Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

They Hunger: Lost Souls > PC > FPS

Kde koupit ?

Preview

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

00.00 %

Počet recenzí: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 5973 z 5973 Žebříček
PC: 3167 z 3166 Žebříček
PC/FPS: 305 z 304 Žebříček
Vše/FPS: 513 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Přídavky

Čeština ---
Demo ---
FanStránky ---
Cheaty ---
Návod ---
Obaly ---
Patch ---
Video ---
Wallpapery ---
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: -dodatek
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-10-23 23:27:27
Resp. na oficialnich strankach hry je posledni zminka o hre (preview) z unora 2008 a sreenhoty z brezna 2008, o pripadnem listopadovem vydani jsem nikde nenasel ani zminku :(
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-10-23 23:15:17
Hmm, tak co jsem se dival vsude mozne po netu, tak je to dle meho blbost, nikde neni zadne datum vydani vedene a mam za to, ze na 90 % je hra ulozena k "ledu" a jedna velka neznama, zda-li hra vubec kdy vyjde. Opravdu nevim a docela by me zajimalo, kde jste listopadove datum vydani vzali, je to ale skoda, kvalitnich zombie FPS moc neni, a tahle vypadala nadejne...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-10-24 00:22:50
asi máš bohužel pravdu. Pokoušel jsem se kontaktovat lidi kteří by to měli vědět nejlépe, bohužel mail přečten ale s odpovědí to skončilo podobně jako s hrou.

Titulek: Pro admin
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-10-19 18:39:38
Dobry den, kde jste prisli na to, ze by mela hra konecne v ramci pristiho mesice vyjit? Respektive je to potvrzene? - vychazim tady z rubriky her jez by mely byti pristi mesic vydany, ale nejak se mi to nezda, protoze co vim, tak je o teto hre dlouhodobe ticho a zadna infa. Dekuji
[Odpověz]

Titulek: Re: Pro admin
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-10-19 19:38:34
abych řekl pravdu, už si také přesně nevzpomínám kde jsem listopadové datum sehnal. Nicméně pokusím se zjistit jak to vlastně tedy s vydáním této hry je...

Titulek: Re: Pro admin
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-10-20 01:37:58
Dekuji, budu rad, na tuto hru jsem docela zvedav, bylo by fajn, kdyby tomu tak opravdu bylo, dejte vedet, co jsem vsak googlil, tak jsem nic nenasel.

Titulek: Re: Pro admin
Nick: (Omega) - neregistrovaný
Datum:2008-10-22 18:18:15
Tak kterak, nezjistil jste neco, odkud by melo byt to datum udajneho vydani? Dekuji.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
They Hunger: Lost Souls
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



They Hunger: Lost Souls
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5023x - statistika
They Hunger: Lost Souls 0 z 100 Průměr z 0 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-00-00
They Hunger: Lost Souls

Průměrné hodnocení z médií:

00.00 %

Min : 0 % Max : 0 %

Křišťálová koule předpovídá:

64 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Black Window Games
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 0
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %