
Nevite nekdo aspon priblizne HW naroky???
[Odpověz]

Titulek: S.T.A.L.K.E.R.: new screenshots & videos!
Nick: (Gamer) - neregistrovaný
Datum:2006-07-19 01:48:39
S.T.A.L.K.E.R.: new screenshots & videos! It's a miracle! http://infostore.org/info/1345909
[Odpověz]

Titulek: super hra, už se těším
Nick: (JoHny) - neregistrovaný
Datum:2005-09-12 10:00:00
super hra, už se těším
[Odpověz]

Titulek: Re: super hra, už se těším
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-24 01:16:23
Množství Herních Soundracků, naleznete zde, je tady i snad Soundrack ze Stalkera http://gamemusichall.net/main.php?98 A tady je bez omezení sosání Kompletní hra Hra Stalker v Aj http://www1.oxedion.com/index.php/download/90cf11f24ce3d47d55ef10abd75aec66

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
STALKER: Shadow of Chernobyl
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



STALKER: Shadow of Chernobyl
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 67926x - statistika
STALKER: Shadow of Chernobyl 84 z 100 Průměr z 23 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-03-22
STALKER: Shadow of Chernobyl

Průměrné hodnocení z médií:

84.35 %

Min : 77 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: GSC Gameworld
Distributor: THQ
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 23
Počet preview: 12

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %